10 moduri de a automatiza site-ul dvs. WordPress prin formulare, actualizări automate, autosharing de social media și pluginuri

03.06.2020
WordPress '10 moduri de a automatiza site-ul dvs. WordPress prin formulare, actualizări automate, autosharing de social media și pluginuri
0 8 мин.

Automatizare marketing WordPress


În timp ce am rulat acest site WordPress de mai bine de 5 ani, am învățat să automatizez destul de mult.

Actualizarea software-ului WordPress, folosind aporturi pentru a colecta informații despre clienți și bazându-vă pe SEO pentru a genera mai multe întrebări prin intermediul formularului meu de contact fără spam. Nu este vorba doar de utilizarea de pluginuri pentru a automatiza anumite sarcini, ci este vorba folosind întregul site web pentru a automatiza vânzările și marketingul. Acestea sunt economiile de timp real când vine vorba de automatizarea de marketing WordPress.

Vă voi parcurge prin pluginuri, tehnici SEO și chiar cum să externalizați sarcini specifice (cum ar fi dezvoltarea web și designul grafic) către freelanceri din străinătate pentru prețuri foarte ieftine. Acest lucru m-a salvat literalmente mii de ore în ultimii 5 ani și sper să poată face același lucru pentru tine.

Cuprins

 1. Utilizați Formulare de contact avansate
 2. Blocați comentarii spam
 3. Activați versiunile automate WordPress
 4. Utilizați Autosharing de rețea socială
 5. Utilizați un plugin de compresie a imaginilor
 6. Programări postări
 7. Utilizați un plugin de legătură internă
 8. Creați conținut care vinde
 9. Îmbunătățiți-vă la SEO și la conversii
 10. Externalizează dezvoltarea WordPress cu Freelancer.com

1. Utilizați Formulare de contact avansate

Oferă oamenilor opțiunea de a încărca fotografii, de a selecta mai multe articole, de a alege dintr-un meniu derulant sau chiar de a construi o pizza. Puteți face acest lucru folosind Formele gravitației care vă ajută să colectați informații suplimentare atunci când cineva vă contactează. Pagina principală de contact ar trebui să fie relativ simplă (prea complexă și oamenii nu o vor completa), așa că vă sugerez crearea de noi forme în scopuri diferite. Puteți utiliza acest lucru chiar și pentru aplicațiile de consum și pentru aplicațiile de angajare. Vezi-le Demo și caracteristică pagina pentru exemple despre ce puteți face cu Gravity Forms.

gravitație-forme-pizza-constructor

Demonstrații

 1. Construiește o pizza
 2. Logica conditionata
 3. Cerere de angajare
 4. Formular de contact cu mai multe pagini
 5. Formular de contact simplu

2. Spam de blocare

Împiedicați spam-ul la comentarii și întrebările formularelor de contact. Încercați să utilizați Plugin anti-spam dacă aveți probleme cu spam-ul de comentarii. Este gratuit și funcționează bine pe toate site-urile mele WordPress. Apoi adăugați un captcha (cum ar fi Google reCAPTCHA) pentru a bloca întrebările formularului de contact spam. Spamul este o problemă uriașă cu WordPress și este probabil ultimul lucru pe care vrei să-l petreci timp.

3. Activați versiunile automate WordPress

Folosește Plugin de actualizare automată și nu vă faceți niciodată griji cu privire la actualizarea corecțiilor, temelor sau plugin-urilor WordPress. Ca în cazul oricărei actualizări, există o mică șansă ca ceva să nu funcționeze greșit – așa că este o idee bună de luat copii de rezervă automate prin cPanel-ul dvs. de hosting sau un plugin de genul UpdraftPlus. CPanel-ul dvs. de găzduire poate avea, de asemenea, opțiuni pentru actualizări automate de WordPress.

avansat-automate de actualizare

4. Utilizați Autosharing de rețea socială

În loc să postați fiecare postare pe blog manual, utilizați butonul Plugin de publicare automată a rețelelor de socializare să faci asta pentru tine. Are recenzii minunate (4,6 stele) și puteți publica postări cu imagini pe Facebook, Twitter și LinkedIn. Vine cu formate de mesaje și filtre personalizabile, astfel încât să puteți alege să nu publicați pagini sau postări din anumite categorii. Categoric merită verificat.

social-media-autosharing

5. Utilizați un plugin de compresie a imaginilor

Comprimarea fără pierdere a imaginilor se îmbunătățește Viteza WordPress. Există multe plugin-uri care fac asta, dar Imagify și Kraken sunt cele mai bune (alte plugin-uri pot sparge imagini sau pur și simplu nu funcționează – am făcut multe cercetări în acest sens). Acest plugin vă poate economisi timp în a face acest lucru manual.

imagify-WordPress-image-optimizare

6. Programări postări

Dacă sunteți serios în legătură cu SEO, veți scrie probabil un articol nou pe blog cel puțin o dată pe săptămână. Și dacă sunteți proactiv în acest sens, puteți scrie 4 articole la începutul lunii, atunci programați-le pentru publicare pe parcursul întregii luni. Este un fel de Hootsuite pentru blogging.

program-posturi-WordPress

7. Utilizați un plugin de legătură internă

Legarea conținutului aferent este excelent pentru SEO. Un plugin de legătură internă leagă conținut aferent bazat pe cuvinte cheie unice menționate în conținutul dvs. De fiecare dată când menționați un anumit cuvânt cheie, pluginul va face link către o pagină sau postare. Nu recomand întotdeauna acest lucru deoarece nu folosesc întotdeauna același text de legătură (ancoră) tot timpul, dar dacă simțiți că acest lucru ar putea funcționa pentru dvs., consultați Plugin de legături interne SEO. Nu are recenzii grozave, dar nu are niciun plugin de conectare automată.

8. Creați conținut care vinde

Atunci când oamenii vă contactează, ar trebui să înțeleagă bine serviciile dvs. fără să fie nevoiți să vă puneți o grămadă de întrebări. Adesea văd oameni care creează pagini separate pentru fiecare serviciu, astfel încât să poată viza anumite cuvinte cheie. Acest lucru este bun pentru SEO, deoarece vizați mai multe cuvinte cheie, însă văd că prea mulți oameni adaugă conținut scurt, inutil (fără imagini, videoclipuri etc.), deoarece doresc doar să se clasifice pentru un cuvânt cheie. Aceste pagini rareori au un nivel ridicat, în plus, ei nu vând vizitatorii pentru a face de fapt afaceri cu tine. Crearea de conținut care vinde este cea mai MARE parte a automatizării de marketing WordPress, plus este bună pentru SEO și conversii.

idei

 • Creați o pagină de întrebări minunate
 • Folosiți un forum de asistență pentru ca oamenii să poată vedea noi întrebări frecvente
 • Creați pagini informative despre serviciile dvs. specifice
 • Continuați să adăugați noi lucrări și mărturii în portofoliul dvs.

faq pagini

9. Îmbunătățiți-vă la SEO și la conversii

Cu cât vă puteți baza pe SEO pentru a genera oportunități (și cu cât sunt mai bune conversiile dvs.), cu atât site-ul dvs. web devine mai eficient la achiziția de noi clienți. Am scris un tutorial excelent pe Cuvinte cheie Focus Yoast + Optimizare lumină verde care este un loc solid pentru a începe SEO. Iată un videoclip pentru a merge împreună cu acesta. Am și un ghid pentru Optimizarea vitezei WordPress, Google Search Console, și WordPress local SEO ceea ce vă va ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul.

Iată o imagine de ansamblu a luminilor verzi din Yoast, dar ar trebui să citiți cu siguranță tutorial complet pentru a vă accentua abilitățile pe Yoast, concentrați cuvintele cheie și optimizarea corectă a conținutului.

Analiza conținutului Yoast

10. Externalizează dezvoltarea WordPress cu Freelancer.com

Am investit peste 25.000 de dolari pe site-uri web independente care angajează oameni pentru dezvoltare WordPress, optimizare a vitezei și design grafic. În special atunci când proiectez site-uri web pentru clienți, aș crea o listă majoră de actualizări, apoi le-aș externaliza dezvoltatorului meu din Bangladesh. Practic, te culci în timp ce oamenii lucrează pentru tine. De asemenea, primiți 75 USD / oră, iar dezvoltatorul costă doar 40 USD / oră (sau mai ieftin). Pot să vă spun o mulțime de firme de proiectare care fac acest lucru.

Problema este găsirea unui freelancer care este priceput, comunică și acordă atenție detaliilor. Din fericire am găsit Pronaya pe freelancer.com cu care lucrez de 5 ani. Dacă vrei să-l folosești înscrie-te la freelancer.com și căutați utilizatorul @bdkamol (asigurați-vă că opțiunea „utilizatori online” este dezactivată) și veți vedea profilul său. Pronaya vă poate ajuta Dezvoltare WordPress, Optimizarea vitezei WordPress, și dezvoltarea în Cadrul Genezei. El mi-a salvat mii de ore în timp ce am proiectat și optimizat viteza peste 30 de site-uri WordPress.

bdkamol-profil

Acest lucru v-a dat idei pentru automatizarea site-ului dvs. WordPress? Spune-mi ce părere ai în comentarii. Și dacă ai nevoie de ajutor sau ai întrebări, lasă-mi o linie și voi fi bucuros să te ajut. De asemenea, vă rugăm să împărtășiți acest tutorial dacă vi s-a părut util – chiar aș aprecia asta.

Noroc,

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector