Hogyan adhatunk biztonsági kérdéseket a WordPress bejelentkezési oldalához

04.06.2020
WordPress 'Hogyan adhatunk biztonsági kérdéseket a WordPress bejelentkezési oldalához
0 6 мин.

Valószínűleg észrevetted, hogy a legtöbb nagyvállalat, oktatási intézmény, pénzügyi szervezet felkér téged, hogy a regisztráció során adjon hozzá biztonsági kérdéseket a fiókjához személyazonosságának ellenőrzése érdekében. A biztonsági kérdés és válasz extra biztonsági szintet biztosít a személyazonosság további hitelesítéséhez, amikor bejelentkezik. Ha WordPress-t használ, akkor a biztonsági kérdéseket könnyedén felveheti a WordPress bejelentkezési és regisztrációs oldalára..


Ebben az oktatóanyagban megosztjuk, hogyan lehet biztonsági kérdéseket felvenni a WordPress regisztráció és bejelentkezés oldalra.

Miért adjon biztonsági kérdéseket a WordPress bejelentkezési és regisztrációs oldalához?

Biztonsági kérdések hozzáadásával a WordPress regisztrációs oldalra a felhasználókat felkérik arra, hogy állítsanak fel egy biztonsági kérdést és egy választ. Ezután a felhasználónak meg kell válaszolnia a bejelentkezéshez szükséges biztonsági kérdést, amelyet a helyszíni regisztráció során beállítottak. Ha a felhasználó helytelen választ ad meg, akkor nem tud bejelentkezni. 

Hasonlóképpen, a WordPress jelszóval egy biztonsági kérdés óriási hatással van a WordPress biztonságára. Több szerzőből álló webhely futtatásakor valószínűleg biztonsági kérdéseket kell felvennie a WordPress bejelentkezési képernyőjére.

Például a szokásos WordPress felhasználónév és jelszó könnyen támadható, de a biztonsági kérdés és válasz nem hihető. Tehát nem lehet megtörni. Így megvédheti webhelyét a hackertől és a spamküldőktől.

Hogyan adhatunk biztonsági kérdéseket a WordPress bejelentkezési és regisztrációs oldalához?

Nagyon egyszerű a biztonsági kérdés hozzáadása a WordPress bejelentkezési és regisztrációs oldalához. Először telepítenie kell és aktiválnia kell WP biztonsági kérdés a WordPress plugins könyvtárból. WP biztonsági bővítmény lehetővé teszi a biztonsági kérdés opciót a WordPress regisztráció, bejelentkezés és elfelejtett jelszó képernyőn. 

Jellemzők:

 • Korlátlan számú biztonsági kérdést felvehet.
 • Megjelenítheti / elrejtheti a biztonsági kérdést a regisztrációs oldalon, a bejelentkezési oldalon és az elfelejtett jelszó oldalon.
 • A felhasználók a biztonsági válaszokat a profiloldalukon állíthatják be.

WP biztonsági kérdés beállítása

Menj Beállítások> WP biztonsági kérdések> Beállítások amint azt a fenti képen megmutattam. Alapértelmezés szerint ez a bővítmény sok kérdést tartalmaz. Innentől bármilyen kérdést felvehet vagy eltávolíthat a listáról.

Biztonsági kérdések hozzáadása a WordPress Bejelentkezés, Regisztráció és Elfelejtett jelszó képernyőn

A „WP biztonsági kérdések” beállítási oldal végén az alábbiakban néhány ilyen lehetőséget láthat. Ha engedélyezi őket, biztonsági kérdéseket vet fel a WordPress bejelentkezési, regisztrációs és elfelejtett jelszó képernyőjén.

WP Bejelentkezés képernyő opciói

Most kattintson a Mentés gombra a beállítások mentéséhez. Ezután frissítse a bejelentkezési oldalt a változások megtekintéséhez.

Bejelentkezés képernyő: A bejelentkezési képernyő így néz ki. Innentől meg kell adnia felhasználónevét, jelszavát és biztonsági válaszát.WP biztonsági bejelentkezés

Regisztráció képernyő: Ha biztonsági kérdést ad hozzá a WordPress regisztrációs oldalhoz, akkor a regisztráció képernyője így néz ki. Bármely biztonsági kérdést választhat a legördülő menüből.

WP biztonsági regiszter

Elfelejtett jelszó képernyő: Az elfelejtett jelszó képernyő így néz ki. Nagyon jó ötlet, ha engedélyezte a biztonsági kérdést az elfelejtett jelszó oldalon. Ez megakadályozza, hogy a spamküldők „elfelejtett jelszót” kérjenek az Ön webhelyén.

WP Security Elfelejtett jelszó

A biztonsági kérdés kézi hozzáadása a felhasználókhoz

A WP biztonsági kérdés beépülő moduljának használatával a biztonsági kérdéseket felveheti a WordPress regisztrációs oldalára. Tehát csak új felhasználók állíthatják fel saját biztonsági kérdésüket és válaszukat.

Ha biztonsági kérdést szeretne beállítani webhelyének régi felhasználói számára, akkor manuálisan kell hozzáadnia. Ehhez a felhasználóknak el kell lépniük a profiloldalukon, és fel kell állítaniuk saját biztonsági kérdéseiket és válaszaikat. Ebben az esetben a felhasználók és a webhely adminisztrátorai is felállíthatnak egy biztonsági kérdést.

WP felhasználói kérdés hozzáadása

Következtetés

A WordPress webhely sokféle módon biztosítható. Jó választás a biztonsági kérdés hozzáadása a WordPress bejelentkezési vagy regisztrációs oldalához, és óriási hatással van a webhely biztonságára. Extra rétegbiztonságot nyújt a felhasználó személyazonosságának hitelesítése révén.

Sőt, a biztonsági kérdésmező hozzáadása a WordPress „bejelentkezés” és „elfelejtett jelszó” beépülő modulokhoz szintén megakadályozza a spamszolgáltatókat a bejelentkezési és elfelejtett jelszó lehetőségek használatától.

Felvette a biztonsági kérdéseket a WordPress bejelentkezési oldalára? Itt talál további WordPress biztonsági cikkeket az Ön számára.

 • Hogyan lehet megváltoztatni a WordPress rendszergazdai bejelentkezési URL-jét
 • Hogyan kell megváltoztatni a WordPress biztonsági és sókulcsait
 • A WordPress bejelentkezési kísérleteinek korlátozása
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector