Οι 15 πιο σημαντικές προσθήκες WordPress για SEO, βελτιστοποίηση ταχύτητας, αντίγραφα ασφαλείας, ασφάλεια και βελτιστοποίηση ιστότοπου

03.06.2020
WordPress 'Οι 15 πιο σημαντικές προσθήκες WordPress για SEO, βελτιστοποίηση ταχύτητας, αντίγραφα ασφαλείας, ασφάλεια και βελτιστοποίηση ιστότοπου
0 55 мин.

Πρόσθετα WordPress


Παθιασμένος με Πρόσθετα WordPress σαν εμένα?

Ακολουθεί μια λίστα προσθηκών για SEO, βελτιστοποίηση ταχύτητας, σχεδιασμός, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας και άλλα πρόσθετα για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας. Τα χρησιμοποιώ όλα αυτά στον δικό μου ιστότοπο WordPress και όλα έχουν βαθμολογία 4+ αστέρων. Έγραψα σεμινάρια σε πολλά από αυτά συμπεριλαμβανομένων πώς να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις Yoast, βελτιστοποίηση περιεχομένου με το Yoast, και διαμόρφωση W3 Total Cache για να βελτιώσετε τους χρόνους φόρτωσης. Τα περισσότερα σεμινάρια έχουν πολλά σχόλια, καθώς πολλά άτομα τα βρήκαν χρήσιμα – ελπίζω να το κάνετε και αυτό.

Όλα αυτά τα πρόσθετα είναι ελαφριά καθώς είμαι επίσης παθιασμένος με Βελτιστοποίηση ταχύτητας WordPress. Χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε προσθήκη σε αυτήν τη λίστα και ο ιστότοπός μου εξακολουθεί να φορτώνεται κάτω από 1 δευτερόλεπτο στο Pingdom. Ωστόσο, εάν δεν χρησιμοποιείτε προσθήκες σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και τις χρειάζεστε μόνο μερικές φορές, καλό είναι να το διαγράψετε και, στη συνέχεια, να το ενεργοποιήσετε ξανά μόνο όταν χρειάζεται. Αυτή είναι η λίστα με τις σημαντικές προσθήκες WordPress:

 1. Yoast SEO
 2. Συνολική προσωρινή μνήμη W3
 3. Πλούσια αποσπάσματα All In One Schema.org
 4. Φανταστείτε
 5. Ασφάλεια iThemes
 6. UpdraftPlus
 7. P3 (Προφίλ απόδοσης προσθήκης)
 8. Γρήγορη ανακατεύθυνση σελίδας / ανάρτησης
 9. Anti-Spam
 10. Λογική Widget
 11. TinyMCE Advanced
 12. Google Analytics
 13. Πιέστε Πίνακας
 14. Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων
 15. Έλεγχος καρδιακών παλμών

Ενώ υπάρχουν 15 προσθήκες σε αυτήν την ανάρτηση, τα κορυφαία 10 αναφέρονται εδώ:

top-10-wordpress-plugins-infographic

1. Yoast SEO

Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη Yoast, αλλά πιθανότατα δεν έχετε διαμορφώσει τις κατάλληλες ρυθμίσεις, ερευνήσατε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά εστίασης ή βελτιστοποιημένο περιεχόμενο στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Χρησιμοποιήστε τους οδηγούς μου παρακάτω για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να αρχίσετε να κατατάσσετε σελίδες / αναρτήσεις υψηλότερες στις μηχανές αναζήτησης.

Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις Yoast – συμπληρώστε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας, διαμορφώστε την Κονσόλα αναζήτησης Google και άλλα Εργαλεία για Webmasters, ορίστε την ιδανική δομή των τίτλων SEO σας, αποτρέψτε το διπλό περιεχόμενο στον χάρτη ιστότοπού σας, διορθώστε κατεστραμμένες σελίδες (σφάλματα ανίχνευσης) και τροποποιήστε όλες τις ρυθμίσεις του Yoast ώστε να είναι βέλτιστες για SEO. Το σεμινάριο ρυθμίσεων My Yoast έχει χρησιμοποιηθεί από 50.000+ άτομα.

Γενικές ρυθμίσεις Yoast

Έρευνα λέξεων-κλειδιών εστίασης – χρήση Αυτόματη συμπλήρωση Google και Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz (τα δύο καλύτερα εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών κατά τη γνώμη μου) για να δημιουργήσετε μια λίστα λέξεων-κλειδιών με μεγάλη ουρά και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ φράσεις. Google κάθε λέξη-κλειδί χρησιμοποιώντας το Επέκταση Google Chrome MozBar για να μάθετε τον ανταγωνισμό κάθε λέξης-κλειδιού. Χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα για να φιλτράρετε ανταγωνιστικές φράσεις, αφήνοντάς σας με λέξεις-κλειδιά υψηλής ευκαιρίας για τις οποίες θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στη σελίδα 1.

Λέξεις-κλειδιά αυτόματης συμπλήρωσης Google

moz-λέξη-κλειδί-εξερευνητής-έρευνα

Βελτιστοποίηση περιεχομένου / πράσινου φωτός – άτομα που έχουν εμμονή για να πάρουν πράσινα φώτα στο Yoast δεν καταλαβαίνουν πλήρως τη μεγάλη εικόνα βελτιστοποίησης περιεχομένου. Το Yoast ανιχνεύει μόνο ακριβείς αντιστοιχίσεις λέξεων-κλειδιών, οπότε τα πράσινα φώτα δεν είναι πάντα δυνατά, καθώς υπάρχουν και τόνοι τρόπων βελτιστοποίησης περιεχομένου εκτός του Yoast (βίντεο, πλούσια αποσπάσματα, προσθήκη πίνακα περιεχομένων και πολλά άλλα). Χρησιμοποιήστε αυτό το σεμινάριο για να λάβετε ιδέες για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου ΣΑΣ αντί να υποτεθείτε στα πράσινα φώτα του Yoast.

Yoast Ανάλυση Περιεχομένου SEO

Επεκτάσεις Yoast

2. Συνολική προσωρινή μνήμη W3

Το πιο δημοφιλές σεμινάριο στον ιστότοπό μου είναι το δικό μου προτεινόμενες ρυθμίσεις W3 Total Cache που βοήθησε πολλά άτομα να μειώσουν το χρόνο φόρτωσης της σελίδας τους σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο (διαβάστε τα σχόλια). Περιλαμβάνει ένα προκαθορισμένο αρχείο zip που μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας στο δικό σας W3 Total Cache plugin.

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες προσθήκες προσωρινής μνήμης εκεί έξω και θα βελτιώσει τις βαθμολογίες ταχύτητας σε εργαλεία όπως το GTmetrix και το Google PageSpeed ​​Insights. Ωστόσο, όπως και το Yoast, πολλοί άνθρωποι δεν ρυθμίζουν σωστά τις ρυθμίσεις. Χρησιμοποιήστε το σεμινάριό μου για να διαμορφώσετε τη διαφορά καρτέλες “απόδοση” στα αριστερά του ταμπλό σας Το W3 Total Cache είναι εγκατεστημένο. Αυτή η προσθήκη ενσωματώνεται στο Cloudflare (δωρεάν) και στο MaxCDN (6,75 $ / μήνα με το my Έκπτωση 25% στο κουπόνι MaxCDN) Το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cloudflare και MaxCDN ενότητα στο σεμινάριό μου για να βελτιώσω περαιτέρω τους χρόνους φόρτωσης. Όταν ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση του W3 Total Cache (και ελπίζουμε να διαβάσετε ολόκληρο το δικό μου Οδηγός βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress), ελπίζουμε ότι οι βαθμολογίες GTmetrix θα μοιάζουν με αυτό…

Αναφορά ταχύτητας GTmetrix WordPress

3. Πλούσια αποσπάσματα All In One Schema.org

Προσθέτει πλούσια αποσπάσματα στον ιστότοπό σας στο WordPress που σας βοηθά να ξεχωρίζετε στις μηχανές αναζήτησης προσθέτοντας “επιπλέον πληροφορίες” στα αποσπάσματα με τη μορφή αστεριών κριτικών, πληροφοριών συνταγών, συμβάντων και άλλων υποστηριζόμενων δεδομένων. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το All In One Schema.org Πλούσιο απόσπασμα προσθήκης (δωρεάν αλλά πολύ ελάχιστο και έχει πολλούς περιορισμούς) ή το Πρόσθετο WP Rich Snippets (premium και έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες). Αυτό βελτιώνεται αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και επισκεψιμότητα, οπότε αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, διαβάστε τους οδηγούς μου για αυτές τις προσθήκες που σας δείχνουν πώς να τα προσθέσετε.

πλούσια-αποσπάσματα-σήμανση

4. Φανταστείτε

Συμπίεση χωρίς απώλεια εικόνων για γρήγορη φόρτωση (χύμα). Το Imagify είναι δωρεάν έως ότου φτάσετε ένα μηνιαίο όριο 25 MB ανά μήνα ή 4,99 $ / μήνα για 1 GB (το οποίο μπορείτε συνήθως να χρησιμοποιήσετε μία φορά για όλες τις υπάρχουσες εικόνες κατά τον πρώτο μήνα, να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, απλώς να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν λογαριασμό). Αυτή η προσθήκη είναι πολύ καλύτερη από άλλες εντελώς δωρεάν προσθήκες, καθώς συχνά μπορούν να σπάσουν τις εικόνες, να μην τις συμπιέζουν ή να έχουν σφάλματα. Με το Imagify σας Εγγραφείτε, εγκαταστήστε την προσθήκη, εισαγάγετε το API σας στις ρυθμίσεις, μεταβείτε στην ενότητα “πολυμέσα” για να μαζέψετε μαζικά όλες τις εικόνες σας.

φανταστείτε-wordpress-image-βελτιστοποίηση

5. Ασφάλεια iThemes

Ίσως έχετε ακούσει ότι τα iThemes, WordFence και Sucuri είναι 3 από τα κορυφαία πρόσθετα ασφαλείας για το WordPress. Μου αρέσει το iThemes Security επειδή μπορείτε να εκτελέσετε τον έλεγχο ασφαλείας 1 κλικ και να κατεβείτε μια απλή λίστα ελέγχου ευπάθειας. Κάντε κλικ στο κουμπί “fix it” και κάθε ένα πρέπει να είναι πολύ εύκολο.

ithemes-security-plugin

6. UpdraftPlus

Το UpdraftPlus σάς επιτρέπει να λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας χειροκίνητα ή αυτόματα. Έχει μια κριτική 5 αστέρων και είναι πολύ εύκολο στη χρήση και τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων. Μην είστε το άτομο που χάνει τον ιστότοπό του επειδή δεν λάβατε αντίγραφο ασφαλείας. Το UpdraftPlus θα μπορούσε να σας σώσει από την απώλεια εκατοντάδων ωρών εργασίας.

Αντίγραφο ασφαλείας UpdraftPlus

7. P3 (Προφίλ απόδοσης προσθήκης)

Διαγνώστε αργή φόρτωση προσθηκών WordPress που βλάπτουν την ταχύτητα του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να τις διαγράψετε ή να βρείτε εναλλακτικές, ελαφριές προσθήκες. Πάρα πολλά πρόσθετα (ή μόνο 1 μεγάλη προσθήκη) μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην ταχύτητα του ιστότοπού σας. Μου αρέσει επίσης να τρέχω το P3 Plugin κάθε φορά που εγκαθιστώ ένα νέο plugin για να δω πώς επηρεάζει το χρόνο φόρτωσης. Εάν δεν έχετε εκτελέσει το P3 στο παρελθόν και έχετε πολλές αργές προσθήκες, θα χρειαστεί να ερευνήσετε εναλλακτικά πρόσθετα που είναι ελαφριά αλλά παρέχουν την ίδια λειτουργικότητα με την παλιά προσθήκη.

P3 Performence Profiler

8. Γρήγορη ανακατεύθυνση σελίδας / ανάρτησης

Εάν δημοσιεύσετε μια σελίδα / ανάρτηση και αλλάξετε τη διεύθυνση URL (μόνιμος σύνδεσμος), πρέπει να ρυθμίσετε ένα Ανακατεύθυνση 301 για να κατευθύνετε την παλιά διεύθυνση URL στη νέα διεύθυνση URL. Διαφορετικά, θα γίνει σελίδα 404 και θα χάσετε τυχόν συνδέσμους που οδηγούσαν σε αυτήν τη σελίδα. Μπορείτε είτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το Quick Page / Post Redirect (η δωρεάν μέθοδος που θα σας δείξω) είτε το premium έκδοση του Yoast που είναι 69 $ / έτος.

Για να βρείτε αυτά τα σφάλματα ανίχνευσης στον ιστότοπό σας, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε το Google Search Console στην ενότητα “Εργαλεία για Webmasters” στο Yoast χρησιμοποιώντας την επιλογή επαλήθευσης HTML. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο “Search Console” του Yoast και επικυρώστε το Yoast με το Search Console. Θα πρέπει να δείτε όλα τα σφάλματα ανίχνευσης. Εάν απλώς ρυθμίσετε το Search Console, θα χρειαστούν λίγες μέρες για τη συμπλήρωση των δεδομένων.

Yoast-Google-Search-Console

Για να ρυθμίσετε μια ανακατεύθυνση 301 χρησιμοποιώντας το Quick Page / Post Redirect, εγκαταστήστε την προσθήκη και μετά μεταβείτε στις Γρήγορες ανακατευθύνσεις -> Γρήγορες ανακατευθύνσεις στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Εισαγάγετε το παλιό κατεστραμμένο URL που εμφανίζεται στο Yoast και, στη συνέχεια, το νέο URL της (πιο σχετικής σελίδας στον ιστότοπό σας) στην οποία θέλετε να ανακατευθυνθεί σε…

Παράδειγμα ανακατεύθυνσης 301

9. Anti-Spam

Έχω δοκιμάσει πολλές προσθήκες anti-spam και αυτή είναι η ευκολότερη εγκατάσταση αφού μόλις την εγκαταστήσετε. Το πιο σημαντικό, λειτουργεί. Εγκαταστήστε το και παρακολουθήστε τα ανεπιθύμητα σχόλιά σας να εξαφανίζονται.

πρόσθετο anti-spam

10. Λογική Widget

Σας επιτρέπει να ελέγχετε ποια widget εμφανίζονται σε διαφορετικές σελίδες, αναρτήσεις, κατηγορίες και αρχειοθετημένες σελίδες. Αυτό σε βοηθάει εμφάνιση του πιο σχετικού περιεχομένου στα widget σας ανάλογα με τον τύπο περιεχομένου που βλέπει ο αναγνώστης σας. Μόλις εγκατασταθεί, θα δείτε μια ενότητα “λογική widget” στο κάτω μέρος κάθε widget όπου θα εισαγάγετε ένα υπό όρους ετικέτα για να ελέγξετε πού εμφανίζεται.

widget-λογική

11. TinyMCE Advanced

Θέλετε περισσότερες επιλογές επεξεργασίας στον οπτικό σας επεξεργαστή; Αυτή η ωραία προσθήκη WordPress προσθέτει επιπλέον δυνατότητες στον επεξεργαστή σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω το περιεχόμενό σας και να το κάνετε ωραίο.

tinymce-προηγμένο

12. Google Analytics

Παρόλο που είναι πάντα καλύτερο να εισάγετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics με μη αυτόματο τρόπο στο υποσέλιό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη για να επαληθεύσετε το Google Analytics στον ιστότοπό σας στο WordPress. Απλώς αντιγράψτε τον κωδικό UA από το Google Analytics και επικολλήστε τον στην προσθήκη στις Ρυθμίσεις -> Google Analytics. Περιμένετε μερικές ημέρες για ενεργοποίηση και, στη συνέχεια, μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Google Analytics για να λάβετε δεδομένα.

Μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν προσαρμοσμένοι πίνακες ελέγχου του Google Analytics για τμηματοποίηση της επισκεψιμότητας από SEO, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κινητά, επισκεψιμότητα παραπομπών και άλλα χρήσιμα δεδομένα για τους επισκέπτες σας. Ενώ υπάρχουν τόνοι δεδομένων στο Google Analytics, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι Κοιτάξτε τις σελίδες με χαμηλή απόδοση (σελίδες με χαμηλό μέσο χρόνο στη σελίδα + υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης) και βελτιώστε το περιεχόμενο σε αυτές.

Με τη ματιά - Πίνακας ελέγχου του Google Analytics

13. Πιέστε Πίνακας

Χρησιμοποιήστε αυτό το πρόσθετο κριτικής 5 αστέρων για να δημιουργήσετε πίνακες στον ιστότοπό σας στο WordPress. Το CSS και το στυλ μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως ώστε να ταιριάζουν με τα χρώματα / την επωνυμία του ιστότοπού σας στο WordPress. Αυτός ο συγκεκριμένος πίνακας σας δείχνει γιατί δεν πρέπει να καταργήσετε λέξεις διακοπής στο Yoast γιατί μπορεί να κάνει τους μόνιμους συνδέσμους σας να φαίνονται παράξενοι. Η προσθήκη προσθέτει μια επιλογή “TablePress” στην κύρια καρτέλα του πίνακα ελέγχου στα αριστερά, θα δημιουργήσετε τον πίνακα και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσετε έναν σύντομο κωδικό για να προσθέσετε τον πίνακα οπουδήποτε.

επιτραπέζιο-wordpress-plugin

14. Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων

Αυτή η προσθήκη πρέπει ΜΟΝΟ να χρησιμοποιείται κάθε δύο μήνες για να εκτελείται σάρωση των σπασμένων συνδέσμων σας. Διαφορετικά, θα χρησιμοποιήσει έναν τόνο πόρων διακομιστή και μπορεί να προκαλέσει την αργή λειτουργία του ιστότοπού σας (γι ‘αυτό είναι αυτό το πρόσθετο απαγορεύεται από οικοδεσπότες όπως ο Godaddy). Ωστόσο, εάν μπορείτε να εκτελείτε αυτήν την προσθήκη μία φορά τόσο συχνά, διορθώστε τους σπασμένους συνδέσμους σας αμέσως και μετά διαγράψτε την, δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Είναι το καλύτερο πρόσθετο για αυτό και το καθιστά πολύ εύκολο να διορθώσετε κατεστραμμένους συνδέσμους απευθείας στη διεπαφή του.

Μόλις εγκαταστήσετε την προσθήκη, θα σαρώσει αμέσως για κατεστραμμένους συνδέσμους. Αφήστε το να τρέξει και να γεμίσει για λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τα Εργαλεία -> Broken Links για να βρείτε μια λίστα με κατεστραμμένους συνδέσμους στον ιστότοπό σας. Εξετάστε το καθένα και μπορείτε να επιλέξετε να διορθώσετε τον σύνδεσμο, να τον αποσυνδέσετε ή να τον απορρίψετε. Οπως είπα μπορείτε να διορθώσετε όλους τους σπασμένους συνδέσμους σε αυτόν τον πίνακα ελέγχου χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από κάθε σελίδα / ανάρτηση.

plug-link-checker-plugin

15. Έλεγχος καρδιακών παλμών

Αν αφήσετε τον πίνακα ελέγχου του WordPress για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μπορεί να επιβραδύνει τον ιστότοπό σας και να απορροφήσει πόρους διακομιστή από τον κεντρικό υπολογιστή σας (πιθανώς προκαλώντας υπερβολική χρήση CPU). Ο έλεγχος καρδιακών παλμών σάς επιτρέπει να το κάνετε διαχειριστείτε τη συχνότητα του API καρδιακού παλμού του WordPress που αποτρέπει αυτό. Μπορείτε να αλλάξετε τη συχνότητα σε 15-60 δευτερόλεπτα ή να την απενεργοποιήσετε εντελώς. Μόλις εγκατασταθεί μεταβείτε στο Ρυθμίσεις -> Έλεγχος καρδιακών παλμών και αλλάξτε τη συχνότητα παράκαμψης της παράκαμψης 60 δευτερόλεπτα.

Έλεγχος καρδιακών παλμών WordPress

Δείτε επίσης:

Πρόσθετα πλαισίου Genesis – εάν χρησιμοποιείτε το Πλαίσιο Genesis με StudioPress και ψάχνουν Πρόσθετα Genesis για την προσαρμογή του ιστότοπού σας (εκτός των μη Γένεσης που μόλις ανέφερα) Δημιούργησα μια ξεχωριστή λίστα. Περιλαμβάνει μερικά Πρόσθετα StudioPress αλλά και μερικοί άλλοι.

Αυτά είναι όλα τα σημαντικά πρόσθετα του WordPress και έχω τροποποιήσει αυτήν τη λίστα αρκετές φορές, έτσι συνεχίζει να λειτουργεί ως ένας σταθερός πόρος. Εάν το βρήκατε χρήσιμο, μοιραστείτε το. Το εκτιμώ 🙂

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector