Hoe u automatisch verbroken koppelingen in WordPress kunt controleren en oplossen

04.06.2020
WordPress 'Hoe u automatisch verbroken koppelingen in WordPress kunt controleren en oplossen
0 5 мин.

Gebroken links staan ​​ook bekend als Dode links, is een grote hoofdpijn voor website-eigenaren. Als u een website bezit en uw website al bij Google Webmaster Tools heeft ingediend, kunt u zien dat alle verbroken links zijn gemarkeerd in uw Google Search Console. Het hebben van een paar gebroken links heeft geen grote impact op uw site. Maar als u veel verbroken links of 404-foutpagina’s heeft, dan moet u dat doen Fix Broken Links van uw site. Omdat u WordPress gebruikt, kunt u dat doen Controleer en herstel gebroken links op uw WordPress-site met behulp van Broken Link Checker Plugin.


Gebroken links zijn niet alleen vervelend, ze zorgen voor een slechte gebruikerservaring en kunnen de positie van uw site beïnvloeden. Als u bijvoorbeeld zo’n 404 pagina’s heeft, doet dit feit alleen al geen afbreuk aan uw SEO. Naarmate het toeneemt, moet je echter gebroken links herstellen. Er zijn verschillende redenen waarom Broken links of Dead Links ontstaan:

Er zijn verschillende redenen waarom Broken links of Dead Links ontstaan:

 • De externe website is offline gegaan.
 • Een verweesde link die linkt naar een oude pagina van een site, die naar een andere locatie is verplaatst.
 • De bezoeker heeft de URL verkeerd getypt.
 • De webmaster heeft de permalink-structuur gewijzigd.

Dat zijn de redenen die 404-foutpagina’s veroorzaken. Dus in deze tutorial zal ik je laten zien hoe je gebroken links op je WordPress-site kunt controleren en repareren met Broken Link Checker Plugin.

Broken Link Checker is de beste plug-in om Broken Links op uw WordPress-site te controleren. Broken Link Checker Plugin controleert links in uw berichten, pagina’s, opmerkingen, aangepaste velden enz. En detecteert de links die niet werken en ook ontbrekende afbeeldingen. Na het detecteren van verbroken links, stelt het u op de hoogte via uw WordPress-dashboard en per e-mail. 

Eerst moet je installeren Broken Link Checker Plugin en activeer het. Ga na installatie naar Omgeving> Link Checker in uw WordPress Dashboard.

Algemene instellingen

In de algemene instellingen ziet u de status van verbroken links die aangeeft of u verbroken links op uw website heeft. Op die foto heb je bijvoorbeeld gemerkt dat deze plug-in een verbroken link van mijn website heeft gevonden. U kunt de frequentie voor het controleren van koppelingen wijzigen, maar de standaardtijd is 72 uur. Dat betekent dat elke link elke 72 uur wordt gecontroleerd. 

Standaard gebruikt deze plug-in uw standaard e-mail om e-mailmeldingen over gebroken links te verzenden. U kunt ook uw e-mailadres wijzigen voor het ontvangen van meldingen over gebroken links. Als u meerdere auteurs op uw site heeft, kunt u auteurs e-mailmeldingen sturen over verbroken links in hun berichten.

Met de optie Link tweaks kunt u voorkomen dat zoekmachines verbroken links volgen.

Broken Link Checker-opties

Op het tabblad “Zoeken naar links in” kunt u de locaties van de checker voor gebroken links aanpassen. Standaard zijn opmerkingen, pagina’s en berichten ingeschakeld. Als u denkt dat u op de hoogte moet worden gesteld voor aangepaste CSS, vink dit dan aan. Vergeet niet op Wijzigingen opslaan te klikken. Na het aanpassen van deze optie, zal het controleer gebroken links van de volgende paden.

Broken Link Checker Links In

Welke koppelingen moeten worden gecontroleerd

Op het volgende tabblad kunt u instellen welke soorten links u wilt laten controleren, d.w.z. HTML-links, HTML-afbeeldingen, ingesloten YouTube-video’s enz. Als u wilt dat meer linktypes worden gecontroleerd, vink dan die aan en klik op wijzigingen opslaan.

Broken Link Checker om te controleren

Protocollen & API’s

Standaard gebruikt Broken Link Checker Basic HTTP en YouTube API. We raden u aan deze standaard te laten staan.

Broken Link Checker-protocollen en API's

Geavanceerde instellingen

Vanuit de geavanceerde instellingen kunt u willekeurige “time-out” instellen. Op deze manier wordt elke link die langer duurt dan de specifieke tijd om te laden en die wordt gemarkeerd als verbroken link. Meer dan dat, u kunt meerdere “link-acties tonen” toevoegen. Door te klikken op “Forceer alle pagina’s opnieuw controleren”, laat je deze plug-in de linkdatabase legen en controleer je de hele site.

De standaardinstelling is perfect voor uw site, dus u hoeft niets te wijzigen. Als u wijzigingen aanbrengt, vergeet dan niet de wijzigingen op te slaan.

Broken Link Checker Geavanceerde instellingen

In het bovenstaande deel heb ik laten zien hoe je gebroken links instelt en controleert. Als de plug-in verbroken links op uw site vindt, wordt u hiervan snel op de hoogte gebracht. Dan moet je verbroken links repareren vanuit het WordPress-dashboard.

Ga hiervoor naar Hulpmiddelen> Gebroken links. Daar ziet u het totale aantal gebroken links dat is gedetecteerd. Van daaruit kunt u de verbroken URL bewerken, ontkoppelen en sluiten. Als je de verbroken URL al hebt hersteld, kun je de URL opnieuw controleren. Het zal opnieuw controleren en u laten weten of het is opgelost.

Fix Broken Links

Op deze manier kunt u eenvoudig Broken Links controleren en repareren met Broken Link Checker WordPress Plugin.

Ik hoop dat dit artikel je helpt verbroken koppelingen repareren op uw WordPress-site. Ik heb ook laten zien hoe gemakkelijk controleer gebroken links. Als je nog steeds een probleem hebt of een suggestie hebt, laat het ons dan weten door hieronder een reactie achter te laten. U kunt ook contact met ons opnemen via  Facebook, Twitter, Google+.

Gerelateerde artikelen,

 • 5 Beste omleidingsplug-ins voor WordPress
 • Hoe Yoast WordPress SEO Plugin (Editie 2017) in te stellen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector