5 bästa internationella betalningstjänsttjänster för e-handel

Vad är Payment Gateway?

Payment Gateway är ett system som gör det möjligt för en handlare att acceptera kreditkort eller betalkort och andra former av elektronisk betalning. Tjänsten automatiserar betalningstransaktionen mellan shopparen och köparen. Så när en köpare köper något från en butik, behöver säljaren inte dela sin bankinformation. Köpare kan använda sitt betalkort, kreditkort eller internetbank för att göra betalningen. Så det är den enklaste processen att göra online-betalning och all information mellan köpare och säljare förblir säker & säkra. Men det finns många Payment Gateway-företag tillgängliga. Men om du behöver en internationell betalningsport som är pålitlig, låga avgifter, lätt att anpassa och naturligtvis stöder över hela världen. I den här artikeln delar jag er bästa internationella betalningsportalen som är riktigt bra och pålitliga.


[AdSense-B]

5 bästa internationella betalningstjänsttjänster:

1. Authorize.net

Internationell betalningsport

Authorize.net är en gateway för internetbetalning, som är lämplig för alla typer av företag, onlinebutiker, e-handel etc. Om du hittar hur du samlar in pengar från hela världen, är autorize.net den bästa lösningen för dig. Det grundades 1996 och har över 440 000 mer handelskunder. De ger så bra funktioner till sina kunder. De accepterar alla större kreditkort: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB osv.

Detta ger dig en högkvalitativ betalningsportal på plats, även om du till och med kan acceptera PayPal. Du får också en Advanced Fraud Detection Suite, Betalningssäkerhet, 24 × 7 support etc. Med deras återkommande faktureringssystem får dina kunder Bill utan att lagra sina betalningsinformation lokalt. Och det hanterar också prenumerationer online.

Du kan acceptera internationella transaktioner från kunder över hela världen. Men ditt företag måste vara baserat i USA, Kanada, Storbritannien, Europa eller Australien.

Nyckelfunktioner:

 • Kontoåtkomst: När du har loggat in på ditt Merchant-konto kommer alla saker att vara i din hand. Från adminpanelen kan du hantera och granska transaktioner, konfigurera kontoinställningar, visa kontoutdrag, ladda ner rapporter.
 • Bedrägeri förhindring: De tillhandahåller bedrägeribekämpningstjänster. Så din kundinformation förblir säker.
 • Betalningssäkerhet: Med Authorize.Net kan dina kunder vara säkra på att deras data är säkra.
 • Betalningsalternativ: Alla större kreditkort: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, Signature Debit Cards.
 • Digitala betalningslösningar: Apple Pay, PayPal, Visa Checkout.

avgifter:

 • $ 49 installationsavgift, plus $ 25 återkommande månadsavgift.
 • 2,9% + $ 0.30 transaktionskostnader.

Återbetalning: En avgift på 25 $ debiteras av ditt leverantör av kontohandlare för återbetalningar.

2. Rand

Internationell betalningsport

Rand är en av de mest populära mest använda internationella betalningsportarna. Stripe är det bästa sättet att acceptera betalningar online och i mobilappar, utan tvekan det mest populära PayPal-alternativet som finns. De hanterar miljarder dollar varje år för framtänkande företag runt om i världen.

Det ger dig möjlighet att ta platsbetalningar utan månadsavgiften. De har Pay-as-you-go-plan tillgänglig. Liksom PayPal Standard kommer det inga installationsavgifter. Men du måste betala en $ 30 månadsavgift, dock transaktionsavgifter.

När du har skapat anländer överföringar till ditt bankkonto på rullning på två dagar. Eller så kan du välja att få överföringar varje vecka eller månad. Men tyvärr finns Stripe tillgängligt endast 10 länder: Australien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Norge, Sverige, USA, Storbritannien.

Nyckelfunktioner:

 • Snabba, förutsägbara överföringar: När du har skapat anländer överföringar till ditt bankkonto på rullning på två dagar.
 • Betalningsalternativ: Alla större kreditkort: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH och Bitcoin betalningar, Apple Pay, Android Pay.
 • Lätt att integrera: Med deras integrationsverktyg kan du enkelt konfigurera din e-handelswebbplats.
 • Flera valutor: Stripe stöder över 100+ valutor.
 • Bevisad bedrägeriskydd: Stripe arbetar aktivt för att skydda ditt företag från bedrägliga avgifter och övervakar misstänkta transaktioner.

avgifter:

 • Ingen installationsavgift
 • 2,9% + $ 0,30 per transaktion, eller 5% + $ 0,05 för mikrotransaktioner.

Återkrav: 15 $ -avgift när det råder en tvist om en av dina transaktioner. Om tvisten lösas till din fördel, återbetalar de dock avgiften.

3. 2checkout

International Payment Gateway Services

2checkout är en ledande global betalningsplattform som gör det möjligt för företag att acceptera betalningar online och mobil från köpare över hela världen. Det är en av de bästa International Payment Gateway. Om du har en stor e-handelswebbplats är det den bästa lösningen för dig.

Men varför är den bästa lösningen för dig? Eftersom deras tjänst är tillgänglig på över 211 länder med 15 olika språk.

2Checkout har inga installationsavgifter. Det har betalningsbearbetningsavgifter (varierar beroende på länder), till exempel: om ditt företag är i USA, kommer avgifterna att vara 2,9% + 30 ¢ per framgångsrik transaktion. Och en avgift på 1% gäller betalningar du accepterar från kunder utanför USA. Efter det kommer du att få pengar från 2Checkout via banköverföring, internationell banköverföring, eller på en Payoneer MasterCard.

Nyckelfunktioner:

 • Inga installationsavgifter: De har inga månatliga avgifter och du behöver inte betala för installationen (inga dolda avgifter och inga extra avgifter).
 • Avancerat bedrägeriskydd: 2Checkout är PCI-nivå 1-certifierad – högsta möjliga certifiering.
 • Betalningsalternativ: Acceptera stora betalningsmetoder inklusive kreditkort, betalkort och PayPal.
 • Valutakonversation: Det gör omvandlingen till din hemvaluta en genomsnittlig avgift på 2-5% över den dagliga bankväxelkursen.
 • Flexibel integration: Välj mellan tre anpassningsbara kassalternativ och integrera med 100+ kundvagnar.

avgifter:

 • Ingen installationsavgift
 • 2,9% + 30 ¢ per framgångsrik transaktion

Återköp: En avgift på 20 USD debiteras för återbetalningar.

4. Snabb betalning

snabb betalning

Snabb betalning är en komplett lösning för att ta emot pengar om du har en e-handelswebbplats. De har mer än 20.000 kunder och behandlar mer än 2.000.000 betalningar varje månad. Det kan integreras i vilket system som helst, till exempel en populär modul: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop och många fler.

QuickPay samarbetar med både lokala och internationella förvärvare och finns på mer än 20 språk. Så om ditt företag är utanför USA är det inga problem. Det finns i många länder. Och det stöder alla större kreditkort, även du kan ta emot betalningar genom att skicka ett e-postmeddelande med en länk till din kund … Så om du snabbt hittar en internationell betalningsport för ditt företag, är det ett bra alternativ för dig.

Nyckelfunktioner:

 • Säkerhet: QuickPay är certifierad enligt den senaste versionen av PCI DSS Level 1, och med deras verktyg kan du identifiera och försvara dig mot bedrägeri.
 • Betalningssystem: Acceptera stora betalningsmetoder inklusive kreditkort, betalkort, mobilbetalning, Paypal.
 • Flexibel integration: Du kan integrera QuickPay med över 51 populära system.

avgifter:

 • Gratis för endast grundnivå. Om du vill uppgradera ditt konto måste du betala. Se prissättningen nedan:

avgifter

Återkrav: Nästan INTE LADDNINGAR, men i vissa fall fungerar det.

5. Vi betalar

vi betalar

Vi betalar är en internationell betalningsport som liknar Stripe. WePay tillåter praktiskt taget alla webbplatser att integrera ett konto som gör det möjligt att samla in betalningar från deltagande användare via ACH-banköverföringar och kreditkort. När du har fått WePay-instrumentpanelen har du full kontroll över betalningsupplevelsen med helt anpassad registrering, utcheckning och e-postkommunikation. 

Tjänsten har inga installationsavgifter, inga månatliga avgifter och inget krav på servicelängd. Det samlar en avgift på 2,9% plus $ 0,30 för kreditkortsbetalningar och 1% plus $ 0,30 för banköverföringsbetalningar. 

Nyckelfunktioner:

 • Riskhanteringssystem: Alla användares data passerar med sitt anpassade riskhanteringssystem (innovativa risk API), och de använder det för att fatta bättre riskbeslut.
 • Anpassad UX: WePay-betalningssystemet kan anpassas för att matcha din önskade användarupplevelse. Du kan anpassa kassaformulär och mer.
 • Betalningssystem: Acceptera alla större kreditkort inklusive Visa, Mastercard, American Express, ACH-betalningar, återkommande betalningar, tipppunkter och flerpartsutbetalningar.
 • Mobil betalning: Med WePay kan du starta ditt eget program för mobilkortläsare.

avgifter:

 • Inga installationsavgifter.
 • 2,9%$ 0.30 för kreditkortbetalningar.
 • 1% + $ 0,30 för banköverföringsbetalningar.

Återbetalning: Det beror på antalet återbetalningar / antal totala framgångsrika betalningar. Vanligtvis håller de sina köpmän för att upprätthålla högst 1% återbetalningsgrad.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map