A 15 legfontosabb WordPress-bővítmény a SEO, a sebesség-optimalizálás, a biztonsági mentések, a biztonság és a webhely-optimalizálás számára

WordPress plugins


Megszállotja WordPress plugins mint én?

Itt található a SEO bővítmények listája, sebesség optimalizálás, tervezés, biztonság, biztonsági mentések és más plug-inek a webhely optimalizálásához. Mindezeket a saját WordPress webhelyemön használom, és mindegyikük 4 és több csillagot kapott. Sokukról oktatóanyagokat írtam, köztük hogyan konfigurálhatja a Yoast beállításokat, a tartalom optimalizálása a Yoast segítségével, és a W3 teljes gyorsítótár konfigurálása a terhelési idő javítása. A legtöbb oktatóprogramban rengeteg megjegyzés található, mivel sok ember hasznosnak találta őket – remélem, hogy te is.

Ezek a bővítmények könnyűek mint én is megszállott vagyok WordPress sebesség optimalizálás. Szinte minden plugint használok ebben a listában, és a webhelyem továbbra is betöltődik 1 másodperc alatt Pingdomban. Mégis, ha nem használ pluginokat bizonyos időpontokban, és csak időnként szüksége van rájuk, akkor érdemes törölni, majd csak szükség esetén újból aktiválni. Itt található a fontos WordPress-bővítmények listája:

 1. Yoast SEO
 2. W3 teljes gyorsítótár
 3. All in One Schema.org Gazdag Snippets
 4. Imagify
 5. iThemes biztonság
 6. UpdraftPlus
 7. P3 (Plugin Performance Profiler)
 8. Gyors oldal / utáni átirányítás
 9. Levél szűrő
 10. Widget Logic
 11. TinyMCE Advanced
 12. A Google Analytics
 13. TablePress
 14. Broken Link Checker
 15. Szívverés ellenőrzése

Noha 15 beépülő modul van ebben a bejegyzésben, a tíz legjobb itt van felsorolva:

top-10-WordPress-plugins-infographic

1. Yoast SEO

Tudom, hogy többségükben már van Yoast, de valószínűleg nem konfigurálta a megfelelő beállításokat, kutatta a legjobb fókuszú kulcsszavakat vagy nem optimalizálta a tartalmat annak teljes lehetőségeihez. Az alábbi útmutatóim segítségével élesebbé tehetem készségeidet, és elkezdhetem az oldalak / hozzászólások rangsorolását a keresőmotorokban.

Konfigurálja a Yoast beállításokat – töltse ki üzleti adatait, konfigurálja a Google Search Console-t és más Webmestereszközöket, beállítsa a SEO címeinek ideális felépítését, megakadályozza a webhelytérkép duplikált tartalmát, kijavítsa a törött oldalakat (feltérképezési hibákat), és módosítsa az összes Yoast-beállítást, hogy az optimális legyen a SEO. A Yoast beállítások bemutatóját 50 000+ ember használta.

Yoast Általános beállítások

Fókusz kulcsszavak kutatása – használja Google automatikus kiegészítés és Moz Kulcsszó Intéző (véleményem szerint a két legjobb kulcsszó-kutatási eszköz), hogy összeállítsák a hosszú farokú kulcsszavak listáját, és ügyeljen arra, hogy ne hagyjon ki semmilyen kifejezést. Google minden kulcsszót a MozBar Google Chrome kiterjesztés megtanulni az egyes kulcsszavak versenyét. Ezeket az adatokat használhatja a versenyképes kifejezések kiszűrésére, így nagy lehetőségekkel bíró kulcsszavakat hagyhat maga után, amelyekre az 1. oldalon hozzáférhet.

Google automatikus kiegészítés kulcsszavak

moz-kulcsszó explorer-kutatás

Tartalom / zöld fény optimalizálása – a Yoastban zöld lámpák megszállottjai nem teljesen értik a tartalom optimalizálásának nagy képét. A Yoast csak a pontos kulcsszóegységeket érzékeli, így a zöld fény nem mindig lehetséges, plusz TONS mód van a tartalom optimalizálására a Yoaston kívül (videók, gazdag kivonatok, tartalomjegyzék hozzáadása és így tovább). Az oktatóprogram segítségével ötleteket szerezhet a saját tartalmának optimalizálására, ahelyett, hogy a Yoast zöld lámpáit megszállná.

Élesztő tartalom elemzése SEO

Élesztő kiterjesztések

2. W3 teljes gyorsítótár

A webhelyem legnépszerűbb bemutatója az én a W3 teljes gyorsítótárának ajánlott beállításai amely több embernek segített az oldalbetöltési időt 1 másodperc alá csökkenteni (olvassa el a megjegyzéseket). Ez magában foglal egy előre konfigurált ZIP fájlt, amelyet közvetlenül feltölthet a saját W3 teljes gyorsítótár-bővítménybe.

Ez az egyik legjobb gyorsítótár-bővítmény, amely javítja a sebességértékeket olyan eszközökben, mint a GTmetrix és a Google PageSpeed ​​Insights. De ugyanúgy, mint a Yoast, sokan nem konfigurálják megfelelően a beállításokat. Az oktatóanyagom segítségével konfigurálhatja az irányítópult bal oldalán található „teljesítmény” különbség fülét, a W3 teljes gyorsítótárát. Ez a plugin integrálódik a Cloudflare (ingyenes) és a MaxCDN (6,75 $ / hó) az én 25% kedvezmény a MaxCDN kuponra), Amelyet használhat CloudFlare és MaxCDN az oktatóanyagom szakaszában, hogy tovább javítsa a betöltési időket. Ha befejezte a W3 Total Cache konfigurálását (és remélhetőleg elolvassa az egészet WordPress sebesség-optimalizálási útmutató), remélhetőleg a GTmetrix eredményei így néznek ki:

GTmetrix WordPress Speed ​​jelentés

3. All in One Schema.org Gazdag Snippets

Gazdag kivonatot ad hozzá a WordPress-webhelyhez amely segít kiemelkedni a keresőmotorokban, mivel „extra információkat” ad hozzá a kivonatokhoz csillagok, receptinformációk, események és egyéb támogatott adatok formájában. Ezt megteheti a Minden egy Schema.org Rich Snippets plugin (ingyenes, de nagyon minimális és sok korlátozással rendelkezik) vagy a WP Rich Snippets plugin (prémium, és még sok más funkcióval rendelkezik). Ez javul átkattintási arányok és a forgalom, tehát ha még nem tette meg ezt, olvassa el a beépülő modulok útmutatóit, amely bemutatja, hogyan kell őket hozzáadni.

gazdag kivonatok-jelölés

4. Imagify

A képek veszteségtelen tömörítése a gyorsabb (tömeges) betöltés érdekében. Képzelje el, hogy ingyenes, amíg el nem éri a havi 25 MB havi kvótát, vagy 4,99 USD / hónap 1 GB-ot (amelyet általában egyszerre használhat az összes meglévő képhez az első hónapban, törölheti, majd csak használja az ingyenes fiókot). Ez a plugin SOKKAL jobb, mint a többi teljesen ingyenes plugin, mivel ezek gyakran képeket képesek megbontani, valójában nem tömöríteni őket, vagy hibákat tartalmazhatnak. Képzelje el csak téged regisztrálj, telepítse a beépülő modult, írja be az API-t a beállításokba, lépjen a „média” szakaszba az összes kép tömeges optimalizálásához.

imagify-wordpress-image-optimalizálás

5. iThemes biztonság

Valószínűleg hallotta, hogy az iThemes, a WordFence és a Sucuri a WordPress legfontosabb biztonsági bővítményei. Tetszik az iThemes Security, mert futtathatja az 1 kattintásos biztonsági ellenőrzést, és leolvashatja a biztonsági rések egyszerű ellenőrzőlistáját. Kattintson a „Javítás” gombra, és mindegyiknek elég könnyűnek kell lennie.

Ithemes-biztonság-plugin

6. UpdraftPlus

Az UpdraftPlus lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot készítsen manuálisan vagy automatikusan. Ötcsillagos áttekintést nyújt, és nagyon egyszerűen használható és konfigurálható a beállítások. Ne az a személy veszítse el webhelyét, mert nem készített biztonsági másolatot. Az UpdraftPlus megmentheti Önt a több száz órás munka elvesztéséből.

UpdraftPlus biztonsági mentés

7. P3 (Plugin Performance Profiler)

Diagnosztizálja a lassú betöltésű WordPress pluginokat, amelyek sértik a webhely sebességét, így törölheti őket, vagy alternatív, könnyű plugineket találhat. Túl sok plugin (vagy csak 1 nagy plugin) leronthatja webhelyének sebességét. Szeretek futtatni a P3 bővítményt is, amikor új plugint telepítek, hogy megnézem, hogyan befolyásolja ez a betöltési időt. Ha még nem futtatta a P3-ot, és sok lassú beépülő modulja van, akkor alternatív beépülő modulokat kell kutatnia, amelyek könnyűek, de ugyanolyan funkciókat nyújtanak, mint a régi beépülő modulok..

P3 előadó profil

8. Gyors oldal / utáni átirányítás

Ha közzétesz egy oldalt / bejegyzését, és megváltoztatja annak URL-jét (állandó link), be kell állítania a 301 átirányítás hogy a régi URL-t az új URL-re irányítsa. Ellenkező esetben 404 oldal lesz, és elveszítik az összes olyan linket, amelyek az adott oldalra mutattak. Ezt megteheti a Gyors oldal / Feladás átirányítása (az ingyenes módszer, amelyet megmutatom neked) vagy a a Yoast prémium változata ami 69 dollár / év.

Ahhoz, hogy ezeket a feltérképezési hibákat megtalálhassa webhelyén, először a HTML-ellenőrzési opcióval be kell állítania a Google Search Console-t a Yoast „Webmestereszközök” szakaszában. Ezután lépjen a Yoast „Search Console” oldalra, és hitelesítse a Yoast a Search Console segítségével. Az összes feltérképezési hibát látnia kell. Ha csak beállította a Search Console-t, néhány napot igényel az adatok kitöltése.

Yoast-Google-keresés-konzol

A 301-es átirányítás beállításához a Gyors oldal / Újra átirányítás használatával telepítse a plugint, majd lépjen a Gyors átirányítás -> Gyors átirányítások a WordPress irányítópultján. Írja be a Yoast-ban látható régi törött URL-t, majd a (a webhely legrelevánsabb oldala) új URL-jét, amelyet átirányítani szeretne a következőre:

301 Átirányítási példa

9. Levél szűrő

Számos anti-spam beépülő modult teszteltem, és ezt a legkönnyebben lehet telepíteni, mivel éppen telepítette. Ennél is fontosabb, hogy működik. Telepítse és figyelje, hogy a spam megjegyzései eltűnnek.

anti-spam-plugin

10. Widget Logic

Megadhatja, hogy mely kütyü jelenjenek meg a különböző oldalakon, bejegyzésben, kategóriában és az archivált oldalakon. Ez segít neked mutassa meg a legrelevánsabb tartalmat a kütyüben, attól függően, hogy milyen típusú tartalmat olvas az olvasó. A telepítés után minden widget alján megjelenik egy „widget logika” szakasz, ahol beírja a feltételes címke hogy ellenőrizze, hol jelenik meg.

widget logika

11. TinyMCE Advanced

További szerkesztési lehetőségeket szeretne a vizuális szerkesztőben? Ez a remek WordPress-bővítmény további funkciókat ad a szerkesztőhöz, így tovább testreszabhatja tartalmát, és kedvesnek tűnhet.

TinyMCE fejlett

12. A Google Analytics

Bár mindig a legjobb, ha a Google Analytics követőkódját manuálisan illeszti a láblécbe, ezt a plugint felhasználhatja a Google Analytics ellenőrzésére a WordPress webhelyén. Csak másolja át UA-kódját a Google Analytics szolgáltatásból, és illessze be a Beállítások alatt található pluginbe -> A Google Analytics. Várjon néhány napot az aktiváláshoz, majd térjen át a Google Analytics-fiókjába, hogy adatokat szerezzen.

Letöltheti ezeket ingyenesen egyéni Google Analytics irányítópultok a SEO, a közösségi média, a mobil, az áttételi forgalom és a látogatókra vonatkozó egyéb hasznos adatok forgalmának szétválasztására. Bár a Google Analyticsben rengeteg adat van, az első dolog, amit meg kell tennie nézd meg alacsony teljesítményű oldalait (alacsony átlagidejű oldalak az oldalon + magas visszafordulási arányok), és javítja azok tartalmát.

Pillanat alatt - Google Analytics irányítópult

13. TablePress

Ezzel az ötcsillagos áttekintő bővítménnyel táblázatokat készíthet a WordPress-webhelyen. A CSS és a stílus teljesen testreszabható, hogy megfeleljen a WordPress webhelyének színeinek / márkájának. Ez a konkrét táblázat megmutatja miért nem szabad eltávolítania a stop szavakat a Yoastból mert az a permalinkjainak furcsa lehet. A plugin hozzáad egy „TablePress” opciót a bal oldali műszerfal fülhöz, létrehozná a táblát, majd egy rövid kóddal fogja hozzáadni a táblát bárhová..

tablepress-wordpress-plugin

14. Broken Link Checker

Ezt a bővítményt CSAK pár havonta kell használni, hogy ellenőrizze a megszakadt hivatkozásokat. Ellenkező esetben rengeteg szerver erőforrást fog felhasználni, és az Ön webhelyének lassú működését okozhatja (ezért van ez a plugin betiltották olyan házigazdákba, mint Godaddy). Ha azonban ezt a bővítményt olyan gyakran futtathatja, azonnal javítsa meg a megszakadt hivatkozásokat, majd törölje azt, nem lehet probléma. Ez a legjobb plugin ehhez, és nagyon egyszerűvé teszi a megszakadt hivatkozások közvetlen javítását az interfészén.

A plugin telepítése után azonnal megkeresi a megszakadt hivatkozásokat. Hagyja futni és lakjon néhány percig, majd menjen az Eszközök oldalra -> Törött linkek, hogy megtalálja a törött linkek listáját a webhelyén. Menjen végig mindegyikön, és dönthet úgy, hogy javítja a linket, megszünteti vagy elutasíthatja. Mint mondtam javíthatja az összes megszakadt hivatkozást ezen az irányítópulton anélkül, hogy át kellene mennie minden oldalon / bejegyzésen.

törött link-ellenőrző-plugin

15. Szívverés ellenőrzése

Ha a WordPress irányítópultot hosszabb ideig felhagyja, lelassíthatja webhelyét, és kiszívhatja a kiszolgáló erőforrásait a gazdagépről (ez potenciálisan túlterheli a CPU-t). A pulzusszabályozás lehetővé teszi kezelheti a WordPress szívverés API gyakoriságát ami megakadályozza ezt. Megváltoztathatja a frekvenciát 15-60 másodpercre, vagy teljesen letilthatja. A telepítés után megy a Beállítások -> Szívverés ellenőrzése és változtassa meg a felülbíráló szívverés gyakoriságát 60 másodperc.

WordPress szívverés-vezérlés

Lásd még:

Genesis Framework plugins – ha a Genesis keretrendszer által StudioPress és keresünk A Genesis plugins a webhely testreszabásához (azon nem Genesis-en kívül, amelyeket éppen felsoroltam) külön listát készítettem. Ez magában foglal néhányat StudioPress plugins hanem néhány más is.

Ez mind fontos WordPress plugin, és többször módosítottam ezt a listát, így továbbra is szilárd forrásként szolgál. Ha hasznosnak találta, kérjük ossza meg. Értékelem ezt :)

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map