De 15 belangrijkste WordPress-plug-ins voor SEO, snelheidsoptimalisatie, back-ups, beveiliging en website-optimalisatie

03.06.2020
WordPress 'De 15 belangrijkste WordPress-plug-ins voor SEO, snelheidsoptimalisatie, back-ups, beveiliging en website-optimalisatie
0 10 мин.

WordPress-plug-ins


Geobsedeerd door WordPress-plug-ins zoals ik?

Hier is een lijst met plug-ins voor SEO, snelheid optimalisatie, ontwerp, beveiliging, back-ups en andere plug-ins om uw site te optimaliseren. Ik gebruik deze allemaal op mijn eigen WordPress-site en ze hebben allemaal een beoordeling van 4+ sterren. Ik heb over veel van hen tutorials geschreven, waaronder hoe de Yoast-instellingen te configureren, het optimaliseren van inhoud met Yoast, en het configureren van W3 Total Cache om laadtijden te verbeteren. De meeste tutorials hebben tonnen opmerkingen, omdat veel mensen ze nuttig hebben gevonden – ik hoop dat jij dat ook doet.

Al deze plug-ins zijn lichtgewicht zoals ik ook geobsedeerd ben door Optimalisatie van WordPress-snelheid. Ik gebruik bijna elke plug-in in deze lijst en mijn site laadt nog steeds in minder dan 1 seconde in Pingdom. Maar als u op bepaalde tijden geen plug-ins gebruikt en ze slechts af en toe nodig heeft, is het een goed idee om deze te verwijderen en vervolgens alleen opnieuw te activeren wanneer dat nodig is. Hier is mijn lijst met belangrijke WordPress-plug-ins:

 1. Yoast SEO
 2. W3 Totale cache
 3. All In One Schema.org Rich Snippets
 4. Stel je voor
 5. iThemes-beveiliging
 6. UpdraftPlus
 7. P3 (Plugin Performance Profiler)
 8. Omleiding naar snelle pagina / post
 9. Anti spam
 10. Widgetlogica
 11. TinyMCE Advanced
 12. Google Analytics
 13. TablePress
 14. Broken Link Checker
 15. Heartbeat Control

Hoewel dit bericht 15 plug-ins bevat, worden de top 10 hier vermeld:

top-10-wordpress-plugins-infographic

1. Yoast SEO

Ik weet dat de meesten van jullie al Yoast hebben, maar je hebt waarschijnlijk niet de juiste instellingen geconfigureerd, de zoekwoorden met de beste focus onderzocht of geoptimaliseerde inhoud optimaal benut. Gebruik mijn handleidingen hieronder om je vaardigheden te verbeteren en begin pagina’s / berichten hoger te rangschikken in zoekmachines.

Configureer de Yoast-instellingen – vul uw bedrijfsinformatie in, configureer Google Search Console en andere Webmaster Tools, stel de ideale structuur van uw SEO-titels in, voorkom dubbele inhoud in uw sitemap, herstel gebroken pagina’s (crawlfouten) en pas al uw Yoast-instellingen aan om optimaal te zijn voor SEO. Mijn tutorial over Yoast-instellingen is gebruikt door meer dan 50.000 mensen.

Yoast Algemene instellingen

Onderzoek naar focuszoekwoorden – gebruik Google Autocomplete en Moz Keyword Explorer (naar mijn mening de twee beste tools voor het onderzoeken van zoekwoorden) om een ​​lijst met long-tail zoekwoorden samen te stellen en ervoor te zorgen dat u ELKE woordgroep niet mist. Google elk zoekwoord met behulp van de MozBar Google Chrome-extensie om de concurrentie van elk trefwoord te leren. Gebruik die gegevens om concurrerende zinnen uit te filteren, zodat u trefwoorden met hoge kansen krijgt waarvoor u op pagina 1 zou moeten kunnen komen.

Google Autocomplete-zoekwoorden

moz-keyword-explorer-research

Optimalisatie van inhoud / groen licht – mensen die geobsedeerd zijn door het krijgen van groene lichten in Yoast begrijpen het grote plaatje van contentoptimalisatie niet volledig. Yoast detecteert alleen exacte zoekwoordovereenkomsten, dus groene lampjes zijn niet altijd mogelijk, plus er zijn VEEL manieren om inhoud buiten Yoast te optimaliseren (video’s, rich snippets, het toevoegen van een inhoudsopgave en meer). Gebruik die tutorial om ideeën op te doen voor het optimaliseren van UW inhoud in plaats van geobsedeerd te zijn door de groene lichten van Yoast.

Yoast Content Analysis SEO

Yoast Extensions

2. W3 Totale cache

De meest populaire tutorial op mijn site is mijn aanbevolen W3 Total Cache-instellingen waardoor meerdere mensen de laadtijd van hun pagina tot minder dan 1 seconde hebben teruggebracht (lees de opmerkingen). Het bevat een vooraf geconfigureerd zip-bestand dat u rechtstreeks kunt uploaden naar uw eigen W3 Total Cache-plug-in.

Dit is een van de beste cache-plug-ins die er zijn en zal je snelheidsscores verbeteren in tools zoals GTmetrix en Google PageSpeed ​​Insights. Maar net als Yoast configureren veel mensen de instellingen niet correct. Gebruik mijn zelfstudie om de verschil-tabbladen “prestaties” aan de linkerkant van uw dashboard te configureren. W3 Total Cache is geïnstalleerd. Deze plug-in integreert met Cloudflare (gratis) en MaxCDN ($ 6,75 / maand met my 25% korting op MaxCDN-coupon) Die u kunt gebruiken Cloudflare en MaxCDN sectie in mijn tutorial om je laadtijden verder te verbeteren. Als je klaar bent met het configureren van W3 Total Cache (en hopelijk mijn hele verhaal leest Gids voor optimalisatie van WordPress-snelheid), hopelijk zien uw GTmetrix-scores er ongeveer zo uit …

GTmetrix WordPress snelheidsrapport

3. All In One Schema.org Rich Snippets

Voegt rich snippets toe aan uw WordPress-site waarmee u zich kunt onderscheiden in zoekmachines door ‘extra informatie’ aan fragmenten toe te voegen in de vorm van recensie-sterren, receptinformatie, evenementen en andere ondersteunde gegevens. U kunt dit doen met de All In One Schema.org Rich Snippets-plug-in (gratis maar zeer minimaal en heeft veel beperkingen) of de WP Rich Snippets-plug-in (premium en heeft veel meer functies). Dit verbetert klikfrequenties en verkeer, dus als je dit nog niet hebt gedaan, lees dan mijn handleidingen over die plug-ins waarin je ziet hoe je ze kunt toevoegen.

rich-snippets-markup

4. Stel je voor

Compressie zonder verlies om sneller (in bulk) te laden. Imagify is gratis totdat u een maandelijks quotum van 25 MB per maand bereikt of $ 4,99 / maand voor 1 GB (die u de eerste maand meestal eenmalig kunt gebruiken voor alle bestaande afbeeldingen, annuleert en vervolgens gewoon het gratis account gebruikt). Deze plug-in is VEEL beter dan andere volledig gratis plug-ins, omdat deze vaak afbeeldingen kunnen breken, ze niet echt kunnen comprimeren of ze kunnen bugs bevatten. Met Imagify ben je gewoon aanmelden, installeer de plug-in, voer uw API in de instellingen in, ga naar uw “media” sectie om al uw afbeeldingen in bulk te optimaliseren.

beeld-wordpress-beeld-optimalisatie

5. iThemes-beveiliging

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat iThemes, WordFence en Sucuri 3 van de beste beveiligingsplug-ins voor WordPress zijn. Ik hou van iThemes-beveiliging omdat je de 1-klik-beveiligingscontrole kunt uitvoeren en een eenvoudige checklist met kwetsbaarheden kunt doornemen. Klik op de knop “repareren” en elk zou vrij eenvoudig moeten zijn.

ithemes-security-plugin

6. UpdraftPlus

Met UpdraftPlus kunt u handmatig of automatisch back-ups maken. Het heeft een 5-sterrenreview en is zeer eenvoudig te gebruiken en de instellingen te configureren. Wees niet de persoon die zijn website kwijtraakt omdat je geen back-up hebt gemaakt. UpdraftPlus kan u behoeden voor honderden uren werk.

UpdraftPlus-back-up

7. P3 (Plugin Performance Profiler)

Stel vast dat langzaam ladende WordPress-plug-ins de snelheid van uw site schaden, zodat u ze kunt verwijderen of alternatieve, lichtgewicht plug-ins kunt vinden. Te veel plug-ins (of slechts 1 grote plug-in) kunnen de snelheid van uw site verminderen. Ik gebruik ook graag de P3-plug-in wanneer ik een nieuwe plug-in installeer om te zien hoe dit mijn laadtijd beïnvloedt. Als je P3 nog niet eerder hebt uitgevoerd en veel langzame plug-ins hebt, moet je alternatieve plug-ins onderzoeken die licht van gewicht zijn maar dezelfde functionaliteit bieden als de oude plug-in.

P3 Prestatieprofiel

8. Omleiding naar snelle pagina / post

Als u een pagina / bericht publiceert en de URL (permalink) wijzigt, moet u een instellen 301 omleiding om de oude URL naar de nieuwe URL te leiden. Anders wordt het een 404-pagina en verliest u alle links die naar die pagina verwezen. Je kunt dit doen met Quick Page / Post Redirect (de gratis methode die ik je laat zien) of de premium versie van Yoast dat is $ 69 / jaar.

Om deze crawlfouten op uw website te vinden, moet u eerst Google Search Console instellen in het gedeelte “Webmasterhulpprogramma’s” in Yoast met behulp van de HTML-verificatieoptie. Ga dan naar Yoast’s “Search Console” en authenticeer Yoast met Search Console. Je zou al je crawlfouten moeten zien. Als u Search Console instelt, duurt het een paar dagen voordat de gegevens zijn ingevuld.

Yoast-Google-Search-Console

Om een ​​301-omleiding in te stellen met Quick Page / Post Redirect, installeert u de plug-in en gaat u naar Quick Redirects -> Snelle omleidingen in uw WordPress-dashboard. Voer de oude verbroken URL in Yoast in en vervolgens de nieuwe URL van de (meest relevante pagina op uw site) waarnaar u wilt worden omgeleid naar …

301 Omleidingsvoorbeeld

9. Anti spam

Ik heb talloze antispam-plug-ins getest en deze is het gemakkelijkst in te stellen sinds je hem zojuist hebt geïnstalleerd. Wat nog belangrijker is, het werkt. Installeer het en zie hoe uw spamreacties verdwijnen.

anti-spam-plug-in

10. Widgetlogica

Hiermee kunt u bepalen welke widgets worden weergegeven op verschillende pagina’s, berichten, categorieën en gearchiveerde pagina’s. Dit helpt je toon de meest relevante inhoud in uw widgets, afhankelijk van het type inhoud dat uw lezer bekijkt. Na de installatie ziet u onder aan elke widget een sectie “widgetlogica” waar u een invoert voorwaardelijke tag om te bepalen waar het verschijnt.

widget-logica

11. TinyMCE Advanced

Wilt u meer bewerkingsopties in uw visuele editor? Deze handige WordPress-plug-in voegt extra functies toe aan uw editor, zodat u uw inhoud verder kunt aanpassen en er mooi uit kunt laten zien.

tinymce-geavanceerd

12. Google Analytics

Hoewel het altijd het beste is om uw Google Analytics-trackingcode handmatig in uw voettekst in te voegen, kunt u deze plug-in gebruiken om Google Analytics op uw WordPress-site te verifiëren. Kopieer gewoon uw UA-code van Google Analytics en plak deze in de plug-in onder Instellingen -> Google Analytics. Wacht een paar dagen op activering en ga vervolgens naar je Google Analytics-account om gegevens op te halen.

Deze kunt u gratis downloaden aangepaste Google Analytics-dashboards om verkeer te segmenteren van SEO, sociale media, mobiel, verwijzingsverkeer en andere nuttige gegevens over uw bezoekers. Hoewel er heel veel gegevens in Google Analytics zijn, is het eerste dat u moet doen kijk naar je slecht presterende pagina’s (pagina’s met een lage gemiddelde tijd op de pagina + hoge bouncepercentages) en verbeter de inhoud daarvan.

In één oogopslag - Google Analytics-dashboard

13. TablePress

Gebruik deze 5-sterren review-plug-in om tabellen op uw WordPress-site te maken. De CSS en styling kunnen volledig worden aangepast aan de kleuren / branding van uw WordPress-site. Deze specifieke tabel laat je zien waarom je geen stopwoorden in Yoast mag verwijderen omdat het je permalinks er raar uit kan laten zien. De plug-in voegt een “TablePress” -optie toe aan uw hoofddashboard-tabblad aan de linkerkant, u zou de tabel maken en vervolgens een shortcode gebruiken om de tabel overal toe te voegen.

tablepress-wordpress-plugin

Deze plug-in mag ALLEEN om de paar maanden worden gebruikt om een ​​scan van uw verbroken links uit te voeren. Anders zal het een heleboel serverbronnen gebruiken en kan het ervoor zorgen dat uw website traag werkt (daarom is deze plug-in verbannen van gastheren zoals Godaddy). Als u deze plug-in echter zo nu en dan kunt gebruiken, repareer dan onmiddellijk uw verbroken links en verwijder deze vervolgens, er zou geen probleem mogen zijn. Het is de beste plug-in hiervoor en maakt het heel eenvoudig om verbroken links rechtstreeks in de interface te repareren.

Zodra u de plug-in heeft geïnstalleerd, wordt er onmiddellijk gescand op verbroken links. Laat het een paar minuten draaien en vullen en ga dan naar Tools -> Verbroken koppelingen om een ​​lijst met verbroken koppelingen op uw site te vinden. Doorloop ze allemaal en u kunt ervoor kiezen om de link te herstellen, te ontkoppelen of te sluiten. Zoals ik zei je kunt alle gebroken links in dit dashboard herstellen zonder dat je elke pagina / post hoeft te doorlopen.

gebroken-link-checker-plug-in

15. Heartbeat Control

Als u het WordPress-dashboard langdurig laat staan, kan dit uw website vertragen en serverbronnen van uw host opzuigen (wat mogelijk CPU-overschrijdingen kan veroorzaken). Heartbeat control laat je toe beheer de frequentie van de WordPress heartbeat API wat dit voorkomt. U kunt de frequentie wijzigen in 15-60 seconden of volledig uitschakelen. Ga na de installatie naar Instellingen -> Heartbeat Control en verander de override hartslag naar 60 seconden.

WordPress Heartbeat Control

Zie ook:

Genesis Framework-plug-ins – als u de Genesis Framework door StudioPress en zoeken Genesis-plug-ins voor het aanpassen van uw site (buiten de niet-Genesis die ik zojuist heb genoemd) heb ik een aparte lijst gemaakt. Het bevat enkele StudioPress-plug-ins maar ook een paar anderen.

Dit zijn allemaal belangrijke WordPress-plug-ins en ik heb deze lijst verschillende keren gewijzigd, zodat deze blijft dienen als een solide bron. Als je het nuttig vond, deel het dan. Dat kan ik waarderen 🙂

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector