5 parasta kansainvälistä maksupalvelupalvelua verkkokauppaan

04.06.2020
WordPress '5 parasta kansainvälistä maksupalvelupalvelua verkkokauppaan
0 7 мин.

Mikä on Payment Gateway?

Maksuyhdyskäytävä on järjestelmä, jonka avulla kauppias voi hyväksyä luottokortit tai pankkikortit ja muut sähköiset maksutavat. Palvelu automatisoi maksutapahtuman ostajan ja kauppiaan välillä. Joten kun ostaja ostaa jotain kaupasta, myyjän ei tarvitse jakaa pankkitietojaan. Ostajat voivat käyttää maksua pankkikortillaan, luottokortillaan tai verkkopankissa. Joten se on helpoin tapa suorittaa online-maksu ja kaikki ostajan ja myyjän väliset tiedot pysyvät turvassa & turvallinen. Mutta käytettävissä on monia Payment Gateway -yrityksiä. Mutta jos tarvitset kansainvälistä maksuyhdyskäytävää, joka on luotettava, alhaiset maksut, helppo mukauttaa ja tietysti tukee ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa jaan teille parhaat kansainväliset maksuyhdyskäytävien tarjoajat, jotka ovat todella hyviä ja luotettavia.


[AdSense-B]

5 parasta kansainvälistä maksuyhdyskäytäväpalvelua:

1. Authorize.net

Kansainvälinen maksuväylä

Authorize.net on Internet-maksuväylä, joka soveltuu kaikenlaiseen liiketoimintaan, verkkokauppoihin, verkkokauppaan jne. Jos etsit kuinka kerätä rahaa maailmanlaajuisesti, autorize.net on paras ratkaisu sinulle. Se on perustettu vuonna 1996 ja sillä on yli 440 000 kauppiasasiakasta. Ne tarjoavat niin hyviä ominaisuuksia asiakkailleen. He hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB jne.

Tämä antaa sinulle korkealaatuisen paikan päällä tapahtuvan maksun yhdyskäytävän, vaikka annat jopa hyväksyä PayPalin. Saat myös Advanced Fraud Detection Suite -sovelluksen, maksuturvallisuuden, 24 × 7 -tuen jne. Toistuvan laskutusjärjestelmänsä avulla asiakkaasi saavat laskun tallentamatta maksutietojaan paikallisesti. Ja se käsittelee myös online-tilauksia.

Voit hyväksyä kansainvälisiä transaktioita asiakkailta ympäri maailmaa. Mutta yrityksesi on perustuttava Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Eurooppa tai Australia.

Avainominaisuudet:

 • Tilin käyttöoikeus: Kun olet kirjautunut kauppiastilillesi, kaikki asiat ovat kädessäsi. Järjestelmänvalvojan paneelista voit hallita ja tarkistaa tapahtumia, määrittää tiliasetuksia, tarkastella tiliotteita, ladata raportteja.
 • Petosten torjunta: He tarjoavat petostentorjuntapalveluita. Joten asiakkaidesi tiedot ovat turvassa.
 • Maksuturva: Authorize.Net -sovelluksen avulla asiakkaasi voivat olla varmoja siitä, että heidän tietonsa ovat turvassa.
 • Maksuvaihtoehdot: Kaikki tärkeimmät luottokortit: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, allekirjoituspankkikortit.
 • Digitaaliset maksujärjestelmät: Apple Pay, PayPal, Visa Checkout.

palkkiot:

 • $ 49 perustamismaksu, plus $ 25 toistuva kuukausimaksu.
 • 2,9% + $ 0,30 transaktiokustannukset.

Takaisinperintä: Kauppiastilin tarjoaja laskuttaa 25 dollarin maksun takaisinperinnöistä.

2. Raita

Kansainvälinen maksuväylä

Raita on yksi suosituimmista käytetyistä kansainvälisistä maksuväylistä. Stripe on paras tapa hyväksyä maksut verkossa ja mobiilisovelluksissa, kiistatta suosituin saatavana oleva PayPal-vaihtoehto. He käsittelevät miljardeja dollareita vuosittain eteenpäin suuntautuville yrityksille ympäri maailmaa.

Se antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa maksuja paikan päällä ilman kuukausimaksua. Heillä on saatavissa oleva maksu -suunnitelma. Kuten PayPal Standard, myös mukana ei tule asennusmaksuja. Mutta joudut kuitenkin maksamaan 30 dollarin kuukausimaksun, johon lisätään transaktiomaksut.

Kun olet asentanut, siirrot saapuvat pankkitilillesi 2 päivän ajan. Tai voit valita siirtojen vastaanottamisen viikoittain tai kuukausittain. Mutta valitettavasti Stripe on saatavana vain 10 maassa: Australia, Kanada, Tanska, Suomi, Ranska, Irlanti, Norja, Ruotsi, Yhdysvallat, Iso-Britannia.

Avainominaisuudet:

 • Nopeat, ennustettavat siirrot: Kun olet asentanut, siirrot saapuvat pankkitilillesi 2 päivän ajan.
 • Maksuvaihtoehdot: Kaikki tärkeimmät luottokortit: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH ja Bitcoin -maksut, Apple Pay, Android Pay.
 • Helppo integroida: Niiden integrointityökalun avulla voit helposti määrittää verkkokauppasivustosi.
 • Moni-valuuttainen: Stripe tukee yli 100 valuuttaa.
 • Todistettu petosuoja: Stripe pyrkii aktiivisesti suojaamaan yritystäsi vilpillisiltä maksuilta ja valvoo epäilyttäviä liiketoimia.

palkkiot:

 • Ei asennusmaksua
 • 2,9% + 0,30 dollaria – tapahtumaa kohti, tai 5% + 0,05 dollaria mikrotaajuuksille.

Takaisinperintä: 15 dollarin maksu, kun jostakin transaktiostasi on kiista. Jos riita ratkaistaan ​​sinun eduksesi, he kuitenkin palauttavat maksun.

3. 2checkout

Kansainväliset maksuyhdyskäytäväpalvelut

2checkout on johtava maailmanlaajuinen maksualusta, jonka avulla yritykset voivat hyväksyä verkko- ja mobiilimaksuja ostajilta ympäri maailmaa. Se on yksi parhaista kansainvälisistä maksuväylistä. Jos sinulla on laaja tyyppinen verkkokauppasivusto, se on paras ratkaisu sinulle.

Mutta miksi se on paras ratkaisu sinulle? Koska heidän palveluaan on saatavilla yli 211 maata 15 eri kielellä.

2Kassalle ei ole perustamismaksua. Sillä on maksujen käsittelymaksuja (vaihtelee maissa), kuten: jos yrityksesi on Yhdysvaltain maassa, palkkiot ovat 2,9% + 30 ¢ onnistuneesta tapahtumasta. Ja 1% maksu koskee maksuja, jotka hyväksyt Yhdysvaltojen ulkopuolelta tulevilta asiakkailta. Sen jälkeen saat rahaa 2Checkoutilta pankkisiirto, kansainvälinen pankkisiirto, tai a Payoneer MasterCard.

Avainominaisuudet:

 • Ei perustamismaksuja: Heillä ei ole kuukausimaksuja, eikä sinun tarvitse maksaa asennuksesta (ei piilotettuja maksuja, eikä ylimääräisiä maksuja).
 • Edistynyt petosuojaus: 2Checkout on PCI Level 1 -sertifioitu – korkeimman mahdollisen sertifikaatin.
 • Maksuvaihtoehdot: Hyväksy tärkeimmät maksutavat, kuten luottokortit, pankkikortit ja PayPal.
 • Valuuttakeskustelu: Se muuttaa kotimaan valuuttaasi keskimäärin 2–5% enemmän kuin päivittäinen valuuttakurssi.
 • Joustava integrointi: Valitse kolmesta muokattavasta kassasta ja integroi yli 100 ostoskoriin.

palkkiot:

 • Ei asennusmaksua
 • 2,9% + 30 ¢ per onnistunut kauppa

Takaisinmaksu: takaisinmaksuista veloitetaan 20 dollarin maksu.

4. QuickPay

QuickPay

QuickPay on täydellinen ratkaisu rahan vastaanottamiseen, jos sinulla on verkkokauppasivusto. Heillä on yli 20.000 asiakasta ja he käsittelevät yli 2 000 000 maksua kuukaudessa. Se voidaan integroida mihin tahansa järjestelmään, kuten johonkin suosittuun moduuliin: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop ja moniin muihin..

QuickPay tekee yhteistyötä sekä paikallisten että kansainvälisten hankkijoiden kanssa ja on saatavana yli 20 kielellä. Joten jos yrityksesi on Yhdysvaltojen ulkopuolella, ei ole ongelma. Sitä on saatavana monissa maissa. Ja se tukee kaikkia tärkeimpiä luottokortteja, jopa voit vastaanottaa maksuja lähettämällä sähköpostiviestin, jossa on linkki asiakkaallesi. Joten jos etsit kansainvälistä maksuyhdyskäytävää yrityksellesi kiireellisesti, se on hyvä vaihtoehto sinulle.

Avainominaisuudet:

 • turvallisuus: QuickPay on sertifioitu viimeisimpään PCI DSS Level 1 -versioon, ja niiden työkaluilla voit tunnistaa ja suojautua petoksilta.
 • Maksujärjestelmä: Hyväksy tärkeimmät maksutavat, kuten luottokortit, pankkikortit, mobiilimaksu, Paypal.
 • Joustava integrointi: Voit integroida QuickPay yli 51 suosittuun järjestelmään.

palkkiot:

 • Vapaa vain perustasolle. Jos haluat päivittää tilisi, sinun on maksettava. Katso alla oleva hinnoittelukaavio:

palkkiot

Takaisinperintä: Käytännössä EI LATAJIA, mutta joissakin tapauksissa se toimii.

5. Me maksamme

me maksamme

Me maksamme on kansainvälinen maksuyhdyskäytävä, samanlainen kuin Stripe. WePay sallii käytännöllisesti katsoen minkä tahansa verkkosivuston integroida tilin, jonka avulla se voi kerätä maksuja osallistuvilta käyttäjiltä ACH-tilisiirtoilla ja luottokortilla. Saatuaan WePay-hallintapaneelin, sinulla on täysi hallinta maksutapahtumien kanssa täysin räätälöityjen kirjautumis-, kassalle- ja sähköpostiyhteyksien avulla. 

Palvelussa ei ole perustamismaksuja, kuukausimaksuja eikä palvelun pituusvaatimusta. Se perii 2,9%: n lisäyksen, 0,30 dollaria luottokorttimaksuista ja 1%, plus 0,30 dollaria, pankkisiirtomaksuista. 

Avainominaisuudet:

 • Riskienhallintajärjestelmä: Kaikki käyttäjätiedot kulkevat räätälöityjen riskienhallintajärjestelmiensä (innovatiivinen Risk API) mukana, ja he käyttävät sitä parempien riskipäätösten tekemiseen.
 • Muokattu UX: WePay-maksujärjestelmä on muokattavissa vastaamaan haluamaasi käyttökokemusta. Voit mukauttaa kassalomakkeita ja paljon muuta.
 • Maksujärjestelmä: Hyväksy kaikki tärkeimmät luottokortit, mukaan lukien Visa, Mastercard, American Express, ACH-maksut, toistuvat maksut, tipping point -maksut ja monen osapuolen maksut..
 • Mobiilimaksu: WePay antaa sinun käynnistää oman matkapuhelinkortinlukuohjelman.

palkkiot:

 • Ei asennusmaksuja.
 • 2,9%$ 0,30 luottokorttimaksut.
 • 1% + 0,30 dollaria pankkisiirtomaksuihin.

Takaisinperintä: Se riippuu takaisinperintöjen määrästä / onnistuneiden maksujen kokonaismäärästä. Tyypillisesti he pitävät kauppiaitaan pitämään korkeintaan yhden prosentin takaisinperintäasteen.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector