Beveiligingsvragen toevoegen aan de aanmeldingspagina van WordPress

Het is u waarschijnlijk opgevallen dat de meeste grote bedrijven, onderwijsinstellingen en financiële instellingen u tijdens de registratie vragen om beveiligingsvragen aan uw account toe te voegen om uw identiteit te verifiëren. De beveiligingsvraag en het antwoord bieden een extra beveiligingslaag om uw identiteit verder te verifiëren wanneer u inlogt. Als u WordPress gebruikt, kunt u eenvoudig beveiligingsvragen toevoegen aan de login- en registratiepagina van WordPress.


In deze zelfstudie delen we hoe u beveiligingsvragen kunt toevoegen aan de registratie- en inlogpagina van WordPress.

Waarom zou u beveiligingsvragen toevoegen aan de aanmeldings- en registratiepagina van WordPress??

Door beveiligingsvragen toe te voegen aan de WordPress-registratiepagina, wordt gebruikers gevraagd om een ​​beveiligingsvraag met een antwoord in te stellen. Vervolgens moet de gebruiker de beveiligingsvraag beantwoorden om in te loggen zoals deze is ingesteld tijdens de registratie ter plaatse. Als de gebruiker een verkeerd antwoord invoert, kan hij niet inloggen. 

Evenzo heeft een beveiligingsvraag met een WordPress-wachtwoord een enorme impact op de beveiliging van WordPress. Als u een site met meerdere auteurs heeft, moet u waarschijnlijk beveiligingsvragen toevoegen aan het inlogscherm van WordPress.

Een normale WordPress-gebruikersnaam en -wachtwoord kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk worden gehackt, maar een beveiligingsvraag en antwoord is niet te raden. Dus geen manier om het te kraken. Op deze manier kunt u uw site beschermen tegen hackers en spammers.

Beveiligingsvragen toevoegen aan de aanmeldings- en registratiepagina van WordPress?

Het toevoegen van een beveiligingsvraag aan de login- en registratiepagina van WordPress is heel eenvoudig. Eerst moet je installeren en activeren WP-beveiligingsvraag uit de map met WordPress-plug-ins. WP-beveiligingsplug-in maakt een beveiligingsvraagoptie mogelijk bij WordPress-registratie, inloggen en wachtwoord vergeten. 

Kenmerken:

 • U kunt een onbeperkt aantal beveiligingsvragen toevoegen.
 • U kunt beveiligingsvragen tonen / verbergen op de registratiepagina, inlogpagina en wachtwoord vergeten pagina.
 • Gebruikers kunnen een beveiligingsantwoord instellen vanaf hun profielpagina.

WP-beveiligingsvraag instellen

Ga naar Instellingen> WP-beveiligingsvragen> Instellingen zoals ik op de bovenstaande foto heb laten zien. Aan deze plug-in zijn standaard veel vragen toegevoegd. Van daaruit kunt u vragen aan de lijst toevoegen of verwijderen.

Beveiligingsvragen toevoegen op het scherm WordPress Login, Register en Forgot Password

Aan het einde van deze instellingenpagina voor “WP-beveiligingsvragen”, ziet u hieronder enkele opties zoals deze. Door ze in te schakelen, voegt het beveiligingsvragen toe aan uw WordPress login, register en wachtwoord vergeten scherm.

WP Login-schermopties

Klik nu op de knop Opslaan om de instellingen op te slaan. Vernieuw vervolgens de inlogpagina om de wijzigingen te zien.

Log in scherm: Uw inlogscherm ziet er zo uit. Vanaf hier moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en beveiligingsantwoord opgeven.WP Security Login

Scherm registreren: Als u een beveiligingsvraag toevoegt aan de WordPress-registratiepagina, ziet het registratiescherm er als volgt uit. U kunt elke beveiligingsvraag kiezen via de vervolgkeuzeknop.

WP-beveiligingsregister

Wachtwoord vergeten scherm: Het wachtwoord vergeten-scherm ziet er als volgt uit. Het is een goed idee als u de optie voor beveiligingsvragen inschakelt op de pagina Wachtwoord vergeten. Hiermee wordt voorkomen dat spammers op uw website een “wachtwoord vergeten” aanvragen.

WP Security Wachtwoord kwijt

Voeg beveiligingsvraag handmatig toe aan uw gebruikers

Door de WP Security Question-plug-in te gebruiken, kunt u beveiligingsvragen toevoegen op de registratiepagina van WordPress. Dus alleen nieuwe gebruikers kunnen hun eigen beveiligingsvraag en antwoord instellen.

Als u uw oude gebruikers op uw site een beveiligingsvraag wilt stellen, moet u deze handmatig toevoegen. Hiervoor moeten gebruikers naar hun profielpagina-sectie gaan en hun eigen beveiligingsvragen en -antwoorden instellen. In dit geval kunnen zowel gebruikers als sitebeheerder een beveiligingsvraag stellen.

WP voegt gebruikersvraag toe

Conclusie

Er zijn veel verschillende manieren om een ​​WordPress-website te beveiligen. Het toevoegen van een beveiligingsvraag aan de aanmeldings- of registratiepagina van WordPress is een goede keuze en heeft een enorme impact op de beveiliging van uw site. Het biedt een extra laagbeveiliging door de identiteit van de gebruiker te valideren.

Sterker nog, het toevoegen van een beveiligingsvraagveld aan de WordPress “login” en “wachtwoord vergeten” plugin voorkomt ook dat spammers inloggen en wachtwoordopties vergeten.

Heeft u beveiligingsvragen toegevoegd aan uw WordPress-inlogpagina? Hier zijn meer WordPress-beveiligingsartikelen voor u.

 • Hoe de WordPress Admin Login URL te veranderen
 • Hoe u WordPress-beveiliging en Salt Keys kunt wijzigen
 • Hoe u inlogpogingen in WordPress kunt beperken
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map