5 Beste internationale betalingsgateway-services voor e-commerce

Wat is betalingsgateway?

Payment Gateway is een systeem waarmee een handelaar een creditcard of bankpas en andere vormen van elektronische betaling kan accepteren. De dienst automatiseert de betalingstransactie tussen de klant en de handelaar. Dus als een koper iets koopt in een winkel, hoeft de verkoper zijn bankgegevens niet te delen. Kopers kunnen zijn bankpas, creditcard of internetbankieren gebruiken om de betaling uit te voeren. Het is dus het gemakkelijkste proces om online te betalen en alle informatie tussen koper en verkoper blijft veilig & veilig. Maar er zijn veel Payment Gateway-bedrijven beschikbaar. Maar als u een internationale betalingsgateway nodig heeft die betrouwbaar is, lage kosten, gemakkelijk aan te passen is en natuurlijk over de hele wereld wordt ondersteund. In dit artikel deel ik u Beste internationale betalingsgatewayproviders, die zijn echt goed en betrouwbaar.


[AdSense-B]

5 Beste internationale betalingsgateway-services:

1. Authorize.net

Internationale betalingsgateway

Authorize.net is een internetbetalingsgateway, die geschikt is voor alle soorten bedrijven, online winkels, e-commerce enz. Als u wilt weten hoe u wereldwijd geld kunt innen, dan is authorize.net de beste oplossing voor u. Het is opgericht in 1996 en heeft meer dan 440.000+ zakelijke klanten. Ze bieden zulke goede functies aan hun klanten. Ze accepteren alle gangbare creditcards: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB enz.

Hiermee krijgt u echter een hoogwaardige on-site betalingsgateway, waardoor u zelfs PayPal kunt accepteren. U krijgt ook een geavanceerde fraudedetectiesuite, betalingsbeveiliging, 24 × 7-ondersteuning enz. Met hun terugkerende factureringssysteem krijgen uw klanten een factuur zonder hun betalingsgegevens lokaal op te slaan. En het behandelt ook online abonnementen.

U kunt internationale transacties van klanten over de hele wereld accepteren. Maar uw bedrijf moet zijn gevestigd in Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Europa of Australië.

Belangrijkste kenmerken:

 • Accounttoegang: Na inloggen op uw Merchant-account heeft u alles in handen. Vanuit het admin-paneel kunt u transacties beheren en bekijken, accountinstellingen configureren, rekeningoverzichten bekijken en rapporten downloaden.
 • Fraudepreventie: Ze bieden diensten voor fraudepreventie. Zo blijven de gegevens van uw klanten veilig.
 • Betalingsbeveiliging: Met Authorize.Net kunnen uw klanten erop vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn.
 • Betalingsmogelijkheden: Alle belangrijke creditcards: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, Signature Debit Cards.
 • Digitale betalingsoplossingen: Apple Pay, PayPal, Visa Checkout.

Vergoedingen:

 • $ 49 setupkosten, plus $ 25 maandelijks terugkerende kosten.
 • 2,9% + $ 0,30 transactiekosten.

Terugvordering: er wordt $ 25 in rekening gebracht door uw aanbieder van verkopersaccounts voor terugboekingen.

2. Streep

Internationale betalingsgateway

Streep is een van de meest populaire internationale betalingsgateway. Stripe is de beste manier om betalingen online en in mobiele apps te accepteren, misschien wel het populairste PayPal-alternatief dat beschikbaar is. Ze verwerken jaarlijks miljarden dollars voor vooruitstrevende bedrijven over de hele wereld.

Het geeft u de mogelijkheid om betalingen ter plaatse te doen zonder de maandelijkse vergoeding. Ze hebben een Pay-as-you-go-plan beschikbaar. Net als PayPal Standard worden er geen opstartkosten in rekening gebracht. Maar u zult echter een maandelijkse vergoeding van $ 30 moeten betalen, plus transactiekosten.

Zodra u bent ingesteld, komen de overmakingen binnen twee dagen op uw bankrekening. Of u kunt ervoor kiezen om wekelijks of maandelijks overschrijvingen te ontvangen. Maar helaas is Stripe slechts in 10 landen beschikbaar: Australië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Ierland, Noorwegen, Zweden, VS, VK.

Belangrijkste kenmerken:

 • Snelle, voorspelbare transfers: Zodra u bent ingesteld, komen de overmakingen binnen twee dagen op uw bankrekening.
 • Betalingsmogelijkheden: Alle belangrijke creditcards: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH en Bitcoin-betalingen, Apple Pay, Android Pay.
 • Makkelijk te integreren: Met hun integratietool kunt u eenvoudig uw e-commerce website opzetten.
 • Meerdere valuta: Stripe ondersteunt meer dan 100 valuta’s.
 • Bewezen fraudebescherming: Stripe werkt actief om uw bedrijf te beschermen tegen frauduleuze kosten en controleert verdachte transacties.

Vergoedingen:

 • Geen opstartkosten
 • 2,9% + $ 0,30 per transactie, of 5% + $ 0,05 voor microtransacties.

Chargeback: $ 15 kosten wanneer er een geschil is over een van uw transacties. Als het geschil in uw voordeel wordt opgelost, betalen ze de vergoeding terug.

3. 2 Afrekenen

International Payment Gateway Services

2 Afrekenen is een toonaangevend wereldwijd betalingsplatform waarmee bedrijven online en mobiele betalingen van kopers over de hele wereld kunnen accepteren. Het is een van de beste internationale betalingsgateway. Als u een grote e-commerce website heeft, dan is dit de beste oplossing voor u.

Maar waarom is dit de beste oplossing voor jou? Omdat hun service beschikbaar is in meer dan 211 landen met 15 verschillende talen.

2Checkout heeft geen opstartkosten. Er worden kosten in rekening gebracht voor de verwerking van betalingen (verschilt per land), zoals: als uw bedrijf zich in een Amerikaans land bevindt, bedragen de kosten 2,9% + 30 ¢ per succesvolle transactie. En er geldt een vergoeding van 1% voor betalingen die u accepteert van klanten buiten de Verenigde Staten. Daarna ontvang je geld van 2Checkout via bankoverschrijving, internationale overschrijving, of op een Payoneer MasterCard.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geen opstartkosten: Ze hebben geen maandelijkse kosten en u hoeft niet te betalen voor de installatie (geen verborgen kosten en geen extra kosten).
 • Geavanceerde fraudebescherming: 2Checkout is PCI Level 1 gecertificeerd – de hoogst mogelijke certificering.
 • Betalingsmogelijkheden: Accepteer de belangrijkste betaalmethoden, waaronder creditcards, betaalpassen en PayPal.
 • Valutaconversie: Het kost de conversie naar uw eigen valuta een gemiddelde vergoeding van 2-5% boven de dagelijkse bankwisselkoers.
 • Flexibele integratie: Kies uit 3 aanpasbare afrekenopties en integreer met meer dan 100 winkelwagentjes.

Vergoedingen:

 • Geen opstartkosten
 • 2,9% + 30 ¢ per succesvolle transactie

Terugvordering: er wordt $ 20 in rekening gebracht voor terugboekingen.

4. Snelle betaling

snelle betaling

Snelle betaling is een complete oplossing voor het ontvangen van geld als je een E-commerce website hebt. Ze hebben meer dan 20.000 klanten en verwerken maandelijks meer dan 2.000.000 betalingen. Het kan in elk systeem worden geïntegreerd, zoals een populaire module: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop en nog veel meer.

QuickPay werkt samen met zowel lokale als internationale acquirers en is beschikbaar in meer dan 20 talen. Dus als uw bedrijf zich buiten het Amerikaanse land bevindt, geen probleem. Het is in veel landen verkrijgbaar. En het ondersteunt alle gangbare creditcards, zelfs u kunt betalingen ontvangen door een e-mail te sturen met een link naar uw klant. Dus als u dringend een internationale betalingsgateway vindt voor uw bedrijf, dan is dit een goede optie voor u.

Belangrijkste kenmerken:

 • Veiligheid: QuickPay is gecertificeerd volgens de nieuwste versie van PCI DSS Level 1, en met hun tools kunt u uzelf identificeren en verdedigen tegen fraude.
 • Betaalsysteem: Accepteer de belangrijkste betaalmethoden, waaronder creditcards, betaalpassen, mobiel betalen, Paypal.
 • Flexibele integratie: U kunt QuickPay integreren met meer dan 51 populaire systemen.

Vergoedingen:

 • Gratis voor slechts basisniveau. Als u uw account wilt upgraden, moet u betalen. Zie de prijslijst hieronder:

vergoedingen

Chargeback: vrijwel GEEN CHARGEBACKS, maar in sommige gevallen werkt het.

5. Wij betalen

wij betalen

Wij betalen is een internationale betalingsgateway, vergelijkbaar met Stripe. Met WePay kan vrijwel elke website een account integreren waarmee het betalingen van deelnemende gebruikers kan innen via ACH-bankoverschrijvingen en creditcard. Nadat u uw WePay-dashboard heeft ontvangen, heeft u volledige controle over de betalingservaring met volledig aangepaste aanmeldings-, afreken- en e-mailcommunicatie. 

De service heeft geen opstartkosten, geen maandelijkse kosten en geen vereiste servicelengte. Het int een vergoeding van 2,9% plus $ 0,30 voor creditcardbetalingen en 1% plus $ 0,30 voor bankoverschrijvingen. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Risicobeheersysteem: Alle gebruikersgegevens worden doorgestuurd met hun op maat gemaakte risicobeheersysteem (innovatieve Risk API) en ze gebruiken het om betere risicobeslissingen te nemen.
 • Aangepaste UX: Het WePay-betalingssysteem kan worden aangepast aan uw gewenste gebruikerservaring. U kunt afrekenformulieren en meer aanpassen.
 • Betaalsysteem: Accepteer alle gangbare creditcards, waaronder Visa, Mastercard, American Express, ACH Payments, terugkerende betalingen, kantelpuntbetalingen en uitbetalingen door meerdere partijen.
 • Mobiele betaling: Met WePay kunt u uw eigen programma voor mobiele kaartlezers starten.

Vergoedingen:

 • Geen opstartkosten.
 • 2,9%$ 0,30 voor creditcardbetalingen.
 • 1% + $ 0,30 voor bankoverschrijvingen.

Terugvordering: het hangt af van het aantal terugboekingen / het aantal totale succesvolle betalingen. Meestal houden ze hun verkopers aan om niet meer dan een terugvorderingspercentage van 1% te behouden.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map