5 най-добри международни шлюзови услуги за електронна търговия

Какво е шлюз за плащане?

Payment Gateway е система, която позволява на търговеца да приема кредитна карта или дебитна карта и други форми на електронно плащане. Услугата автоматизира платежната транзакция между купувача и търговеца. Така че, когато купувачът купи нещо от магазин, продавачът няма нужда да споделя банковата си информация. Купувачите могат да използват неговата дебитна карта, кредитна карта или интернет банкиране, за да извършат плащането. Така че това е най-лесният процес за извършване на онлайн разплащане и цялата информация между купувач и продавач остава в безопасност & осигуряване. Но има много компании за шлюз на плащания. Но ако имате нужда от международен шлюз за плащания, който е надежден, ниски такси, лесен за персонализиране и разбира се поддържа в цял свят. В тази статия ви споделям Най-добрите международни доставчици на платежни шлюзове, които са наистина добри и надеждни.


[AdSense-B]

5 най-добри международни шлюзови услуги:

1. Authorize.net

Международен шлюз за плащания

Authorize.net е шлюз за интернет разплащане, който е подходящ за всякакъв вид бизнес, онлайн магазини, електронна търговия и др. Ако откривате как да събирате пари от цял ​​свят, тогава autize.net е най-доброто решение за вас. Основана е през 1996 г. и има над 440 000+ търговски клиенти. Те предоставят толкова добри характеристики на своите клиенти. Те приемат всички основни кредитни карти: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB и т.н..

Това ви осигурява висококачествен шлюз за плащания на място, въпреки че дори ви позволява да приемате PayPal. Вие също така получавате Разширен пакет за откриване на измами, сигурност на плащането, поддръжка 24 × 7 и т.н. С повтарящата се система за фактуриране вашите клиенти ще получат сметка, без да съхраняват данните си за плащане на място. И също така обработва онлайн абонаменти.

Можете да приемате международни транзакции от клиенти по целия свят. Но вашият бизнес трябва да е базиран в САЩ, Канада, Великобритания, Европа или Австралия.

Основни функции:

 • Достъп до акаунта: След като влезете в акаунта си в Merchant, всички неща ще бъдат в ваша ръка. От административния панел можете да управлявате и преглеждате транзакции, да конфигурирате настройките на акаунта, да преглеждате извлечения от акаунта, да изтегляте отчети.
 • Превенция на измамите: Те предоставят услуги за предотвратяване на измами. Така информацията за вашите клиенти остава в безопасност.
 • Сигурност на плащането: С Authorize.Net клиентите ви могат да бъдат сигурни, че данните им са защитени.
 • Начини на плащане: Всички основни кредитни карти: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, дебитни карти за подпис.
 • Решения за цифрови плащания: Apple Pay, PayPal, Visa Checkout.

Такси:

 • $ 49 такса за настройка, плюс $ 25 повтаряща се месечна такса.
 • 2,9% + $ 0.30 транзакционни разходи.

Отстъпка на такса: Такса за 25 долара ще бъде таксувана от вашия доставчик на сметка за търгове за възстановяване на плащания.

2. райе

Международен шлюз за плащания

райе е един от най-популярните най-използвани международни шлюзове за плащания. Stripe е най-добрият начин за приемане на плащания онлайн и в мобилни приложения, може би най-популярната алтернатива на PayPal. Те се справят с милиарди долари всяка година за напредничави бизнеси по целия свят.

Дава ви възможност да извършвате плащания на място без месечната такса. Те имат на разположение план за плащане. Подобно на PayPal Standard, той не предлага такси за настройка. Но ще трябва да плащате 30 долара месечна такса, плюс такси за транзакции.

След като го настроите, преводите пристигат в банковата ви сметка на двудневна подвижна основа. Или можете да изберете да получавате трансфери седмично или месечно. Но за съжаление Stripe се предлага само в 10 държави: Австралия, Канада, Дания, Финландия, Франция, Ирландия, Норвегия, Швеция, САЩ, Великобритания.

Основни функции:

 • Бързи, предвидими трансфери: След като го настроите, преводите пристигат в банковата ви сметка на двудневна подвижна основа.
 • Начини на плащане: Всички основни кредитни карти: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH и биткойн плащания, Apple Pay, Android Pay.
 • Лесна за интегриране: С техния инструмент за интеграция можете лесно да настроите вашия уебсайт за електронна търговия.
 • Мултивалута: Stripe поддържа над 100+ валути.
 • Доказана защита от измами: Stripe активно работи за защита на вашия бизнес от измамни обвинения и следи съмнителни транзакции.

Такси:

 • Без такса за настройка
 • 2,9% + $ 0,30 за транзакция или 5% + 0,05 долара за микротранзакции.

Обратно възстановяване на такса: 15 долара такса, когато има спор по една от транзакциите ви. Ако спорът бъде решен в ваша полза, те възстановяват таксата.

3. 2Checkout

Международни платежни шлюзови услуги

2Checkout е водеща глобална платежна платформа, която позволява на компаниите да приемат онлайн и мобилни плащания от купувачи по целия свят. Той е един от най-добрите международни шлюзови плащания. Ако имате голям тип уебсайт за електронна търговия, то това е най-доброто решение за вас.

Но защо е най-доброто решение за вас? Тъй като тяхната услуга се предлага в повече 211 държави с 15 различни езика.

2Checkout няма такси за настройка. Има такси за обработка на плащания (варира в зависимост от държавите), като например: ако вашият бизнес е в държава в САЩ, таксите ще бъдат 2,9% + 30 ¢ за успешна транзакция. И 1% такса се прилага за плащания, които приемате от клиенти извън САЩ. След това ще получите пари от 2Checkout чрез банков превод, международен банков превод, или на a Payoneer MasterCard.

Основни функции:

 • Няма такси за настройка: Те нямат месечни такси и не е необходимо да плащате за настройка (без скрити такси и без допълнителни такси).
 • Разширена защита от измами: 2Checkout е сертифициран за PCI ниво 1 – възможно най-високото сертифициране.
 • Начини на плащане: Приемете основни методи на плащане, включително кредитни карти, дебитни карти и PayPal.
 • Обмяна на валута: При конвертирането във вашата родна валута се получава средна такса от 2-5% над дневния курс на банката.
 • Гъвкава интеграция: Изберете от 3 опции за персонализиране на касата и се интегрирайте със 100+ колички за пазаруване.

Такси:

 • Без такса за настройка
 • 2,9% + 30 ¢ за успешна транзакция

Обратно възстановяване на такса: за възстановяване на такси ще бъде таксувана $ 20.

4. QuickPay

quickpay

QuickPay е цялостно решение за получаване на пари, ако имате уебсайт за електронна търговия. Те имат повече от 20 000 клиенти и обработват над 2 000 000 плащания всеки месец. Той може да бъде интегриран във всяка система, като например някои популярни модули: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop и много други.

QuickPay си сътрудничи както с местните, така и с международните купувачи и е достъпен на повече от 20 езика. Така че, ако вашият бизнес е извън американската държава, няма проблем. Предлага се в много страни. И поддържа всички основни кредитни карти, дори можете да получавате плащания, като изпращате имейл с връзка към вашия клиент .. Така че, ако търсите спешно шлюз за плащане за вашия бизнес, тогава това е добра опция за вас.

Основни функции:

 • Сигурност: QuickPay е сертифициран за най-новата версия на PCI DSS ниво 1 и с техните инструменти можете да се идентифицирате и да се защитите от измама.
 • Платежна система: Приемете основни методи на плащане, включително кредитни карти, дебитни карти, мобилно плащане, Paypal.
 • Гъвкава интеграция: Можете да интегрирате QuickPay с над 51 популярни системи.

Такси:

 • Безплатно само за основно ниво. Ако искате да надстроите акаунта си, тогава трябва да платите. Вижте таблицата с цените по-долу:

такси

Обратна връзка: На практика няма БЕЗПЛАТНИ БЕЗПЛАТИ, но в някои случаи работи.

5. Ние плащаме

ние плащаме

Ние плащаме е международен шлюз за плащания, подобен на Stripe. WePay позволява на практика всеки уебсайт да интегрира акаунт, който ще му позволи да събира плащания от участващи потребители чрез банкови преводи на ACH и кредитна карта. След получаване на вашето табло за управление на WePay, вие имате пълен контрол върху опита с плащания с напълно персонализирана регистрация, плащане и имейл комуникации. 

Услугата няма такси за настройка, няма месечни такси и няма изискване за дължина на услугата. Той събира такса от 2,9% плюс 0,30 долара за плащания с кредитна карта и 1% плюс 0,30 долара за банкови преводи. 

Основни функции:

 • Система за управление на риска: Всички данни на потребителите преминават с тяхната персонализирана система за управление на риска (иновативен API на риска) и те ги използват за по-добри решения за риска.
 • Персонализиран UX: Платежната система WePay е адаптивна, за да съответства на желаното от вас потребителско изживяване. Можете да персонализирате формуляри за каси и други.
 • Платежна система: Приемете всички основни кредитни карти, включително Visa, Mastercard, American Express, ACH плащания, периодични плащания, плащания с точки и многостранни изплащания.
 • Мобилно плащане: WePay ви позволява да стартирате своя собствена програма за четене на мобилни карти.

Такси:

 • Без такси за настройка.
 • 2,9%$ 0.30 за плащания с кредитни карти.
 • 1% + $ 0,30 за банкови преводи.

Обратно възстановяване на суми: Зависи от броя на възстановяванията на суми / брой на успешните плащания. Обикновено те държат търговците си да поддържат не по-голяма от 1% тарифа за обратно плащане.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map