5 Shërbimet më të mira të Pagesave Ndërkombëtare të Gateway për E-commerce

Farë është Gateway e Pagesave?

Pagesa Gateway është një sistem që lejon një tregtar të pranojë kartën e kreditit ose kartën e debitit dhe format e tjera të pagesës elektronike. Shërbimi automatizon transaksionin e pagesës midis blerësit dhe tregtarit. Kështu që kur një blerës të blejë diçka nga një dyqan, atëherë shitësi nuk ka nevojë të shpërndajë informacionin e tij bankar. Blerësit mund të përdorin kartën e tij të debitit, kartën e kreditit ose bankingun e internetit për të bërë pagesën. Pra, është procesi më i lehtë për të bërë pagesa në internet dhe të gjitha informacionet midis blerësit dhe shitësit qëndrojnë të sigurt & të sigurt. Por ka shumë kompani të Gateway të Pagesave në dispozicion. Por nëse keni nevojë për një hyrje pagese ndërkombëtare e cila është e besueshme, tarifa të ulëta, të personalizohet lehtë dhe sigurisht mbështet në të gjithë botën. Në këtë artikull, unë po ju ofroj Ofruesit më të mirë të Pagesave Ndërkombëtare të Pagesave, ato janë vërtet të mira dhe të besueshme.


[AdSense-B]

5 Shërbimet më të mira të Pagesës Ndërkombëtare të Gateway:

1. Authorize.net

Porta e pagesave ndërkombëtare

Authorize.net është një portë pagese në internet, që është e përshtatshme për të gjitha llojet e biznesit, dyqanet në internet, E-commerce, etj. Nëse po gjeni se si të mblidhni para nga e gjithë bota, atëherë autorizo.net është zgjidhja më e mirë për ju. Isshtë themeluar në vitin 1996 dhe ka mbi 440,000+ klientë tregtarë. Ato ofrojnë karakteristika kaq të mira për klientët e tyre. Ata pranojnë të gjitha kartat kryesore të kreditit: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Klubi i Dinerit, JCB etj..

Kjo ju siguron një portë pagese me cilësi të lartë në vend, megjithëse, madje ju lejon të pranoni PayPal. Ju gjithashtu merrni një Suite të Avancuar të Detektimit të Mashtrimit, sigurinë e pagesës, mbështetje 24 × 7 etj. Me sistemin e tyre të faturimit të përsëritur, klientët tuaj do të marrin Faturën pa ruajtur informacionin e tyre të pagesës në vend. Dhe gjithashtu merret me pajtimet në internet.

Ju mund të pranoni transaksione ndërkombëtare nga klientët në të gjithë botën. Por biznesi juaj duhet të bazohet në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Mbretëria e Bashkuar, Evropë ose Australi.

Karakteristikat kryesore:

 • Qasja në llogari: Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj Merchant, të gjitha gjërat do të jenë në dorën tuaj. Nga paneli i administratorit mund të menaxhoni dhe rishikoni transaksionet, të konfiguroni cilësimet e llogarisë, të shikoni deklaratat e llogarisë, të shkarkoni raporte.
 • Parandalimi i mashtrimit: Ata po ofrojnë shërbime për parandalimin e mashtrimit. Kështu që informacioni i klientëve tuaj mbetet i sigurt.
 • Sigurimi i pagesës: Me Authorize.NET, klientët tuaj mund të jenë të sigurt se të dhënat e tyre janë të sigurta.
 • Opsione pagese: Të gjitha kartat e kreditit kryesore: Visa, MasterCard, American Express, Zbuloni, Klubi i Dinerit, JCB, Kartat e Debitit të Nënshkrimit.
 • Zgjidhje për pagesa dixhitale: Apple Pay, PayPal, Pagesë Visa.

taksat:

 • $ 49 tarifë konfigurimi, plus $ 25 përsëritja e tarifës mujore.
 • 2.9% + $ 0.30 kostot e transaksionit.

Ngarkesa: Një tarifë prej $ 25 do të faturohet nga ofruesi juaj i llogarisë tregtare për pagesa.

2. shirit

Porta e pagesave ndërkombëtare

shirit është një nga portat më të njohura të përdorimit të pagesave ndërkombëtare. Stripe është mënyra më e mirë për të pranuar pagesa në internet dhe në aplikacionet e lëvizshme, pa dyshim alternativa më e popullarizuar PayPal në dispozicion. Ato trajtojnë miliarda dollarë çdo vit për bizneset që mendojnë përpara në të gjithë botën.

Kjo ju jep mundësinë të bëni pagesa në vend pa tarifën mujore. Ata kanë në dispozicion planin e pagimit-si-ju-shkoni. Ashtu si PayPal Standard, ajo vjen pa tarifa konfigurimi. Por, do të duhet të paguani një tarifë mujore 30 $, megjithatë, plus tarifat e transaksionit.

Sapo të vendoseni, transferimet mbërrijnë në llogarinë tuaj bankare me një bazë lëvizëse 2-ditore. Ose mund të vendosni të merrni transferime javore ose mujore. Por për fat të keq Stripe është në dispozicion vetëm 10 vende: Australia, Kanada, Danimarka, Finlanda, Franca, Irlanda, Norvegjia, Suedia, SH.B.A., Mbretëria e Bashkuar.

Karakteristikat kryesore:

 • Transferime të shpejta dhe të parashikueshme: Sapo të vendoseni, transferimet mbërrijnë në llogarinë tuaj bankare me një bazë lëvizëse 2-ditore.
 • Opsione pagese: Të gjitha kartat kryesore të kreditit: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH dhe pagesa Bitcoin, Apple Pay, Android Pay.
 • Integrim i thjeshtë: Me mjetin e tyre të integrimit ju lehtë mund të konfiguroni uebfaqen tuaj të E-commerce.
 • Multi Valuta: Stripe mbështet mbi 100+ valuta.
 • Mbrojtja e provuar e mashtrimit: Stripe punon në mënyrë aktive për të mbrojtur biznesin tuaj nga akuzat mashtruese dhe monitoron transaksione të dyshimta.

taksat:

 • Pa tarifë konfigurimi
 • 2.9% + 0,30 $ për transaksione, ose 5% + 0,05 $ për mikrotransaksione.

Akordimi: 15 $ tarifë kur ka një mosmarrëveshje për një nga transaksionet tuaja. Nëse mosmarrëveshja zgjidhet në favorin tuaj, megjithatë, ata kthejnë tarifën.

3. 2Checkout

Shërbimet Ndërkombëtare të Pagesave Gateway

2Checkout është një platformë udhëheqëse globale e pagesave që lejon kompanitë të pranojnë pagesa në internet dhe celular nga blerësit në të gjithë botën. Oneshtë një nga Portat më të mira të Pagesave Ndërkombëtare. Nëse keni një faqe interneti të llojit të madh të tregtisë elektronike, atëherë është zgjidhja më e mirë për ju.

Por pse është zgjidhja më e mirë për ju? Për shkak se shërbimi i tyre është i disponueshëm 211 shtete me 15 gjuhë të ndryshme.

2Checkout nuk ka tarifa konfigurimi. Ka tarifa për përpunimin e pagesave (varion nga vendet), të tilla si: nëse biznesi juaj është në vendin e SHBA, atëherë tarifat do të jenë 2.9% + 30 ¢ për një transaksion të suksesshëm. Dhe tarifa 1% vlen për pagesa që ju pranoni nga klientët jashtë Shteteve të Bashkuara. Pas kësaj ju do të merrni para nga 2Checkout përmes transferi bankar, transferi ndërkombëtar tel, ose në një MasterCard i paguesit.

Karakteristikat kryesore:

 • Pa tarifa konfigurimi: Ata nuk kanë tarifa mujore dhe nuk keni nevojë të paguani për konfigurimin (pa tarifa të fshehura dhe asnjë tarifë shtesë).
 • Mbrojtja e avancuar ndaj mashtrimit: 2Kërkimi është i certifikuar me PCI Nivelin 1 – çertifikimi i nivelit më të lartë të mundshëm.
 • Opsione pagese: Pranoni mënyra të mëdha pagese përfshirë kartat e kreditit, kartat e debitit dhe PayPal.
 • Biseda e valutave: Kjo bën që konvertimi në monedhën tuaj të shtëpisë pëson një tarifë mesatare prej 2-5% mbi kursin ditor të këmbimit të bankës.
 • Integrimi fleksibël: Zgjidhni nga 3 opsione të arkëtueshme, dhe integrohuni me 100 karrocat e blerjeve.

taksat:

 • Pa tarifë konfigurimi
 • 2.9% + 30 për një transaksion të suksesshëm

Ngarkesa: Një tarifë 20 $ do të paguhet për pagesa.

4. QuickPay

quickpay

QuickPay është një zgjidhje e plotë për marrjen e parave nëse keni një uebfaqe të E-commerce. Ata kanë më shumë se 20.000 klientë dhe përpunojnë më shumë se 2.000.000 pagesa çdo muaj. Mund të integrohet në çdo sistem, siç janë disa modulë të njohur: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop dhe shumë më tepër.

QuickPay bashkëpunon me blerësit lokal dhe ndërkombëtar dhe është në dispozicion në më shumë se 20 gjuhë. Pra, nëse biznesi juaj është jashtë vendit të SHBA, nuk ka problem. Isshtë në dispozicion në shumë vende. Dhe mbështet të gjitha kartat kryesore të kreditit, madje mund të merrni pagesa duke dërguar një e-mail me një lidhje për klientin tuaj .. Pra, nëse po gjeni një portë pagese internacionale urgjentisht për biznesin tuaj, atëherë është opsioni i mirë për ju.

Karakteristikat kryesore:

 • Sigurimit: QuickPay është çertifikuar në versionin e fundit të PCI DSS Niveli 1, dhe me mjetet e tyre mund të identifikoni dhe mbroni veten kundër mashtrimit.
 • Sistemi i Pagesave: Pranoni mënyra të mëdha pagese përfshirë kartat e kreditit, kartat e debitit, pagesa për celular, Paypal.
 • Integrimi fleksibël: Ju mund të integroni QuickPay me mbi 51 sisteme të njohura.

taksat:

 • Falas vetëm për nivelin bazë. Nëse doni të azhurnoni llogarinë tuaj, atëherë duhet të paguani. Shihni grafikun e çmimeve më poshtë:

tarifat

Ngarkesa: Praktikisht JO SHTESA, por në disa raste funksionon.

5. Ne paguajmë

ne paguajmë

Ne paguajmë është një hyrje pagese ndërkombëtare, e ngjashme me Stripe. WePay lejon praktikisht çdo uebsajt të integrojë një llogari që do t’i lejojë asaj të mbledhë pagesa nga përdoruesit pjesëmarrës përmes transfereve bankare dhe kartës së kreditit ACH. Pas marrjes së pultit tuaj të WePay, ju keni kontroll të plotë të përvojës së pagesave me regjistrimin, arkëtimin dhe komunikimet me email të personalizuara plotësisht.. 

Shërbimi nuk ka tarifa konfigurimi, asnjë tarifë mujore dhe asnjë kërkesë për gjatësinë e shërbimit. Ajo mbledh një tarifë prej 2.9% plus 0.30 $ për pagesa të kartave të kreditit dhe 1% plus 0.30 dollarë për pagesa të transferit bankar. 

Karakteristikat kryesore:

 • Sistemi i Menaxhimit të Riskut: Të gjitha të dhënat e përdoruesve kalojnë me sistemin e tyre të menaxhimit të rrezikut të përshtatur (API inovative të rrezikut), dhe ato i përdorin ato për të marrë vendime më të mira për rrezikun.
 • UX me porosi: Sistemi i pagesave WePay është i personalizueshëm që të përputhet me përvojën tuaj të dëshiruar të përdoruesit. Ju mund të rregulloni format e arkëtimit dhe më shumë.
 • Sistemi i Pagesave: Pranoni të gjitha kartat e kreditit kryesore, përfshirë Visa, Mastercard, American Express, ACH Pagesa, pagesa të përsëritura, pagesa të pikave dhe pagesa me shumë palë.
 • Pagesa Mobile: WePay ju mundëson të filloni programin tuaj të lexuesit të kartave celular.

taksat:

 • Pa tarifa për konfigurimin.
 • 2.9%$ 0.30 për pagesa të kartave të kreditit.
 • 1% + 0,30 $ për pagesa të transferit bankar.

Ngarkesa: Kjo varet nga numri i ngarkesave / numri i totalit të pagesave të suksesshme. Në mënyrë tipike, ata i mbajnë tregtarët e tyre që të mos mbajnë më shumë se një normë kthimi prej 1%.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map