Cum să verificați și să remediați automat linkurile rupte în WordPress

Linkurile sparte sunt cunoscute și sub numele de Linkuri moarte, este o mare durere de cap pentru proprietarii de site-uri web. Dacă dețineți un site web și deja ați trimis site-ul dvs. la Google Webmaster Tools, puteți vedea că toate linkurile Broken sunt evidențiate în Consola de căutare Google. Dacă aveți câteva legături stricate, nu are un impact major asupra site-ului dvs. Dar dacă aveți o mulțime de link-uri sparte sau 404 de pagini de eroare, atunci trebuie Remediază legăturile sparte de pe site-ul dvs. Pe măsură ce utilizați WordPress, atunci puteți Verificați și reparați linkurile sparte pe site-ul dvs. WordPress folosind pluginul Broken Link Checker.


Linkurile sparte nu sunt doar enervante, ci creează o experiență proastă pentru utilizatori și pot afecta clasamentul site-ului. De exemplu, dacă aveți aproximativ 404 de pagini, acest fapt singur nu vă afectează SEO. Cu toate acestea, pe măsură ce crește, trebuie să remediați legăturile sparte. Există mai multe motive pentru care se nasc legături rupte sau linkuri moarte:

Există mai multe motive pentru care se nasc legături rupte sau linkuri moarte:

 • Site-ul extern a ieșit offline.
 • O legătură orfană care se leagă la o pagină veche a unui site, care a fost mutată în locații diferite.
 • Vizitatorul a greșit adresa URL.
 • Webmaster-ul a schimbat structura permalink.

Acestea sunt motivele care determină 404 de pagini de eroare. Așadar, în acest tutorial, vă voi arăta cum să verificați și să remediați legăturile sparte pe site-ul dvs. WordPress folosind pluginul Broken Link Checker.

Cum să verificați și să remediați linkurile sparte în WordPress folosind verificatorul de legături sparte

Broken Link Checker este cel mai bun plugin pentru a verifica Linkurile rupte pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul de verificare a legăturilor sparte monitorizează legăturile din postările, paginile, comentariile, câmpurile personalizate etc. și detectează linkurile care nu funcționează și, de asemenea, imaginile lipsă. După detectarea oricărei legături stricate, vă notifică prin intermediul tabloului de bord WordPress și prin e-mail. 

În primul rând, trebuie să instalați Verificator de legături stricate Plugin și activă-l. După instalare, accesați reglaj> Verificator de legături în tabloul de bord WordPress.

setari generale

În setările generale, veți vedea starea linkurilor stricate care se arată dacă aveți legături rupte pe site-ul dvs. web. De exemplu, în poza respectivă, ați observat că acest plugin a găsit un link rupt de pe site-ul meu web. Puteți modifica frecvența de verificare a legăturilor, dar timpul implicit este de 72 de ore. Aceasta înseamnă că fiecare legătură va fi verificată la fiecare 72 de ore. 

În mod implicit, acest plugin folosește e-mailul dvs. implicit pentru a trimite notificări prin e-mail despre legături rupte. Puteți, de asemenea, să vă schimbați e-mailul pentru a primi notificarea legăturilor sparte. Dacă aveți mai mulți autori pe site-ul dvs., puteți trimite autori notificări prin e-mail despre link-uri rupte din postările lor.

Din opțiunea de modificare a legăturilor, puteți împiedica motoarele de căutare să urmărească legături rupte.

Opțiuni pentru verificarea legăturilor sparte

Căutați linkuri în

În fila „Căutați legături în”, puteți personaliza locațiile verificatorului de legături sparte. În mod implicit, comentariile, paginile și postările sunt activate. Dacă credeți că trebuie să fiți notificat pentru CSS personalizat, verificați acest lucru. Nu uitați să faceți clic pe Salvare modificări. După personalizarea acestei opțiuni, va fi verificați legăturile sparte din urmatoarele poteci.

Linkuri de verificare a legăturilor sparte

Ce linkuri să verificați

În următoarea filă, puteți seta ce tipuri de linkuri doriți să verificați, adică linkuri HTML, imagini HTML, videoclipuri YouTube încorporate etc..

Verificator de legături sparte pentru a verifica

Protocoale & API-uri

În mod implicit, Broken Link Checker utilizează HTTP de bază și API-ul YouTube. Vă recomandăm să-l lăsați implicit.

Protocoale și API-uri de verificare a legăturilor sparte

Setari avansate

Din setările avansate, puteți seta „timeout” aleatoriu. Astfel, fiecare legătură care durează mai mult decât timpul specific pentru încărcare și care va fi marcată ca o legătură ruptă. Mai mult decât atât, puteți adăuga mai multe „afișare acțiuni link”. Făcând clic pe „Forță re-verificați toate paginile”, veți face acest plugin să golească baza de date a linkurilor și să verificați întregul site.

Setarea implicită este perfectă pentru site-ul dvs., deci nu trebuie să schimbați nimic. În cazul în care efectuați orice modificare, nu uitați să salvați modificările.

Setări avansate pentru verificarea legăturilor sparte

Cum să remediați linkurile sparte

În partea de mai sus, am arătat cum puteți configura și verifica legăturile rupte. Dacă pluginul găsește legături rupte pe site-ul dvs., vă va anunța rapid. Apoi, trebuie să remediați legăturile sparte din tabloul de bord WordPress.

Pentru asta, mergeți la Unelte> Linkuri rupte. Acolo veți vedea numărul total de legături sparte care au fost detectate. De acolo puteți edita URL-ul rupt, Deconectați și respingeți. Dacă ați stabilit deja URL-ul spart, atunci puteți verifica adresa URL. Se va verifica din nou și vă va anunța dacă este remediat.

Remediază legăturile sparte

Astfel puteți verifica și repara cu ușurință legăturile rupte folosind pluginul WordPress Broker Link Checker.

Sper ca acest articol să vă ajute reparați legăturile sparte pe site-ul dvs. WordPress. Am arătat și cum să ușor verificați legăturile sparte. Dacă mai aveți probleme sau aveți sugestii, vă rugăm să ne informați lăsând un comentariu mai jos. De asemenea, vă puteți conecta cu noi  Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

Articole similare,

 • 5 cele mai bune plugin-uri de redirecție pentru WordPress
 • Cum să configurați pluginul SEO SEO WordPress (ediția 2017)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map