A Google űrlapok beágyazása a WordPress-be

Gondolkozott már azon azon, hogyan lehet beágyazni a Google űrlapokat a WordPress webhelyére plugin helyett? Nos, ez egy teljesen egyszerű folyamat, ha hozzáadunk egy Google űrlapot a WordPress webhelyhez, és több funkcióval rendelkezik, mint egy normál űrlap plugin.


Ha online termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít, akkor visszajelzéseket / javaslatokat kell vennie ügyfeleitől a termék minőségének javítása és a szolgáltatások hozzáadása érdekében. Ehhez szüksége van egy felmérési űrlapra vagy visszajelző űrlapra. Sőt, ha regisztrációs űrlapot vagy bármilyen más meghívó űrlapot szeretne, akkor ehhez szükség van egy WordPress bővítményre..

A WordPress űrlap-bővítmény telepítése előtt azonban meg kell próbálnia Google űrlap. A Google űrlapok sokkal jobbak, mint bármely más WordPress űrlapbővítmény. A Google űrlapok használata egyszerű, és bármilyen formát bármilyen korlátozás nélkül létrehozhat.

Miért érdemes használni a Google űrlapokat??

A Google űrlapok beágyazása

A Google űrlap ingyenes web-alapú szoftver, amelyet a Google kínál. A Google űrlapok segítségével egyszerűen online felméréseket, kvízeket, regisztrációs űrlapokat készíthet, beágyazódhat a WordPress webhelyére, sőt meg is oszthatja ezt több webhelyével..

A Google űrlapokat könnyű létrehozni, és számos testreszabási lehetőséget kínál, mint a WordPress űrlap plugin. A Google űrlapok néhány nagyszerű tulajdonsága a következő:

 • Készíthet online felméréseket, regisztrációs űrlapokat, vetélkedők, online szavazások stb.
 • Készíthet egyedi szöveget, bekezdést, feleletválasztós opciókat és jelölőnégyzeteket.
 • A húzás segítségével & csepp funkcióval könnyen felteheti a kérdéseket.
 • Sokféle sablon érhető el.
 • E-maileket gyűjthet a hírlevél feliratkozóinak.
 • Használhatja a kiegészítőket erősebb funkciókhoz.
 • És még sok más.

Ebben az oktatóanyagban bemutatom, hogyan lehet a Google Forms-ot beágyazni a WordPress-webhelyre. Kétféle módon adhat hozzá Google-űrlapot webhelyéhez:

 • Közvetlenül létrehozhat egy Google-űrlapot, és beágyazhatja a WordPress-webhelyre, és ehhez nincs szüksége pluginre.
 • Beépülő modul segítségével hozzáadhat google űrlapot webhelyéhez.

A Google űrlapok beágyazása a WordPress-be?

A Google űrlapnak a WordPress-be történő integrálása nagyon egyszerű. Ha már van Gmail-fiókja, akkor csak be kell jelentkeznie, és el kell mennie Google űrlapok. A Google Forms hasznos lehet az egyszerű űrlap-beállításoknál, de ha összetettebb űrlapokat kíván létrehozni, amelyek feltételes logikával, fizetési integrációval stb. Rendelkeznek, akkor ellenőrizheti ezt A Google Forms alternatívája.

Google űrlapsablonok

A Google űrlapok oldal megnyitása után ki kell választania egy űrlapsablont. Többféle forma elérhető, pl. kapcsolattartási űrlap, pártmeghívás, rendezvény regisztráció, vetélkedők stb. Ezek a leggyakrabban használt űrlapok. Ha további Google űrlapsablonokat szeretne látni, kattintson a legördülő nyíl gombra, amely a képen látható.

Most kattintson bármely sablonra, amelyet használni szeretne az űrlaphoz. Google űrlap létrehozásához először adja meg az űrlap címét és leírását, majd kezdje hozzá az űrlapmezők hozzáadását. Alapértelmezés szerint az egyetlen név, e-mail és telefonszám kérdésmezőt látja. Új kérdés felvételéhez kattintson a plusz gombra. Rengeteg űrlapbeállítás érhető el.A képeket és videókat hozzáadhat a Google űrlaphoz is, és az űrlapot választása alapján megoszthatja..

Google űrlapok szerkesztési űrlap

Ez az űrlap beépített drag and drop funkcióval rendelkezik. Ha egy kérdést fel vagy le szeretne mozgatni, csak húzza a kérdést, és dobja el bárhol az űrlapon. Ha szerkeszteni szeretne egy kérdést, csak kattintson rá bal egérgombbal, és szerkessze.

A Google űrlap háttérének megváltoztatása

Minden Google űrlaphoz tartozik az alapértelmezett téma és háttér szín. Ha meg akarja változtatni a Google űrlap háttérét, kattintson a Színpaletta és válasszon egy témát. Rengeteg téma használható, vagy saját fényképe is felhasználható. 

A Google Forms módosítsa a beállításokat

Amikor befejezte az űrlap szerkesztését, kattintson a Küld gombot a beágyazási kód beolvasásához.

Miután rákattintott a Küld gombra kattintva megjelenik egy felugró ablak. Innentől rá kell kattintania a beágyazás opcióra, és szerkesztheti az űrlap méretét. Alapértelmezés szerint az űrlapméret 760 PX / 500 PX, és ha szükséges, megváltoztathatja az űrlap méretét. Most kattintson a linkre a beágyazási kód másolásához.

Google űrlap beágyazási kód

Most be kell jelentkeznie a WordPress rendszergazda irányítópultjába. A Google űrlapot bárhonnan hozzáadhatja a webhelyéhez, azaz az oldalakhoz, hozzászólásokhoz, fejléchez és lábléchez. A Google űrlap beágyazására a WordPress oldalra lépjen a következőbe: Oldalak> Új hozzáadása és váltson a szöveg szerkesztő. Ezután egyszerűen illessze be a kódot oda.

add hozzá a Google Embed űrlapot a WordPress-hez

Most kattintson a gombra közzétesz a változtatások mentéséhez és az űrlap előnézetéhez kattintva megtekintheti A változások előnézete hogy a Google beágyazott űrlapot láthassa a WordPress-ben.

Google űrlap-előnézet

Most sikeresen beágyazta a Google űrlapot WordPress webhelyére.

Az a probléma, hogy egyszerűen kódot ágyaz be a WordPress webhelyére, a Google űrlap alapértelmezett stílusú témájával jár, és nem felel meg a WordPress témának. Ezen felül nem alakíthatja ki az űrlapot a kívánt módon.

Tehát itt jön a A Google Forms WordPress bővítmény. A beépülő modul segítségével testreszabhatja ezt az űrlapot, és a Google űrlapját a következő szintre viheti.

Tehát lássuk, hogyan lehet beépülő modul segítségével hozzáadni a Google űrlapokat a WordPress webhelyhez.

Hogyan integrálhatjuk a Google űrlapot a WordPress-be a Plugin használatával?

Google Form WordPress beépülő modul

Google űrlapok egy nagyon egyszerű WordPress-bővítmény, amely a közzétett Google-űrlapokat a WordPress egyedi posta vagy rövid kód használatával tölti le. Ez a beépülő modul először eltávolítja a Google rapper HTML-jét, majd HTML formában jeleníti meg az oldalon vagy a bejegyzésben. Ez a bővítmény további extra lehetőségeket ad fel, amelyek szükségesek az űrlaphoz, például:

 • Felveheti a Google Captcha-t az űrlapjába, hogy megakadályozza a spam-űrlapok benyújtását
 • Oszthatja az űrlapot oszlopokra
 • Az űrlap benyújtásakor e-mailt küld a felhasználónak
 • Felveheti az egyéni megerősítő oldal URL-jét
 • Az űrlaphoz egyéni CSS-t is használhat
 • és még sok más…

A plugin használatához először töltse le Google űrlapok WordPress plugin és telepítse. Aktiválása után láthatja a Google Forms lehetőséget a WordPress rendszergazda irányítópultján.

Telepítse a Google űrlapokat

Ezután kattintson az Új Google űrlap hozzáadása elemre, hogy beágyazza az előre készített Google űrlapot a WordPress webhelyére. Ha már létrehozott űrlapokat, akkor kattintson a Google űrlapokra a létrehozott űrlapok megtekintéséhez.

Google régebbi űrlapok

Innentől kattintson a Küldjön űrlapot gombot, mint amit a Google űrlapok újabb verziója esetében tettél. Miután rákattintott, kap egy megosztható linket, de ne kattintson a beágyazásra.

Google Old Form Send

Most egyszerűen másolja az URL-t, és térjen vissza a WordPress rendszergazda irányítópultjába, ahol abbahagyta. Menj Google űrlapok> Adjon hozzá új Google űrlapot.

WordPress Google űrlapbeállítások

Az űrlap URL mezőjébe írja be a Google űrlap linkjét, amelyet éppen a régi Google űrlapokkal készített. Ezután kattintson a gombra közzétesz a beállítások mentéséhez.

Ezután hozzáadhat opcionálisat Erősítse meg az URL-t is. Lehet, hogy egy megerősítő oldal, vagy a kívánt módon köszönöm. Ha hozzáad egy oldal URL-jét az URL megerősítése mezőbe, a felhasználót átirányítják arra az oldalra, miután sikeresen kitöltötte a Google-űrlapot az Ön webhelyén.

Az egyéni megerősítési oldal stílusú attribútumhoz meghatározhatja, hogy a visszaigazolási oldal hogyan kerüljön bemutatásra. Beállíthatja Egyik sem, átirányítás vagy AJAX. Ha egyikre állítja, akkor az nem irányítja át egyik oldalra, és ha átirányításra állítja, akkor az űrlap benyújtása után az átirányítás URL oldalára irányítja.

A Google űrlapok közzététele a WordPress-webhelyen

Most beágyazotta a Google űrlapot a WordPress webhelyére, itt az ideje, hogy tegye közzé. A Google-űrlapoknál jó az, hogy nem kell lemásolnia a Google-űrlap URL-jét, hanem rövid kódok segítségével közvetlenül hozzáadhatja a Google-űrlapot WordPress-webhelyéhez. Miután létrehozta a Google űrlapokat, és beágyazta azokat a WordPress webhelyére, nyissa meg a Google űrlapokat a WordPress irányítópultján. Itt láthatja, hány formát hozott létre. Például létrehoztam egy pártmeghívó űrlapot, amelyet felveszek a webhelyemre.

Google űrlap rövid kódja

Google-űrlap hozzáadásához a WordPress-webhelyre másolja ezt a rövid kódot, és illessze be az oldal vagy a hozzászólás bármely pontjára.

Google űrlapkód

Most megnézheti az oldalt, hogy ellenőrizze, hogyan néz ki az űrlap. Ha elfelejtette hozzáadni valamely kérdést a Google-űrlaphoz, vagy módosítania kellett, akkor megteheti az eredeti Google-űrlap szerkesztésével. Nézzük meg, hogy néz ki az űrlap.

A Google űrlapok beágyazása a WordPress-be

A Google űrlapválaszok megtekintése és kezelése

Miután sikeresen hozzáadta a Google űrlapot a WordPress webhelyére, felmerül a kérdés, hogyan tekintheti meg az űrlapválaszokat. Nos, nagyon könnyű. Először el kell lépnie a Google űrlapon, amelyet jelenleg használ a WordPress webhelyén, majd kattintson az űrlapra.

Ha régi Google űrlapot használ, akkor az űrlapválaszokat a felső menüsoron láthatja.

Régi Google-válaszok

Miután meglátogatta az űrlapot, kattintson a gombra válaszok> Tekintse meg a válaszokat hogy ellenőrizze, ki reagált az űrlapjára. Az űrlappal adott válasz megjelenik a Google Spreadsheets-ben. Innentől láthatja, hogy az emberek hogyan reagáltak az Ön formájára. Íme egy példa az általam használt „Pártmeghívó űrlap” válaszokra. Ha szeretné letölteni a válaszlapot, akkor töltse le a következőt fájl> Töltse le mint...

Google űrlap válaszlap

Abban az esetben, ha meg akarja változtatni az űrlap válaszcímét, egyszerűen megváltoztathatja az útját válaszok> A válasz célállomásának módosítása és hozzon létre egy új táblázatot. Ez egy nagyon hasznos szolgáltatás, ha minden hónapban felméréseket szeretne készíteni, vagy hasonlót szeretne készíteni, havonta új táblázatokat hozhat létre, és különálló táblázatokban kap válaszokat..

Megnézheti a válaszok összegzését is válaszok> A válaszok összefoglalása. Ez az opció megjeleníti az űrlap statisztikáit.

Ha nem akarja többé elfogadni az űrlapválaszokat, akkor kikapcsolhatja az űrlapot, és a felhasználók számára láthatatlan lesz.

Következtetés

Személyes tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a Google űrlapok sokkal jobbak, mint bármely más WordPress űrlapbővítmény. A WordPress űrlap-bővítmények többsége korlátozott funkciókkal rendelkezik, és bármilyen funkció kibővítéséhez kiegészítők csomagot kell vásárolni, de ezeket a lehetőségeket ingyen is használhatja a Google űrlapon. Ezenkívül a Google űrlapokat nemcsak kapcsolattartási űrlapként használják, hanem online felmérési űrlapként, meghívó űrlapként, kvíz űrlapként stb.

Csak néhány percet vesz igénybe a Google űrlapok beágyazása a WordPressbe, és korlátozás nélkül használhatja.

Remélem, hogy ez az útmutató segített beágyazni a Google űrlapokat a WordPress webhelyére. Ha bármilyen problémája merül fel a Google űrlapok hozzáadásával a WordPress webhelyére, kérjük, hagyjon megjegyzést az alábbiakban.

Kapcsolódó cikkek,

 • 7 legjobb Google Analytics-bővítmény a WordPresshez
 • Hogyan állítsuk be a cookie-k értesítési sávját a WordPress programban
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map