5 bedste internationale betalingsgateway-tjenester til e-handel

Hvad er Payment Gateway?

Payment Gateway er et system, der giver en købmand mulighed for at acceptere kreditkort eller betalingskort og andre former for elektronisk betaling. Tjenesten automatiserer betalingstransaktionen mellem shopperen og handlen. Så når en køber køber noget fra en butik, behøver sælgeren ikke at dele sine bankoplysninger. Købere kan bruge hans betalingskort, kreditkort eller internetbank til at foretage betalingen. Så det er den nemmeste proces at foretage online betaling, og al information mellem køber og sælger forbliver sikker & sikker. Men der er mange Payment Gateway-virksomheder tilgængelige. Men hvis du har brug for en international betalingsport, der er pålidelige, lave gebyrer, let at tilpasse og selvfølgelig understøtter over hele verden. I denne artikel deler jeg dig de bedste internationale betalingsgateway-udbydere, de er virkelig gode og pålidelige.


[AdSense-B]

5 bedste internationale betalingsgateway-tjenester:

1. Authorize.net

International betalingsport

Authorize.net er en internetbetalingsgateway, der er velegnet til alle typer forretninger, online butikker, e-handel osv. Hvis du finder ud af, hvordan du samler penge fra hele verden, så er autorize.net den bedste løsning for dig. Det blev grundlagt i 1996, og det har over 440.000+ handelskunder. De leverer så gode funktioner til deres kunder. De accepterer alle større kreditkort: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB osv.

Dette giver dig dog en betalingsgateway af høj kvalitet, selvom du endda tillader dig at acceptere PayPal. Du får også en Advanced Suite for Fraud Detection, betalingssikkerhed, 24 × 7 support osv. Med deres tilbagevendende faktureringssystem får dine kunder Bill uden at gemme deres betalingsoplysninger lokalt. Og det håndterer også online-abonnementer.

Du kan acceptere internationale transaktioner fra kunder over hele verden. Men din virksomhed skal være baseret i USA, Canada, Storbritannien, Europa eller Australien.

Nøglefunktioner:

 • Kontoadgang: Efter login på din Merchant-konto vil alle ting være i din hånd. Fra admin-panelet kan du administrere og gennemgå transaktioner, konfigurere kontoindstillinger, se kontoudtog, downloade rapporter.
 • Forebyggelse af svig: De leverer tjenester til forebyggelse af svig. Så dine kunders oplysninger forbliver sikre.
 • Betalingssikkerhed: Med Authorize.Net kan dine kunder være sikre på, at deres data er sikre.
 • Betalingsmuligheder: Alle større kreditkort: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, Underskrift betalingskort.
 • Digitale betalingsløsninger: Apple Pay, PayPal, Visa Checkout.

Gebyrer:

 • $ 49 installationsgebyr plus $ 25 tilbagevendende månedlig afgift.
 • 2,9% + $ 0.30 transaktionsomkostninger.

Tilbageførsel: Der opkræves et gebyr på $ 25 af din leverandør af leverandørkonto for tilbageførsler.

2. Stribe

International betalingsport

Stribe er en af ​​de mest populære mest anvendte internationale betalingsportaler. Stripe er den bedste måde at acceptere betalinger online og i mobile apps, uden tvivl det mest populære PayPal-tilgængelige alternativ. De håndterer milliarder af dollars hvert år til fremadstormende virksomheder rundt om i verden.

Det giver dig muligheden for at tage betalinger på stedet uden det månedlige gebyr. De har Pay-as-you-go-plan tilgængelig. Ligesom PayPal Standard leveres det ingen installationsgebyrer. Men du bliver nødt til at betale et månedligt gebyr på $ 30 plus transaktionsgebyrer.

Når du er konfigureret, ankommer overførsler til din bankkonto på rulletid på 2 dage. Eller du kan vælge at modtage overførsler ugentligt eller månedligt. Men desværre findes Stripe kun 10 lande: Australien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Irland, Norge, Sverige, USA, UK.

Nøglefunktioner:

 • Hurtige, forudsigelige overførsler: Når du er konfigureret, ankommer overførsler til din bankkonto på rulletid på 2 dage.
 • Betalingsmuligheder: Alle større kreditkort: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH og Bitcoin-betalinger, Apple Pay, Android Pay.
 • Let at integrere: Med deres integrationsværktøj kan du nemt opsætte dit websted for e-handel.
 • Multi Valuta: Stripe understøtter over 100 valutaer.
 • Bevist svigbeskyttelse: Stripe arbejder aktivt for at beskytte din virksomhed mod falske afgifter og overvåger mistænkelige transaktioner.

Gebyrer:

 • Intet installationsgebyr
 • 2,9% + $ 0,30 pr. transaktion eller 5% + $ 0,05 til mikrotransaktioner.

Tilbageførsel: gebyr på $ 15, når der er en tvist om en af ​​dine transaktioner. Hvis tvisten løses til din fordel, refunderer de dog gebyret.

3. 2Checkout

International Payment Gateway Services

2Checkout er en førende global betalingsplatform, der giver virksomheder mulighed for at acceptere online- og mobilbetalinger fra købere over hele verden. Det er en af ​​de bedste internationale betalingsportaler. Hvis du har stor type e-handelswebsted, er det den bedste løsning for dig.

Men hvorfor er det den bedste løsning for dig? Fordi deres service er tilgængelig i over 211 lande med 15 forskellige sprog.

2Checkout har ingen installationsgebyrer. Det har afgifter til betalingsbehandling (varierer fra land til land), såsom: Hvis din virksomhed er i det amerikanske land, vil gebyrerne være 2,9% + 30 ¢ pr. Vellykket transaktion. Og et gebyr på 1% gælder for betalinger, du accepterer fra kunder uden for De Forenede Stater. Derefter modtager du penge fra 2Checkout via bankoverførsel, international bankoverførsel, eller på en Payoneer MasterCard.

Nøglefunktioner:

 • Ingen opsætningsgebyrer: De har ingen månedlige gebyrer, og du behøver ikke at betale for opsætning (ingen skjulte gebyrer og ingen ekstra gebyrer).
 • Avanceret svigbeskyttelse: 2Checkout er PCI niveau 1 certificeret – det højeste niveau certificering muligt.
 • Betalingsmuligheder: Accepter vigtige betalingsmetoder, herunder kreditkort, betalingskort og PayPal.
 • Valutakonversation: Det gør omregningen til din hjemmevaluta et gennemsnitligt gebyr på 2-5% over den daglige bankkurs.
 • Fleksibel integration: Vælg mellem 3 tilpassede kassemuligheder, og integrer med 100+ indkøbsvogne.

Gebyrer:

 • Intet installationsgebyr
 • 2,9% + 30 ¢ pr. vellykket transaktion

Tilbageførsel: Der opkræves et gebyr på 20 dollars for tilbageførsler.

4. QuickPay

Quickpay

QuickPay er en komplet løsning til at modtage penge, hvis du har et websted for e-handel. De har mere end 20.000 kunder og behandler mere end 2.000.000 betalinger hver måned. Det kan integreres i ethvert system, såsom et populært modul: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop og mange flere.

QuickPay samarbejder med både lokale og internationale erhververe og er tilgængelig på mere end 20 sprog. Så hvis din virksomhed er uden for det amerikanske land, er der ikke noget problem. Det er tilgængeligt i mange lande. Og det understøtter alle større kreditkort, selv du kan modtage betalinger ved at sende en e-mail med et link til din kunde .. Så hvis du hurtigt finder en international betalingsport til din virksomhed, er det en god mulighed for dig.

Nøglefunktioner:

 • Sikkerhed: QuickPay er certificeret til den nyeste version af PCI DSS Level 1, og med deres værktøjer kan du identificere og forsvare dig selv mod svig.
 • Betalingssystem: Accepter vigtige betalingsmetoder, herunder kreditkort, betalingskort, mobilbetaling, Paypal.
 • Fleksibel integration: Du kan integrere QuickPay med over 51 populære systemer.

Gebyrer:

 • Gratis til kun basisniveau. Hvis du vil opgradere din konto, skal du betale. Se prisoversigten nedenfor:

gebyrer

Tilbageførsel: Stort set INGEN LADERBAKKER, men i nogle tilfælde fungerer det.

5. WePay

wepay

WePay er en international betalingsgateway, der ligner Stripe. WePay giver praktisk talt ethvert websted mulighed for at integrere en konto, der giver det mulighed for at samle betalinger fra deltagende brugere via ACH-bankoverførsler og kreditkort. Når du har fået dit WePay-betjeningspanel, har du fuld kontrol over betalingsoplevelsen med fuldt tilpasset tilmelding, checkout og e-mail-kommunikation. 

Tjenesten har ingen installationsgebyrer, ingen månedlige gebyrer og ingen krav til servicelængde. Det opkræver et gebyr på 2,9% plus $ 0,30 for kreditkortbetalinger og 1% plus $ 0,30 for bankoverførselsbetalinger. 

Nøglefunktioner:

 • Risikostyringssystem: Alle brugerdata passerer med deres tilpassede risikostyringssystem (innovative Risk API), og de bruger dem til at tage bedre risikobeslutninger.
 • Tilpasset UX: WePay-betalingssystemet kan tilpasses til at matche din ønskede brugeroplevelse. Du kan tilpasse checkformularer og mere.
 • Betalingssystem: Accepter alle større kreditkort inklusive Visa, Mastercard, American Express, ACH-betalinger, tilbagevendende betalinger, vippepunktsbetalinger og multi-party-udbetalinger.
 • Mobil betaling: WePay giver dig mulighed for at starte dit eget mobilkortlæserprogram.

Gebyrer:

 • Ingen installationsgebyrer.
 • 2,9%$ 0.30 til kreditkortbetalinger.
 • 1% + $ 0,30 til bankoverførselsbetalinger.

Tilbageførsel: Det afhænger af antallet af tilbageførsler / antal samlede vellykkede betalinger. De holder typisk deres forhandlere for ikke at opretholde en tilbageførselsrate på 1%.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map