10 sätt att automatisera din WordPress-webbplats genom formulär, automatiska uppdateringar, automatisk delning av sociala medier och plugins

WordPress Marketing Automation


När jag kör denna WordPress-webbplats i över fem år har jag lärt mig att automatisera ganska mycket.

Uppdatering av WordPress-programvara, användning av intag för att samla in kundinformation och lita på SEO för att generera fler förfrågningar via mitt skräppostfria kontaktformulär. Det handlar inte bara om att använda plugins för att automatisera specifika uppgifter, det handlar om genom att använda hela webbplatsen för att automatisera försäljning och marknadsföring. Dessa är realtidsparare när det gäller WordPress marknadsföringsautomation.

Jag kommer att leda dig genom plugins, SEO-tekniker och till och med hur man lägger ut specifika uppgifter (som webbutveckling och grafisk design) till utländska frilansare för mycket billigt. Detta har bokstavligen sparat tusentals timmar under de senaste 5 åren och jag hoppas att det kan göra samma sak för dig.

Innehållsförteckning

 1. Använd avancerade kontaktformulär
 2. Blockera kommentarspam
 3. Aktivera WordPress Autoupdates
 4. Använd sociala medier automatisk delning
 5. Använd ett plugin för bildkomprimering
 6. Schema inlägg
 7. Använd ett internt länkande plugin
 8. Skapa innehåll som säljer
 9. Bli bättre på SEO och konverteringar
 10. Outsource WordPress-utveckling med Freelancer.com

1. Använd avancerade kontaktformulär

Ge människor möjlighet att ladda upp foton, välja flera objekt, välja från en dropdown eller till och med bygga en pizza. Du kan göra detta med Gravitetsformer vilket hjälper dig att samla in ytterligare information när någon kontaktar dig. Din huvudsakliga kontaktsida bör vara relativt enkel (för komplicerad och människor fyller inte i den) så jag föreslår att du skapar nya formulär för olika ändamål. Du kan till och med använda detta för kundintag och anställningsapplikationer. Kolla in deras demo och funktion sida för exempel på vad du kan göra med Gravity Forms.

gravitations-former-pizza-builder

demos

 1. Bygg en pizza
 2. Villkorad logik
 3. Jobbansökan
 4. Kontaktformulär på flera sidor
 5. Enkelt kontaktformulär

2. Blockera skräppost

Förhindra skräppost på kommentarer och kontaktformulärsförfrågningar. Försök använda Anti-Spam Plugin om du har problem med kommentarspam. Det är gratis och fungerar bra på alla mina WordPress-webbplatser. Lägg sedan till en captcha (som Google reCAPTCHA) för att blockera förfrågningar om kontaktformulär. Spam är ett enormt problem med WordPress och är förmodligen det sista du vill spendera tid på.

3. Aktivera WordPress Autoupdates

Använd Automatisk uppdateringsplugin och oroa dig aldrig för att uppdatera WordPress-kärnan, teman eller plugins igen. Som med alla uppdateringar finns det en liten chans att något kommer att gå fel – så det är en bra idé att ta automatiska säkerhetskopior via din hosting cPanel eller ett plugin som UpdraftPlus. Din värd cPanel kan också ha alternativ för automatiska WordPress-uppdateringar.

avancerad automatisk uppdatering

4. Använd socialmedia autosharing

I stället för att publicera varje blogginlägg manuellt, använd Sociala medier Auto Publicera plugin att göra detta åt dig. Det har bra recensioner (4,6 stjärnor) och du kan publicera inlägg med bilder på Facebook, Twitter och LinkedIn. Levereras med anpassningsbara meddelandeformat och filter så att du kan välja att inte publicera sidor eller inlägg från vissa kategorier. Definitivt värt att kolla in.

sociala medier-autosharing

5. Använd ett plugin för bildkomprimering

Förlustfri komprimering av bilder förbättras WordPress-hastighet. Det finns många plugins som gör detta men Imagify och kraken är de bästa (andra insticksprogram kan bryta bilder eller bara fungerar inte – jag har gjort en hel del forskning om detta). Detta plugin kan spara tid från att göra det manuellt.

imagify-wordpress-image-optimering

6. Schema inlägg

Om du ser allvar med SEO skriver du förmodligen en ny bloggartikel minst en gång i veckan. Och om du är aktiv med det kan du skriva fyra artiklar i början av månaden och schemalägga dessa för att publicera hela månaden. Det är på samma sätt som Hootsuite att blogga.

schema-inlägg-wordpress

7. Använd ett internt länkande plugin

Länka relaterat innehåll är bra för SEO. Ett internt länkande plugin länkar relaterat innehåll baserat på unika nyckelord som nämns i ditt innehåll. Varje gång du nämner ett specifikt nyckelord kommer pluginet att länka till en sida eller inlägg. Jag rekommenderar inte alltid detta eftersom jag inte alltid använder samma länk (ankare) text hela tiden, men om du känner att det här kan fungera för dig, kolla in SEO interna länkar plugin. Det har inga bra recensioner men ingen automatisk plugin-länkning gör det.

8. Skapa innehåll som säljer

När folk kontaktar dig bör de ha en god förståelse för dina tjänster utan att behöva ställa dig en massa frågor. Jag ser ofta människor skapa separata sidor för varje tjänst så att de kan rikta in sig på specifika sökord. Det här är bra för SEO eftersom du är inriktad på fler sökord, men jag ser för många att lägga till kort, meningslöst innehåll (utan bilder, videor osv.) Eftersom de bara vill rangordna ett nyckelord. Dessa sidor rankas sällan högt, plus att de inte säljer besökare för att faktiskt göra affärer med dig. Att skapa innehåll som säljer är den STÖRSTE delen av WordPress marknadsföringsautomation, plus är bra för SEO och konverteringar.

idéer

 • Skapa en fantastisk FAQ-sida
 • Använd ett supportforum så att folk kan se nya vanliga frågor
 • Skapa informativa sidor om dina specifika tjänster
 • Fortsätt lägga till nytt arbete och vittnesmål till din portfölj

faq-sida

9. Bli bättre på SEO och konverteringar

Ju mer du kan lita på SEO för att generera leads (och desto bättre dina konverteringar), desto effektivare blir din webbplats när du får nya kunder. Jag skrev en bra tutorial om Yoast Focus Keywords + Optimering av grönt ljus vilket är en solid plats att starta din SEO. Här är en video att följa med. Jag har också en guide för WordPress-hastighetsoptimering, Google Search Console, och WordPress Local SEO vilket hjälper till att förbättra din ranking.

Här är en översikt över de gröna lamporna i Yoast, men du bör definitivt läsa full tutorial för att skärpa dina färdigheter på Yoast, fokusera nyckelord och korrekt innehållsoptimering.

Yoast innehållsanalys

10. Outsourcera WordPress-utveckling med Freelancer.com

Jag har investerat mer än $ 25 000 på frilansare-webbplatser som anlitar människor för WordPress-utveckling, hastighetsoptimering och grafisk design. Speciellt när jag utformar webbplatser för kunder skulle jag skapa en bulklista med uppdateringar och lägga ut dem till min utvecklare i Bangladesh. Du sover i grund och botten medan människor gör jobbet åt dig. Du får också $ 75 / timme och utvecklaren kostar endast $ 40 / hour (eller billigare). Jag kan säga att många designföretag gör det här.

Problemet är att hitta en frilansare som är skicklig, kommunicerar och uppmärksammar detaljer. Lyckligtvis hittade jag Pronaya på freelancer.com som jag har arbetat med i alla fem år. Om du vill använda honom registrera dig på freelancer.com och sök efter användare @bdkamol (se till att alternativet “online-användare” är avstängt) och att du kommer att se hans profil. Pronaya kan hjälpa dig med WordPress utveckling, WordPress-hastighetsoptimering, och utveckling i Genesis Framework. Han har räddat mig tusentals timmar när han designade och hastighetsoptimerade 30+ WordPress-webbplatser.

bdkamol-profil

Ger det dig idéer för automatisering av din WordPress-webbplats? Berätta vad du tycker i kommentarerna. Och om du behöver hjälp eller har frågor, släpp mig en rad så hjälper jag dig. Vänligen dela också denna handledning om du tyckte att den var användbar – det skulle jag verkligen uppskatta.

Skål,

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map