Cum să adăugați întrebări de securitate la pagina de conectare WordPress

Probabil ați observat că cele mai multe companii mari, instituții de învățământ, organizație financiară vă solicită să adăugați întrebări de securitate pe contul dvs. în timpul înregistrării pentru a vă verifica identitatea. Întrebarea și răspunsul la securitate oferă un nivel suplimentar de securitate pentru a vă autentifica în continuare identitatea atunci când vă conectați. Dacă utilizați WordPress, puteți adăuga cu ușurință întrebări de securitate la pagina de înregistrare și înregistrare WordPress..


În acest tutorial, vom împărtăși Cum să adăugăm întrebări de securitate la pagina de înregistrare și autentificare WordPress.

De ce ar trebui să adăugați întrebări de securitate pe pagina de conectare și înregistrare WordPress?

Prin adăugarea întrebărilor de securitate la pagina de înregistrare WordPress, utilizatorii vor fi invitați să stabilească o întrebare de securitate cu un răspuns. Apoi, utilizatorul trebuie să răspundă la întrebarea de securitate pentru autentificare așa cum s-au setat în timpul înregistrării pe site. Dacă utilizatorul introduce un răspuns greșit, nu se poate autentifica. 

În mod similar, cu parola WordPress, o întrebare de securitate are un impact imens asupra securității WordPress. Dacă rulați un site cu mai mulți autori, atunci va trebui să adăugați întrebări de securitate pe ecranul de autentificare WordPress.

De exemplu, numele de utilizator și parola normale WordPress pot fi ușor hacked, dar o întrebare de securitate și un răspuns nu este de ghicit. Deci nici o modalitate de a-l crăpa. În acest fel vă puteți proteja site-ul de hackeri și spameri.

Cum să adăugați întrebări de securitate la pagina de conectare și înregistrare WordPress?

Adăugarea întrebării de securitate la pagina de autentificare și înregistrare WordPress este foarte ușoară. În primul rând, trebuie să instalați și să activați Întrebare de securitate WP din directorul pluginurilor WordPress. Plugin de securitate WP activează opțiunea de întrebare de securitate pe ecranul de înregistrare, autentificare și parolă uitată pe WordPress. 

Caracteristici:

 • Puteți adăuga un număr nelimitat de întrebări de securitate.
 • Puteți afișa / ascunde întrebarea de securitate pe pagina de înregistrare, pagina de conectare și pagina cu parola uitată.
 • Utilizatorii pot seta răspunsul de securitate de pe pagina lor de profil.

Setare întrebări securitate WP

Mergi la Setări> Întrebări de securitate WP> Setări așa cum am arătat în poza respectivă. În mod implicit, acest plugin are multe întrebări adăugate. De acolo, puteți adăuga sau elimina orice întrebare din listă.

Adăugarea întrebărilor de securitate pe ecranul de autentificare, înregistrare și parola uitată WordPress

La sfârșitul acestei pagini cu setările „Întrebări de securitate WP”, mai jos veți vedea câteva opțiuni ca aceasta. Activându-le, va adăuga întrebări de securitate la ecranul dvs. de autentificare, înregistrare și parolă uitată pe WordPress.

Opțiuni Ecran de conectare WP

Acum faceți clic pe butonul Salvați pentru a salva setările. Apoi reîmprospătați pagina de conectare pentru a vedea modificările.

Ecran de autentificare: Ecranul dvs. de conectare va arăta astfel. De aici, trebuie să furnizați numele de utilizator, parola și răspunsul de securitate.Conectare securitate WP

Ecran de înregistrare: Dacă adăugați întrebări de securitate la pagina de înregistrare WordPress, atunci ecranul de înregistrare va arăta astfel. Puteți alege orice întrebare de securitate din butonul derulant.

Registrul de securitate WP

Ați uitat ecranul cu parolă: Ecranul de parole uitate va arăta astfel. Este o idee bună dacă activați opțiunea de întrebare de securitate pe pagina cu parola uitată. Acesta va împiedica Spammerii să solicite „parola uitată” pe site-ul dvs. web.

Parola pierdută de securitate WP

Adăugați manual întrebarea de securitate utilizatorilor dvs.

Folosind pluginul WP Security Question, puteți adăuga Întrebări de securitate pe pagina de înregistrare WordPress. Deci doar utilizatorii noi își pot seta propriile întrebări și răspunsuri.

Dacă doriți să setați întrebări de securitate pentru vechii dvs. utilizatori de pe site-ul dvs., trebuie să o adăugați manual. Pentru aceasta, utilizatorii trebuie să meargă la secțiunea paginii de profil și să-și stabilească propriile întrebări și răspunsuri de securitate. În acest caz, atât utilizatorii, cât și administratorul site-ului pot seta o întrebare de securitate.

WP adaugă întrebarea utilizatorului

Concluzie

Există multe moduri diferite de a securiza un site web WordPress. Adăugarea întrebărilor de securitate pe pagina de autentificare sau înregistrare pe WordPress este o alegere bună și are un impact imens asupra securității site-ului dvs. Oferă o securitate suplimentară a nivelului prin validarea identității utilizatorului.

Mai mult decât atât, adăugarea câmpului de întrebări de securitate pe pluginul „autentificare” și „parola uitată” WordPress împiedică spam-urile să utilizeze opțiunile de autentificare și parola uitate.

Ați adăugat Întrebări de securitate la pagina dvs. de conectare WordPress? Iată mai multe articole de securitate WordPress pentru tine.

 • Cum se schimbă adresa URL de conectare a administratorului WordPress
 • Cum se schimbă cheile de securitate și sare WordPress
 • Cum să Limitați încercările de conectare în WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map