De ce WordPress este minunat (și cum să începeți să proiectați și să optimizați un site web complet legitim)

WordPress albastru


Dacă doriți să proiectați un site web sau blog profesionist (în special unul care este SEO-friendly), WordPress este o alegere excelentă.

WordPress este 100% gratuit și are puteri peste 24% din site-uri web. Există o selecție uimitoare de teme, găzduire, pluginuri (pentru adăugarea funcționalității), iar WordPress în sine este destul de ușor de învățat. Proiectez și optimizez site-uri WordPress din 2011 și voi arăta de ce WordPress este nemaipomenit, plus sfaturi pentru a începe cu domenii, găzduire, teme și alte resurse.

Vă recomand cu siguranță WordPress.org prin WordPress.com, deoarece acest lucru vă oferă un control deplin asupra site-ului și accesul dvs. plugin-uri importante (plus alte opțiuni). Deși este un pic mai complicat de configurat, puteți întotdeauna angajați un dezvoltator freelancer WordPress pentru 40 USD / oră.

Unul lucru pe care l-am învățat despre WordPress, este că există posibilități interminabile atât din punct de vedere al designului site-ului, cât și din perspectiva SEO. Există tone de Teme WordPress optimizate SEO din care să alegeți care pot fi complet personalizate în funcție de designul unic al site-ului dvs. și nevoile SEO. Am înțeles, de asemenea, că există multe informații acolo, iar curba de învățare poate fi destul de abruptă pentru cineva care este nou să lucreze cu WordPress, să nu mai vorbim de noi pentru SEO.

Iată câteva resurse care vă pot ajuta să începeți …

  • Lista de verificare în 10 pași pentru proiectarea site-ului dvs. WordPress
  • Migrarea site-ului dvs. web existent către WordPress

1. Gazduire WordPress
Obținerea domeniului și găzduirea este primul pas pentru construirea unui site web. Recomand planul GoGeek al SiteGround (11,95 USD / lună), deoarece face ca site-ul dvs. web să se încarce rapid și veți primi asistență prioritară. Dacă aveți un buget restrâns, au planul StartUp (3,95 USD / lună) și GrowBig (5,95 / lună). SiteGround are cel mai bun suport acolo, plus că primiți un nume de domeniu gratuit.

2. Teme WordPress
Acestea sunt aceleași ca și șabloanele de site-uri web, doar majoritatea temelor WordPress sunt super flexibile și pot fi personalizate extrem de mult. Există tone de teme WordPress, iar unele sunt mai bune decât altele. Vă suger să începeți cu aceste magazine tematice de top:

3. Plugin-uri WordPress
Plugin-uri WordPress sunt ca aplicațiile pentru smartphone-uri. Acestea adaugă funcționalitate site-ului dvs. web care s-ar putea să nu fie încorporat la tema dvs. WordPress (poate fi design, SEO, Google Analytics, butoane de socializare, etc). Și ca aplicațiile, există mii de pluginuri WordPress acolo. Însă, pentru a fi mai ușor, iată pluginurile cu care vă recomand să începeți cu:

4. SEO (optimizarea motorului de căutare)
Matt Cutts (șef de spam la Google) spune că WordPress are grijă de aproximativ 90% din mecanica SEO – o parte tehnică a SEO. Există destul de mult pentru SEO, așa că orice nu trebuie să vă faceți griji este un lucru bun. Există, de asemenea, tone de plugin-uri, instrumente și resurse WordPress. Iată câteva tutoriale SEO WordPress care vă ajută să începeți …

5. Blogging
WordPress a fost construit inițial ca o platformă de blogging, cu toate acestea, de-a lungul anilor a evoluat într-un sistem de gestionare a conținutului utilizat pentru construirea de site-uri web, bloguri și site-uri web care au bloguri. Puteți adăuga pagini și postări pe blog cu ușurință, puteți utiliza categorii / etichete pentru a organiza articole și le puteți personaliza pentru a arăta super drăguț. Acest articol vă va ajuta atât cu bloggingul, cât și cu designul …

6. Proiectarea
„Poate WordPress face asta?” Este cea mai frecventă întrebare pe care o aud și, sincer, nu am fost nevoită să spun nu. Aproape toate temele WordPress au funcții încorporate, cum ar fi portofolii, social media, formulare de contact, cursoare și alte funcții. Dacă o temă nu o are, probabil că un plugin.
7. Funcționalitate
De la adăugarea de conținut până la încorporarea videoclipurilor YouTube, până la vânzarea produselor prin comerț electronic și integrarea unui buletin informativ, WordPress poate gestiona aproape orice.
8. Mai puțin codare
După ce site-ul dvs. web este configurat în WordPress, veți edita site-ul dvs. în tabloul de bord WordPress. Tabloul de bord face ușor să adăugați și să editați conținut fără a cunoaște codul. Cu toate acestea, învățarea HTML și CSS va fi de mare ajutor. Puteți afla acest lucru la școlile W3:

9. Comunitate și sprijin
Ajutorul gratuit WordPress este ușor de accesat. Forumuri WordPress vă poate spune exact cum să remediați majoritatea problemelor. Multe teme WordPress vin și cu propriul forum de asistență și, deoarece WordPress este foarte utilizat, există mii de tutoriale video pe Youtube.
10. Ajutorul plătit este în jurul colțului
Găsirea unui designer WordPress este ușor (eu eram încă unul și mă ocup de unele proiecte de design). Consultați designerii WordPress de pe Upwork – vă puteți filtra freelancerii după recenzii, prețuri, etc. Așa am folosit pentru a dezvolta site-uri care nu depășesc nivelul meu de competență.

11. WordPress este gratuit
Fiecare site web are taxe de domeniu și de găzduire, însă WordPress în sine este absolut gratuit. La fel și majoritatea pluginurilor WordPress. Puteți găsi chiar și o mulțime de teme gratuite de WordPress, totuși aș rămâne cu o temă premium, deoarece dezvoltatorul temei este plătit – așa că se vor asigura că tema este legitimă. Principalul cost al creării unui site web este timpul tău.
12. Începutul este ușor
Începeți accesând SiteGround pentru a vă obține domeniul și găzduirea. Apoi alegeți o temă WordPress care se potrivește nevoilor dvs. de design (consultați StudioPress, Zigzagpress, Web Savvy Marketing). Poate doriți să vă consultați cu un expert WordPress atunci când vă alegeți tema, dar acele magazine tematice pe care le-am enumerat sunt un loc bun pentru a începe. Apoi instalați WordPress și tema dvs. în contul SiteGround, apoi sunteți gata să vă conectați la site-ul dvs. și să începeți să creați.

Știu că există o curbă de învățare a utilizării WordPress. Deși nu fac nicio consultație gratuită, sunt întotdeauna fericit să răspund la toate întrebările pe care le aveți în secțiunea de comentarii! Lasă-mi o linie și mă voi întoarce de obicei într-o zi sau două. Noroc cu site-ul dvs. web!

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map