De 15 viktigste WordPress-pluginsene for SEO, hurtigoptimalisering, sikkerhetskopiering, sikkerhet og nettstedoptimalisering

WordPress-plugins


Besatt av WordPress-plugins som meg?

Her er en liste over plugins for SEO, hastighetsoptimalisering, design, sikkerhet, sikkerhetskopier og andre plugins for å optimalisere nettstedet ditt. Jeg bruker alle disse på mitt eget WordPress-nettsted, og de har alle fire stjerner. Jeg skrev tutorials på mange av dem inkludert hvordan du konfigurerer Yoast-innstillingene, optimalisere innhold med Yoast, og konfigurere W3 Total Cache for å forbedre lastetidene. De fleste opplæringsprogrammer har mange kommentarer, siden mange har funnet dem nyttige – det håper jeg du også gjør.

Alle disse programtilleggene er lette som jeg også er besatt av WordPress hastighetsoptimalisering. Jeg bruker nesten hver plugin i denne listen, og nettstedet mitt laster fortsatt inn under 1 sekund i Pingdom. Likevel, hvis du ikke bruker plugins på bestemte tidspunkter og bare trenger dem en gang i blant, er det lurt å slette det, og bare aktivere det på nytt når det trengs. Her er min liste over viktige WordPress-plugins:

 1. Yoast SEO
 2. W3 Total Cache
 3. Alt i ett Schema.org-rikt utdrag
 4. Imagify
 5. iThemes Security
 6. UpdraftPlus
 7. P3 (Plugin Performance Profiler)
 8. Hurtig omvisning av side / innlegg
 9. Anti spam
 10. Widget-logikk
 11. TinyMCE Advanced
 12. Google Analytics
 13. TablePress
 14. Broken Link Checker
 15. Kontroll av hjerteslag

Mens det er 15 plugins i dette innlegget, vises de 10 beste her:

topp-10-wordpress-plugg-informasjonsgrafikk

1. Yoast SEO

Jeg vet at de fleste av dere allerede har Yoast, men du har sannsynligvis ikke konfigurert de riktige innstillingene, undersøkt de beste fokus søkeordene eller optimalisert innholdet til det fulle potensialet. Bruk guidene mine nedenfor for å skjerpe ferdighetene dine og begynne å rangere sider / innlegg høyere i søkemotorer.

Konfigurer Yoast-innstillingene – fyll ut forretningsinformasjonen din, konfigurer Google Search Console og andre webmasterverktøy, angi den ideelle strukturen for SEO-titlene dine, forhindre duplikatinnhold i nettstedskartet ditt, fikse ødelagte sider (gjennomsøkingsfeil) og finpusse alle Yoast-innstillingene dine for å være optimale for SEO. Opplæringen til mine Yoast-innstillinger har blitt brukt av 50 000 personer.

Yoast Generelle innstillinger

Forsker på nøkkelord – bruk Google Autocomplete og Moz nøkkelordutforsker (de to beste søkeordforskningsverktøyene etter min mening) for å lage en liste over nøkkelord med lang hale og sørge for at du ikke går glipp av NOE setninger. Google hvert søkeord ved å bruke MozBar Google Chrome-utvidelse å lære konkurransen til hvert nøkkelord. Bruk disse dataene til å filtrere konkurransedyktige setninger, slik at du får nøkkelord med stor mulighet du bør kunne komme på side 1 for.

Googles autofullfør nøkkelord

moz-søkeord-explorer-forskning

Innhold / Grønt lysoptimalisering – folk som er besatt av å få grønne lys i Yoast, forstår ikke helt det store bildet av innholdsoptimalisering. Yoast oppdager bare eksakte søkeordmatch slik at grønt lys ikke alltid er mulig, pluss at det er TONER av måter å optimalisere innhold utenfor Yoast (videoer, rike tekstutdrag, legge til en innholdsfortegnelse og mer). Bruk denne veiledningen til å få ideer for å optimalisere DITT innhold i stedet for å besette over grønne lys fra Yoast.

Yoast Content Analyse SEO

Yoast-utvidelser

2. W3 Total Cache

Den mest populære opplæringen på nettstedet mitt er min anbefalte W3 Total Cache-innstillinger noe som har hjulpet flere personer med å redusere sidetidstiden til under 1 sekund (les kommentarene). Den inkluderer en forhåndskonfigurert zip-fil du kan laste opp direkte til din egen W3 Total Cache-plugin.

Dette er en av de beste cache-pluginene der ute og vil forbedre hastighetspoengene dine i verktøy som GTmetrix og Google PageSpeed ​​Insights. Men akkurat som Yoast, konfigurerer ikke mange innstillingene riktig. Bruk opplæringen min til å konfigurere forskjellens “ytelses” -fane til venstre på dashbordet ditt. W3 Total Cache er installert. Denne pluginen integreres med Cloudflare (gratis) og MaxCDN ($ 6,75 / måned med min 25% avslag på MaxCDN-kupong) Som du kan bruke Cloudflare og MaxCDN delen i opplæringen min for å forbedre belastningstiden ytterligere. Når du er ferdig med å konfigurere W3 Total Cache (og forhåpentligvis lese hele WordPress hastighetsoptimaliseringsveiledning), forhåpentligvis vil GTmetrix-resultatene dine se slik ut …

GTmetrix WordPress Speed ​​Report

3. Alt i ett Schema.org-rikt utdrag

Legger til rikt utdrag på ditt WordPress-nettsted som hjelper deg med å skille seg ut i søkemotorer ved å legge til “ekstra informasjon” til tekstutdragene i form av gjennomgangsstjerner, oppskriftsinformasjon, hendelser og andre støttede data. Du kan gjøre dette ved å bruke Alt i ett Schema.org Rich Snippets Plugin (gratis, men veldig minimal og har mange begrensninger) eller WP Rich Snippets Plugin (premium og har langt flere funksjoner). Dette forbedrer seg klikkfrekvens og trafikk, så hvis du ikke har gjort dette ennå, kan du lese guiderne mine på disse programtilleggene som viser deg hvordan du legger til dem.

rik-snutter-markering

4. Imagify

Komprimere bilder uten tap uten å laste raskere (i bulk). Forestill deg at det er gratis til du får en månedlig kvote på 25MB per måned, eller det er $ 4,99 / måned for 1 GB (som du vanligvis kan bruke en gang for alle eksisterende bilder i løpet av den første måneden, avbryt, og bare bruk gratiskontoen). Denne pluginen er MYE bedre enn andre helt gratis plugins, siden disse ofte kan ødelegge bilder, ikke faktisk komprimere dem, eller de kan ha feil. Med Forestill deg bare melde deg på, installer plugin-modulen, skriv inn API-en i innstillingene, gå til “media” -delen for å optimalisere alle bildene dine.

imagify-wordpress-image-optimalisering

5. iThemes Security

Du har sannsynligvis hørt iThemes, WordFence og Sucuri er 3 av de beste sikkerhetspluginene for WordPress. Jeg liker iThemes Security fordi du kan kjøre sikkerhetskontrollen med 1 klikk og gå ned i en enkel sjekkliste over sårbarheter. Klikk på “fix it” -knappen, og hver av dem skal være ganske enkle.

Ithemes-security-plugin

6. UpdraftPlus

UpdraftPlus lar deg ta sikkerhetskopier manuelt eller automatisk. Den har en 5-stjerners anmeldelse og er veldig enkel å bruke og konfigurere innstillingene. Ikke vær personen som mister nettstedet sitt fordi du ikke tok en sikkerhetskopi. UpdraftPlus kan spare deg for å miste hundrevis av timers arbeid.

UpdraftPlus-sikkerhetskopi

7. P3 (Plugin Performance Profiler)

Diagnostiser sakte lasting av WordPress-plugins som skader nettstedets hastighet, slik at du kan slette dem eller finne alternative, lette plugins. For mange plugins (eller bare en stor plugin) kan drepe nettstedets hastighet. Jeg liker også å kjøre P3-plugin når jeg installerer en ny plugin for å se hvordan det påvirker lastetiden min. Hvis du ikke har kjørt P3 før og har mange tregte plugins, må du undersøke alternative plugins som er lette, men gir samme funksjonalitet som den gamle plugin.

P3 Performence Profiler

8. Hurtig omvisning av side / innlegg

Hvis du publiserer en side / et innlegg og endrer nettadressen (permalink), må du konfigurere en 301 omdirigering for å rette den gamle URL-en til den nye URL-en. Ellers blir det en 404 side, og du vil miste lenker som pleide å peke på den siden. Du kan enten gjøre dette ved hjelp av Quick Page / Post Redirect (den gratis metoden som jeg vil vise deg) eller premiumversjon av Yoast som er $ 69 / år.

For å finne disse gjennomsøkingsfeilene på nettstedet ditt, må du først konfigurere Google Search Console i delen “Webmaster Tools” i Yoast ved å bruke HTML-bekreftelsesalternativet. Gå deretter til Yoasts “Search Console” og autentiser Yoast med Search Console. Du bør se alle gjennomsøkingsfeil. Hvis du nettopp konfigurerer Search Console, vil det ta noen dager før dataene fylles ut.

Yoast-Google-søk-Console

Hvis du vil konfigurere en 301-viderekobling ved hjelp av Quick Page / Post Redirect, installerer du plugin-modulen og går til Quick Redirects -> Rask viderekoblinger i WordPress-oversikten. Skriv inn den gamle ødelagte URL-en som vises i Yoast, deretter den nye URL-en til den (mest relevante siden på nettstedet) du vil ha den viderekoblet til …

301 viderekoblingseksempel

9. Anti spam

Jeg har testet en rekke antispam-plugins, og denne er den enkleste å konfigurere siden du bare installerer den. Enda viktigere, det fungerer. Installer den og se spam-kommentarene dine forsvinne.

anti-spam-plugin

10. Widget-logikk

Lar deg kontrollere hvilke widgets som vises på forskjellige sider, innlegg, kategorier og arkiverte sider. Dette hjelper deg vise det mest relevante innholdet i widgetene dine, avhengig av hvilken type innhold leseren din ser på. Når den er installert, vil du se en “widget-logikk” -del i bunnen av hver widget hvor du vil angi en betinget tag å kontrollere hvor den vises.

widget-logikk

11. TinyMCE Advanced

Vil du ha flere redigeringsalternativer i den visuelle redigereren? Denne praktfulle WordPress-pluginen legger til flere funksjoner til redaktøren din, slik at du kan tilpasse innholdet ditt ytterligere og få det til å se bra ut.

TinyMCE avanserte

12. Google Analytics

Selv om det alltid er best å sette inn Google Analytics-sporingskoden manuelt i bunnteksten, kan du bruke denne pluginen til å bekrefte Google Analytics på WordPress-nettstedet. Bare kopier UA-koden din fra Google Analytics og lim den inn i pluginen under Innstillinger -> Google Analytics. Vent et par dager på aktivering, og gå deretter videre til Google Analytics-kontoen din for å få data.

Du kan laste ned disse gratis tilpassede Google Analytics-dashbord for å segmentere trafikk fra SEO, sosiale medier, mobil, henvisningstrafikk og andre nyttige data om de besøkende. Mens det er mange data i Google Analytics, er det første du bør gjøre se på lavpresterende sider (sider med lav gjennomsnittstid på side + høye avvisningsrater) og forbedre innholdet på disse.

At Glance - Google Analytics oversikten

1. 3. TablePress

Bruk dette 5-stjerners review-plugin-kortet til å lage tabeller på ditt WordPress-nettsted. CSS og styling kan tilpasses helt for å matche farger / merkevarebygging på ditt WordPress-nettsted. Denne spesifikke tabellen viser deg hvorfor du ikke bør fjerne stoppord i Yoast fordi det kan gjøre permalinksene dine rare. Plugin-en legger til et “TablePress” -alternativ til hovedpanelet til venstre, du oppretter tabellen, deretter bruker du en kortkode for å legge til tabellen hvor som helst..

tablepress-wordpress-plugin

14. Broken Link Checker

Denne pluginen skal KUN brukes hver par måneder for å kjøre en skanning av de ødelagte koblingene. Ellers bruker den massevis av serverressurser og kan føre til at nettstedet ditt går tregt (det er grunnen til at denne pluginen er utestengt fra verter som Godaddy). Men hvis du kan kjøre denne plugin en gang iblant, kan du fikse de ødelagte koblingene umiddelbart og deretter slette den, det skulle ikke være noe problem. Det er den beste plugin-en for dette og gjør det veldig enkelt å fikse ødelagte koblinger direkte i grensesnittet.

Når du har installert plugin-en, vil den umiddelbart søke etter ødelagte koblinger. La den løpe og befolke seg i noen minutter, og gå så over til Verktøy -> Ødelagte koblinger for å finne en liste over ødelagte lenker på nettstedet ditt. Gå gjennom hver enkelt, og du kan velge å fikse koblingen, koble den fra eller avvise den. Som jeg sa Du kan fikse alle ødelagte koblinger i dette dashbordet uten å måtte gå gjennom hver side / innlegg.

brutt link-checker-plugin

15. Kontroll av hjerteslag

Å forlate WordPress-oversikten over lengre tid kan bremse nettstedet ditt og suge opp serverressurser fra verten (potensielt forårsake CPU-overskudd). Hjerteslagskontroll lar deg gjøre det administrere frekvensen av WordPress hjerteslag API som forhindrer dette. Du kan endre frekvensen til 15-60 sekunder, eller deaktivere den helt. Når installert, gå til Innstillinger -> Kontroll av hjerteslag og endre overstyre hjerterytme til 60 sekunder.

WordPress Heartbeat Control

Se også:

Genesis Framework Plugins – hvis du bruker Genesis Framework av Studio og leter etter Genesis-plugins for tilpasning av nettstedet ditt (utenom de ikke-Genesis jeg nettopp har listet opp) opprettet jeg en egen liste. Det inkluderer noen StudioPress-plugins men også noen få andre.

Dette er alle viktige WordPress-plugins, og jeg har endret denne listen flere ganger, slik at den fortsetter å fungere som en solid ressurs. Hvis du synes det var nyttig, kan du dele det. Jeg setter pris på det :)

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map