Cum să încorporați formularele Google în WordPress

V-ați întrebat vreodată cum puteți încorpora formularele Google pe site-ul dvs. WordPress în loc de plugin? Ei bine, este un proces complet ușor de adăugat un formular Google într-un site WordPress și are mai multe funcționalități decât un plugin de formă normală.


Dacă vindeți produse sau servicii online, atunci ar trebui să luați feedback / sugestii din partea clienților dvs. pentru a îmbunătăți calitatea produsului și a adăuga funcții. Pentru aceasta, aveți nevoie de un formular de sondaj sau un formular de feedback. Mai mult decât atât, dacă doriți un formular de înscriere sau orice alt formular de invitație, atunci trebuie să aveți nevoie de un plugin WordPress pentru asta.

Dar înainte de a instala un plugin de formular WordPress, ar trebui să încercați Formular Google. Formularele Google sunt mult mai bune decât orice alt plugin de formular WordPress. Formularele Google sunt ușor de utilizat și puteți crea orice tip de formular fără nicio restricție.

De ce ar trebui să utilizați formularele Google?

Încorporați formularele Google

Formularul Google este un software gratuit bazat pe web care este oferit de Google. Folosind formularele Google, puteți crea cu ușurință sondaje online, chestionare, formular de înregistrare și puteți încorpora pe site-ul dvs. WordPress și chiar puteți distribui acest lucru cu mai multe site-uri.

Formularele Google sunt ușor de creat și are multe opțiuni de personalizare decât un plugin pentru formulare WordPress. Unele dintre caracteristicile excelente ale formularelor Google sunt:

 • Puteți crea sondaje online, formulare de înregistrare, chestionare, sondaje online, etc.
 • Puteți crea text, paragraf, opțiuni cu opțiuni multiple și casete de selectare.
 • Folosind drag-ul lor & funcție drop, puteți seta cu ușurință întrebări.
 • Multe forme de șabloane disponibile.
 • Puteți colecta e-mailuri pentru abonații la newsletter.
 • Puteți utiliza suplimentele pentru funcții mai puternice.
 • Și mult mai mult.

În acest tutorial, vă arăt cum să încorporați formularele Google pe site-ul dvs. WordPress. Există două moduri în care puteți adăuga formularul Google pe site-ul dvs. web:

 • Puteți crea direct un formular Google și încorporați-l pe site-ul dvs. WordPress și nu aveți nevoie de niciun plugin pentru asta.
 • Puteți adăuga un formular Google pe site-ul dvs. web folosind un plugin.

Cum să încorporați formularele Google în WordPress?

Integrarea formularului Google în WordPress este foarte ușoară. Dacă aveți deja un cont Gmail, trebuie doar să vă autentificați și să accesați Formulare Google. Formularele Google pot fi utile pentru opțiunile de formulare simple, dar dacă doriți să creați formulare mai complexe, care au logică condiționată, integrări de plată etc. puteți consulta acest lucru Alternativa Google Forms.

Șabloane de formulare Google

După deschiderea paginii de formulare Google, trebuie să alegeți un model de formular de acolo. Există mai multe tipuri de formular disponibile, de ex. formular de contact, invitație de petrecere, înregistrare evenimente, teste etc. Acestea sunt formularele comune care sunt utilizate în mare parte. Dacă doriți să vedeți mai multe șabloane de formulare Google, faceți clic pe butonul derulant săgeată care este afișat în poza respectivă.

Acum faceți clic pe orice șablon pe care doriți să îl utilizați pentru formularul dvs. Pentru a crea un formular Google, mai întâi, furnizați un titlu al formularului și o descriere, apoi începeți să adăugați câmpuri de formular. În mod implicit, veți vedea singurul câmp de întrebări cu numele, e-mailul și numărul de telefon. Pentru a adăuga o nouă întrebare, faceți clic pe butonul plus. Există o mulțime de opțiuni de formular disponibile. Puteți adăuga, de asemenea, imagini și videoclipuri în formularul Google și puteți împărți formularul în funcție de alegerea dvs..

Formular de editare a formularelor Google

Acest formular are caracteristica de drag and drop încorporată. Dacă doriți să mutați o întrebare în sus sau în jos, trebuie doar să trageți întrebarea și să o plasați oriunde în formular. Dacă doriți să editați o întrebare, trebuie doar să faceți clic stânga pe ea și să editați.

Modificarea fundalului formularului Google

Fiecare formular Google vine cu tema implicită și culoarea de fundal. În cazul în care doriți să schimbați fundalul formularului Google, faceți clic pe butonul Paleta de culori și alege o temă. Există o mulțime de teme disponibile pentru a fi utilizate sau puteți utiliza propria fotografie. 

Setări pentru modificarea formularelor Google

După ce ați terminat de editat formularul, faceți clic pe butonul Trimite buton pentru a obține codul de încorporare.

După ce faceți clic pe butonul trimite va apărea o casetă pop-up. De acolo trebuie să faceți clic pe opțiunea embed și puteți edita dimensiunea formularului. În mod implicit, dimensiunea formularului este 760 PX / 500 PX și puteți modifica dimensiunea formularului dacă doriți. Acum faceți clic pe link pentru a copia codul încorporat.

Cod de încorporare a formularului Google

Acum trebuie să vă conectați la tabloul de bord de admin WordPress. Puteți adăuga formularul Google oriunde pe site-ul dvs. web, adică pagini, postări, antet și subsol. Pentru a încorpora formularul Google în pagina dvs. WordPress, accesați Pagini> Adăuga nou și treceți la text editor. Apoi, pur și simplu lipiți codul acolo.

adăugați formularul Google Embed în WordPress

Acum faceți clic pe Publica pentru a salva modificările și puteți previzualiza formularul dând clic pe Modificări previzibile pentru a vedea formularul de încărcare Google în WordPress.

Previzualizare formular Google

Acum ați integrat cu succes formularul Google pe site-ul dvs. WordPress.

Dar problema cu introducerea codului pe site-ul dvs. WordPress pe care formularul Google vine cu tema de stil implicită și nu se potrivește cu tema dvs. WordPress. În plus, nu puteți personaliza formularul așa cum doriți.

Deci, aici vine Pluginul Google Forms WordPress. Folosind acel plugin, veți putea personaliza acest formular și puteți lua formularul Google la nivelul următor.

Să vedem deci cum să adăugați formulare Google pe site-ul WordPress folosind un plugin.

Cum să integrați formularul Google în WordPress cu ajutorul pluginului

Plugin WordPress Formular Google

Formulare Google este un plugin WordPress foarte simplu care creează un formular Google publicat folosind o postare personalizată sau un shortcode WordPress. Acest plugin elimină mai întâi HTML-ul rapper Google, apoi îl redă ca formă HTML în pagina sau postarea dvs. Acest plugin adaugă mai multe opțiuni suplimentare necesare pentru formularul dvs., de exemplu:

 • Puteți adăuga Google Captcha în formularul dvs. pentru a preveni trimiterea formularului de spam
 • Puteți împărți forma în coloane
 • La depunerea formularului, acesta va trimite un e-mail către utilizator
 • Puteți adăuga adresa URL a paginii de confirmare personalizate
 • Puteți utiliza CSS personalizate pentru formular
 • și mult mai mult…

Pentru a utiliza acest plugin, descărcați mai întâi Formulare Google Plugin WordPress și instalați-l. După activarea acesteia, puteți vedea opțiunea Formulare Google pe tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress.

Instalați formularele Google

Apoi faceți clic pe Adăugare formular nou Google pentru a încorpora formularul Google premadat pe site-ul dvs. WordPress. Dacă ați creat deja formulare, faceți clic pe formularele Google pentru a vedea formularele pe care le-ați creat.

Formulare Google mai vechi

De acolo, faceți clic pe butonul Formular de trimitere buton ca și cum ai făcut la fel pentru versiunea mai nouă a formularelor Google. După ce faceți clic pe el, veți obține un link partajabil, dar nu faceți clic pe încorporare.

Trimitere formular vechi Google

Acum pur și simplu copiați adresa URL și reveniți la tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress unde ați plecat. Mergi la Formulare Google> Adaugă un nou formular Google.

Setări formulare Google WordPress

În câmpul URL formular, introduceți link-ul dvs. formular Google pe care tocmai l-ați creat folosind formulare Google vechi. Apoi faceți clic pe Publica pentru a salva setările.

În continuare, puteți adăuga opțional Confirmați adresa URL de asemenea. Poate fi o pagină de confirmare sau o pagina de mulțumire după cum doriți. Prin adăugarea unei adrese URL a paginii în câmpul Confirmare URL, un utilizator va fi redirecționat către pagina respectivă după completarea cu succes a acestui formular Google pe site-ul dvs..

Pentru atributul de stil personalizat al paginii de confirmare, puteți defini modul în care va fi prezentată pagina de confirmare. Puteți să-l setați la Nici unul, Redirecţiona sau AJAX. Dacă nu setați la niciuna, atunci nu vă va redirecționa către nicio pagină și dacă o setați la Redirecționare, vă va redirecționa către pagina URL de redirecționare după trimiterea formularului.

Publicarea formularelor Google pe site-ul dvs. WordPress

Acum ați încorporat formularul Google pe site-ul dvs. WordPress, acum este timpul să îl publicați. Lucrul bun despre formularele Google este că nu este necesar să copiați adresa URL a formularului Google, puteți adăuga direct formularul Google pe site-ul dvs. WordPress utilizând shortcodes. După ce ați creat formularele Google și l-ați integrat pe site-ul dvs. WordPress, accesați formularele Google din tabloul de bord WordPress. Acolo veți vedea câte forme ați creat. De exemplu, am creat un formular de invitație la petrecere și îl voi adăuga pe site-ul meu.

Short Form Formular Google

Pentru a adăuga un formular Google pe site-ul dvs. WordPress, copiați acest shortcode și lipiți-l oriunde pe pagina sau postarea dvs..

Codul formularului Google

Acum puteți vedea pagina dvs. pentru a verifica cum arată formularul. Dacă ați uitat să adăugați orice întrebare în formularul dvs. Google sau aveți nevoie să o modificați, puteți face prin editarea formularului original Google. Să verificăm cum arată formularul.

Încorporați formularele Google pe WordPress

Cum să vizualizați și să gestionați răspunsurile la formularul Google

După adăugarea cu succes a formularului Google pe site-ul dvs. WordPress, este posibil să vă întrebați cum puteți vedea răspunsurile formularelor. Ei bine, este foarte ușor. În primul rând, trebuie să accesați formularul Google pe care îl utilizați în prezent pe site-ul dvs. WordPress, apoi faceți clic pe formular.

Dacă utilizați formularul Google vechi, atunci puteți vedea răspunsuri la formular din bara de meniu de sus.

Răspunsuri vechi la formularul Google

După ce ați accesat formularul, faceți clic pe Răspunsuri> Vizualizați răspunsurile pentru a verifica cine a răspuns la formularul dvs. Răspunsul formularului va fi afișat în foile de calcul Google. De acolo, puteți vedea ce au răspuns oamenii la formularul dvs. Iată un exemplu de răspunsuri „Formular Invitation Party” pe care le-am folosit. Dacă doriți să descărcați foaia de răspuns, puteți descărca accesând Fişier> Descărcați ca...

Foaie de răspuns pentru formularul Google

În cazul în care doriți să schimbați destinația răspunsului la formular, puteți pur și simplu să schimbați accesând Răspunsuri> Modificați destinația de răspuns și creează o nouă foaie de calcul. Aceasta este o caracteristică foarte utilă dacă doriți să efectuați sondaje sau similare în fiecare lună, puteți crea noi foi de calcul în fiecare lună și veți primi răspunsuri în foi de calcul separate.

Puteți vizualiza, de asemenea, Rezumatul răspunsurilor Răspunsuri> Rezumatul răspunsurilor. Această opțiune va afișa statisticile formularului dvs..

Dacă nu mai doriți să acceptați răspunsuri la formular, puteți opri formularul și acesta va fi invizibil pentru utilizatori.

Concluzie

Din experiența mea personală, pot spune că formularele Google sunt mult mai bune decât orice alte pluginuri de formulare WordPress. Majoritatea pluginurilor de formulare WordPress sunt dotate cu funcții limitate și pentru a extinde orice funcție, trebuie să cumpărați pachete de addons, dar puteți utiliza aceste opțiuni gratuit cu formularul Google. În plus, formularele Google nu sunt utilizate doar pentru formulare de contact, ci și pentru formularul de sondaje online, formular de invitație, formular de testare etc..

Durează doar câteva minute pentru a încorpora formularele Google în WordPress și poți folosi fără nicio limită.

Sper că acest tutorial v-a ajutat să încorporați formularele Google pe site-ul dvs. WordPress. Dacă întâmpinați probleme cu adăugarea de formulare Google pe site-ul dvs. WordPress, lăsați un comentariu mai jos.

Articole similare,

 • 7 cele mai bune pluginuri Google Analytics pentru WordPress
 • Cum să configurați bara de notificare cookie în WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map