Hoe Google Forms in WordPress in te sluiten

04.06.2020
WordPress 'Hoe Google Forms in WordPress in te sluiten
0 9 мин.

Heb je je ooit afgevraagd hoe je Google-formulieren kunt insluiten op je WordPress-site in plaats van een plug-in? Welnu, het is een heel eenvoudig proces om een ​​Google-formulier toe te voegen aan een WordPress-site en heeft meer functionaliteit dan een normale formulier-plug-in.


Als u producten of diensten online verkoopt, moet u feedback / suggesties van uw klanten opnemen om de kwaliteit van uw product te verbeteren en functies toe te voegen. Hiervoor heeft u een enquêteformulier of feedbackformulier nodig. Meer nog, als u een aanmeldingsformulier of een ander uitnodigingsformulier wilt, dan moet u daarvoor een WordPress-plug-in hebben.

Maar voordat u een plug-in voor WordPress-formulieren installeert, moet u het proberen Google-formulier. Google-formulieren zijn veel beter dan elke andere plug-in voor WordPress-formulieren. Google-formulieren zijn gemakkelijk te gebruiken en u kunt elk type formulier zonder enige beperking maken.

Waarom zou u Google Formulieren gebruiken??

Sluit Google Forms in

Google-formulier is gratis webgebaseerde software die wordt aangeboden door Google. Met behulp van Google-formulieren kunt u eenvoudig online enquêtes, quizzen, registratieformulieren maken en insluiten op uw WordPress-site en zelfs u kunt dit delen met uw meerdere sites.

Google-formulieren zijn eenvoudig te maken en het heeft veel aanpassingsmogelijkheden dan een plug-in voor WordPress-formulieren. Enkele van de geweldige functies van Google-formulieren zijn:

 • U kunt online enquêtes, registratieformulieren, quizzen, online peilingen, enz. Maken.
 • U kunt aangepaste tekst, alinea’s, meerkeuzemogelijkheden en selectievakjes maken.
 • Met hun weerstand & drop-functie, kunt u eenvoudig vragen stellen.
 • Veel vormen van sjablonen beschikbaar.
 • U kunt e-mails verzamelen voor nieuwsbriefabonnees.
 • Je kunt hun add-ons gebruiken voor krachtigere functies.
 • En veel meer.

In deze tutorial laat ik zien hoe je Google Forms insluit op je WordPress-site. U kunt Google-formulier op twee manieren toevoegen aan uw website:

 • U kunt direct een Google-formulier maken en insluiten op uw WordPress-site en daarvoor heeft u geen plug-in nodig.
 • U kunt een Google-formulier aan uw website toevoegen met behulp van een plug-in.

Hoe Google-formulieren in WordPress in te sluiten?

Google-formulier integreren in WordPress is heel eenvoudig. Als je al een Gmail-account hebt, hoef je alleen maar in te loggen en naar te gaan Google-formulieren. Google Formulieren kan handig zijn voor eenvoudige formulieropties, maar als u op zoek bent naar meer complexe formulieren met voorwaardelijke logica, betalingsintegraties, enz., Kunt u dit bekijken Alternatief voor Google Formulieren.

Google-formuliersjablonen

Nadat u de Google-formulierenpagina heeft geopend, moet u daar een formuliersjabloon kiezen. Er zijn verschillende soorten formulieren beschikbaar, b.v. contactformulier, feestuitnodiging, evenementregistratie, quizzen etc. Dat zijn de meest gebruikte formulieren. Als u meer Google-formuliersjablonen wilt zien, klikt u op de vervolgkeuzepijlknop die in die afbeelding wordt weergegeven.

Klik nu op een sjabloon die u voor uw formulier wilt gebruiken. Om een ​​Google-formulier te maken, geeft u eerst een formuliertitel en een beschrijving op en begint u vervolgens met het toevoegen van formuliervelden. Standaard ziet u het enige veld met naam, e-mailadres en telefoonnummer. Klik op de plusknop om een ​​nieuwe vraag toe te voegen. Er zijn tal van formulieropties beschikbaar.U kunt ook afbeeldingen en video’s toevoegen aan het Google-formulier en het formulier verdelen op basis van uw keuze.

Google Formulieren Formulier bewerken

Dit formulier heeft een ingebouwde functie voor slepen en neerzetten. Als u een vraag omhoog of omlaag wilt verplaatsen, sleept u de vraag en zet u deze ergens in het formulier neer. Als u een vraag wilt bewerken, klikt u er met de linkermuisknop op en bewerkt u deze.

Google Form-achtergrond wijzigen

Elk Google-formulier wordt geleverd met het standaardthema en de achtergrondkleur. Als u de achtergrond van Google-formulier wilt wijzigen, klikt u op de Kleurenpalet en kies een thema. Er zijn veel thema’s beschikbaar om te gebruiken of u kunt uw eigen foto gebruiken. 

Google Formulieren wijzigen instellingen

Wanneer u klaar bent met het bewerken van formulieren, klikt u op Sturen knop om de insluitcode te krijgen.

Na het klikken op de sturen knop, er verschijnt een pop-upvenster. Van daaruit moet u op de insluitoptie klikken en kunt u de formuliergrootte bewerken. Standaard is de formuliergrootte 760 PX / 500 PX en u kunt de formuliergrootte wijzigen als u dat wilt. Klik nu op de link om de insluitcode te kopiëren.

Google-formulier insluitcode

Nu moet u inloggen op uw WordPress-beheerdersdashboard. U kunt het Google-formulier overal op uw website toevoegen, d.w.z. pagina’s, berichten, koptekst en voettekst. Ga naar om het Google-formulier in te sluiten op uw WordPress-pagina Pagina’s> Nieuw toevoegen en schakel over naar de tekst editor. Plak vervolgens de code daar.

Google Embed-formulier toevoegen in WordPress

Klik nu op Publiceren om de wijzigingen op te slaan en u kunt een voorbeeld van het formulier bekijken door op te klikken Voorbeeldwijzigingen om Google embed-formulier in WordPress te zien.

Google Formuliervoorbeeld

Nu hebt u met succes het Google-formulier op uw WordPress-site ingesloten.

Maar het probleem met het eenvoudig insluiten van code op uw WordPress-site dat Google-formulier wordt geleverd met het standaardstijlthema en niet past bij uw WordPress-thema. Bovendien kunt u het formulier niet naar wens aanpassen.

Dus hier komt het Google Forms WordPress-plug-in. Met die plug-in kunt u dit formulier aanpassen en kunt u uw Google-formulier naar een hoger niveau tillen.

Laten we dus eens kijken hoe we Google-formulieren aan de WordPress-site kunnen toevoegen met een plug-in.

Hoe Google-formulier in WordPress te integreren met plug-in

Google Form WordPress Plugin

Google Formulieren is een zeer eenvoudige WordPress-plug-in die gepubliceerde Google-formulieren ophaalt met behulp van een aangepaste WordPress-post of shortcode. Deze plug-in verwijdert eerst de Google rapper-HTML en geeft deze vervolgens weer als HTML-formulier op uw pagina of bericht. Deze plug-in voegt meer extra opties toe die nodig zijn voor uw formulier, bijvoorbeeld:

 • U kunt Google Captcha aan uw formulier toevoegen om het verzenden van spamformulieren te voorkomen
 • U kunt het formulier opsplitsen in kolommen
 • Na het indienen van het formulier zal het een e-mail sturen naar de gebruiker
 • U kunt een aangepaste URL voor de bevestigingspagina toevoegen
 • U kunt aangepaste CSS gebruiken voor het formulier
 • en veel meer…

Download eerst deze plug-in Google Formulieren WordPress-plug-in en installeer deze. Nadat je het hebt geactiveerd, zie je de Google Forms-optie op je WordPress-beheerdersdashboard.

Installeer Google Formulieren

Klik vervolgens op Nieuw Google-formulier toevoegen om het vooraf gemaakte Google-formulier in uw WordPress-site in te sluiten. Als u al formulieren heeft gemaakt, klikt u op Google-formulieren om de formulieren te zien die u heeft gemaakt.

Google Oudere formulieren

Klik vanaf daar op de Verzend formulier knop zoals u deed voor de nieuwere versie van Google-formulieren. Nadat je erop hebt geklikt, krijg je een deelbare link, maar klik je niet op insluiten.

Google Old Form Send

Kopieer nu eenvoudig de URL en keer terug naar uw WordPress-beheerdersdashboard waar u was gebleven. Ga naar Google Formulieren> Voeg een nieuw Google-formulier toe.

WordPress Google Formulierinstellingen

Voer in het formulier-URL-veld uw Google-formulierlink in die u zojuist heeft gemaakt met oude Google-formulieren. Klik dan op Publiceren om de instellingen op te slaan.

Vervolgens kunt u optioneel toevoegen URL bevestigen ook. Het kan een bevestigingspagina zijn of een bedankpagina zoals je wilt. Door een pagina-URL toe te voegen in het veld Bevestig URL, wordt een gebruiker omgeleid naar die pagina nadat dit Google-formulier op uw site met succes is ingevuld.

Voor het kenmerk van de aangepaste bevestigingspaginastijl kunt u definiëren hoe de bevestigingspagina wordt weergegeven. Je kunt het instellen op Geen, Omleiden of AJAX. Als u niets instelt, wordt u niet omgeleid naar een pagina en als u het instelt op Omleiding, wordt u na het verzenden van het formulier omgeleid naar de pagina Omleiding..

Google Formulieren publiceren op uw WordPress-site

Nu heb je Google-formulier ingesloten in je WordPress-site, nu is het tijd om het te publiceren. Het goede aan Google-formulieren is dat u de Google-formulier-URL niet hoeft te kopiëren, u kunt het Google-formulier rechtstreeks aan uw WordPress-site toevoegen met behulp van shortcodes. Nadat u Google-formulieren heeft gemaakt en deze op uw WordPress-site hebt ingesloten, gaat u vanuit uw WordPress-dashboard naar Google-formulieren. Daar ziet u hoeveel formulieren u heeft gemaakt. Ik heb bijvoorbeeld een feestuitnodigingsformulier gemaakt en ik zal dit aan mijn site toevoegen.

Google Form Shortcode

Om een ​​Google-formulier op uw WordPress-site toe te voegen, kopieert u deze shortcode en plakt u deze overal op uw pagina of post.

Google-formuliercode

Nu kunt u uw pagina bekijken om te zien hoe het formulier eruit ziet. Als u bent vergeten een vraag toe te voegen aan uw Google-formulier of deze moet wijzigen, kunt u dit doen door het oorspronkelijke Google-formulier te bewerken. Laten we eens kijken hoe het formulier eruit ziet.

Sluit Google-formulieren in op WordPress

Hoe u Google Formulier-reacties kunt bekijken en beheren

Na het succesvol toevoegen van Google-formulier op uw WordPress-site, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u formulierreacties kunt bekijken. Nou, het is heel eenvoudig. Eerst moet je naar je Google-formulier gaan dat je momenteel gebruikt op je WordPress-site en vervolgens op het formulier klikken.

Als u een oud Google-formulier gebruikt, kunt u formulierreacties zien in de menubalk bovenaan.

Oude Google Form-reacties

Nadat u naar uw formulier bent gegaan, klikt u op Reacties> Bekijk reacties om te controleren wie op uw formulier heeft gereageerd. Het formulierantwoord wordt weergegeven in Google Spreadsheets. Van daaruit kunt u zien wat mensen op uw formulier hebben gereageerd. Hier is een voorbeeld van een “Party Invitation Form” -reacties die ik heb gebruikt. Als je het antwoordblad wilt downloaden, kun je downloaden door te gaan het dossier> Download als...

Google Formulier antwoordblad

Als u de antwoordbestemming van het formulier wilt wijzigen, kunt u dit eenvoudig wijzigen door te gaan Reacties> Wijzig antwoordbestemming en maak een nieuwe spreadsheets. Dit is een zeer nuttige functie als u elke maand enquêtes of iets dergelijks wilt doen, u kunt elke maand nieuwe spreadsheets maken en u ontvangt reacties in afzonderlijke spreadsheets.

U kunt ook Samenvatting van reacties bekijken door te gaan Reacties> Samenvatting van de reacties. Deze optie toont de statistieken van uw formulier.

Als u geen formulierreacties meer wilt accepteren, kunt u het formulier uitschakelen en is het onzichtbaar voor gebruikers.

Conclusie

Uit mijn persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat Google-formulieren veel beter zijn dan alle andere plug-ins voor WordPress-formulieren. De meeste plug-ins voor WordPress-formulieren hebben beperkte functies en om elke functie uit te breiden, moet u een add-on-pakket kopen, maar u kunt die opties gratis gebruiken met het Google-formulier. Bovendien worden Google-formulieren niet alleen gebruikt als contactformulier, maar ook als online enquêteformulier, uitnodigingsformulier, quizformulier enz.

Het duurt maar een paar minuten om Google-formulieren in WordPress in te sluiten en u kunt het zonder enige beperking gebruiken.

Ik hoop dat deze tutorial je heeft geholpen om Google-formulieren in te sluiten op je WordPress-site. Als u problemen ondervindt bij het toevoegen van Google-formulieren op uw WordPress-site, laat dan hieronder een reactie achter.

Gerelateerde artikelen,

 • 7 Beste Google Analytics-plug-ins voor WordPress
 • Cookie-meldingsbalk instellen in WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector