De 15 viktigaste WordPress-pluginsna för SEO, hastighetsoptimering, säkerhetskopiering, säkerhet och webbplatsoptimering

WordPress Plugins


Besatt av WordPress-plugins som jag?

Här är en lista med plugins för SEO, hastighetsoptimering, design, säkerhet, säkerhetskopior och andra plugins för att optimera din webbplats. Jag använder alla dessa på min egen WordPress-webbplats och de har alla 4+ stjärnor. Jag skrev handledning om många av dem inklusive hur man konfigurerar Yoast-inställningarna, optimera innehåll med Yoast, och konfigurera W3 Total Cache för att förbättra belastningstiderna. De flesta tutorials har massor av kommentarer eftersom många har tyckt att de är till hjälp – jag hoppas att du gör det också.

Alla dessa plugins är lätta som jag också är besatt av WordPress-hastighetsoptimering. Jag använder nästan varje plugin i den här listan och min webbplats laddas fortfarande in under 1 sekund i Pingdom. Ändå, om du inte använder plugins vid vissa tidpunkter och bara behöver dem en gång i taget, är det en bra idé att ta bort det, så aktiverar du det bara om det behövs. Här är min lista över viktiga WordPress-plugins:

 1. Yoast SEO
 2. W3 Total Cache
 3. Allt i ett Schema.org Richa utdrag
 4. Imagify
 5. iThemes Security
 6. UpdraftPlus
 7. P3 (Plugin Performance Profiler)
 8. Snabb omdirigering av sida / post
 9. Anti Spam
 10. Widget-logik
 11. TinyMCE Advanced
 12. Google Analytics
 13. TablePress
 14. Bruten länkkontroll
 15. Hjärtslagskontroll

Det finns 15 plugins i det här inlägget, men de 10 bästa listas här:

topp-10-wordpress-plugins-infographic

1. Yoast SEO

Jag vet att de flesta av er redan har Yoast, men du har antagligen inte konfigurerat rätt inställningar, undersökt de bästa fokusorden eller optimerat innehåll till dess fulla potential. Använd mina guider nedan för att skärpa dina färdigheter och börja ranka sidor / inlägg högre i sökmotorerna.

Konfigurera Yoast-inställningarna – fyll i din företagsinformation, konfigurera Google Search Console och andra webbansvariga verktyg, ställ in den perfekta strukturen för dina SEO-titlar, förhindra duplikatinnehåll i din webbplatskarta, fixa trasiga sidor (genomsökningsfel) och justera alla dina Yoast-inställningar för att vara optimala för SEO. Min tutorial för Yoast-inställningar har använts av 50 000+ personer.

Yoast Allmänna inställningar

Undersöker fokus nyckelord – använda sig av Google Autocomplete och Moz Key Explorer (enligt min mening de två bästa sökordsverktygen för sökord) för att skapa en lista med nyckelord med lång svans och se till att du inte missar några FRÅN. Google varje nyckelord med hjälp av MozBar Google Chrome Extension för att lära sig konkurrensen för varje sökord. Använd den informationen för att filtrera bort konkurrenskraftiga fraser, så att du får nyckelord med hög möjlighet som du borde kunna få på sidan 1 för.

Googles autokompletta nyckelord

moz-sökord-explorer-forskning

Innehåll / Grönt ljus Optimering – Personer som är besatta av att få gröna lampor i Yoast förstår inte helt den stora bilden av innehållsoptimering. Yoast upptäcker bara exakta nyckelordsmatchningar så att gröna lampor inte alltid är möjliga, plus det finns TONER av sätt att optimera innehåll utanför Yoast (videor, riktiga utdrag, lägga till en innehållsförteckning och mer). Använd den självstudien för att få idéer för att optimera DITT innehåll istället för att besatta över Yoast-gröna lampor.

Yoast innehållsanalys SEO

Yoast Extensions

2. W3 Total Cache

Den mest populära handledning på min webbplats är min rekommenderade W3 Total Cache-inställningar vilket har hjälpt flera personer att minska sidans laddningstid till under 1 sekund (läs kommentarerna). Den innehåller en förkonfigurerad zip-fil som du kan ladda upp direkt till din egen W3 Total Cache-plugin.

Detta är en av de bästa cache-plugins som finns där och kommer att förbättra dina hastighetsresultat i verktyg som GTmetrix och Google PageSpeed ​​Insights. Men precis som Yoast konfigurerar många inte inställningarna korrekt. Använd min handledning för att konfigurera skillnaderna “prestanda” -flikarna till vänster på din instrumentbräda. W3 Total Cache är installerat. Denna plugin integreras med Cloudflare (gratis) och MaxCDN ($ 6,75 / månad med min 25% rabatt på MaxCDN-kupong) Som du kan använda CloudFlare och MaxCDN avsnitt i min handledning för att ytterligare förbättra dina belastningstider. När du är klar med att konfigurera W3 Total Cache (och förhoppningsvis läsa hela mitt WordPress hastighetsoptimeringsguide), förhoppningsvis kommer dina GTmetrix-poäng att se ut så här …

GTmetrix WordPress Speed ​​Report

3. Allt i ett Schema.org Richa utdrag

Lägger till rika utdrag på din WordPress-webbplats vilket hjälper dig att sticka ut i sökmotorer genom att lägga till “extra information” till utdragen i form av recensionstjärnor, receptinformation, händelser och annan stödd information. Du kan göra detta med hjälp av Allt i ett Schema.org Rich Snippets Plugin (gratis men mycket minimal och har många begränsningar) eller WP Rich Snippets Plugin (premium och har mycket fler funktioner). Detta förbättras klickfrekvens och trafik så om du inte har gjort det ännu, läs mina guider på de plugins som visar hur du lägger till dem.

rika utdrag-markup

4. Imagify

Komprimera bilder utan förlust för att ladda snabbare (i bulk). Föreställ dig är gratis tills du har en månadskvot på 25MB per månad eller det är $ 4,99 / månad för 1 GB (som du vanligtvis kan använda en gång för alla befintliga bilder under den första månaden, avbryt och sedan bara använda det gratis kontot). Detta plugin är MYCKET bättre än andra helt gratis plugins eftersom dessa ofta kan bryta bilder, inte komprimera dem faktiskt, eller de kan ha buggar. Med Föreställ dig bara Bli Medlem, installera plugin, ange ditt API i inställningarna, gå till ditt “media” -avsnitt för att bulkoptimera alla dina bilder.

imagify-wordpress-image-optimering

5. iThemes Security

Du har antagligen hört iThemes, WordFence och Sucuri är 3 av de bästa säkerhetsplugins för WordPress. Jag gillar iThemes Security eftersom du kan köra säkerhetskontrollen med 1 klick och gå ner i en enkel checklista över sårbarheter. Klicka på “fix it” -knappen så ska alla vara ganska enkla.

iThemes-security-plugin

6. UpdraftPlus

Med UpdraftPlus kan du ta säkerhetskopior manuellt eller automatiskt. Den har en 5-stjärnig recension och är mycket enkel att använda och konfigurera inställningarna. Var inte personen som tappar sin webbplats eftersom du inte tog en säkerhetskopia. UpdraftPlus kan spara dig från att förlora hundratals timmar arbete.

UpdraftPlus-säkerhetskopiering

7. P3 (Plugin Performance Profiler)

Diagnosera WordPress-plugins med långsam laddning som skadar din webbplatshastighet så att du kan ta bort dem eller hitta alternativa, lätta plugins. För många plugins (eller bara ett stort plugin) kan döda din webbplatshastighet. Jag gillar också att köra P3-plugin när jag installerar ett nytt plugin för att se hur det påverkar min laddningstid. Om du inte kör P3 tidigare och har många långsamma plugins måste du undersöka alternativa plugins som är lätta men ger samma funktionalitet som den gamla plugin.

P3 Prestationsprofil

8. Snabb omdirigering av sida / post

Om du publicerar en sida / inlägg och ändrar webbadressen (permalänk) måste du konfigurera en 301 omdirigering för att rikta den gamla URL till den nya URL: n. Annars blir det en 404-sida och du förlorar alla länkar som brukade peka på den sidan. Du kan antingen göra detta med hjälp av Quick Page / Post Redirect (den gratis metoden som jag visar dig) eller premiumversion av Yoast vilket är $ 69 / år.

För att hitta dessa crawlfel på din webbplats måste du först konfigurera Google Search Console i avsnittet “Webmaster Tools” i Yoast med hjälp av HTML-verifieringsalternativet. Gå sedan till Yoasts “Search Console” och verifiera Yoast med Search Console. Du bör se alla dina genomsökningsfel. Om du bara konfigurerar Search Console kommer det att ta några dagar innan informationen fylls i.

Yoast-Google-Search-Console

För att konfigurera en 301-omdirigering med Quick Page / Post Redirect, installerar du plugin och går sedan till Quick Redirects -> Snabb omdirigeringar i din WordPress-instrumentpanelen. Ange den gamla trasiga URL som visas i Yoast, sedan den nya URL: n (den mest relevanta sidan på din webbplats) som du vill att den ska omdirigeras till …

301 omdirigeringsexempel

9. Anti Spam

Jag har testat många anti-spam-plugins och det här är det enklaste att installera eftersom du bara installerar det. Ännu viktigare är att det fungerar. Installera den och se dina skräppostkommentarer försvinna.

anti-spam-plugin

10. Widget-logik

Låter dig styra vilka widgets som dyker upp på olika sidor, inlägg, kategorier och arkiverade sidor. Detta hjälper dig visa det mest relevanta innehållet i dina widgetar beroende på vilken typ av innehåll din läsare tittar på. När installationen är installerad ser du ett “widget-logik” -avsnitt längst ner i varje widget där du kommer att ange en villkorlig tagg för att kontrollera var den visas.

widget-logik

11. TinyMCE Advanced

Vill du ha fler redigeringsalternativ i din visuella redigerare? Detta snygga WordPress-plugin lägger till ytterligare funktioner till din redaktör så att du kan anpassa ditt innehåll ytterligare och få det att se snyggt ut.

TinyMCE-avancerad

12. Google Analytics

Det är alltid bäst att infoga din Google Analytics-spårningskod manuellt i sidfoten, men du kan använda detta plugin för att verifiera Google Analytics på din WordPress-webbplats. Kopiera bara din UA-kod från Google Analytics och klistra in den i insticksprogrammet under Inställningar -> Google Analytics. Vänta ett par dagar för aktivering, gå sedan över till ditt Google Analytics-konto för att få data.

Du kan ladda ner dessa gratis anpassade Google Analytics-instrumentpaneler att segmentera trafik från SEO, sociala medier, mobil, remissstrafik och annan användbar information om dina besökare. Det finns massor av data i Google Analytics, men det första du bör göra är att göra titta på dina låga resultat (sidor med låg genomsnittlig tid på sidan + höga avvisningsfrekvenser) och förbättra innehållet på dessa.

At Glance - Google Analytics instrumentpanel

13. TablePress

Använd detta 5-stjärniga granskningsplugin för att skapa tabeller på din WordPress-webbplats. CSS och styling kan helt anpassas för att matcha färgerna / varumärket på din WordPress-webbplats. Den här specifika tabellen visar dig varför du inte bör ta bort stoppord i Yoast eftersom det kan göra att dina permalinks ser konstiga ut. Plugin lägger till ett “TablePress” -alternativ till din huvudpanelsflik till vänster, du skulle skapa tabellen, sedan använder du en kortkod för att lägga till tabellen var som helst.

tablepress-wordpress-plugin

14. Bruten länkkontroll

Denna plugin bör ENDAST användas varje par månader för att köra en skanning av dina trasiga länkar. Annars kommer den att använda massor av serverresurser och kan göra att din webbplats går långsamt (det är därför detta plugin är förbjudna från värdar som Godaddy). Men om du kan köra detta plugin en gång i taget, fixa dina trasiga länkar omedelbart, radera den, det borde inte vara något problem. Det är den bästa plugin för detta och gör det mycket enkelt att fixa trasiga länkar direkt i dets gränssnitt.

När du har installerat insticksprogrammet söker det genast efter trasiga länkar. Låt den springa och fylla i några minuter och sedan över till Verktyg -> Trasiga länkar för att hitta en lista med trasiga länkar på din webbplats. Gå igenom var och en och du kan välja att fixa länken, ta bort länken eller avvisa den. Som jag sa du kan fixa alla trasiga länkar i denna instrumentbräda utan att behöva gå igenom varje sida / inlägg.

trasiga-link-checker-plugin

15. Hjärtslagskontroll

Om du lämnar WordPress-instrumentpanelen under längre tid kan det sakta ner din webbplats och suga upp serverresurser från din värd (vilket kan orsaka CPU-överskott). Hjärtslagskontroll gör det möjligt för dig hantera frekvensen för WordPress hjärtslag API vilket förhindrar detta. Du kan ändra frekvensen till 15-60 sekunder eller inaktivera den helt. När du har installerat gå till Inställningar -> Hjärtslagskontroll och ändra åsidosättande hjärtslagsfrekvens till 60 sekunder.

WordPress Heartbeat Control

Se även:

Genesis Framework Plugins – om du använder Genesis Framework förbi Studio och letar efter Genesis-plugins för att anpassa din webbplats (utanför de som inte har upprättats för första gången) skapade jag en separat lista. Det innehåller några StudioPress-plugins men också några andra.

Dessa är alla viktiga WordPress-plugins och jag har ändrat den här listan flera gånger så att den fortsätter att fungera som en solid resurs. Om du tyckte att det var användbart, vänligen dela det. Jag uppskattar det :)

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map