Cum să mutați site-ul WordPress pe noul gazdă sau server (fără timp de oprire)

04.06.2020
WordPress 'Cum să mutați site-ul WordPress pe noul gazdă sau server (fără timp de oprire)
0 14 мин.

Ori de câte ori doriți să creați noul dvs. site, prefer întotdeauna să construiți cu WordPress, deoarece vine la îndemână, există o mulțime de plugin-uri și teme disponibile și, mai ales, de web hosting. Dar majoritatea oamenilor iau o decizie greșită atunci când aleg o găzduire web bazată pe prețul lor ieftin. Problema apare atunci când site-ul dvs. începe să obțină trafic. Apoi, în general, site-ul dvs. devine mai lent și imens. În acest caz, trebuie să mutați site-ul WordPress pe un nou gazdă web sau server.


Multe dintre companiile de găzduire web nu oferă migrație gratuită a site-ului sau taxează un ban în plus pentru a migra site-ul dvs. către gazdă nouă. Dar nu este un proces dur și îl puteți face cu ușurință. De ce să plătiți în plus când puteți migra cu ușurință site-ul WordPress către noul gazdă web sau server. Deci, în acest subiect, voi scrie ghid pas cu pas cum să mutați site-ul WordPress la noul web hosting sau server fără nicio perioadă de oprire.

Ghid pas cu pas pentru mutarea site-ului WordPress într-o nouă gazdă (fără nicio perioadă de oprire)

Există câțiva pași pentru migrarea site-ului dvs. WordPress și trebuie să îl faceți cu atenție. Probabil că vă întrebați dacă site-ul dvs. va fi offline și vă va pierde traficul în timpul procesului de migrare. Raspunsul este nu. Site-ul dvs. va rămâne online ca înainte și va fi vizibil pentru toată lumea. Să începem deci să migrăm site-ul WordPress către noua gazdă.

În cazul în care nu știți unde să vă mutați site-ul dvs. WordPress sau care va fi mai bine găzduirea WordPress și veți oferi, de asemenea, un serviciu gratuit de migrare, atunci iată câteva recomandări cu care puteți merge.

Gazduire WordPress recomandată:

 • Cel mai bun gazduire comună: Siteground este cea mai bună distribuire de hosting WordPress. Este recomandat de WordPress, certificat SSL gratuit și are centre de date. Acestea oferă un serviciu gratuit de migrare WordPress. Pentru a muta site-ul WordPress, le puteți solicita și le va face în următoarele ore. De asemenea, oferă cel mai bun suport pentru clienți în industria de gazduire web. Prețul lor începe de la 3,95 USD / lună. Vizitați găzduirea SiteGround (% cupon de reducere adăugat în acest link).
 • Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire: Dacă site-ul dvs. web are un volum mare de trafic, atunci accesați WPX Hosting. Este cel mai bine găzduit WordPress hosting și este prea ieftin. Nu mai vorbim de faptul că vor migra site-ul WordPress gratuit în următoarele ore. Planul lor de bază vă permite să găzduiți 5 site-uri și toate planurile includ SSL nelimitat. Planul lor pornește de la 24,99 USD / lună. Accesați WPX Hosting (% cupon de reducere adăugat în acest link)
 • Cel mai bun hosting VPS: În cazul în care aveți nevoie de mai multă putere, puteți obține un hosting VPS. Vă recomandăm Gazduire InMotion. Vă puteți găzdui domeniile nelimitate și toate serverele lor sunt alimentate de drivere SSD de top. La cerere, expertul lor WordPress va migra site-ul WordPress în următoarele ore. Planul lor de bază VPS începe de la 24,99 USD / lună. Accesați Inmotion Hosting (% cupon de reducere adăugat în acest link)

Important – Lucruri de făcut înainte de a migra site-ul dvs. WordPress:

Înainte de a începe, accesați vechea dvs. gazdă web și:

 • Faceți o copie de rezervă a fișierelor și a bazei de date
 • Ștergeți toate comentariile spam
 • Ștergeți memoria cache dacă utilizați orice plugin pentru cache
 • Optimizează-ți baza de date WordPress. Vedeți cum să optimizați baza de date WordPress.

Pasul 1, Instalează Duplicator WordPress Plugin

Duplicator este cel mai bun plugin de migrare pentru WordPress. Are peste 1+ milioane de descărcări și pluginul de migrare cel mai bine cotat. Este un plugin gratuit și utilizând acest plugin puteți face backup, clona și migra ușor site-ul WordPress către noua gazdă. 

Unul dintre cele mai bune lucruri ale pluginului Duplicator este că site-ul dvs. nu va fi deconectat în timp ce mutați site-ul WordPress pe o nouă gazdă.

Pentru a utiliza acest plugin, accesați mai întâi pluginurile WordPress> Adăugați noi și căutați Duplicator. După aceasta, instalați și activați acest plugin.

Instalarea pluginului duplicator

Acum trebuie să creați un pachet nou pentru site-ul dvs. Pachetul conține site-ul și baza de date WordPress. În secțiunea din dreapta sus, veți vedea „crea pachet”Și faceți clic pe el. Apoi veți vedea următoarele opțiuni, faceți clic pe următorul.

Duplicator crea pachet

După aceasta, va scana site-ul dvs. și poate dura câteva secunde până la finalizare. Când scanarea este finalizată, trebuie să vă construiți pachetul, dar asigurați-vă că toate opțiunile sunt marcate ca fiind bune. În cazul în care o opțiune este marcată ca fiind rea, trebuie să o rezolvați. Acum faceți clic pe build și va începe construirea pachetului. Va dura câteva minute, așa că țineți fila deschisă și așteptați să se termine.

Scanarea site-ului duplicator

După terminarea pachetelor de construcție, trebuie să descărcați ambele „instalare” și “Arhiva”Dosar. Descărcați fișierele și păstrați-le într-un loc sigur. Veți avea nevoie de el pentru a muta site-ul WordPress la noua gazdă.

Starea pachetului duplicator

Pasul 2, importați site-ul dvs. WordPress într-o nouă gazdă

În pasul următor, trebuie să încărcați „instalare” și “Arhiva”Fișierele la noua dvs. gazdă pe care le-ați descărcat. Îl puteți încărca prin intermediul cPanel sau al clientului FTP de hosting.

Când ați terminat de încărcat fișiere, trebuie să creează o nouă bază de date de la noua ta gazdă web. Dar asigurați-vă că ați acordat utilizatorului toate privilegiile. Trebuie să păstrați local noul nume de utilizator, utilizator și parolă a bazei de date local și avem nevoie de acesta mai târziu.

MySQL

Pasul 3, Editați fișierele gazde de pe computer pentru a preveni timpul de oprire

După ce ați încărcat fișierele site-ului dvs. web la noua dvs. gazdă, trebuie să vă accesați instalare pentru a începe instalarea site-ului dvs. Puteți accesa fișierul dvs. Instalator tastând acest lucru în browserul dvs. Web,

„Http://www.yoursite.com/installer.php“

În timp ce încercați să deschideți această adresă URL, puteți primi o eroare 404, deoarece numele dvs. de domeniu este încă îndreptat către vechea dvs. gazdă web. Prin urmare, acum, dacă schimbați serverele de nume de domeniu, veți obține un site web rupt sau site-ul dvs. va fi offline. Drept urmare, site-ul dvs. va fi inaccesibil.

Pentru a preveni timpul de oprire, trebuie mai întâi să editați fișierul gazdelor de pe computer. Deci, prin aceasta, fișierul gazde mapează numele de domeniu la o anumită adresă IP. Dar o poți face doar de pe computer. Asta înseamnă că numai tu poți vedea site-ul de la noua gazdă, unde restul lumii îți vor vedea site-ul de la vechea ta gazdă. Vă voi arăta cum puteți edita fișierul gazdelor atât din Windows cât și din Mac.

Primul lucru de care aveți nevoie pentru a găsi adresa IP a noii dvs. gazde web. Conectați-vă la noul dvs. cPanel de găzduire și în colțul din stânga sau din dreapta puteți vedea adresa IP de găzduire. Dacă aveți probleme în a-l găsi, puteți să vă adresați furnizorului de găzduire web. După aceea, copiați adresa IP și salvați-o local.

SG cPanel IP

După cum puteți vedea că adresa mea de găzduire este 37.60.253.54, așa că o voi copia și nota. Adresa dvs. IP nu va fi aceeași ca a mea, așa că trebuie să scrieți a voastră.

Apoi, dacă sunteți utilizator Windows, accesați Programe> Toate programele> Accesorii. Găsiți notepad și rulați ca administrator. După aceea, să mergi „C: \ Windows \ System32 \ Drivere \ etc„. Acolo veți vedea fișierul gazdelor dvs. și îl puteți deschide.

C: \ Windows \ System32 \ Drivere \ etc

Pentru utilizatorii de Mac, accesați Aplicații > Utilități > Terminal și introduceți următoarea comandă pentru a o rula.

sudo nano / private / etc / hosts

Acum trebuie doar să adăugați noua adresă IP în fișierul dvs. de gazde.

Editare fișiere gazde

Trebuie să introduceți adresa dvs. IP și numele de domeniu în loc de dominația dvs..com. Nu uitați să o salvați. Acum puteți accesa noul dvs. site web de pe computer.

Pasul 4, începeți instalarea procesului site-ului dvs. pe noua gazdă

Acum sunteți gata să rulați fișierul instalator. Pentru a rula instalatorul, trebuie să deschideți browserul și să tastați adresa URL a site-ului dvs. cu installer.php ca mai jos.

http://www.yoursite.com/installer.php

După introducerea adresei URL, veți vedea o pagină ca aceasta. Dacă toate opțiunile sunt afișate ca trecere, atunci ești bine să mergi. Pentru a procesa acest lucru, faceți clic pe butonul următor de mai jos.

Desfășurarea duplicatorului 1

În acest pas, trebuie să introduceți noul nume de bază de date, utilizator și parolă pe care tocmai le-ați creat. Dar asigurați-vă că nu există spațiu între aceste personaje. Acum faceți clic pe Baza de date de testare pentru a verifica dacă ați introdus corect detaliile bazei de date. Dacă testul a trecut, trebuie să faceți clic pe butonul următor pentru următorul pas.

Testul bazei de date duplicator

În acest câmp, trebuie să actualizați site-ul. La început, introduceți adresa URL a site-ului dvs. web în câmpul URL. În mod implicit, pluginul Duplicator stabilește calea site-ului dvs. web, astfel încât nu este necesar să o editați. Puteți introduce acum titlul site-ului dvs. sau îl puteți edita ulterior din setări.

Pe măsură ce mutați site-ul WordPress către o nouă gazdă, puteți crea un nou cont de administrator, dar este opțional. Lasă-l liber, dacă vrei să-ți folosești vechiul cont de administrator pe care îl folosești pentru site-ul tău vechi.

Date de actualizare a duplicatorului

În ultimul pas, trebuie să vă conectați la site-ul dvs. și să verificați dacă totul funcționează corect.

Testul duplicatorului

După ce v-ați autentificat, trebuie să eliminați fișierele de instalare, să ștergeți memoria cache, să salvați permalinkurile și ați terminat. Acum ați migrat cu succes site-ul dvs. WordPress către noua gazdă.

Curățarea datelor duplicatorului

Pasul 5, Schimbă NumeRvers

După cum tocmai ați mutat site-ul dvs. WordPress într-o nouă gazdă, dar numele dvs. de domeniu este încă îndreptat către vechea dvs. gazdă web. Deci, trebuie să vă schimbați serverul de nume și în acest ghid, vă voi arăta cum puteți schimba serverele de nume de domeniu.

În primul rând, accesați noul dvs. panou de găzduire web, accesați informațiile contului dvs., acolo veți găsi numele de server. Acum trebuie doar să copiați serverele de nume și să le notați. În cazul în care nu vă găsiți serverele de nume, trebuie să contactați furnizorul de găzduire.

SiteGround NameServers

Dacă ați înregistrat numele de domeniu la GoDaddy, NameCheap sau la orice alt registrator de nume de domeniu, atunci trebuie să vă conectați acolo. Pe măsură ce mi-am înregistrat numele de domeniu la GoDaddy, vă arăt cum să schimbați numele de server. Acest proces este același pentru toți registratorii de nume de domeniu.

Acum accesați „Produsele mele”, selectați-vă domeniul și faceți clic pe Gestionați DNS.

Nume domeniu GoDaddy

După aceea, faceți clic pe „Change nameservers” și va apărea o casetă. Apoi introduceți noile dvs. servere de hosting hosting pe care le-ați copiat de la noua dvs. gazdă. După adăugare, faceți clic pe salvare și ați terminat.

GoDaddy adaugă nameservers

Acum procesul dvs. de migrare WordPress este complet finalizat. Ați schimbat doar numele dvs. de domenii, poate dura 6-24 ore până la propagarea completă. Deoarece vechea și noua gazdă conține același conținut al site-ului, astfel site-ul dvs. va fi vizibil pentru toată lumea. Acest lucru confirmă 100% uptime a site-ului dvs..

Când propagarea este finalizată, nu uitați să schimbați fișierul gazdelor din computer, pe care l-ați modificat la pasul 3.

După propagarea completă, noua dvs. gazdă va servi fișierelor site-urilor vizitatorilor. Dar ar trebui să așteptați 5 zile înainte de a anula vechea dvs. gazdă.

Concluzie

Dacă actuala dvs. gazdă web nu este bună așa cum vă așteptați sau aveți trafic mare pe site-ul dvs., atunci ar trebui să mutați site-ul WordPress într-o gazdă web bună. Dar nu ar trebui să plătiți sau să angajați un expert pentru a vă migra site-ul WordPress. Migrarea unui site WordPress către o nouă gazdă este un proces foarte ușor și rapid. În acest tutorial, am arătat proces pas cu pas cum se face. 

Pentru migrarea site-ului WordPress, am folosit cel mai bun plugin de migrare WordPress numit Duplicator, deoarece este gratuit și mai ușor. Și cel mai bun lucru al acestui plugin este să puteți crea cu ușurință o copie de rezervă a site-ului dvs. și să mutați cu ușurință site-ul WordPress în noua gazdă web.

Sper că acest tutorial v-a ajutat să vă mutați sau să migrați cu succes site-ul WordPress către o nouă gazdă, fără niciun timp de oprire. Dacă aveți întrebări sau opinii cu privire la acest tutorial, vă rugăm să aruncați un comentariu mai jos. Ne puteți conecta de asemenea Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

Iată mai multe articole WordPress mai importante pe care poate doriți să le vedeți,

 • 5 cele mai bune plugin-uri pentru migrare WordPress pentru a muta în siguranță site-ul WordPress pe noua gazdă
 • 7 cele mai bune pluginuri Google AdSense pentru WordPress [Ediția 2017]
 • 9 cele mai bune WordPress Gazduire din 2017 [TOP-urile expertilor]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector