Cum să actualizați manual WordPress, pluginuri și teme

Actualizările WordPress sunt atât de importante și ar trebui să actualizați întotdeauna versiunea, pluginurile și temele WordPress. Cu fiecare actualizare, WordPress adaugă câteva funcții, îmbunătățește securitatea, rezolvă erorile și multe altele. Lucrul bun despre WordPress găzduit este că veți fi anunțați automat dacă există o actualizare disponibilă. Este foarte ușor să actualizați versiunea WordPress și poate fi făcută din tabloul de bord admin. Dar, în unele cazuri, actualizarea cu un singur clic nu funcționează, iar utilizatorii au o eroare „Actualizare eșuată”. Dacă apare, trebuie să actualizați manual versiunea WordPress.


În acest articol, vă vom arăta cum să vă actualizați manual versiunea, temele și pluginurile WordPress.

Copie de rezervă a bazei de date & Fișiere

Înainte de a începe actualizarea site-ului dvs. WordPress, ar trebui să luați întotdeauna o copie de rezervă completă a site-ului și a bazei de date. În cazul în care ați făcut ceva greșit, puteți reveni întotdeauna la versiunea mai veche. Dacă furnizorul dvs. de găzduire nu oferă o opțiune de backup zilnic, puteți lua cu ușurință o copie de rezervă completă a site-ului dvs. utilizând BackUpBuddy.

Ok, este timpul să începeți să actualizați manual versiunea WordPress.

1. Actualizați manual WordPress

În primul rând, descărcați o nouă copie a ultimului software WordPress din WordPress.org site-ul web și extrageți-l pe desktop. După extragerea acestuia, veți vedea un folder numit wordpress. Dacă nu aveți instalat software-ul FTP, descărcați-l de pe FileZilla și instalați-l pe computer.

Dacă utilizați cPanel hosting, vă puteți crea contul FTP cu ușurință. Pentru a crea un cont FTP nou, accesați cPanel-ul dvs. de hosting și găsiți opțiunea Cont FTP și de acolo creați un cont FTP nou. Dacă aveți deja un cont FTP, nu trebuie să creați unul nou.

Acum trebuie să vă conectați site-ul utilizând client FTP de pe computer. Odată conectat, accesați folderul rădăcină al site-ului dvs. web. Acum încărcați toate fișierele din interiorul wordpress folderul și copiați din computer în folderul rădăcină al site-ului dvs..

FTP încărcați fișiere

În timpul încărcării, vă va întreba dacă doriți să suprascrieți fișierele vechi. Apoi selectați opțiunea Suprascriere și faceți clic pe OK. Iată ecranul pe care îl puteți urmări. Procedând astfel, toate fișierele vechi WordPress vor fi suprascrise cu fișiere noi. Este cea mai rapidă metodă pentru actualizarea site-ului dvs. WordPress.

FTP Suprascriere fișiere

Odată încărcarea finalizată, trebuie să actualizați baza de date WordPress.

Actualizați baza de date WordPress

După actualizarea manuală a site-ului dvs. WordPress, trebuie să vă actualizați baza de date WordPress. 

Dacă nu ați actualizat versiunea WordPress de mult timp, vi se va solicita să actualizați baza de date WordPress. Nu intrați în panică dacă nu vedeți niciun mesaj de actualizare a bazei de date.

În caz că primiți Actualizarea bazei de date obligatorie notificare, conectați-vă la panoul dvs. de administrator WordPress și dați clic pe Actualizați baza de date WordPress.

Actualizați baza de date WordPress

Acest proces poate dura câteva minute. După aceasta, vă puteți autentifica pe site-ul dvs. WordPress pentru a vă asigura că totul este în regulă.

Asta e. Ați actualizat cu succes WordPress-ul la cea mai recentă versiune manual.

2. Actualizați manual pluginurile WordPress folosind FTP

Actualizarea manuală a pluginurilor WordPress este un proces foarte ușor și este la fel ca actualizarea versiunii WordPress. Dacă nu ați făcut-o deja, trebuie să faceți o copie de rezervă completă a site-ului și bazei de date WordPress.

Mai întâi, descărcați o nouă copie a acelui plugin pe care doriți să îl actualizați. De exemplu, luăm pluginul SEO Yoast. După descărcare, decuplați-l pe computer și veți găsi un folder în fișierul de arhivă, numit WordPress-SEO.

Acum conectați directorul rădăcină al site-ului dvs. web cu computerul dvs. utilizând client FTP. După ce v-ați conectat la site-ul dvs. web prin FTP, accesați wp-content / plugins / plugin-name. Acolo trebuie să înlocuiți fișierele vechi cu fișierele noi folosind client FTP.

Actualizare SEO WordPress

De la WordPress-SEO dosar, selectați toate fișierele și faceți clic pe Încărcare și va începe încărcarea fișierelor. În timpul încărcării, vă va cere să suprascrieți aceste fișiere, apoi dați clic pe suprascriere și Ok.

Acum conectați-vă la site-ul dvs. WordPress și accesați Tablou de bord> Plugin-uri> Plugin-uri instalate pentru a verifica dacă pluginul este actualizat la cea mai recentă versiune. Asta e. Ați actualizat cu succes pluginul WordPress manual.

3. Actualizați manual versiunea cu tema WordPress

Dacă doriți să vă actualizați versiunea de temă WordPress, vă recomandăm să luați o copie de rezervă completă a site-ului și a bazei de date.

Dacă actualizați direct versiunea dvs. de temă, veți pierde toate personalizările pe care le-ați făcut la tema versiunii vechi. Vă recomandăm să salvați personalizările sau codurile într-un fișier cu notepad de pe computer, astfel încât după actualizarea versiunii dvs. de temă, puteți aplica cu ușurință noua temă.

Mai întâi, descărcați fișierul zip al temei pe care doriți să o actualizați și dezarhivați fișierul pe computer. Apoi, pur și simplu conectați computerul la site-ul web prin intermediul clientului FTP. Odată conectat, mergeți la wp-content / theme / nume-temă și înlocuiți tema veche cu cea nouă, încărcând fișierele cu temă dezarhivată. Este același proces ca cel de mai sus.

Acum, conectați-vă la site-ul dvs. WordPress și mergeți la Appeanence> tematică și verificați dacă tema a fost actualizată.

Concluzie

Actualizarea versiunii WordPress, a temei și a pluginurilor sunt esențiale. WordPress a făcut acest proces de actualizare ușor. Trebuie doar să vă autentificați în tabloul de bord WordPress și să faceți clic pe Actualizare.

Dar de multe ori, procesul One-Click-Update a eșuat și site-ul arată a pagina de întreținere. Acesta este motivul pentru care utilizatorii își actualizează cu greu site-ul WordPress la noua versiune software. Dacă funcția de actualizare automată nu funcționează, puteți actualiza manual versiunea, temele și pluginurile WordPress. În acest articol, v-am arătat un proces pas cu pas cum vă puteți actualiza manual site-ul WordPress. 

Dacă acest tutorial v-a ajutat să vă actualizați manual WordPress, plugin-urile și versiunea tematică la cea mai recentă, faceți-o să o împărtășiți cu prietenii dvs. Dacă vă confruntați cu orice problemă cu privire la acest tutorial, aruncați mai jos un comentariu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map