Hoe u spamreacties en registratiebots in WordPress volledig blokkeert

Ben je het zat om veel spamcommentaren en registraties op je WordPress-blog te krijgen? Nou, je bent niet de enige, iedereen staat min of meer voor hetzelfde probleem. Spamreacties worden gegenereerd door spambots die het commentaargedeelte vullen met spamachtige links. Dit type links spamt niet alleen uw reactiegebied, maar schaadt ook uw SEO. Gelukkig zijn er antispam-plug-ins beschikbaar voor WordPress die spam-opmerkingen en registraties kunnen blokkeren en voorkomen dat bots toegang krijgen tot uw website.


De meeste antispam-plug-ins kunnen echter alleen een bepaalde taak uitvoeren, bijvoorbeeld het blokkeren van spamreacties of het stoppen van spamregistraties enz. Als u spam-bots op verschillende gebieden wilt blokkeren, zoals opmerkingen, registratiepagina, contactformulier, abonnementsformulier enz. moeten voor elk probleem meerdere plug-ins installeren, wat een grote hoofdpijn is en vooral dat ze uw website kunnen vertragen.

Dus hier komt CleanTalk, de alles-in-één antispam-plug-in voor WordPress.

In deze zelfstudie zal ik delen hoe spam-opmerkingen en registratiebots in WordPress kunnen worden geblokkeerd met behulp van de CleanTalk-plug-in.

Waarom CleanTalk gebruiken?

CleanTalk is een van de beste plug-ins voor spambescherming voor WordPress die alle spamcommentaren, registraties, abonnementen blokkeert en voorkomt dat spammy bots uw site betreden. 

In tegenstelling tot andere WordPress antispam-plug-ins, vereist CleanTalk geen installatie. Het werkt standaard, maar u kunt de instellingen aanpassen.

Een van de beste functies van deze plug-in is dat gebruikers geen Captcha, quizzen, wiskundige vraag of beeldovereenkomst hoeven te voltooien om een ​​opmerking achter te laten of zich op uw site te registreren.

CleanTalk is onzichtbaar. Eenmaal geactiveerd, begint CleanTalk zijn werk. CleanTalk kan:

 • Stop spamcommentaar
 • Stop spamregistraties
 • Stop spamabonnementen
 • Stop e-mails met spamcontacten
 • Stop spamboeking, enquête, peilingen
 • Stop spam in WooCommerce
 • Controleer bestaande opmerkingen op spam
 • Bescherm WordPress-bestemmingspagina’s

CleanTalk werkt geweldig met populaire WordPress cache-plug-ins zoals W3 Total Cache, WP Fastest Cache, WP Super Cache, WP-Rocket enz.

U kunt ook opmerkingen met “stopwoorden” blokkeren om de spambeveiliging en berichten te verbeteren.

Deze plug-in heeft meerdere spambot-filterlagen en blokkeert alleen spambots.

CleanTalk beweert dat ze de beste service voor spambescherming bieden voor websites en dat hun spamfiltratieproces zeer positief is (99,9% positieve resultaten).

Spamcommentaar en registraties blokkeren met CleanTalk

Installeer en activeer eerst de CleanTalk-plug-in vanuit de galerie met WordPress-plug-ins.

Cleantalk WordPress plug-in installeren

Ga na het activeren van de plug-in naar Instellingen> Anti-Spam door CleanTalk. Het zal je vragen om de toegangssleutel. De toegangssleutel is de activeringscode voor CleanTalk.

De plug-in kost $ 8 per jaar, maar u kunt een proefperiode van zeven dagen krijgen.

CleanTalk Get Access Key

Klik op de Krijg automatisch toegangssleutel knop. Door dit te doen, zal de plug-in automatisch een account aanmaken en een toegangssleutel genereren om deze plug-in te activeren. U ontvangt ook een e-mail met uw CleanTalk-gebruikersnaam, wachtwoord en toegangssleutel.

Als u de toegangssleutel handmatig wilt ophalen, klikt u op de toets Toegangssleutel handmatig en gaat u naar de aanmeldingspagina van CleanTalk.

Klik na het verkrijgen van de toegangssleutel op Wijzigingen opslaan om de instellingen op te slaan.

Vanaf nu worden uw registratieformulieren, opmerkingenformulieren, contactformulieren, aangepaste contactformulieren beschermd door Cleantalk.

Spam FireWall: CleanTalk biedt ook een website-firewall die helpt om spambots te filteren voordat ze toegang krijgen tot uw website. Het vermindert ook het CPU-gebruik van de hosting en verbetert de laadtijd van pagina’s.

CleanTalk Advanced-instellingen: Standaard gebruikt CleanTalk een instelling die goed werkt. Als je de instellingen wilt wijzigen, klik dan op Geavanceerde instellingen.

Dit zijn de onderstaande plug-in-instellingen die ik gebruik.

1. Te beschermen formulieren:

CleanTalk-formulieren om te beschermen

2. Opmerkingen en berichten

CleanTalk opmerkingen en berichten

3. Gegevensverwerking

CleanTalk-gegevensverwerking

4. Beheerbalk

CleanTalk Admin Bar

Klik op als u klaar bent met het wijzigen van de plugin-instellingen Wijzigingen opslaan om de nieuwe wijzigingen op te slaan.

Dat is het. De setup is klaar.

Spamlogboeken controleren op CleanTalk Dashboard

U kunt de statistieken van het spamlogboek bekijken in het WordPress-beheerderspaneel. Voor meer gedetailleerde spamlogs logt u in op uw CleanTalk-account.

In het paneel kunt u zien hoeveel verzoeken zijn gemarkeerd als spam of zijn goedgekeurd.

CleanTalk-spamlogboekenstatistieken

Klik voor gedetailleerde informatie op Log.

CleanTalk-website

Vanuit het logboek kunt u controleren of dit spam is of niet. U kunt ze ook markeren als geen spam en ze toevoegen aan persoonlijke zwarte en witte lijsten.

CleanTalk-spamlogboeken

CleanTalk persoonlijke lijsten

Dit is waar u uw persoonlijke zwarte kunt beheren & witte lijsten, beperkte woorden, een land verbannen, een taal op de zwarte lijst zetten en nog veel meer.

Klik eerst op de Persoonlijke lijsten vanuit het CleanTalk-beheerderspaneel. Klik dan op Nieuw filter toevoegen en selecteer het filter in de vervolgkeuzelijst die u wilt inschakelen.

CleanTalk-filter voor persoonlijke lijsten

Klik nu op de Zwarte lijst knop om de nieuwe instellingen op te slaan.

Dat is het. Vanaf nu blokkeert de plug-in alle spamreacties, registraties, abonnementen enz. En kunt u verbetering zien in uw SEO.

Prijzen: De plug-in kost $ 8/ jaar.

Bezoek CleanTalk Plugin

Laatste gedachten

Niemand houdt van spam.

Er zijn verschillende manieren waarop spammers uw website kunnen ruïneren door de opmerkingen, registratie, contactformulieren te gebruiken en u meer bezig te houden met onproductieve werken.

Als u veel spamcommentaren, registraties op uw WordPress-blog krijgt, wordt het erg moeilijk om de spam te bestrijden en te begrijpen welke echt is en welke spam is.

Daarom moet u een antispam-plug-in gebruiken voor uw WordPress-site.

Een antispam-plug-in blokkeert automatisch spam-opmerkingen, registraties en voorkomt dat spambots toegang krijgen tot uw website. Dit bespaart u tijd en u kunt zich concentreren op uw werk.

In dit artikel heb ik gedeeld hoe je spam-opmerkingen en registratiebots in WordPress kunt blokkeren met de CleanTalk-antispam-plug-in. Ik heb ook laten zien hoe je de plug-in correct configureert.

Als je deze tutorial nuttig vindt, deel hem dan met je vrienden. Als je een vraag hebt, laat het ons dan weten in de comments.

[easy-tweet tweet = ”Ik kreeg dagelijks veel #spam-reacties op mijn #WordPress-site. Ten slotte heb ik het probleem opgelost met deze handleiding ”]

Gerelateerde WordPress-artikelen,

 • Beginnershandleiding voor WordPress-gebruikersrollen en -mogelijkheden
 • 5 beste plug-ins om gebruikersactiviteit in WordPress te volgen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map