Cum să blocați total comentariile și spam-urile de înregistrare în WordPress

04.06.2020
WordPress 'Cum să blocați total comentariile și spam-urile de înregistrare în WordPress
0 7 мин.

Te-ai săturat să primești o mulțime de comentarii și înregistrări spam pe blogul tău WordPress? Ei bine, nu ești singur, toată lumea se confruntă cu aceeași problemă mai mult sau mai puțin. Comentariile spam sunt generate de spam-urile de spam care completează secțiunea de comentarii cu link-uri spam. Aceste tipuri de legături nu vă pun în discuție doar zona dvs. de comentarii, dar vă afectează și SEO. Din fericire, există plugin-uri antispam disponibile pentru WordPress care pot bloca comentariile, înregistrările și împiedicați accesul roboților pe site-ul dvs..


Cu toate acestea, majoritatea pluginurilor antispam nu pot face decât o anumită sarcină, de exemplu, blocarea comentariilor spam sau oprirea înregistrărilor spam etc. Dacă doriți să blocați spam-urile de spam în diferite domenii precum comentariile, pagina de înregistrare, formularul de contact, formularul de abonare etc. trebuie să instalați mai multe pluginuri pentru fiecare problemă, ceea ce este o mare durere de cap și, cel mai mult, pot încetini site-ul.

Deci vine aici CleanTalk, pluginul antispam all-in-one pentru WordPress.

În acest tutorial, voi împărtăși cum să blocați comentariile spam și roboți de înregistrare în WordPress folosind pluginul CleanTalk.

De ce să folosiți CleanTalk?

CleanTalk este unul dintre cele mai bune plugin-uri de protecție împotriva spam-ului pentru WordPress care blochează toate comentariile, înregistrările, abonamentele și împiedică spam-urile spam-ului să se implice pe site-ul dvs.. 

Spre deosebire de alte pluginuri anti-spam WordPress, CleanTalk nu necesită nicio configurare. Funcționează în afara cutiei, dar puteți personaliza setările.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui plugin este că nu necesită utilizatorii să completeze Captcha, chestionare, întrebări matematice sau potrivire de imagine pentru a lăsa un comentariu sau a se înregistra pe site-ul dvs..

CleanTalk este invizibil. Odată activat, CleanTalk își începe activitatea. CleanTalk poate:

 • Opriți comentariile spam
 • Opriți înregistrările de spam
 • Opriți abonamentele de spam
 • Opriți e-mailurile de contact spam
 • Opriți rezervarea prin spam, sondaj, sondaje
 • Opriți spamul în WooCommerce
 • Verificați comentariile existente pentru spam
 • Protejați paginile de destinație WordPress

CleanTalk funcționează excelent cu plugin-uri populare de cache WordPress, precum W3 Total Cache, WP Fastest Cache, WP Super Cache, WP-Rocket etc..

De asemenea, puteți bloca comentariile care conțin „cuvinte de oprire” pentru a crește protecția și mesajele împotriva spamului.

Acest plugin are mai multe straturi de filtrare spam și blochează numai spam-urile.

CleanTalk susține că oferă cel mai bun serviciu de protecție împotriva spamului pentru site-uri web și procesul lor de filtrare a spamului este foarte pozitiv (99,9% rezultate pozitive).

Cum să blocați comentariile și înregistrările spam-ului folosind CleanTalk

Mai întâi, instalați și activați pluginul CleanTalk din galeria de pluginuri WordPress.

Instalare plugin Cleantalk WordPress

După activarea pluginului, accesați Setări> Anti-Spam de CleanTalk. Vă va cere să introduceți cheie de acces. Cheia de acces este codul de activare pentru CleanTalk.

Pluginul costă $ 8 pe an, dar puteți obține un proces timp de 7 zile.

CleanTalk Obțineți cheia de acces

Faceți clic pe butonul Obțineți automat cheia de acces buton. Procedând astfel, pluginul va crea automat un cont și va genera o cheie de acces pentru activarea acestui plugin. De asemenea, veți primi un e-mail care conține numele dvs. de utilizator, parola și cheia de acces CleanTalk.

Dacă doriți să obțineți manual cheia de acces, faceți clic pe butonul Obțineți acces manual și vă va duce la pagina de înscriere a CleanTalk.

După obținerea tastei Acces, faceți clic pe Salvează modificările pentru a stoca setările.

De acum, formularele dvs. de înregistrare, formularele de comentarii, formularele de contact, formularele de contact personalizate sunt protejate de Cleantalk.

Spam FireWall: CleanTalk oferă, de asemenea, firewall-ul site-ului care ajută la filtrarea spam-urilor înainte de a accesa site-ul dvs. web. De asemenea, reduce utilizarea procesorului de găzduire și îmbunătățește timpul de încărcare a paginilor.

Setări avansate CleanTalk: În mod implicit, CleanTalk utilizează o setare care funcționează bine. Dacă doriți să modificați setările, faceți clic pe Setări avansate.

Iată mai jos setările pluginului pe care le folosesc.

1. Forme de protecție:

Formele CleanTalk de protejat

2. Comentarii și mesaje

Comentarii și mesaje CleanTalk

3. Prelucrarea datelor

Procesare de date CleanTalk

4. Bara de administrare

CleanTalk Admin Bar

După ce ați terminat de modificat setările pluginului, faceți clic pe Salvează modificările pentru a stoca noile modificări.

Asta e. Configurarea este făcută.

Verificarea jurnalelor de spam în CleanTalk Dashboard

Puteți vedea statistici ale jurnalului de spam de pe panoul de administrare WordPress. Pentru jurnalele de spam mai detaliate, conectați-vă la dvs. Cont CleanTalk.

Din panou, puteți vedea câte cereri sunt marcate ca spam sau aprobate.

Statistici privind jurnalele de spam CleanTalk

Pentru informații detaliate, faceți clic pe butonul Buturuga.

Website-ul CleanTalk

Din jurnal, puteți verifica dacă acesta este un spam sau nu. Puteți, de asemenea, să le marcați ca fiind spam și să le adăugați la listele personale alb-negru.

Jurnalele de spam spam CleanTalk

Liste personale CleanTalk

De aici îți poți gestiona negrul personal & liste albe, cuvinte restricționate, interzicerea unei țări, lista neagră a unei limbi și multe altele.

Mai întâi, faceți clic pe butonul Liste personale din panoul de administrare CleanTalk. Apoi faceți clic pe Adăugați un filtru nou și selectați filtrul din opțiunea derulantă pe care doriți să o activați.

Filtrul listelor personale CleanTalk

Acum faceți clic pe butonul Lista neagră pentru a salva noile setări.

Asta e. De acum, pluginul va bloca toate comentariile, înregistrările, abonamentele spam și puteți vedea îmbunătățiri pe SEO.

Prețuri: Pluginul costă $ 8/ an.

Accesați CleanTalk Plugin

Gânduri finale

Nimanui nu-i place spamul.

Există diferite modalități prin care spammerii îți pot distruge site-ul web folosind comentariile, înregistrările, formularele de contact și te fac mai ocupat cu lucrări neproductive.

Dacă primiți o mulțime de comentarii spam, înregistrări pe blogul dvs. WordPress, devine foarte greu să combateți spamurile și să înțelegeți care dintre ele este real și care este spam.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să utilizați un plugin anti-spam pentru site-ul dvs. WordPress.

Un plugin antispam blochează automat comentariile, înregistrările și împiedică accesul spam-urilor de pe site-ul dvs. web. Acest lucru vă economisește timpul și vă puteți concentra pe munca dvs..

În acest articol, am distribuit modul în care puteți bloca comentariile spam și roboți de înregistrare în WordPress folosind pluginul antispam CleanTalk. Am arătat și cum să configurați corect pluginul.

Dacă găsiți acest tutorial util, împărtășiți-l cu prietenii dvs. Dacă aveți vreo întrebare în minte, spuneți-ne în secțiunea de comentarii.

[easy-tweet tweet = ”Primisem zilnic o mulțime de comentarii #spam pe site-ul meu #WordPress. În cele din urmă, am rezolvat problema folosind acest ghid ”]

Articole legate de WordPress,

 • Ghidul începătorului pentru rolurile și capacitățile utilizatorului WordPress
 • 5 cele mai bune pluginuri pentru monitorizarea activității utilizatorului în WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector