15 najpomembnejših WordPress vtičnikov za SEO, hitro optimizacijo, varnostno kopiranje, varnost in optimizacijo spletnih strani

03.06.2020
WordPress '15 najpomembnejših WordPress vtičnikov za SEO, hitro optimizacijo, varnostno kopiranje, varnost in optimizacijo spletnih strani
0 11 мин.

WordPress Vtičniki


Obseden z WordPress vtičniki kot jaz?

Tu je seznam vtičnikov za SEO, optimizacija hitrosti, oblikovanje, varnost, varnostne kopije in drugi vtičniki za optimizacijo spletnega mesta. Vse to uporabljam na svojem spletnem mestu WordPress in vsi imajo oceno 4+ zvezdic. Na veliko sem napisal vadbe, tudi o njih kako konfigurirati nastavitve Yoast, optimiziranje vsebine z Yoastom, in konfiguriranje predpomnilnika W3 izboljšati čas nalaganja. Večina vadnic ima našteto komentarjev, saj se jim zdi veliko uporabnih – upam, da tudi vi.

Vsi ti vtičniki so lahki kot sem tudi obsedena Optimizacija hitrosti WordPress-a. Na tem seznamu uporabljam skoraj vsak vtičnik, moje spletno mesto pa se še vedno nalaga pod 1 sekundo v Pingdomu. Če v določenih trenutkih ne uporabljate vtičnikov in jih potrebujete le enkrat, je dobro, da jih izbrišete in šele nato ponovno aktivirate. Tu je moj seznam pomembnih vtičnikov WordPress:

 1. Yoast SEO
 2. W3 Skupaj predpomnilnik
 3. Vse v enem Schema.org Rich Snippets
 4. Predstavljajte si
 5. iThemes Varnost
 6. UpdraftPlus
 7. P3 (Profiler zmogljivosti vtičnikov)
 8. Hitro preusmeritev strani / objave
 9. Protipošiljanje
 10. Logika gradnikov
 11. TinyMCE Advanced
 12. Google Analytics
 13. Namizni pritisk
 14. Preverjena povezava
 15. Nadzor srčnega utripa

Čeprav je v tej objavi 15 vtičnikov, je najboljših 10 tukaj:

top-10-wordpress-plugins-infografike

1. Yoast SEO

Vem, da večina od vas že ima Yoast, vendar verjetno niste konfigurirali ustreznih nastavitev, raziskovali najboljše ključne besede ostrenja ali optimizirali vsebino do svojega polnega potenciala. Spodaj uporabite moje vodiče in izostrite svoje sposobnosti ter začnite razvrščati strani / objave višje v iskalnikih.

Konfigurirajte nastavitve Yoast – izpolnite podatke o svojem podjetju, konfigurirajte Google Search Console in druga orodja za spletne skrbnike, nastavite idealno strukturo naslovov za SEO, preprečite podvojeno vsebino na spletnem mestu, popravite pokvarjene strani (napake pri pajkanju) in prilagodite vse nastavitve Yoast, da so optimalne za SEO. Navodila za nastavitve My Yoast je uporabljalo 50.000+ ljudi.

Splošne nastavitve Yoast

Raziskovanje ključnih besed – uporaba Google Autocomplete in Moz Explorer (po mojem mnenju dve najboljši orodji za raziskovanje ključnih besed), da sestavite seznam ključnih besed z dolgim ​​repom in se prepričajte, da ne zamudite nobenih stavkov. Google vsako ključno besedo z uporabo MozBar razširitev za Google Chrome spoznati konkurenco posameznih ključnih besed. S temi podatki izločite konkurenčne besedne zveze in vam pustite ključne besede z veliko priložnostmi, do katerih bi lahko prišli na strani 1.

Googlove ključne besede za samodejno dokončanje

moz-ključne besede-explorer-raziskave

Vsebina / Optimizacija zelene svetlobe – ljudje, obsedeni s pridobivanjem zelenih luči v Yoast-u, ne razumejo v celoti slike o optimizaciji vsebine. Yoast zazna le natančna ujemanja ključnih besed, zato zelene luči niso vedno mogoče, poleg tega pa obstaja TONS načinov za optimizacijo vsebine zunaj Yoast-a (videoposnetki, bogati odlomki, dodajanje vsebine in drugo). S pomočjo te vadnice dobite ideje za optimizacijo vsebine, namesto da bi obsedli zelene luči Yoast.

Yoast Content Analysis SEO

Yoast razširitve

2. W3 Skupaj predpomnilnik

Najbolj priljubljena vadnica na mojem spletnem mestu je moja priporočene nastavitve predpomnilnika W3 kar je več ljudem pomagalo skrajšati čas nalaganja strani na manj kot 1 sekundo (preberite komentarje). Vključuje vnaprej konfigurirano zip datoteko, ki jo lahko naložite neposredno v svoj vtičnik W3 Total Cache.

To je eden najboljših vtičnikov predpomnilnika in bo izboljšal vaše ocene hitrosti v orodjih, kot sta GTmetrix in Google PageSpeed ​​Insights. Vendar tako kot Yoast tudi mnogi ne nastavijo pravilno nastavitev. S pomočjo mojega vadnice lahko konfigurirate zavihke “uspešnosti” na levi strani nadzorne plošče. Nameščen je W3 Total Cache. Ta vtičnik se združuje z Cloudflare (brezplačno) in MaxCDN (6,75 USD / mesec z mojim 25% popust na kupon MaxCDN), Ki jih lahko uporabite Cloudflare in MaxCDN v moji vadnici, da še izboljšate čas nalaganja. Ko končate s konfiguracijo predpomnilnika W3 (in upam, da preberete celoten Vodnik za optimizacijo hitrosti programa WordPress), upam, da bodo vaši rezultati GTmetrix videti nekako takole…

GTmetrix WordPress poročilo o hitrosti

3. Vse v enem Schema.org Rich Snippets

Na vaše WordPress spletno mesto doda bogate delčke kar vam pomaga iskati v iskalnikih z dodajanjem “dodatnih informacij” v odrezke v obliki zvezdic za pregled, informacij o receptih, dogodkov in drugih podprtih podatkov. To lahko storite s pomočjo Vse v enem vtičnik Schema.org Rich Snippets (brezplačno, vendar zelo minimalno in ima veliko omejitev) ali WP Rich Snippets Vtičnik (premium in ima več funkcij). To se izboljša razmerij med prikazi in kliki in prometa, tako da če tega še niste storili, preberite moje priročnike o vtičnikih, ki vam pokažejo, kako jih dodate.

obogateni odrezki

4. Predstavljajte si

Hitreje (v razsutem stanju) se slike brez izgube stisnejo. Domišljija je brezplačna, dokler ne dosežete mesečne kvote v višini 25 MB na mesec ali 4,99 USD / mesec za 1 GB (ki jo lahko običajno uporabljate enkratno za vse obstoječe slike v prvem mesecu, prekličete in nato preprosto uporabite brezplačni račun). Ta vtičnik je VEČ boljši od drugih popolnoma brezplačnih vtičnikov, saj lahko te slike pogosto zlomijo, ne stisnejo ali pa imajo napake. Z Domišljijo samo prijavi se, namestite vtičnik, v nastavitve vnesite svoj API, pojdite na razdelek »predstavnost«, da na veliko optimizirate vse slike.

imagify-wordpress-optimizacija slike

5. iThemes Varnost

Verjetno ste že slišali iThemes, WordFence in Sucuri so 3 najboljših varnostnih vtičnikov za WordPress. Všeč mi je iThemes Security, ker lahko zaženete varnostni pregled z enim klikom in pojdite po preprostem seznamu ranljivosti. Kliknite gumb “popravi” in vsako naj bo precej enostavno.

ithemes-varnostni vtičnik

6. UpdraftPlus

UpdraftPlus vam omogoča ročno ali samodejno varnostno kopiranje. Ima pregled s 5 zvezdicami in je zelo enostaven za uporabo in konfiguriranje nastavitev. Ne bodite oseba, ki izgubi njihovo spletno mesto, ker niste vzeli varnostne kopije. UpdraftPlus bi vas lahko rešil pred izgubo več sto ur dela.

Varnostno kopiranje UpdraftPlus

7. P3 (Profiler zmogljivosti vtičnikov)

Diagnosticirajte počasno nalaganje vtičnikov WordPress, ki škodujejo hitrosti vašega spletnega mesta, tako da jih lahko izbrišete ali poiščete alternativne lahke vtičnike. Hitrost vašega spletnega mesta lahko uniči preveč vtičnikov (ali samo 1 velik vtičnik). Rad tudi zaženem vtičnik P3 vsakič, ko namestim nov vtičnik, da vidim, kako vpliva na čas nalaganja. Če še niste uporabljali P3 in imate veliko počasnih vtičnikov, boste morali raziskati nadomestne vtičnike, ki so lahki, vendar zagotavljajo enako funkcionalnost kot stari vtičnik.

P3 Performance Profiler

8. Hitro preusmeritev strani / objave

Če objavite stran / objavo in spremenite njen URL (trajna povezava), morate nastaviti a 301 preusmeritev da stari URL usmerite na nov. V nasprotnem primeru postane stran 404 in izgubili boste vse povezave, ki so nekoč kazale na to stran. To lahko storite s hitro preusmeritvijo strani / objave (brezplačna metoda, ki vam jo bom prikazal) ali s premium različica Yoast kar je 69 dolarjev na leto.

Če želite najti te napake pri pajkanju na svojem spletnem mestu, boste najprej morali v nastavitvi Yoast z nastavitvijo HTML za preverjanje nastaviti Google Search Console v razdelku »Orodja za spletne skrbnike«. Nato pojdite na Yoastovo iskalno konzolo in joast overite z Search Console. Videti bi morali vse napake pri pajkanju. Če pravkar nastavite Search Console, bo trajalo nekaj dni, da se podatki začnejo polniti.

Yoast-Google-Search-Console

Če želite nastaviti preusmeritev 301 s pomočjo hitre preusmeritve strani / objave, namestite vtičnik in pojdite na Hitre preusmeritve -> Hitre preusmeritve na nadzorni plošči WordPress. Vnesite stari zlomljeni URL, prikazan v Yoast-u, nato pa nov URL (najprimernejše strani na vašem spletnem mestu), za katerega želite, da je preusmerjen na…

301 Primer preusmeritve

9. Protipošiljanje

Preizkusil sem številne vtičnike za preprečevanje neželene pošte in tega je najlažje nastaviti, saj ga preprosto namestite. Še pomembneje pa je, da deluje. Namestite ga in pazite, da se vaši komentarji neželene pošte razidejo.

anti-spam-vtičnik

10. Logika gradnikov

Omogoča vam nadzor nad tem, kateri pripomočki se prikazujejo na različnih straneh, objavah, kategorijah in arhiviranih straneh. To vam pomaga prikaže najprimernejšo vsebino v pripomočkih, odvisno od vrste vsebine, ki jo gleda vaš bralec. Ko je nameščen, boste na dnu vsakega pripomočka videli razdelek »Logika pripomočkov«, kjer boste vnesli pogojna oznaka za nadzor nad tem, kje se pojavlja.

logika gradnikov

11. TinyMCE Advanced

Želite več možnosti urejanja v svojem vizualnem urejevalniku? Ta eleganten vtičnik WordPress dodaja dodatne funkcije urejevalniku, tako da lahko dodatno prilagodite svojo vsebino in jo naredite lepo.

tinymce-napredni

12. Google Analytics

Čeprav je vedno najbolje, da svojo sledilno kodo Google Analytics ročno vstavite v nogo, lahko ta vtičnik preverite v storitvi Google Analytics na svojem mestu WordPress. Preprosto kopirajte kodo UA iz storitve Google Analytics in jo prilepite v vtičnik v razdelku Nastavitve -> Google Analytics. Počakajte nekaj dni za aktivacijo, nato pa pojdite do računa Google Analytics, da dobite podatke.

Lahko jih prenesete brezplačno prilagojene nadzorne plošče Google Analytics segmentirati promet od SEO, socialnih medijev, mobilnih, napotitvenega prometa in drugih koristnih podatkov o svojih obiskovalcih. Čeprav je v storitvi Google Analytics na tone podatkov, je prva stvar, ki jo morate storiti poglejte si svoje slabo uspešne strani (strani z nizkim povprečnim časom na strani + visokimi stopnjami obiskov strani) in izboljšanje vsebine na njih.

Na pogled - nadzorna plošča Google Analytics

13. Namizni pritisk

S pomočjo tega vtičnika za pregled 5 zvezdic lahko ustvarite tabele na svojem mestu WordPress. CSS in stajlinge lahko popolnoma prilagodite barvam / blagovnim znamkam vaše WordPress strani. Ta posebna tabela vam prikazuje zakaj v Yoastu ne bi smeli odstraniti ustavljalnih besed ker lahko vaše trajne povezave postanejo čudne. Vtičnik doda možnost »TablePress« na vaš glavni jeziček na nadzorni plošči na levi strani, ustvarili bi tabelo, nato pa boste s pomočjo kratkega koda dodali tabelo kamor koli.

tablepress-wordpress-vtičnik

14. Preverjena povezava

Ta vtičnik je treba SAMO uporabljati vsakih nekaj mesecev, če želite pregledati prekinjene povezave. V nasprotnem primeru bo uporabil tono strežniških virov in lahko povzroči, da se bo vaše spletno mesto počasi izvajalo (zato je ta vtičnik prepovedani gostitelji, kot je Godaddy). Če pa lahko ta vtičnik vsake tolikokrat zaženete, svoje popravljene povezave takoj popravite in izbrišite, ne bi smelo biti težav. To je najboljši vtičnik za to in omogoča zelo enostavno popravljanje prekinjenih povezav neposredno v njegovem vmesniku.

Ko namestite vtičnik, bo takoj našel napačne povezave. Pustite, da se nekaj minut začne izvajati, nato pa pojdite na Orodja -> Zlomljene povezave, da najdete seznam pokvarjenih povezav na vašem spletnem mestu. Pojdite skozi vsako od njih in lahko izberete, da povezavo popravite, prekinete povezavo ali jo opustite. Kot sem rekel na tej nadzorni plošči lahko popravite vse prekinjene povezave, ne da bi morali iti skozi vsako stran / objavo.

prekinjena povezava-ček-vtičnik

15. Nadzor srčnega utripa

Zapuščanje nadzorne plošče WordPress za daljša obdobja lahko upočasni vaše spletno mesto in črpa strežniške vire iz vašega gostitelja (kar lahko povzroči preobremenitev CPU-ja). Nadzor srčnega utripa vam omogoča upravljajte s frekvenco API-ja za srčni utrip WordPress kar to preprečuje. Frekvenco lahko spremenite na 15-60 sekund ali jo popolnoma onemogočite. Po namestitvi pojdite na Nastavitve -> Nadzor srčnega utripa in spremenite preglasno frekvenco srčnega utripa na 60 sekund.

WordPress nadzor srčnega utripa

Poglej tudi:

Genesis Framework vtičniki – če uporabljate Genesis Framework z StudioPress in iščejo Genesis vtičniki za prilagajanje vašega spletnega mesta (zunaj tistih, ki jih pravkar nisem navedel) sem ustvaril ločen seznam. Vključuje nekatere StudioPress vtičniki pa tudi nekaj drugih.

Vse to so pomembni vtičniki WordPress in ta seznam sem že večkrat spremenil, tako da še naprej deluje kot trden vir. Če se vam zdi koristno, prosimo, da ga delite. Cenim to 🙂

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector