10 vtičnikov Genesis Framework za prilagajanje tem (Uporaba drsnikov, družabnih gumbov, postavitve, glasila in še več)

Genesis Framework vtičniki


Iščete najboljše WordPress vtičnike za uporabo s Genesis Framework?

Tu je 10 vtičnikov Genesis, vzetih iz StudioPressWordPress imenik in drugi viri. Veliko teh uporabljam na svojem spletnem mestu, ki temelji na genezi WordPress, druge sem prenesla, preizkusila in temeljito pregledala. Vsi vtičniki so brezplačni (razen # 8) in imajo vsaj 4,2 / 5 zvezdic. Nekatere stvari, za katere ne potrebuješ vtičnikov, kot so stolpcev in nekaj kratke kode  – upoštevajte to, ker lahko preveč vtičnikov vpliva na vaše hitrost spletnega mesta.

Tu je seznam …

1. Genesis eNews Extended

To združuje glasilo in razdelek HTML (kamor sem se odločil dodati avtorje pic / bio + top članke). Lahko ga vidite na moji desni stranski vrstici, uporabljam pa ga tudi na koncu vsake objave.

Želel bi si, da bi to vedel že pred leti, odkar je glavobol bolel pri zbiranju e-poštnih sporočil, in čeprav jih ni veliko, sem v razdelku za novice dobil nekaj 100 naročnikov (naštevanje najboljših člankov je pomagalo tudi zmanjšati mojo stopnjo obiskov). Integracija je s storitvami MailChimp (kar uporabljam), stalnimi stiki, Aweber in večino e-poštnih storitev enostavno. Tukaj je vadnica Carrie Dils.

Genesis eNews Extended

2. Genesis Simple Edits

Olajša urejanje podnožja, območja avtorskih pravic in vnosne meta. FYI “meta meta” je prostor nad in pod vsebino vaše objave na spletnem dnevniku. To namestim na vsako spletno mesto Genesis.

Genesis Simple Edits

3. Genesis odziven drsnik

Niso vse teme Genesis na voljo z vgrajenim drsnikom. Če ne gre, lahko vedno namestite vtičnik Genesis Responsive Slider, ki vam omogoča, da dodate drsnike na svojem spletnem mestu. Takole je videti – v živo lahko vidite različico v živo Tema izvršnega programa avtor StudioPress.

Genesis odziven drsnik

4. Genesis Simple Share

Doda objave, strani in drugo vsebino gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih. Ima gumbe Pinterest in Stumble upon, poleg osnovnih možnosti, kot so spreminjanje velikosti ikone, videz, kje jih prikazati itd. Je lahek vtičnik, zato ne bi smel vplivati ​​na čas nalaganja strani, če sploh.

Genesis Preprost vtičnik za skupno rabo

5. Genesis Preproste stranske vrstice

To je dobro za nadzorovanje (prilagajanje) obiskovalcev, ki jih vidijo pripomočki glede na stran, objavo, kategorijo ali oznako, ki si jo ogledujejo. Če ljudje berejo objavo iz moje kategorije »Hitrost WordPress-a«, bi jim morda želel pokazati povezane članke o hitrosti spletnega mesta. Obstajajo tudi drugi vtičniki, ki delajo enako Logika gradnikov ki mi je bolj všeč, ampak ta je posebej za Genesis. Kakor koli že, boste uporabili pogojne oznake za nadzor nad tem, kje se prikaže vsak pripomoček.

Genesis Preprost stranski vtičnik

6. Genesis Connect za WooCommerce

Če želite dodati temo WooCommerce temi, ki ni WooCommerce Genesis, bo ta vtičnik to storil. Nadomešča vgrajene predloge trgovine WooCommerce z lastnimi različicami, pripravljenimi za Genesis, natančne predloge single-product.php, archive-product.php in taxonomy.php, ki so potrebne za prikaz ene strani izdelka, glavne trgovine ter kategorije izdelkov in izdelka strani z arhivi oznak. To je eden bolj priljubljenih vtičnikov Genesis.

Genesis Connect za WooCommerce

7. Genesis Mobile & Lepljiv meni

Če ste kupili neodzivno temo Genesis, jo boste morda želeli prilagoditi tako, da je prilagojena mobilnim napravam. Veliko sem raziskal in noben vtičnik ne bi pravilno deloval.

Medtem ko lahko uporabljate Genesis Mobile & Lepljiv vtičnik za menije, če želite dodati mobilni meni v slogu hamburgerja (in druge funkcije), je najbolje, da pokukate in nakup teme Genesis torej mobilno odziven. To sem storil in to bi morali storiti, če vaša tema ne bo odzivna.

Genesis Mobile & lepljiv meni

8. Genesis Design Palette Pro

Želite prilagoditi svoje spletno mesto Genesis brez kode? Ta vtičniki vam pomagajo prilagoditi glavo, navigacijo, ozadje, vsebino / stransko vrstico / podnožje in tipografijo brez kode. Ima možnosti barv, velikosti, uteži, robov, oblazinjenja in poravnave. Cena je 49-199 dolarjev.

Genesis Design Palette

9. Galerija fotografij / portfelj

Na žalost ni nobenega vtičnika za okvir Genesis, ki bi na vašo spletno stran dodal portfelj, vendar jih je veliko brezplačni in premium vtičniki portfelja za to. Številke 5-15 na tem seznamu so vrhunski vtičniki in jih je vredno porabiti dodatnih 15 USD, da bodo lepo videti.

WordPress portfelj

10. Dodatki postavitve geneze

Genes Layout Extras vam nudi 9 postavitev namesto standardne številke, ki jo ponuja vaša tema. Uporabite jih na svoji domači strani, straneh, objavah v blogih, arhiviranih straneh in drugi vsebini.

Dodatki postavitve geneze

povezani članki

Upam, da ste našli moj članek v pomoč! Če ste, prosim, dajte mu delež. Če imate kakršna koli vprašanja o vtičnikih Genesis na mojem seznamu, mi v razdelku s komentarji dodajte vrstico.

Na zdravje,

Tom Podpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map