10 tapaa automatisoida WordPress-sivustoa lomakkeiden, automaattisten päivitysten, sosiaalisen median automaattisen jakamisen ja laajennusten avulla

WordPress-markkinoinnin automaatio


Vaikka olen käyttänyt tätä WordPress-sivustoa yli 5 vuotta, olen oppinut automatisoimaan melko vähän.

Päivitetään WordPress-ohjelmistoa, käytetään sarakkeita kerätäkseen asiakastietoja ja luottaen SEO: han saadakseni lisää kyselyjä roskapostittoman yhteyslomakkeeni kautta. Kyse ei ole vain laajennusten käytöstä tiettyjen tehtävien automatisoinnissa, kyse onkin koko verkkosivustosi käyttäminen myynnin ja markkinoinnin automatisoimiseksi. Nämä ovat reaaliaikaiset säästäjät, kun kyse on WordPress-markkinoinnin automaatiosta.

Käytän sinä laajennuksia, SEO-tekniikoita ja jopa kuinka ulkoistaa tietyt tehtävät (kuten web-kehitys ja graafinen suunnittelu) ulkomaisille freelancereille erittäin halpoksi. Tämä on säästänyt minua kirjaimellisesti tuhansia tunteja viimeisen viiden vuoden aikana, ja toivon, että se voi tehdä samoin sinulle.

Sisällysluettelo

 1. Käytä edistyneitä yhteyslomakkeita
 2. Estä kommentti Roskapostit
 3. Ota WordPress-automaattiset päivitykset käyttöön
 4. Käytä sosiaalisen median automaattista jakamista
 5. Käytä kuvanpakkauslaajennusta
 6. Aikatauluta viestit
 7. Käytä sisäistä linkityslaajennusta
 8. Luo myytävää sisältöä
 9. Hanki parempi SEO ja tulokset
 10. Ulkoista WordPress-kehittäminen Freelancer.com-palvelun avulla

1. Käytä edistyneitä yhteyslomakkeita

Anna ihmisille mahdollisuus ladata valokuvia, valita useita kohteita, valita pudotusvalikosta tai jopa rakentaa pizza. Voit tehdä tämän käyttämällä Painovoimamuodot joka auttaa sinua keräämään lisätietoja, kun joku ottaa sinuun yhteyttä. Pääyhteystietosivusi tulisi olla suhteellisen yksinkertainen (liian monimutkainen ja ihmiset eivät täytä sitä), joten ehdotan uusien lomakkeiden luomista eri tarkoituksiin. Voit käyttää tätä jopa asiakassuhteisiin ja työllisyyssovelluksiin. Katso heidän esittely ja ominaisuus -sivulta löytyy esimerkkejä siitä, mitä voit tehdä Gravity Forms -sovelluksella.

painovoima-lomakkeet-pizza-rakentaja

demoja

 1. Rakenna pizza
 2. Ehdollinen logiikka
 3. Työllisyyshakemus
 4. Monisivuinen lomake
 5. Yksinkertainen yhteyslomake

2. Estä roskapostit

Estä kommenttien roskapostit ja ota yhteyttä lomakekyselyihin. Kokeile Roskapostin estolaajennus jos sinulla on ongelmia kommentti roskapostin kanssa. Se on ilmainen ja toimii hyvin kaikissa WordPress-sivustoissani. Lisää sitten captcha (kuten Google reCAPTCHA) estääksesi roskapostin yhteystietolomakyselyt. Roskapostit ovat valtava WordPress-ongelma, ja se on todennäköisesti viimeinen asia, johon haluat viettää aikaa.

3. Ota WordPress-automaattiset päivitykset käyttöön

Käytä Automaattinen päivityslaajennus Älä koskaan ole huolissasi WordPress-ytimen, teemojen tai laajennusten päivittämisestä uudestaan. Kuten kaikissa päivityksissä, on pieni mahdollisuus, että jokin menee pieleen – joten se on hyvä idea ottaa automaattiset varmuuskopiot cPanelin tai muun laajennuksen kautta UpdraftPlus. Majoittajasi cPanelissa voi myös olla vaihtoehtoja WordPressin automaattisille päivityksille.

syventäviä automaattiset päivitykset

4. Käytä sosiaalisen median automaattista jakamista

Sen sijaan, että lähettäisit jokaista blogitekstiä manuaalisesti, käytä Sosiaalisen median automaattinen julkaisuohjelma tehdä tämä puolestasi. Sillä on mahtavia arvosteluja (4,6 tähteä) ja voit julkaista kuvia sisältäviä viestejä Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä. Mukana on muokattavat viestimuodot ja suodattimet, joten voit halutessasi julkaista tiettyjen luokkien sivuja tai viestejä. Ehdottomasti kannattaa tarkistaa.

sosiaalisen median AutoSharen

5. Käytä kuvanpakkauslaajennusta

Kuvien hävittämätön pakkaaminen paranee WordPress-nopeus. On monia laajennuksia, jotka tekevät tämän, mutta Imagify ja Kraken ovat parhaita (muut liitännäiset voivat rikkoa kuvia tai eivät vain toimi – olen tehnyt paljon tutkimusta tästä). Tämä laajennus voi säästää aikaa tekemällä tätä manuaalisesti.

imagify-WordPress-image-optimointi

6. Aikatauluta viestit

Jos olet tosissasi hakukoneoptimoinnista, kirjoitat todennäköisesti uuden blogiartikkelin vähintään kerran viikossa. Ja jos olet aktiivinen sen suhteen, voit kirjoittaa 4 artikkelia kuukauden alussa, ajoittaa sitten niiden julkaiseminen koko kuukauden ajan. Se on tavallaan Hootsuite blogistamiseen.

aikataulu-viestit-WordPress

7. Käytä sisäistä linkityslaajennusta

Liittyvän sisällön linkittäminen on hieno SEO. Sisäinen linkittävä laajennus linkittää liittyvän sisällön sisällössäsi mainittujen yksilöllisten avainsanojen perusteella. Aina kun mainitset tietyn avainsanan, laajennus linkittää sivulle tai viestiin. En aina suosittele tätä, koska en käytä aina samaa linkkitekstiä koko ajan, mutta jos sinusta tuntuu, että tämä voisi toimia sinulle, tutustu SEO-sisäisten linkkien laajennus. Sillä ei ole hyviä arvosteluja, mutta ei automaattista linkityslaajennusta.

8. Luo myyvää sisältöä

Kun ihmiset ottavat sinuun yhteyttä, heidän pitäisi olla hyvä ymmärtää palveluitasi ilman, että sinun tarvitsee kysyä sinulle joukko kysymyksiä. Näen usein ihmisten luoneen erilliset sivut jokaiselle palvelulle, jotta he voivat kohdistaa tiettyihin avainsanoihin. Tämä on hyvä SEO: lle, kun kohdistat useampiin avainsanoihin, mutta huomaan, että liian monet ihmiset lisäävät lyhyttä, turhaa sisältöä (ilman kuvia, videoita jne.), Koska he vain haluavat sijoituksen avainsanalle. Nämä sivut ovat harvoin korkealla tasolla, ja ne eivät myy vieraita todella tekemään kauppaa kanssasi. Myyvän sisällön luominen on SUURIN osa WordPress-markkinoinnin automaatiota, plus on hyvä SEO: lle ja muunnoksille.

ideat

 • Luo mahtava UKK-sivu
 • Käytä tukifoorumia, jotta ihmiset voivat nähdä uusia usein kysyttyjä kysymyksiä
 • Luo informatiivisia sivuja erityisistä palveluistasi
 • Jatka uusien töiden ja suositusten lisäämistä portfolioosi

faq-sivu

9. Paremmin SEO ja muunnokset

Mitä enemmän voit luottaa SEO: hen luomaan viittauksia (ja mitä paremmat tulokset ovat), sitä tehokkaammaksi verkkosivustosi tulee uusien asiakkaiden hankkimisessa. Kirjoitin loistavan oppaan Yoast Focus-avainsanat + vihreän valon optimointi joka on vankka paikka hakukoneoptimoinnin aloittamiseen. Tässä on video sen mukana. Minulla on myös opas WordPress-nopeuden optimointi, Google Search Console, ja WordPressin paikallinen SEO joka auttaa parantamaan sijoitusta.

Tässä on yleiskatsaus Yoastin vihreistä valoista, mutta sinun tulee ehdottomasti lukea täydellinen opetusohjelma terävöittää taitojasi Yoastissa, keskittyä avainsanoihin ja asianmukaiseen sisällön optimointiin.

Hiiva-sisällön analyysi

10. Ulkoista WordPress-kehittäminen Freelancer.com-palvelun avulla

Olen sijoittanut yli 25 000 dollaria freelancer-verkkosivustoihin, jotka palkkaavat ihmisiä WordPress-kehittämiseen, nopeuden optimointiin ja graafiseen suunnitteluun. Erityisesti suunnitellessani verkkosivustoja asiakkaille luon joukon päivityksiä ja ulkoistan ne sitten kehittäjälleni Bangladeshissa. Menet lähtökohtaisesti nukkumaan, kun ihmiset tekevät työtä puolestasi. Maksat myös 75 dollaria / tunti, ja kehittäjä maksaa vain 40 dollaria / tunti (tai halvempaa). Voin kertoa, että monet suunnittelutoimistot tekevät tämän.

Ongelmana on löytää freelancer, joka on taitava, kommunikoi ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Onneksi löysin Pronayan sivustolta freelancer.com, jonka kanssa olen työskennellyt kaikki 5 vuotta. Jos haluat käyttää häntä rekisteröidy freelancer.com -sivustolle ja etsi käyttäjä @bdkamol (Varmista, että “online-käyttäjät” -vaihtoehto on pois käytöstä) ja näet hänen profiilin. Pronaya voi auttaa sinua WordPress-kehitys, WordPress-nopeuden optimointi, ja kehitys Genesis-kehys. Hän on pelastanut minut tuhansia tunteja suunnitellessaan ja nopeuttamalla 30+ WordPress -sivuston optimointia.

bdkamol profiilin

Antoiko tämä sinulle ideoita WordPress-sivustosi automatisoimiseksi? Kerro minulle mielipiteesi kommenteissa. Ja jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, pudota minulle linja ja autan mielelläni sinua. Jaa myös tämä opetusohjelma, jos pidit siitä hyödyllistä – olisin todella kiitollinen siitä.

Kippis,

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map