10 plugin-uri Genesis Framework pentru personalizarea temelor (folosind glisiere, butoane sociale, machete, buletine informative, mai multe)

03.06.2020
WordPress '10 plugin-uri Genesis Framework pentru personalizarea temelor (folosind glisiere, butoane sociale, machete, buletine informative, mai multe)
0 5 мин.

Pluginuri Genesis Framework


Căutați cele mai bune plugin-uri WordPress pe care să le utilizați cu Cadrul Genezei?

Iată 10 plugin-uri Genesis StudioPressDirector WordPress și alte surse. Folosesc multe dintre acestea pe propriul meu site WordPress bazat pe Genesis, altele pe care le-am descărcat, testat și inspectat amănunțit. Toate pluginurile sunt gratuite (cu excepția numărului # 8) și au cel puțin 4,2 / 5 stele. Cu toate acestea, anumite lucruri pentru care nu aveți nevoie de plugin-uri coloane si ceva numerele scurte  – țineți cont doar de faptul că prea multe plugin-uri vă pot afecta viteza site-ului.

Iată lista …

1. Genesis eNews Extins

Aceasta combină un buletin informativ și o secțiune HTML (unde am ales să adaug un pic autor / articole de top + articole de top). O puteți vedea pe bara laterală dreaptă și o folosesc și la sfârșitul fiecărei postări.

Mi-aș dori să știu despre acest an în urmă, deoarece mi-a scăpat de cap colectarea de e-mailuri și, deși nu este prea mult, am primit câțiva 100 de abonați doar din secțiunea newsletter (listarea articolelor de top a ajutat și la reducerea ratei mele de respingere). Este ușor de integrat cu MailChimp (ceea ce folosesc), Constant Contact, Aweber și majoritatea serviciilor de e-mail. Iată un tutorial de Carrie Dils.

Genesis eNews Extins

2. Modificări simple ale Genezei

Îți facilitează modificarea subsolului, a zonei de copyright și a meta meta. FYI „meta meta” este spațiul de deasupra și dedesubtul conținutului postării dvs. pe blog. Instalez acest lucru pe fiecare site Genesis.

Modificări simple ale Genezei

3. Glisorul responsiv pentru geneză

Nu toate temele Genesis vin cu un glisor încorporat. În caz contrar, puteți să instalați întotdeauna plugin-ul de tip cursor Genesis Responsive, care vă permite să adăugați glisoare pe site-ul dvs. web. Iată cum arată – puteți vedea o versiune live pe site Tema Pro Executiv de StudioPress.

Glisorul responsiv pentru geneză

4. Share Simple Share

Adăuga butoane de partajare socială la postări, pagini și alt conținut. Are butoane Pinterest și Stumble Upon, plus opțiuni de bază, cum ar fi modificarea dimensiunii pictogramei, aspectul, unde să le afișeze, etc. Este un plugin ușor, așa că nu ar trebui să-ți afecteze mult timpul de încărcare a paginii, chiar dacă.

Plugin de partajare simplă Genesis

5. Genevele laterale simple

Acest lucru este bine pentru a controla (personaliza) ceea ce văd vizitatorii vizitatori în funcție de pagina, postarea, categoria sau eticheta pe care o vizionează. Așadar, dacă oamenii citesc o postare din categoria „Viteza WordPress”, aș putea dori să le arăt articole legate de viteza site-ului. Există și alte plugin-uri care fac același lucru Logică Widget pe care îl prefer, dar acesta este specific pentru Geneză. Oricum ai folosi etichete condiționale pentru a controla unde apare fiecare widget.

Plugin de tip Sidebars Genesis Simple

6. Genesis Connect For WooCommerce

Dacă doriți să adăugați funcționalitatea WooCommerce la o temă non-WooCommerce Genesis, acest plugin va face asta. Înlocuiește șabloanele încorporate ale magazinului WooCommerce cu versiunile sale proprii pentru Genesis, în special șabloanele single-product.php, archive-product.php și taxonomy.php necesare pentru afișarea paginii de produs unic, magazin principal și categorie și produs și produs. tag pagini de arhivă Acesta este unul dintre cele mai populare pluginuri Genesis.

Genesis Connect For WooCommerce

7. Genesis Mobile & Meniu lipicios

Dacă ați achiziționat o temă Genesis care nu răspunde, este posibil să doriți să o personalizați pentru a fi mobilă. Am făcut multe cercetări și nu există niciun plugin care să facă acest lucru corect.

În timp ce puteți utiliza Genesis Mobile & Plugin Meniu adeziv pentru a adăuga un meniu mobil în stil hamburger (plus alte funcții), cel mai bine este să creezi un ponei și achiziționează o temă Genesis adică mobil care răspunde Asta am făcut și asta ar trebui să faci dacă tema ta nu răspunde.

Meniu Genesis Mobile și Sticky

8. Genesis Design Palette Pro

Doriți să vă personalizați site-ul Genesis fără cod? Aceste pluginuri vă ajută să vă personalizați antetul, navigarea, fundalul, conținutul / bara laterală / subsolul și tipografia dvs. fără niciun cod. Are opțiuni pentru culori, dimensiuni, greutăți, margini, căptușire și aliniere. Prețul este de 49-199 dolari.

Paleta de proiectare Genesis

9. Galerie foto / portofoliu

Din păcate, nu există niciun plugin pentru Genesis Framework care să adauge un portofoliu pe site-ul dvs., dar există o mulțime de plugin-uri gratuite și premium de portofoliu pentru asta. Numerele 5-15 din această listă sunt plugin-uri premium și merită să cheltuiți în plus 15 USD pentru a arăta frumos.

Portofoliu WordPress

10. Extensii de aspect Genesis

Extra Layout Genesis vă oferă 9 machete în loc de numărul standard cu care vine tema dvs. Utilizați-le pe pagina dvs. de pornire, pagini, postări pe blog, pagini arhivate și alt conținut.

Extensii de aspect Genesis

Articole similare

Sper că ai găsit util articolul meu! Dacă ați făcut vă rog, dați-i o cotă. Și dacă aveți întrebări despre pluginurile Genesis din lista mea, trimiteți-mi o linie în secțiunea de comentarii.

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector