Cele mai importante 15 plugin-uri WordPress pentru SEO, optimizarea vitezei, backup-uri, securitate și optimizarea site-ului

03.06.2020
WordPress 'Cele mai importante 15 plugin-uri WordPress pentru SEO, optimizarea vitezei, backup-uri, securitate și optimizarea site-ului
0 13 мин.

Pluginuri WordPress


Obsedat de Plugin-uri WordPress ca mine?

Iată o listă de pluginuri pentru SEO, optimizarea vitezei, proiectare, securitate, copii de rezervă și alte pluginuri pentru optimizarea site-ului. Le folosesc pe toate pe propriul meu site WordPress și toate au un rating de 4 stele. Am scris tutoriale despre multe dintre ele, inclusiv modul de configurare a setărilor Yoast, optimizarea conținutului cu Yoast, și configurarea W3 Total Cache pentru a îmbunătăți timpii de încărcare. Cele mai multe tutoriale au tone de comentarii, deoarece multe persoane le-au găsit de ajutor – sper că și voi.

Toate aceste plugin-uri sunt ușoare așa cum sunt și eu obsedat Optimizarea vitezei WordPress. Folosesc aproape fiecare plugin din această listă și site-ul meu încă se încarcă sub 1 secundă în Pingdom. Cu toate acestea, dacă nu utilizați pluginuri la anumite ore și aveți nevoie de ele doar din când în când, este bine să îl ștergeți, atunci reactivați-l doar atunci când este nevoie. Iată lista mea de plugin-uri WordPress importante:

 1. Yoast SEO
 2. W3 Cache totală
 3. Snippets Rich All In One Schema.org
 4. Imagify
 5. Securitatea iThemes
 6. UpdraftPlus
 7. P3 (Profilul de performanță al pluginurilor)
 8. Redirecționare rapidă a paginii / postării
 9. Anti spam
 10. Logică Widget
 11. TinyMCE Advanced
 12. Google Analytics
 13. TablePress
 14. Verificator de legături stricate
 15. Controlul bătăilor inimii

Deși există 15 pluginuri în această postare, primele 10 sunt enumerate aici:

top-10-WordPress-plugins-infographic

1. Yoast SEO

Știu că majoritatea dintre voi au deja Yoast, dar probabil că nu ați configurat setările corespunzătoare, nu a cercetat cele mai bune cuvinte cheie de focalizare sau conținut optimizat la potențialul maxim. Folosiți ghidurile mele de mai jos pentru a vă accentua abilitățile și pentru a începe clasarea pe pagini / postări în motoarele de căutare.

Configurați Setările Yoast – completați informațiile despre companie, configurați Google Search Console și alte instrumente pentru webmaster, setați structura ideală a titlurilor dvs. SEO, preveniți duplicarea conținutului în sitemap-ul dvs., reparați paginile stricate (erori de crawl) și reglați toate setările Yoast pentru a fi optime pentru SEO. Tutorialul meu de setări Yoast a fost folosit de peste 50.000 de persoane.

Setări generale Yoast

Cercetarea cuvintelor cheie focus – utilizare Complet automat Google și Exploratorul de cuvinte cheie Moz (cele mai bune două instrumente de cercetare a cuvintelor cheie, după părerea mea) pentru a construi o listă de cuvinte cheie cu coadă lungă și pentru a vă asigura că nu pierdeți NICIUNE fraze. Google fiecare cuvânt cheie folosind butonul Extensia Google Chrome MozBar pentru a învăța competiția fiecărui cuvânt cheie. Utilizați aceste date pentru a filtra expresiile competitive, lăsându-vă cu cuvinte cheie de mare oportunitate, pe care ar trebui să le puteți obține la pagina 1.

Cuvinte cheie automate complete Google

Moz-cheie-explorator-cercetare

Continutul / Optimizarea luminii verzi – oamenii obsedați de obținerea de lumini verzi în Yoast nu înțeleg pe deplin imaginea de ansamblu a optimizării conținutului. Yoast detectează doar potriviri de cuvinte cheie exacte, astfel încât luminile verzi să nu fie întotdeauna posibile, în plus, există o serie de moduri de a optimiza conținutul în afara Yoast (videoclipuri, fragmente bogate, adăugarea unui conținut și multe altele). Utilizați acest tutorial pentru a obține idei pentru optimizarea conținutului dvs. în loc să vă obsedați de luminile verzi de Yoast.

Analiza conținutului Yoast SEO

Extensii Yoast

2. W3 Cache totală

Cel mai popular tutorial de pe site-ul meu este al meu setări recomandate pentru W3 Total Cache ceea ce a ajutat mai multe persoane să-și reducă timpul de încărcare a paginii la sub 1 secundă (citiți comentariile). Include un fișier zip pre-configurat pe care îl puteți încărca direct în propriul plugin W3 Total Cache.

Acesta este unul dintre cele mai bune pluginuri de memorie cache acolo și vă va îmbunătăți scorul de viteză în instrumente precum GTmetrix și Google PageSpeed ​​Insights. Totuși, la fel ca Yoast, mulți oameni nu configurează setările corect. Folosiți tutorialul meu pentru a configura filele „performanțe” de diferență din stânga tabloului de bord W3 Total Cache este instalat. Acest plugin se integrează cu Cloudflare (gratuit) și MaxCDN (6,75 USD / lună cu al meu 25% reducere cupon MaxCDN) Pe care le puteți utiliza Cloudflare și MaxCDN secțiunea din tutorialul meu pentru a îmbunătăți în continuare timpul de încărcare. Când ați terminat configurarea W3 Total Cache (și sper să citiți întregul meu Ghid de optimizare a vitezei WordPress), sperăm că scorurile dvs. GTmetrix vor arăta așa ceva …

Raportul de viteză WordPress GTmetrix

3. Snippets Rich All In One Schema.org

Adăugă fragmente bogate pe site-ul dvs. WordPress care vă ajută să ieșiți în evidență în motoarele de căutare adăugând „informații suplimentare” la fragmente sub formă de stele de recenzie, informații despre rețete, evenimente și alte date acceptate. Puteți face acest lucru folosind All-One Schema.org Plugin de fragmente bogate (gratuit, dar foarte minim și are multe limitări) sau Plugin WP Rich Snippets (premium și are mai multe funcții). Acest lucru se îmbunătățește rate de clic și traficul, așa că dacă nu ați făcut acest lucru încă, citiți ghidurile mele despre acele pluginuri care vă arată cum să le adăugați.

bogat-snippeturi marcare

4. Imagify

Compresează fără pierdere imaginile pentru a încărca mai rapid (în vrac). Imagifierea este gratuită până când atingeți o cotă lunară de 25 MB pe lună sau este de 4,99 USD / lună pentru 1 GB (pe care puteți utiliza de obicei o singură dată pentru toate imaginile existente în prima lună, anulați, apoi utilizați doar contul gratuit). Acest plugin este MULTE mai bun decât alte plugin-uri complet gratuite, deoarece acestea pot sparge de multe ori imagini, nu le pot comprima sau pot avea bug-uri. Cu Imaginați-vă doar Inscrie-te, instalați pluginul, introduceți API-ul în setări, accesați secțiunea „media” pentru a optimiza în mod masiv toate imaginile.

imagify-WordPress-image-optimizare

5. Securitatea iThemes

Probabil că ați auzit iThemes, WordFence și Sucuri sunt 3 dintre cele mai importante pluginuri de securitate pentru WordPress. Îmi place iThemes Security, deoarece puteți rula controlul de securitate cu 1 clic și mergeți pe o listă simplă de vulnerabilități. Faceți clic pe butonul „reparați-l” și fiecare ar trebui să fie destul de ușor.

iThemes-securitate-plugin

6. UpdraftPlus

UpdraftPlus vă permite să luați copii de rezervă manual sau automat. Are o recenzie de 5 stele și este foarte ușor de utilizat și de configurat setările. Nu fiți cel care își pierde site-ul web pentru că nu ați luat o copie de rezervă. UpdraftPlus te-ar putea salva să pierzi sute de ore de muncă.

Backup UpdraftPlus

7. P3 (Profilul de performanță al pluginurilor)

Diagnosticați pluginurile WordPress de încărcare lentă care afectează viteza site-ului dvs., astfel încât să le puteți șterge sau găsiți alternative alternative ușoare. Prea multe plugin-uri (sau doar 1 plugin mare) vă pot ucide viteza site-ului. De asemenea, îmi place să rulez pluginul P3 ori de câte ori instalez un nou plugin pentru a vedea cum îmi afectează timpul de încărcare. Dacă nu ați mai rulat P3 înainte și aveți o mulțime de plugin-uri lente, va trebui să cercetați plugin-uri alternative ușoare, dar care să ofere aceeași funcționalitate ca vechiul plugin.

Profilul de performanță P3

8. Redirecționare rapidă a paginii / postării

Dacă publicați o pagină / o postare și modificați adresa URL (legătură permanentă), trebuie să configurați o 301 redirecționare pentru a direcționa URL-ul vechi către noua adresă URL. În caz contrar, aceasta va deveni o pagină 404 și veți pierde orice linkuri care au indicat spre pagina respectivă. Puteți face acest lucru folosind Quick Page / Post Redirect (metoda gratuită pe care vi-o voi arăta) sau pe versiunea premium a Yoast care este de 69 USD / an.

Pentru a găsi aceste erori de accesare pe site-ul dvs. web, mai întâi va trebui să configurați Google Search Console în secțiunea „Instrumente pentru webmaster” din Yoast folosind opțiunea de verificare HTML. Apoi accesați „Search Console” de la Yoast și autentificați Yoast cu Search Console. Ar trebui să vedeți toate erorile de accesare la crawl. Dacă configurați doar Search Console, datele vor fi populate cu câteva zile.

Yoast-Google-Search-Console

Pentru a configura o redirecționare 301 folosind redirecție rapidă / postare, instalați pluginul, apoi accesați redirecții rapide -> Redirecții rapide în tabloul de bord WordPress. Introduceți URL-ul vechi rupt afișat în Yoast, apoi noua adresă URL (cea mai relevantă pagină a site-ului dvs.) pe care doriți să o redirecționeze către …

301 Exemplu de redirecționare

9. Anti spam

Am testat numeroase pluginuri anti-spam și acesta este cel mai ușor de configurat din moment ce tocmai îl instalați. Mai important, funcționează. Instalați-l și urmăriți comentariile spam-ului dispărute.

anti-spam-plugin

10. Logică Widget

Vă permite să controlați ce widget-uri apar în diferite pagini, postări, categorii și pagini arhivate. Acest lucru vă ajută afișează conținutul cel mai relevant în widget-urile dvs. în funcție de tipul de conținut pe care îl vizionează cititorul. Odată instalat, veți vedea o secțiune „logică widget” în partea de jos a fiecărui widget unde veți introduce un etichetă condiționată pentru a controla unde apare.

widget-logic

11. TinyMCE Advanced

Doriți mai multe opțiuni de editare în editorul dvs. vizual? Acest plugin WordPress extraordinar adaugă funcții suplimentare editorului tău, astfel încât să poți personaliza în continuare conținutul tău și să-l faci să arate frumos.

TinyMCE-avansat

12. Google Analytics

Deși este întotdeauna cel mai bine să introduceți manual codul de urmărire Google Analytics în subsolul dvs., puteți utiliza acest plugin pentru a verifica Google Analytics pe site-ul dvs. WordPress. Copiați codul UA din Google Analytics și lipiți-l în pluginul din Setări -> Google Analytics. Așteptați câteva zile pentru activare, apoi transmiteți-vă către contul Google Analytics pentru a obține date.

Le puteți descărca gratuit tablouri de bord personalizate Google Analytics pentru a segmenta traficul de pe SEO, social media, mobil, trafic de trimiteri și alte date utile despre vizitatorii dvs. În timp ce în Google Analytics există tone de date, primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este uită-te la paginile cu performanțe reduse (pagini cu timp mediu redus pe pagină + rate de respingere ridicate) și îmbunătățiți conținutul pentru acestea.

At Glance - tabloul de bord Google Analytics

13. TablePress

Utilizați acest plugin de recenzie de 5 stele pentru a crea tabele pe site-ul dvs. WordPress. CSS și stilul pot fi complet personalizate pentru a se potrivi cu culorile / marcajul site-ului dvs. WordPress. Acest tabel specific vă arată de ce nu ar trebui să eliminați cuvintele de oprire din Yoast deoarece poate face ca permalinkurile tale să pară ciudate. Pluginul adaugă o opțiune „TablePress” în fila principală de bord din stânga, veți crea tabelul, apoi veți folosi un cod scurt pentru a adăuga tabelul oriunde.

tablepress-wordpress-plugin

14. Verificator de legături stricate

Acest plugin ar trebui utilizat NUMAI la fiecare două luni pentru a rula o scanare a legăturilor întrerupte. În caz contrar, va utiliza o mulțime de resurse de server și poate determina site-ul dvs. să funcționeze lent (motiv pentru care este acest plugin interzis de la gazde ca Godaddy). Cu toate acestea, dacă puteți rula acest plugin o dată de fiecare dată, reparați-vă imediat legăturile sparte, apoi ștergeți-l, nu ar trebui să existe nicio problemă. Este cel mai bun plugin pentru acest lucru și face foarte ușor să remediați legăturile sparte direct în interfața sa.

Odată ce ați instalat pluginul, acesta va scana imediat linkurile stricate. Lasă-l să ruleze și să populeze câteva minute, apoi îndreaptă-te către Instrumente -> Linkuri rupte pentru a găsi o listă de link-uri sparte pe site-ul dvs. Parcurgeți fiecare și puteți alege să remediați linkul, să îl deconectați sau să îl respingeți. Cum am spus puteți remedia toate linkurile stricate din acest tablou de bord fără a fi nevoie să parcurgeți fiecare pagină / postare.

rupt-link-Checker-plugin

15. Controlul bătăilor inimii

Părăsirea tabloului de bord WordPress pentru perioade îndelungate de timp poate încetini site-ul dvs. și suge resursele serverului de la gazdă (care poate provoca băuturi CPU). Controlul bătăilor inimii vă permite să gestionați frecvența API-ului bătăilor inimii WordPress ceea ce împiedică acest lucru. Puteți schimba frecvența la 15-60 de secunde sau o puteți dezactiva complet. Odată instalat, mergeți la Setări -> Controlul bătăilor inimii și schimbați frecvența bătăilor inimii la 60 de secunde.

Controlul batailor inimii WordPress

Vezi si:

Pluginuri Genesis Framework – dacă utilizați Cadrul Genezei de StudioPress și caută Plugin-uri pentru personalizarea site-ului dvs. (în afara celor care nu sunt doar cele enumerate pe care le-am enumerat) am creat o listă separată. Include unele Plugin-uri StudioPress dar și alte câteva.

Acestea sunt toate plugin-uri WordPress importante și am modificat această listă de mai multe ori, astfel încât aceasta continuă să servească drept o resursă solidă. Dacă vi s-a părut util, vă rugăm să îl împărtășiți Apreciez asta 🙂

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector