15 mënyra për të fituar para me WordPress: Unë jam i detyruar të shkruaj këtë tutorial pasi të bëj 150,000 dollarë / vit me marketing të shoqëruar

03.06.2020
WordPress '15 mënyra për të fituar para me WordPress: Unë jam i detyruar të shkruaj këtë tutorial pasi të bëj 150,000 dollarë / vit me marketing të shoqëruar
0 28 мин.

Kur bëhet fjalë për të fituar para me WordPress, unë kam provuar gjithçka.


Dizajnimi i faqes në internet, këshillimi i SEO, optimizimi i shpejtësisë, pavarësia e pavarur, Google AdSense.

Unë bëra para në rregull me këto, por nuk ishte derisa fillova të bëra bloge me kohë të plotë (dhe bëra marketing bashkëpunëtor) që fillova të bëja të ardhura të qëndrueshme, pasive që ishin më shumë sesa kisha ëndërruar.

Unë rekomandoj vetëm marketing në Filialin nëse keni kohë (kam punuar me kohë të plotë për një vit të tërë pa bërë shumë para) por kjo është ajo që rezultoi në rritjen time të trafikut e cila tani është rreth 3,000 vizita / ditë. Unë isha thyer plotësisht dhe jetoja me prindërit e mi deri atëherë, por përfundimisht trafiku im u rrit shpejt dhe shikoja prapa, duke marrë atë rrezik ia vlente plotësisht.

Shumë mundësi (veçanërisht ato që përfshijnë të ardhura pasive) kërkojnë krijimin e përmbajtjes. Por pasi të keni përfunduar, mund të përdorni i njëjtë përmbajtja për shumë kanale:

 • Postimet në blog (me lidhje bashkëpunëtore)
 • Kursi Udemy
 • Libri Amazon
 • Videot e YouTube (me lidhje bashkëpunëtore)

1. Marketingu i Filialit

Sigurisht që marketingu i filialeve është # 1 në listën time – kam bërë mbi 130,000 dollarë në 2018 me të.

Shitjet e Filialit PayPal

Si e tërhoqa?

 • Kam shkruar mësime për optimizimin e shpejtësisë së faqes në internet
 • Hosting është faktori # 1 i optimizimit të shpejtësisë së faqes në internet
 • Kam zvarritur nëpër thellësitë e Facebook-ut për të gjetur sondazhet në “hostin më të mirë”
 • U referohem njerëzve SiteGround i cili u vlerësua si host 1 në 12 sondazhet në Facebook
 • Unë nuk mbështetem në “fjalë kyçe të rishikimit”, por në mësime praktike (p.sh. si të vendosni shtojcat e cache) dhe përmend SiteGround në fund të shumicës së udhëzuesve të mi të optimizmit të shpejtësisë

SiteGround Affiliate of Muaj

Sa shumë unë zakonisht bëj për çdo shitje

 • Hosting: 160 $ ​​/ shitje
 • Temat e WordPress: 35 dollarë
 • Rrjeti i shpërndarjes së përmbajtjes: 20 dollarë
 • Freelancer.com: 20 dollarë
 • Shtojcat e WordPress: 9 dollarë

Sa kohë kërkon?
4 vjet të mësuari / eksperimentuar, pastaj 1 vit i blogjeve me kohë të plotë. Kjo është ajo që mori për mua. Nëse tashmë keni njohuri të denjë për industrinë tuaj (dhe bloget), duhet të marrë më pak kohë.

Si të filloni?

 • Udhëzuesi im i marketingut të filialeve
 • Programet e bashkëpunimit të WordPress
 • Udhëzuesi im SEO për WordPress 2018 (ju duhet SEO për të marrë trafik)

Këta janë udhëzues të gjatë, por ka një njohuri të pasur në secilin prej tyre.

Marketingu i Filialeve TOC

Programet Popullore të Filialeve të WordPress

 • SiteGround (Hosting) – deri në 160 dollarë / shitje dhe host i vlerësuarat më të mirë.
 • Cloudways (Hosting) – deri në 200 dollarë dhe një pritës i shkëlqyeshëm i ardhshëm.
 • Motori WP(Hosting) – 200 dollarë / shitje + bonuse, ata gjithashtu fituan StudioPress.
 • Temat Elegante (Temat) – 50% e shitjeve, Divi është tema e tyre më e njohur.
 • StudioPress (Temat) – 35% e shitjeve, të rekomanduara nga Yoast + Matt Cutts.
 • ThemeForest (Temat) – 30% e blerjes së parë të çdo personi të ri.
 • MyThemeShop (Temat + Plugins) – 55% në temat e ngarkimit të shpejtë + plugins të lehta. I promovoj ato Rishikimi WP Pro plugin për copa të pasura.
 • CodeCanyon (Plugins) – 30% në blerjen e parë të klientit të ri.
 • Raketë WP (Cache Plugin) – 20% dhe # 1 plug cache në sondazhe të shumta në Facebook (këtu është një përmbledhje mbi ta që tregon të gjitha sondazhet dhe pse kjo shtojcë është e mirë)
 • Bashkëpunëtorë të etur (Plugin Affiliate) – 30% në një shtojcë të menaxhimit të lidhjeve të lidhjeve.
 • StackPath (CDN) – zakonisht $ 10 – 20 $ / shitje në një CDN popullore.
 • Referojuni WordPress – 20% për wordpress.com, JetPack dhe WooCommerce.
 • Kontakt i vazhdueshëm (Email) – 5 dollarë për çdo klient që regjistrohet për një provë falas dhe $ 105 për secilin klient të ri që bëhet një klient që paguan.
 • AWeber (Email) – 30% komisione të përsëritura.
 • OptiMonster (Formularët) – 20% në softuerin që shfaqet.
 • Freelancer.com – rreth 13% të komisioneve të para të projektit.
 • SEMrush (Analitika) – 40% komisione të përsëritura (40 $ – 160 $ ​​/ muaj).
 • Shutterstock (Fotografi në Foto) – 20%.
 • Udemy (Kurse Online) – 20% në kurse, 97% nëse është kursi juaj.
 • TubeBuddy (Marketingu në YouTube) – Komisionet e përsëritura 30-50%.
 • Amazona (Produkte) – deri në 10% nëse blejnë ndonjë gjë në Amazon.

2. Referojuni njerëzve për të pritur

Sshtë një nga industritë më fitimprurëse për bashkëpunëtorët – kjo është arsyeja pse është kaq e ngopur.

Por mos lejoni që t’ju trembë. Unë bëj të njëjtat para duke shitur 1 plan pritjeje sesa do të shisja 4,5 tema, ose 8 rrjete të ofrimit të përmbajtjes, ose 18 shtojca. Unë më mirë do të shisja 1 plan pritjeje.

SiteGround-Affiliate-Sales97 shitje x 150 / shitje = 14,550 dollarë në 1 muaj duke promovuar SiteGround (kompani pritëse)

Programet e Rekomanduara të Filialit të Hostingut

 • SiteGround – 50 $ – 160 dollarë / shitje (planet me porosi bëhen nëse merrni shumë shitje). Ata kanë mijëra prova sociale (sondazhet në Facebook, konvertimet në Facebook dhe tweet) të njerëzve që e duan SiteGround (të cilën mund ta shihni në rishikimin e programit tim të anëtarëve të SiteGround). Kjo mund në mënyrë të konsiderueshme rrisin shitjet / konvertimet, veçanërisht 26 sondazhet në Facebook, ku ata u renditën si nikoqir # 1. Rënia kryesore është që disa klientë raportojnë për mbingarkesë të CPU, e cila ndodh me çdo host, por SiteGround do t’ju japë vetëm disa paralajmërime para se të fikni përkohësisht faqen tuaj të internetit. Përndryshe, ato janë fantastike.

SiteGround Tier Affiliate

SiteGround niveli i Filialit me porosi

 • Cloudways – 50 $ – 200 $ / shitje (planet me porosi bëhen nëse merrni shumë shitje). Cloudways është duke u bërë shpejt një host kryesor me komisione bujare, fleksibël. Nëse bashkoheni në Grupet e Facebook-ut të lidhura me pritjen, do të shihni shumë komplimente në Cloudways. Ju duhet të jeni në gjendje të mbledhni shumë prova sociale për të rritur shitjet / konvertimet tuaja.

Programi i Filialeve me pllaka CloudwaysGrupe me porosi deri në 200 dollarë / shitjeProgrami i Filialeve Hybrid në Cloudways200 dollarë / shitje + bonuse

 • Motori WP – 200 dollarë / shitje + shpërblime të nivelit + komisione bashkëpunimi të dy niveleve (nëse referoni një bashkëpunëtor dhe ata bëjnë një shitje, ju merrni 50 dollarë). Mundësi të forta sidomos pasi ata fituan StudioPress. Planet janë më të shtrenjta se hostet e tjerë, por ato janë shumë të shpejta.

wp-motor-Filialin-nivelet200 dollarë / shitje + bonuse

Mos zgjidhni bashkëpunëtorët vetëm në komisione
Mos e zgjidhni filialin tuaj vetëm në komisione! Edhe përmes WP Engine ofron një komision prej 200 dollarë të sheshtë, unë zgjodha të ngjitem nivelet e SiteGround pasi mendova se ishin më mirë – dhe 12 sondazhet në Facebook patën një ndikim të madh në shitjet e mia. Farëdo hosti që zgjidhni, promovimi i vetëm 1 mund t’ju ndihmojë të ngjitni nivelet më shpejt, veçanërisht nëse lexuesit tuaj e dinë që betoheni për ta. SiteGround, Cloudways dhe hoste të tjerë madje ju japin komisione më të larta nëse merrni më shumë shitje posaçërisht për plane me çmime më të larta. Tani për tani unë jam me 160 dollarë për shitje për SiteGround nëse kam arritur 81+ shitje / muaj.

Mblidhni Prova Sociale
Këto Tweet dhe sondazhet morën konvertimet e mia nga 3% në 7%. Ka shumë sondazhe dhe biseda ku njerëzit kanë mendime të forta në lidhje me pritjen (thjesht kërkoni në Facebook për pritje, SiteGround, ose çfarëdo që ju kërkoni). Merrni foto nga këto dhe postojini ato në blogun tuaj. Njerëzit i shikojnë këto si më pak të njëanshëm, dhe janë shumë më mirë sesa të mbledhin komente në faqen tuaj të internetit pasi që ato ndoshta janë të moderuara. Njerëzit e dinë këtë, kështu që provoni Facebook-un.

Kalimi në sitin e rrethit

Migrimi i kohës me ngarkesën në sit

Bluehost në SiteGround GTmetrix

HostGator të SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Nota Perfect në SiteGround

Zanafilla e SiteGround

Shpejtësia e dorëzuar nga SiteGround

Raporti i SiteGround GTmetrix

Koha e zvogëluar e ngarkesës me SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

HostGator To SiteGround Migrimi

SiteGround Times Response Times On Joomla

Kaloi në SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Në SiteGround

SiteGround FaqeSpeed ​​Insights

SiteGround Në Joomla

Koha e zvogëluar e ngarkesës në SiteGround

SiteGround Hosting i Shpejtë

Rezultatet e reja të Pingdomit në SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

Përmirësimi i Kohës së Përgjigjes së SiteGround

2019 Sondazhi i hostimeve

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Rekomandime për strehimin e elementëve

Korrik 2019 Rekomandim Pritës

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

Sondazhi mikpritës miqësor i WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Pritja e preferuar për Elementor

2018 Rekomandime Pritëse

Sondazhi i hostimit të WordPress Shtator 2018.png

Menaxhuar-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-pret-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-Qershor-1

SiteGround-Rekomandimi

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekomandimet-Poll

Bluehost vs SiteGround

Sondazhi i host-it të WordPress-it

Përfshiheni në këto grupe në Facebook
Nëse do të rekomandoni pritjen, duhet të bashkoheni në këto grupe. Ato ju ndihmojnë të qëndroni të azhurnuar, dhe grupi i WordPress Hosting merr një sondazh çdo vit që duhet të përdorni.

Shmangni Fjalët kyçe “Rishikimi”
Shmangni shkrimet e vlerësimeve të pritjes (në fillim) pasi ato fjalë kyçe janë shumë konkurrues në Google. Në vend të kësaj, gjeni fjalë kyçe ku njerëzit janë duke u përpjekur ta bëjnë ngarkesën e tyre në internet më të shpejtë, shkruani një tutorial mbi të dhe rekomandoni hostin tuaj si pjesë e mësimit. Sa më e dobishme të jetë mësuesi juaj, aq më i lartë do të renditet (përmbajtja është mbret) dhe aq më shumë shikim do ta shohin atë. Mos e bëni mbajtjen e pjesës më të madhe të mësimit tuaj, ose njerëzit do të mendojnë se është spammy. Dhe askush nuk do ta ndajë / lidhë atë.

Ndërsa fjalët kyçe “të rishikimit” janë shumë konkurruese, këto nuk janë, megjithatë ata ende tërheqin njerëz që duan një faqe interneti më të shpejtë dhe mund të jenë të hapura për t’u zhvendosur në një host më të shpejtë:

 • site i ngadaltë i fjalëve
 • panel admin i ngadaltë i fjalëve
 • si të vendosni cache totale w3
 • si të vendosni raketa wp
 • si të konfiguroni cp-të më të shpejtë të wp
 • plugins të ngadalta të wordpress
 • shtojcat e shpejtësisë së fjalës
 • bluehost i ngadaltë i fjalës
 • hostgator i ngadaltë i fjalës
 • Topicsdo temë tjetër që lidhet me optimizimin e shpejtësisë!

3. Konsulencë për WordPress SEO

Njerëzit e duan punën me një Konsulent SEO për WordPress – dikush që specializohet në WordPress SEO dhe ka njohuri specifike për Yoast, shpejtësinë e WordPress, shtojcat, temat, ndërtuesit e faqeve dhe WordPress në përgjithësi. Kështu e veçova veten nga konkurenca, dhe rendita në vendin e parë për shumë fjalë kyçe SEO të WordPress. Unë vazhdoj të marr mijëra pyetje deri më sot.

Njerëzit janë duke kërkuar për këtë:

Fjalë kyçe për konsulentë të WordPress SEO

Por jo shumë njerëz e optimizojnë atë (faqja ime e uljes nuk është edhe aq e mirë):

kërkim këshillimi për fjalëformime

Shërbime SEO Ju Mund të Ofroni

 • Auditimet SEO të WordPress
 • Auditimet lokale SEO
 • Hulumtim fjalen
 • Optimizimi i Yoast
 • Google Analytics
 • Google Console Console
 • Krijimi i faqes ulëse
 • Optimizimi i Shpejtësisë së WordPress
 • Zbatimi i pasur me copëza
 • Ndërtimi i citimit (transferimi i informacionit tek Whitespark)

Fjalë kyçe Njerëzit janë duke kërkuar (Unë kam përfunduar tashmë studimin)

 • Shërbime SEO WordPress
 • Konsulencë për SEO WordPress
 • Ekspert i WordPress SEO
 • Auditimi i WordPress SEO

* Unë rendit numrin 1 për të gjitha këto, dhe secila prej tyre ka një faqe ulje të ndryshme. Ata nuk janë aq konkurrues dhe unë me të vërtetë nuk më intereson nëse merrni rezultatin tim # 1 sepse unë jam duke bërë marketing anëtarësie me kohë të plotë tani. Por unë kam akoma shumë pyetje me këto pasi jam # 1 për ta. Merrni vendin tim! Këtu janë faqet e mia të uljes në Shërbimet SEO të WordPress, Këshillimi SEO, Eksperti SEO dhe Auditimet e SEO.

4. Bëhuni një Optimizer i Shpejtësisë së WordPress

Ekziston një nevojë e dëshpëruar për optimizimin e shpejtësisë së WordPress, por jo shumë njerëz e bëjnë atë (do të dija, unë jam në këtë industri tani). Njerëzit thjesht nuk janë të kënaqur të vendosin plugins cache, CDN, azhurnimin e versioneve PHP ose optimizimin e imazheve. Ata kanë nevojë për një ekspert të shpejtësisë së WordPress!

Kjo është zhvilluesi im me të cilët kam punuar që nga viti 2011 dhe u referohem edhe lexuesve të mi. Ai po bën para të mira, dhe unë marr një komision të vogël nga projektet. Ai po e shtyp atë.

Shqyrtime të Pronaya Kumar S

Shërbime që mund të ofroni

 • Konfigurimi i plugin Cache
 • Integrimi i CDN
 • Integrimi në cloud
 • Optimizimi i figurës
 • Optimizimi i prizës
 • Optimizimi i skenarit
 • Optimizimi i temës
 • Përditësimi i versionit PHP
 • Shtimi i faqeve AMP

Fillimi

 • Përfshiheni në WordPress Speed ​​Up Facebook Group
 • Krijoni një profil në faqet e internetit të pavarur (Freelancer + Upwork)
 • Merrni para dhe pas raporteve GTmetrix / Pingdom të secilit projekt
 • Ndërtoni portofolin tuaj, por deri atëherë, ofroni shërbimin tuaj falas / falas
 • Krijoni një faqe (ose edhe më mirë, një uebfaqe e vogël) për “Shërbimet e shpejtësisë WordPress” – duhet të jeni në gjendje të renditni lehtë për atë fjalë kyçe, e cila duhet t’ju ofrojë projekte

5. Krijoni tutoriale në YouTube

Mënyra më e popullarizuar për të fituar para nga videot në YouTube janë reklamat, sponsorizimet dhe heqja e lidhjeve të bashkëpunimit në përshkrimet e videove. Kjo është ndoshta mënyra më e thjeshtë, më e shpejtë për të filluar të fitoni para me marketing bashkëpunëtor, pasi nëse bëni video të shkëlqyera, do të merrni shikues. Ndërsa një blog kërkon kohë sepse filloni nga e para me 0 lidhje, 0 aksione dhe të ulëta autoriteti i domenit – kështu që nuk do të renditesh për fjalët e tua të fjalës në mënyrën e duhur. Sigurisht, duhet të mësoni disa SEO SEO në YouTube.

Lidhje të Filialeve në Amazon

Mënyra më e popullarizuar për të fituar para është të regjistroheni Programi i bashkëpunimit të Amazon dhe rekomandoni produktet që përdorni ndërsa hidhni linqe bashkëpunimi në përshkrimin e videos suaj. i lehtë!

6. Krijoni një kurs Udemy

Udemy ka një tutorial për të fillo. Ju gjithashtu duhet të bashkoheni me Studio U Facebook Group e cila është plot me instruktorë të cilët ndoshta do të ishin të lumtur të ju japin përshtypje për kursin tuaj.

Sa para mund të fitosh?
disa Kurse për WordPress në Udemy kanë bërë mbi 100,000 dollarë. Le të themi se rezulton në 25,000 dollarë fitim dhe ju duhen 3 muaj për të krijuar kursin (shiko Ndarja e të ardhurave nga Udemy). A ia vlente? Epo nëse krijoni 4 kurse në një vit dhe keni bërë $ 100k, ju vini bast.

Po, kjo është një shtrirje Dhe unë sinqerisht nuk kam krijuar një kurs Udemy (ende). Por ka shumë njerëz që mbështeten në këtë për të ardhura pasive, dhe ata bëni video në YouTube në lidhje me të Sidoqoftë, shumë instruktorë kanë tashmë një kanal ose uebfaqe të suksesshme në YouTube dhe nuk mbështeten plotësisht në marketingun e Udemy për të marrë shitje. Sidomos pasi që “blerja e paguar e përdoruesit” nënkupton vetëm 25% fitim.

Kurse Udemy WordPress

Rënia e vetme është ajo që duhet të kesh ndajnë fitimin tënd me Udemy::

Ndarja e të Ardhurave të Instruktorëve - Udemy

7. Merrni në faqet e internetit të pavarur

Freelansimi padyshim bën para, por gjithashtu ju bën të zhvilloni përvojë / njohuri në këtë fushë. Kjo është në thelb ajo që bëra për disa vjet para se të filloja blogun tim dhe ta shpallja veten “ekspert”. Para se të aplikoni njohuritë tuaja diku tjetër, duhet ta merrni.

Ekspert i Optimizimit të Shpejtësisë së WordPress në Freelancer

8. Shitet një libër në Amazon

Nuk ka shumë libra të shkëlqyera në WordPress, veçanërisht kur bëhet fjalë për kategori specifike (SEO e WordPress, optimizimi i shpejtësisë, siguria, shtojcat, etj). Sigurisht, shumica e njerëzve shkojnë në Google, por nëse e vendosni veten si ekspert në industri, njerëzit do të blejnë librin tuaj.

Librat SEO të Amazon WordPress

9. Google AdSense

Shmang atë! Po e përmend vetëm sepse është e njohur, jo sepse funksionon.

 • Nuk funksionon (askush nuk i klikon këto reklama)
 • Kjo e bën faqen / blogun tuaj të duket spammy
 • Kjo e bën të ngadaltë ngarkesën tuaj në internet / blog (shiko më poshtë)
 • Ka një histori të gjatë të ankesa në lidhje me cilësinë e reklamave të tyre
 • Njerëzit nuk po marrin rekomandimin tuaj (nuk ka besnikëri për markën tuaj)

GTmetrix-Reklamat

Rrinë me lidhje të mira të vjetra të bashkëpunëtorëve

 • Ata nuk duken si spammy
 • Ata nuk e ngadalësojnë faqen tuaj të internetit
 • Ato bazohen në juaj rekomandim
 • Më shumë të ngjarë të klikohen sesa një reklamë e rastit

10. Merrni Certifikim me Produkte Google

Vendosni besueshmërinë (dhe rrisni tarifat tuaja) me vërtetime nga Google.

Lista e Certifikimeve të Google

Ju merrni një simbol për secilin, dhe provimi i GA më mori më pak se një ditë për të përfunduar:

Certifikimi i Google Analytics

google_certification_badges

Simbol Partner i Google

Kompleti i Faqes në Google (Bonus) – kjo është një shtojcë e re WordPress e zhvilluar nga Google e cila ndërthur Google Analytics, Search Console, AdSense dhe PageSpeed ​​Insights. Unë rekomandoj të qëndroni në krye të kësaj, dhe të njiheni me të, pasi shumë njerëz me siguri do ta përdorin atë.

Kompleti i faqes nga Google

11. Shko eCommerce (Shes Stuff)

Keni produkte për të shitur? Krijoni një WooCommerce sit dhe bëje të ndodhë.

Nuk do të pretendoj se di për tregëtinë elektronike, duke marrë parasysh që kurrë nuk kam krijuar një dyqan, por Udhëzuesi i e-Tregtisë së Backlinko është udhëzuesi që ju dëshironi. Ai mbulon fjalë kyçe, Amazon, përmbajtje SEO, copra të pasura dhe në thelb gjithçka. Por, unë do ta blija temën tuaj nga StudioPress.

Mai-Lifestyle-Pro-Theme

12. Bëhuni një zhvillues i prizave

Shtojcat popullore zakonisht nuk kanë asnjë problem për të fituar para. Shtojcat premium të Yoast i kanë fituar atij një pasuri. Shtojcat e Cache mund të shtojnë lidhje të filialeve në CDN dhe të bëjnë komisione. Rrëshqitës i revolucionit ka gati 300,000 shitje të cilat me 26 dollarë, do të thotë se plugin-i gjeneroi rreth 8 milion dollarë.

Lidhja e Filialeve të Pluginit

Modeli Freemium – ofroni një version falas dhe të paguar, koncept mjaft i thjeshtë.

Përdorni Lidhje Affiliate – ashtu si fotoja e mësipërme, zhvilluesi i saj krijoi një shtojcë cache që integrohet me një CDN. Kushdo që regjistrohet me të CDN e StackPath, zhvilluesi i saj pranon një komision (dhe ai ndoshta ka bërë shumë në konsideratë Cache më e shpejtë e WP një plugin popullor). Ju gjithashtu mund të krijoni një shtojcë analitike dhe të shtoni një lidhje Filialin për të SEMrush. Vetëm disa shembuj.

CodeCanyon – paraqitja e shtojcës suaj në CodeCanyon do t’i japë asaj ekspozim.

Opportunity! A mund të zhvilloni një plug të pasur me copëza?

Nuk ka shumë shtesa të mëdha të pasura me copa atje. Të gjithë në një skemë është shumë minimale, Copa të pasura WP u braktis nga zhvilluesi i saj, dhe e vetmja shtojcë e ngurtë e të gjitha-në-një shtojcë e pasur është se Rishikimi i WP nga MyThemeShop. Unë mund t’ju them dorën e parë nga shkrimi i një prej mësimeve më të njohura për shtimin e copave të pasura, ekziston padyshim një nevojë për këtë. Dhe nëse krijoni një plugin solid, unë jam i lumtur ta promovoj atë në blogun tim.

13. Bëhuni një Zhvillues i Temave

Problemi kryesor që unë shoh me zhvilluesit e temave, është që ata të nxitojnë hapjen e temave të tyre shumë shpejt. Kur njerëzit i blejnë ato, ata kalojnë në gabime dhe koha juaj e shpenzuar për të rregulluar gabimet dhe raftin mbështetës shpejt. Ju duhet të krijoni dokumentacion të gjerë, mësime, automatizim. StudioPress dhe Temat Elegante bëni një punë të shkëlqyeshme me këtë. Dhe nëse mundeni krijoni një temë të Zanafillës dhe do të shfaqeni në StudioPress si një temë e palës së tretë, do të bëni një qindarkë të bukur. Temat e suksesshme në ThemeForest si Hapur kanë bërë edhe miliona (fjalë për fjalë, miliona).

StudioPress-zgjedhura

14. Filloni një kompani pritëse

Shtë një hapësirë ​​konkurruese – jeni më mirë të përgatitur.

Kompanitë pritëse kanë disa nga programet më agresive të bashkëpunimit dhe marketingut. Fatmirësisht, njerëzit po mësojnë pse EIG nuk është një zgjedhje e mirë dhe janë të hapur për alternativa.

 • Përfshini në WordPress Hosting Facebook Group
 • Përfshiheni në Grupin e Shpejtuar të WordPress në Facebook
 • Krijoni një program bashkëpunimi me komisione konkurruese
 • Integroni Le të Encrypt SSL, Cloudflare dhe “shpërblime” të tjera
 • Shpejtësia dhe mbështetja janë 2 arsyet më të mëdha kur shoh njerëzit të ndërrohen hostet
 • Kur të keni buxhetin, përpiquni të blini qendrat e të dhënave
 • Hyni në gjërat teknike me këtë fillimi i një udhëzimi të ndërmarrjes pritëse
 • Krijoni faqe ulëse për secilin lloj pritës (WordPress, Joomla, cloud, i dedikuar, etj)

Kompanitë pritëse

15. Shqyrtime në internet

Që nga 28 Dhjetori 2016, Yoast ndërpreu vlerësimet e tyre në internet.

Yoast ndërprerë Rishikimin në Uebfaqe

Kjo lë një mundësi të madhe për freelancer dhe kompani të WordPress SEO. Pjesa me e mire? Kjo çon në shërbime të tjera që mund të ofroni klientëve. Dhe unë kam disa shabllone të shkëlqyera që mund të përdorni.

Modelet e Auditimit të SEO që krijova

Modeli i Auditimit të SEO

Ide të tjera për të fituar para me WordPress

 • Uebfaqet e Dizajnit – nëse jeni në një qytet të madh, ju do të ofroni më mirë duke synuar një fjalë kyçe si “Chicago WordPress Design” sesa “Chicago Web Design” pasi është më pak konkurruese.
 • Ofroni një shërbim për konfigurimin e blogut – kur njerëzit blejnë një temë / pritje, ata thjesht dëshirojnë ta rregullojnë atë që të fillojnë të luajnë – nëse vendosja e mishit dhe eshtrave të një blog është gjëja juaj.
 • Krijoni citime për SEO lokale – Citimet (drejtoritë) janë mjaft të rëndësishme për SEO lokale dhe shumë njerëz preferojnë ta transferojnë këtë. Whitespark dhe Bright Local mbizotërojnë tregun, por që janë vetëm 2 kompani dhe Joe mesatare nuk di për ta.
 • Bëhu një Blogger Vizitor – Do të më pëlqente të punësoja një bloger për Mjeshtrat në Median Online. Edhe pse marr me ton kërkesa, nuk kam gjetur 1 person që përshtatet (ata zakonisht nuk kanë foto të mira dhe përmbajtja është e shkurtër). Por nëse e bëra, unë do t’i punësoja ato në një çast.
 • Heqja e dënimeve të Google – një herë e një herë unë kam marrë një Dënim të Google, i cili mendoj se ishte nga linjat e spammy. Unë u përpoqa të punësoja disa pavarësues, por ata nuk funksionuan. Unë do të kisha paguar një krah dhe një këmbë që dënimi të hiqej pasi ishte duke shtypur biznesin dhe të ardhurat e mia. Klientët tuaj do të jenë të dëshpëruar për rezultate, duke e bërë atë një mundësi të shkëlqyeshme.
 • Krijoni një Uebfaqe Drejtori – një ide që unë (akoma) kam një uebfaqe të hotelierisë, ku krijoj faqe ulëse për secilin qytet, duke renditur të gjitha restorantet që ofrojnë hotelieri, duke treguar menutë e tyre dhe duke i ngarkuar ato të renditen në të. Unë mendoj se është një ide e mirë.

Pyetjet e bëra më shpesh

&# X2705; Si fitojnë shumica e njerëzve me WordPress?

Mënyrat më të zakonshme që njerëzit fitojnë para me WordPress janë marketing i filialeve, hartimi i faqes në internet të WordPress, zhvillimi, dizenjimi grafik dhe ofrimi i shërbimeve. Bloggerët më të suksesshëm promovojnë ndërmarrjet pritëse sepse paguajnë komisione të mëdha.

&# X2705; Si bëra $ 15k / muaj?

Duke promovuar ndërmarrjet pritëse. Unë bëj blog për optimizimin e shpejtësisë së faqes në internet dhe i referoj njerëzit drejt pritjes më të shpejtë dhe marrin komisione në proces.

&# X2705; Si mund të filloj me marketing Filialin?

Zgjedhja e emrit të domain, ngrohtë dhe bashkëpunëtorët tuaj është pjesa më e vështirë, por mos lejoni që t’ju ndalojë të filloni! Kam ndërprerë kamare 3 herë para se të mbërtheja me optimizimin e shpejtësisë. Shtimi i lidhjeve të bashkëpunëtorëve në blog është e lehtë; SEO dhe zgjedhja e nicave / bashkëpunëtorëve merr iniciativë.

&# X2705; Pse shumica e blogerëve digjen?

Shumica e blogerëve digjen sepse nuk arrijnë të trafikojnë SEO, duke çuar në asnjë shitje. Ose normat e komisioneve të tyre zvogëlohen nga bashkëpunëtorët e tyre (si Amazon ka bërë disa herë). Shtë jashtëzakonisht e rëndësishme të marrësh këshilla nga vendet e duhura dhe të jesh në një vend me shumë konkurrencë nga kompani që kanë nevojë për bashkëpunëtorët e tyre (ose produktet dhe shërbimet e tua).

&# X2705; Si mund të rangohem më lart për shërbimet e mia?

Hulumtim i mirë i fjalëve dhe SEO në faqe! Përdorni Google Autocomplete për të gjetur fjalë kyçe me bisht të gjatë dhe për të krijuar faqe ose postime bindëse në lidhje me ato tema. Kjo është zemra e saj. Sigurisht, duhet të lexoni udhëzuesin tim SEO të WordPress për këshilla më të hollësishme.

Shpresoj që kjo të ishte e dobishme! Komentoni nëse keni ndonjë ide vetë, por jam përpjekur të përfshij ato që kam përvojë. Sido që të jetë, unë do të shkoja për ata që kanë të ardhura pasive;)

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector