10 måter å automatisere WordPress-nettstedet ditt gjennom skjemaer, automatiske oppdateringer, automatisk mediedeling av sosiale medier og plugins

03.06.2020
WordPress '10 måter å automatisere WordPress-nettstedet ditt gjennom skjemaer, automatiske oppdateringer, automatisk mediedeling av sosiale medier og plugins
0 6 мин.

WordPress Marketing Automation


Mens jeg kjører dette WordPress-nettstedet i over 5 år, har jeg lært å automatisere ganske mye.

Oppdaterer WordPress-programvare, bruker inntak for å samle kundeinformasjon, og er avhengig av SEO for å generere flere henvendelser gjennom mitt spamfrie kontaktskjema. Det handler ikke bare om å bruke plugins for å automatisere spesifikke oppgaver, det handler om ved å bruke hele nettstedet ditt for å automatisere salg og markedsføring. Dette er sanntidssparere når det gjelder markedsføring automatisering av WordPress.

Jeg vil lede deg gjennom plugins, SEO-teknikker og til og med hvordan du kan outsource spesifikke oppgaver (som webutvikling og grafisk design) til utenlandske frilansere for veldig billig. Dette har bokstavelig talt spart meg tusenvis av timer i løpet av de siste 5 årene, og jeg håper det kan gjøre det samme for deg.

Innholdsfortegnelse

 1. Bruk avanserte kontaktskjemaer
 2. Blokker kommentarsøppel
 3. Aktiver WordPress Autoupdates
 4. Bruk sosiale medier automatisk deling
 5. Bruk en Image Compression-plugin
 6. Planlegg innlegg
 7. Bruk et internt koblingsprogram
 8. Lag innhold som selger
 9. Bli bedre på SEO og konverteringer
 10. Outsource WordPress-utvikling med Freelancer.com

1. Bruk avanserte kontaktskjemaer

Gi folk muligheten til å laste opp bilder, velge flere elementer, velge fra en dropdown eller til og med lage en pizza. Du kan gjøre dette ved å bruke Tyngdekraftsformer som hjelper deg å samle tilleggsinformasjon når noen kontakter deg. Hovedkontaksiden din skal være relativt enkel (for kompleks, og folk vil ikke fylle den ut), så jeg foreslår at du oppretter nye skjemaer til forskjellige formål. Du kan til og med bruke dette til kundeinntak og ansettelsesapplikasjoner. Sjekk ut deres demo og trekk side for eksempler på hva du kan gjøre med Gravity Forms.

gravitasjon former-pizza-builder

Demoer

 1. Bygg en pizza
 2. Betinget logikk
 3. Jobbsøknad
 4. Flersides kontaktskjema
 5. Enkelt kontaktskjema

2. Blokker spam

Forhindre spam på kommentarer og henvendelser om kontaktskjema. Prøv å bruke Anti-Spam-plugin hvis du har problemer med kommentarsøppel. Det er gratis og fungerer bra på alle WordPress-nettstedene mine. Legg deretter til en captcha (som Google reCAPTCHA) for å blokkere henvendelser om spammy kontaktskjema. Spam er et enormt problem med WordPress og er sannsynligvis det siste du vil bruke tid på.

3. Aktiver WordPress Autoupdates

Bruke Automatisk oppdateringsplugin og aldri bekymre deg for å oppdatere WordPress-kjerne, temaer eller plugins igjen. Som med alle oppdateringer, er det en liten sjanse for at noe vil gå galt – så det er lurt å ta automatiske sikkerhetskopier gjennom hosting cPanel eller en plugin som UpdraftPlus. Hostingpanelet cPanel kan også ha alternativer for automatiske WordPress-oppdateringer.

avanserte automatiske oppdateringer

4. Bruk autodeling av sosiale medier

I stedet for å legge ut hvert blogginnlegg manuelt, bruker du Sosiale medier for automatisk publisering å gjøre dette for deg. Den har gode anmeldelser (4,6 stjerner), og du kan publisere innlegg med bilder på Facebook, Twitter og LinkedIn. Leveres med tilpassbare meldingsformater og filtre, slik at du kan velge å ikke publisere sider eller innlegg fra bestemte kategorier. Absolutt verdt å sjekke ut.

sosiale-medier-autodelings

5. Bruk en Image Compression-plugin

Tapfri komprimering av bilder forbedres WordPress hastighet. Det er mange plugins som gjør dette, men Imagify og Kraken er de beste (andre plugins kan ødelegge bilder eller bare fungerer ikke – jeg har forsket mye på dette). Denne pluginen kan spare deg for å gjøre dette manuelt.

imagify-wordpress-image-optimalisering

6. Planlegg innlegg

Hvis du ser alvorlig på SEO, skriver du sannsynligvis en ny bloggartikkel minst en gang i uken. Og hvis du er aktiv med det, kan du skrive fire artikler i begynnelsen av måneden, og planlegge disse til å publisere gjennom hele måneden. Det er litt som Hootsuite for blogging.

tidsplan-innlegg-wordpress

7. Bruk et internt koblingsprogram

Koble relatert innhold er bra for SEO. Et internt koblingsplugin knytter relatert innhold basert på unike nøkkelord som er nevnt i innholdet ditt. Hver gang du nevner et spesifikt nøkkelord, kobler pluginen til en side eller et innlegg. Jeg anbefaler ikke alltid dette siden jeg ikke alltid bruker den samme lenken (ankereteksten) hele tiden, men hvis du føler at dette kan fungere for deg, kan du sjekke ut SEO Internkoblinger-plugin. Det har ikke gode anmeldelser, men ingen plugin for automatisk kobling gjør det.

8. Lag innhold som selger

Når folk kontakter deg, skal de ha god forståelse for tjenestene dine uten å måtte stille deg en haug med spørsmål. Jeg ser ofte folk lage separate sider for hver tjeneste slik at de kan målrette mot spesifikke søkeord. Dette er bra for SEO fordi du målretter mot flere søkeord, men jeg ser for mange at folk legger til kort, ubrukelig innhold (uten bilder, videoer osv.) Fordi de bare vil rangere etter et nøkkelord. Disse sidene rangerer sjelden høyt, pluss at de ikke selger besøkende til å faktisk gjøre forretninger med deg. Å lage innhold som selger er den STØRSTE delen av WordPress markedsautomatisering, pluss det er bra for SEO og konverteringer.

ideer

 • Lag en fantastisk FAQ-side
 • Bruk et støtteforum slik at folk kan se nye vanlige spørsmål
 • Lag informative sider om dine spesifikke tjenester
 • Fortsett å legge til nytt arbeid og attester til porteføljen din

FAQ-side

9. Bli bedre på SEO og konverteringer

Jo mer du kan stole på SEO for å generere potensielle kunder (og jo bedre er konverteringene dine), desto mer effektivt blir nettstedet ditt ved å skaffe nye kunder. Jeg skrev en flott tutorial på Yoast Focus Keywords + Optimering av grønt lys som er et solid sted å starte SEO. Her er en video du kan bruke. Jeg har også en guide til WordPress hastighetsoptimalisering, Google Search Console, og WordPress Local SEO noe som vil bidra til å forbedre rangeringene dine.

Her er en oversikt over de grønne lysene i Yoast, men du bør absolutt lese full tutorial for å skjerpe ferdighetene dine på Yoast, fokusere nøkkelord og riktig innholdsoptimalisering.

Yoast innholdsanalyse

10. Outsource WordPress-utvikling med Freelancer.com

Jeg har investert over 25 000 dollar på frilanser-nettsteder som ansetter folk for WordPress-utvikling, hastighetsoptimalisering og grafisk design. Spesielt når jeg designer nettsteder for klienter, ville jeg lage en bulkliste med oppdateringer og deretter outsource dem til utvikleren min i Bangladesh. I utgangspunktet går du i søvn mens folk gjør jobben for deg. Du får også betalt $ 75 / time, og utvikleren koster bare $ 40 / hour (eller billigere). Jeg kan fortelle deg at mange designfirmaer gjør dette.

Problemet er å finne en frilanser som er dyktig, kommuniserer og tar hensyn til detaljer. Heldigvis fant jeg Pronaya på freelancer.com som jeg har jobbet med i hele 5 år. Hvis du vil bruke ham registrer deg på freelancer.com og søk etter bruker @bdkamol (sørg for at alternativet “online brukere” er slått av), og du vil se profilen hans. Pronaya kan hjelpe deg med WordPress utvikling, WordPress hastighetsoptimalisering, og utvikling i Genesis Framework. Han har spart meg tusenvis av timer mens han designet og hurtigoptimaliserte 30+ WordPress-nettsteder.

bdkamol-profil

Ga dette deg ideer for å automatisere WordPress-nettstedet ditt? Fortell meg hva du synes i kommentarene. Og hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, så send meg en linje, så hjelper jeg deg. Del også denne opplæringen hvis du synes det var nyttig – det vil jeg virkelig sette pris på.

Jubel,

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector