5 cele mai bune servicii de plată internațională de plată pentru comerț electronic

04.06.2020
WordPress '5 cele mai bune servicii de plată internațională de plată pentru comerț electronic
0 10 мин.

Ce este Gateway de plată?

Gateway Payment este un sistem care permite unui comerciant să accepte cardul de credit sau cardul de debit și alte forme de plată electronică. Serviciul automatizează tranzacția de plată între cumpărător și comerciant. Așadar, atunci când un cumpărător cumpără ceva de la un magazin, atunci vânzătorul nu are nevoie să partajeze informațiile sale bancare. Cumpărătorii pot utiliza cardul de debit, cardul de credit sau serviciile bancare prin internet pentru a efectua plata. Prin urmare, este cel mai ușor proces pentru a face plata online și toate informațiile dintre cumpărător și vânzător rămân în siguranță & sigur. Există însă multe companii de tip Gateway de plată disponibile. Dar dacă aveți nevoie de o poartă de plată internațională care să fie fiabilă, cu tarife mici, ușor de personalizat și, desigur, suportă în toată lumea. În acest articol vă împărtășesc cei mai buni furnizori de gateway pentru plăți internaționale, aceștia sunt cu adevărat buni și de încredere.


[AdSense-B]

5 cele mai bune servicii internaționale de plată a plăților:

1. Authorize.net

Gateway de plată internațional

Authorize.net este o poartă de plată pe internet, potrivită pentru toate tipurile de afaceri, magazine online, comerț electronic etc. Dacă găsiți despre cum să strângeți bani din întreaga lume, atunci autoriza.net este cea mai bună soluție pentru dvs. Acesta este fondat în 1996 și are peste 440.000+ clienți comercianți. Acestea oferă clienților caracteristici atât de bune. Aceștia acceptă toate cardurile majore de credit: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Club Diner’s, JCB etc..

Acest lucru vă oferă o poartă de plată de înaltă calitate la fața locului, care vă permite chiar să acceptați PayPal. De asemenea, beneficiați de o suită avansată de detectare a fraudei, securitate de plată, suport 24 × 7 etc. Cu sistemul lor de facturare recurent, clienții dvs. vor primi Bill fără să stocheze informațiile de plată local. Și se ocupă și de abonamente online.

Puteți accepta tranzacții internaționale de la clienți din întreaga lume. Dar afacerea ta trebuie să se bazeze în Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Europa sau Australia.

Caracteristici cheie:

 • Acces la cont: După conectarea în contul dvs. de comerciant, toate lucrurile vor fi la îndemână. Din panoul de administrare puteți gestiona și examina tranzacțiile, configura setările contului, vizualiza extrasele contului, descărca rapoarte.
 • Prevenirea fraudei: Acestea oferă servicii de prevenire a fraudei. Astfel, informațiile despre clienți rămân în siguranță.
 • Securitate de plată: Cu Authorize.Net, clienții dvs. pot fi siguri că datele lor sunt sigure.
 • Optiuni de plata: Toate cărțile majore de credit: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, Carduri de debit de semnătură.
 • Soluții de plată digitală: Apple Pay, PayPal, Visa Checkout.

Taxe:

 • $ 49 taxa de configurare, plus $ de 25 Taxă recurentă lunară.
 • 2,9% + $ 0,30 Costurile tranzactiei.

Recuperare: o taxă de 25 USD va fi facturată de furnizorul dvs. de cont de comerciant pentru compensare.

2. Dunga

Gateway de plată internațional

Dunga este unul dintre cele mai populare gateway-uri de plată internaționale. Stripe este cea mai bună modalitate de a accepta plățile online și în aplicațiile mobile, probabil cea mai populară alternativă PayPal disponibilă. Ei gestionează miliarde de dolari în fiecare an pentru întreprinderile cu gândire avansată din întreaga lume.

Vă oferă posibilitatea de a efectua plăți la fața locului fără taxa lunară. Au un plan de plată disponibil. Ca și PayPal Standard, nu este inclusă nici o taxă de configurare. Dar va trebui să plătiți o taxă lunară de 30 USD, plus taxele de tranzacție.

După ce ați fost configurat, transferurile ajung în contul dvs. bancar în mod regulat de 2 zile. Sau puteți opta pentru a primi transferuri săptămânal sau lunar. Dar, din păcate, Stripe este disponibil doar pentru 10 țări: Australia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Irlanda, Norvegia, Suedia, SUA, Marea Britanie.

Caracteristici cheie:

 • Transferuri rapide și previzibile: După ce ați fost configurat, transferurile ajung în contul dvs. bancar în mod regulat de 2 zile.
 • Optiuni de plata: Toate cardurile majore de credit: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH și plăți Bitcoin, Apple Pay, Android Pay.
 • Ușor de integrat: Cu instrumentul lor de integrare, puteți configura cu ușurință site-ul dvs. de comerț electronic.
 • Monedă multiplă: Stripe acceptă peste 100+ valute.
 • Protecție dovedită împotriva fraudei: Stripe lucrează activ pentru a vă proteja afacerea împotriva tarifelor frauduloase și monitorizează tranzacțiile suspecte.

Taxe:

 • Fără comision de configurare
 • 2,9% + 0,30 USD pe tranzacție sau 5% + 0,05 USD pentru microtransacții.

Recuperare: comision de 15 USD atunci când există o dispută pentru una dintre tranzacțiile dvs. Dacă litigiul este soluționat în favoarea dvs., cu toate acestea, acestea restituiesc taxa.

3. 2checkout

Servicii internaționale de plată a plăților

2checkout este o platformă globală de plată care permite companiilor să accepte plăți online și mobile de la cumpărători din întreaga lume. Este una dintre cele mai bune Gateway de plată internațională. Dacă aveți un site web de comerț electronic de tip mare, atunci este cea mai bună soluție pentru dvs..

Dar de ce este cea mai bună soluție pentru tine? Deoarece serviciul lor este disponibil peste 211 de țări cu 15 limbi diferite.

2Checkout nu are comisioane de configurare. Are taxe de procesare a plăților (variază în funcție de țări), cum ar fi: dacă afacerea dvs. se află în țara SUA, atunci comisioanele vor fi de 2,9% + 30 ¢ per tranzacție de succes. Și o taxă de 1% se aplică plăților pe care le acceptați de la clienți din afara Statelor Unite. După aceea, veți primi bani de la 2Checkout prin transfer bancar, transfer bancar internațional, sau pe un Payoneer MasterCard.

Caracteristici cheie:

 • Fără taxe de configurare: Nu au taxe lunare și nu trebuie să plătiți pentru configurare (fără taxe ascunse și fără taxe suplimentare).
 • Protecție avansată împotriva fraudei: 2Checkout este certificat PCI Level 1 – certificare la cel mai înalt nivel posibil.
 • Optiuni de plata: Acceptați metode majore de plată, inclusiv carduri de credit, carduri de debit și PayPal.
 • Conversația valutară: Conversia în moneda de origine suportă o taxă medie de 2-5% peste cursul bancar zilnic.
 • Integrare flexibilă: Alegeți dintre 3 opțiuni de verificare personalizate și integrați-vă cu peste 100 de coșuri de cumpărături.

Taxe:

 • Fără comision de configurare
 • 2,9% + 30 ¢ per tranzacție reușită

Recuperare: Pentru taxe, se vor percepe o taxă de 20 USD.

4. Plata rapida

plata rapida

Plata rapida este o soluție completă pentru a primi bani dacă aveți un site web de comerț electronic. Au peste 20.000 de clienți și procesează mai mult de 2.000.000 de plăți în fiecare lună. Poate fi integrat în orice sistem, cum ar fi unele module populare: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop și multe altele.

QuickPay cooperează cu achiziționari locali și internaționali și este disponibil în mai mult de 20 de limbi. Deci, dacă afacerea dvs. se află în afara țării americane, nicio problemă. Este disponibil în multe țări. Și acceptă toate cardurile majore de credit, chiar puteți primi plăți trimițând un e-mail cu un link către clientul dvs. Așadar, dacă găsiți urgent o poartă de plată interiană pentru afacerea dvs., atunci este o opțiune bună pentru dvs..

Caracteristici cheie:

 • Securitate: QuickPay este certificat la cea mai recentă versiune a PCI DSS Nivel 1, iar cu instrumentele lor vă puteți identifica și vă puteți apăra de fraude.
 • Sistem de plata: Acceptați metode majore de plată, inclusiv carduri de credit, carduri de debit, plata mobilă, Paypal.
 • Integrare flexibilă: Puteți integra QuickPay cu peste 51 de sisteme populare.

Taxe:

 • Gratuit doar pentru nivelul de bază. Dacă doriți să vă actualizați contul, atunci trebuie să plătiți. Consultați graficul de prețuri de mai jos:

taxele

Chargeback: Practic FĂRĂ ÎNCĂRCARE, dar în unele cazuri funcționează.

5. Noi plătim

noi plătim

Noi plătim este o poartă de plată internațională, similară cu Stripe. WePay permite practic orice site web să integreze un cont care îi va permite să colecteze plăți de la utilizatorii participanți prin transferuri bancare ACH și card de credit. După ce obțineți tabloul de bord WePay, aveți un control complet al experienței de plată cu înregistrări complet, personalizate și comunicații prin e-mail. 

Serviciul nu are taxe de configurare, nici taxe lunare și nici o cerință pe durata serviciului. Încasează o taxă de 2,9% plus 0,30 USD pentru plățile cu card de credit și 1% plus 0,30 USD pentru plățile prin transfer bancar. 

Caracteristici cheie:

 • Sistem de gestionare a riscurilor: Toate datele utilizatorilor trec cu sistemul personalizat de gestionare a riscurilor (inovatoare API de risc) și le folosesc pentru a lua decizii de risc mai bune.
 • UX personalizat: Sistemul de plată WePay este personalizabil pentru a se potrivi cu experiența dorită a utilizatorului. Puteți personaliza formularele de checkout și multe altele.
 • Sistem de plata: Acceptați toate cardurile majore de credit, inclusiv Visa, Mastercard, American Express, plăți ACH, plăți recurente, plăți de tip basculante și plăți multipartite.
 • Plată mobilă: WePay vă permite să lansați propriul program de citire de carduri mobile.

Taxe:

 • Fără taxe de configurare.
 • 2,9%$ 0,30 pentru plățile cu cardul de credit.
 • 1% + 0,30 USD pentru plăți prin transfer bancar.

Recuperare: Depinde de numărul de rambursări / numărul de plăți totale reușite. În mod obișnuit, aceștia își mențin comercianții pentru a nu menține o rată de rambursare de 1%.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector