5 legjobb nemzetközi fizetési átjáró szolgáltatás az e-kereskedelem számára

Mi a fizetési átjáró??

A Fizetési átjáró olyan rendszer, amely lehetővé teszi a kereskedő számára, hogy hitelkártyát vagy betéti kártyát és egyéb elektronikus fizetési formákat fogadjon el. A szolgáltatás automatizálja a vásárló és a kereskedő közötti fizetési tranzakciót. Tehát amikor egy vevő vásárol valamit egy üzletből, akkor az eladónak nem kell megosztania banki adatait. A vásárlók bankkártyájával, hitelkártyájával vagy internetes bankolásával fizethetnek. Tehát ez a legegyszerűbb módszer az online fizetésre, és a vevő és az eladó közötti minden információ biztonságban van & biztosítsa. De sok fizetési átjáróval foglalkozó cég érhető el. De ha szüksége van egy nemzetközi fizetési átjáróra, amely megbízható, alacsony költségekkel rendelkezik, könnyen testreszabható és természetesen támogatja az egész világot. Ebben a cikkben megosztom Önt a Legjobb Nemzetközi Fizetési Átjáró Szolgáltatókkal, amelyek igazán jók és megbízhatók.


[AdSense-B]

5 legjobb nemzetközi fizetési átjáró szolgáltatás:

1. Authorize.net

Nemzetközi fizetési átjáró

Authorize.net egy internetes fizetési átjáró, amely bármilyen típusú vállalkozáshoz, online áruházakhoz, e-kereskedelemhez stb. megfelelő. Ha arra törekszik, hogy hogyan gyűjtsön pénzt a világ minden tájáról, akkor az autorizálás a netba a legjobb megoldás az Ön számára. 1996-ban alapították, és több mint 440 000 kereskedővel rendelkezik. Olyan jó tulajdonságokat biztosítanak ügyfeleik számára. Minden fontosabb hitelkártyát elfogadnak: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB stb.

Ezzel kiváló minőségű helyszíni fizetési átjárót kap, még akkor is, ha lehetővé teszi a PayPal elfogadását. Ezenkívül kap egy speciális csalás-észlelési csomagot, fizetési biztonságot, 24×7-es támogatást stb. Az ismétlődő számlázási rendszerrel az ügyfelek megkapják a Bill-et anélkül, hogy fizetési adataikat helyben tárolnák. És online előfizetéseket is kezel.

Nemzetközi tranzakciókat fogadhat el az ügyfelek világszerte. De vállalkozásának székhelyén kell lennie Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság, Európa vagy Ausztrália.

Főbb jellemzők:

 • Fiókhoz való hozzáférés: Miután bejelentkezett a kereskedői fiókba, minden a kezedben lesz. Az adminisztrációs panelen kezelheti és áttekintheti a tranzakciókat, konfigurálhatja a fiókbeállításokat, megtekintheti a számlakivonatokat, letöltheti a jelentéseket.
 • Csalás megelőzése: Csalásmegelőzési szolgáltatásokat nyújtanak. Így az ügyfelek adatai biztonságban vannak.
 • Fizetési biztonság: Az Authorize.Net segítségével ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy adataik biztonságban vannak.
 • Fizetési lehetőségek: Az összes főbb hitelkártya: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, Signature Debit kártyák.
 • Digitális fizetési megoldások: Apple Pay, PayPal, Visa Checkout.

díjak:

 • $ 49 telepítési díj, plusz $ 25 ismétlődő havi díj.
 • 2,9% + $ 0.30 tranzakciós költségek.

Visszaterhelés: A kereskedői fiók szolgáltatója 25 USD-os számlát számít fel a visszatérítésekért.

2. Csík

Nemzetközi fizetési átjáró

Csík az egyik legnépszerűbb leggyakrabban használt nemzetközi fizetési átjáró. A Stripe a legjobb módja az online és a mobil alkalmazásokban történő fizetések elfogadására, vitathatatlanul a legnépszerűbb PayPal alternatíva. Évente milliárd dollárt kezelnek az előretekintő vállalkozások számára az egész világon.

Ez lehetőséget ad arra, hogy havi díj nélkül helyben fizessen be. Rendelkezésre állnak a fizetési cselekvési terv. Mint a PayPal Standard, itt sem szerepel díjak. De fizetnie kell egy 30 dolláros havi díjat, plusz tranzakciós díjakat.

A beállítás után az átutalások kétnaposan megérkeznek a bankszámlájára. Vagy választhat, hogy hetente vagy havonta átutalásokat kap. De sajnos a Stripe csak 10 országban érhető el: Ausztrália, Kanada, Dánia, Finnország, Franciaország, Írország, Norvégia, Svédország, Egyesült Államok, Egyesült Királyság.

Főbb jellemzők:

 • Gyors, kiszámítható transzferek: A beállítás után az átutalások kétnaposan megérkeznek a bankszámlájára.
 • Fizetési lehetőségek: Az összes főbb hitelkártya: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH és Bitcoin fizetések, Apple Pay, Android Pay.
 • Könnyen integrálható: Az integrációs eszközükkel könnyedén beállíthatja e-kereskedelmi webhelyét.
 • Több pénznem: A Stripe több mint 100 valutát támogat.
 • Bizonyított csalásvédelem: A Stripe aktívan védi vállalkozását a csalárd díjakkal szemben, és figyeli a gyanús tranzakciókat.

díjak:

 • Nincs telepítési díj
 • 2,9% + 0,30 USD tranzakciónként vagy 5% + 0,05 USD mikrotranzakciókhoz.

Visszaterhelés: 15 USD díj, ha valamelyik ügylettel kapcsolatban vita merül fel. Ha a vitát az Ön javára oldják meg, akkor visszatérítik a díjat.

3. 2Checkout

Nemzetközi fizetési átjáró szolgáltatások

2Checkout egy vezető globális fizetési platform, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy online és mobil fizetéseket fogadjanak el a vevőktől világszerte. Ez az egyik legjobb nemzetközi fizetési átjáró. Ha nagy típusú e-kereskedelemmel rendelkezik, akkor ez a legjobb megoldás az Ön számára.

De miért ez a legjobb megoldás az Ön számára? Mert szolgáltatásuk már elérhető 211 ország 15 különböző nyelven.

2A fizetésnek nincs beállítási díja. Fizetési feldolgozási díjakat tartalmaz (országonként eltérő), például: ha vállalkozása az Egyesült Államokban található, akkor a díjak 2,9% + 30 ¢ lesz sikeres tranzakciónként. És 1% -os díj vonatkozik az Egyesült Államokon kívüli ügyfelek által elfogadott fizetésekre. Ezután pénzt fog kapni a 2Checkout-n keresztül banki átutalás, nemzetközi átutalás, vagy a Payoneer MasterCard.

Főbb jellemzők:

 • Nincs telepítési díj: Nincsenek havidíjak, és nem kell fizetnie a telepítésért (nincs rejtett díj és nincs külön díj).
 • Fejlett csalásvédelem: A 2Checkout PCI 1. szintű tanúsítással rendelkezik – a lehető legmagasabb szintű tanúsítás.
 • Fizetési lehetőségek: Fogadjon el főbb fizetési módszereket, beleértve hitelkártyákat, betéti kártyákat és PayPal-t.
 • Pénznem beszélgetés: A hazai pénznemre történő átváltás átlagosan 2–5% -ot fizet a napi bankárfolyam felett.
 • Rugalmas integráció: Válasszon a 3 testreszabható fizetési lehetőség közül, és integráljon 100+ bevásárlókocsival.

díjak:

 • Nincs telepítési díj
 • 2,9% + 30 ¢ sikeres tranzakciónként

Visszaterhelés: A visszafizetések után 20 USD díjat számítunk fel.

4. QuickPay

quickpay

QuickPay egy komplett megoldás pénzfogadásra, ha van e-kereskedelmi weboldala. Több mint 20.000 ügyfelük van, és havonta több mint 2.000.000 fizetést dolgoznak fel. Integrálható bármilyen rendszerbe, például néhány népszerű modulhoz: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop és még sok más.

A QuickPay együttműködik mind a helyi, mind a nemzetközi vásárlókkal, és több mint 20 nyelven érhető el. Tehát ha vállalkozása az Egyesült Államok országán kívül helyezkedik el, akkor ez nem jelent problémát. Sok országban elérhető. Támogatja az összes főbb hitelkártyát, sőt akkor is fogadhat kifizetéseket, ha e-mailt küld linkkel az ügyfelek felé. Tehát, ha sürgősen talál egy nemzetközi fizetési átjárót vállalkozása számára, akkor ez jó lehetőség az Ön számára..

Főbb jellemzők:

 • Biztonság: A QuickPay a PCI DSS 1. szint legfrissebb verziójára van tanúsítva, és eszközeikkel azonosíthatja és megvédheti magát a csalásokkal szemben.
 • Fizetési rendszer: Fogadjon el főbb fizetési módszereket, beleértve hitelkártyákat, betéti kártyákat, mobil fizetést, Paypal-t.
 • Rugalmas integráció: A QuickPay-et több mint 51 népszerű rendszerrel integrálhatja.

díjak:

 • Ingyenes csak alapszinten. Ha frissíteni szeretné fiókját, akkor fizetnie kell. Lásd az alábbi ábrát:

díjak

Visszaterhelés: Gyakorlatilag NINCS DÍJAK, de bizonyos esetekben működik.

5. Fizetünk

fizetünk

Fizetünk egy nemzetközi fizetési átjáró, hasonlóan a Stripe-hez. A WePay szinte bármilyen weboldalon lehetővé teszi egy olyan fiók integrálását, amely lehetővé teszi a részt vevő felhasználók számára a fizetések beszedését ACH banki átutalások és hitelkártya útján. Miután megszerezte a WePay irányítópultját, teljes mértékben ellenőrizheti a fizetési élményt a teljesen testreszabott regisztrációval, fizetéssel és e-mail kommunikációval.. 

A szolgáltatásnak nincs beállítási díja, havi díja és szolgáltatási hossza. A hitelkártya-kifizetések 2,9% -kal, 0,30 USD-val, banki átutalásokkal pedig 1% -kal, 0,30 USD-t terhelnek. 

Főbb jellemzők:

 • Kockázatkezelési rendszer: Minden felhasználó adata átadódik a testreszabott kockázatkezelési rendszerrel (innovatív kockázat API), és ezt használják jobb kockázati döntések meghozatalára.
 • Egyedi UX: A WePay fizetési rendszer testreszabható, hogy megfeleljen a kívánt felhasználói élménynek. Testreszabhatja a fizetési űrlapokat és még sok más.
 • Fizetési rendszer: Fogadja el az összes főbb hitelkártyát, beleértve a Visa, a Mastercard, az American Express, az ACH kifizetéseket, az ismétlődő fizetéseket, a fordulóponti kifizetéseket és a többoldalú kifizetéseket..
 • Mobil fizetés: A WePay lehetővé teszi, hogy elindítsa saját mobilkártya-olvasó programját.

díjak:

 • Nincs telepítési díj.
 • 2,9%$ 0.30 hitelkártya-fizetések esetén.
 • 1% + 0,30 USD banki átutalások esetén.

Visszaterhelés: A visszatérítések számától / az összes sikeres befizetéstől függ. Általában úgy tartják kereskedõiket, hogy nem haladják meg az 1% -os visszatérítési rátát.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map