Hur man flyttar WordPress-webbplatsen till en ny värd eller server (utan driftstopp)

04.06.2020
WordPress 'Hur man flyttar WordPress-webbplatsen till en ny värd eller server (utan driftstopp)
0 12 мин.

När du vill skapa din nya webbplats föredrar jag alltid att bygga med WordPress eftersom det är praktiskt, det finns massor av plugins och teman tillgängliga och framför allt webbhotell. Men de flesta tar fel beslut när de väljer webbhotell baserat på deras billiga pris. Problemet kommer när din webbplats börjar få trafik. Då blir din webbplats i allmänhet långsammare och massiva drifttider. I det här fallet måste du flytta WordPress-webbplatsen till en ny webbhotell eller server.


Många av webbhotell erbjuder inte gratis webbplatsmigrering eller debiterar ett extra öre för att migrera din webbplats till en ny värd. Men det är inte en tuff process och du kan göra det enkelt. Varför betala extra när du enkelt kan migrera WordPress-webbplatsen till en ny webbhotell eller server. Så i det här ämnet kommer jag att skriva steg för steg guide hur man gör flytta WordPress-webbplatsen till ny webbhotell eller server utan driftsstopp.

Steg för steg-guide för att flytta WordPress-webbplatsen till en ny värd (utan någon stillestånd)

Det finns några steg för att migrera din WordPress-webbplats och du måste göra det noggrant. Du undrar förmodligen om din webbplats går offline och tappar din trafik under migreringsprocessen. Svaret är nej. Din webbplats kommer att ligga online som tidigare och kommer att vara synlig för alla. Så låt oss börja migrera WordPress-webbplatsen till en ny värd.

Om du inte vet var du ska flytta din WordPress-webbplats eller vilken WordPress-värd som kommer att bli bättre och också erbjuda gratis migrationstjänst, är här några rekommendationer som du kan gå med.

Rekommenderat WordPress Hosting:

 • Bästa delad värd: Siteground är den bästa delade WordPress-värden. Det rekommenderas av WordPress, gratis SSL-certifikat och har datacentrecentraler. De erbjuder gratis WordPress-migrationstjänst. För att flytta WordPress-webbplatsen kan du begära dem och kommer att göra det inom de närmaste timmarna. De ger också den bästa kundsupporten inom webbhotell. Deras pris börjar från $ 3,95 per månad. Besök SiteGround-värd (% rabattkupong tillagd i denna länk).
 • Bästa hanterade WordPress-värd: Om din webbplats har en hög volym trafik, gå till WPX Hosting. Det är den bäst hanterade WordPress-värden och är för billig. För att inte tala om att de kommer att migrera WordPress-webbplatsen gratis de närmaste timmarna. Deras grundläggande plan låter dig vara värd för 5 webbplatser och alla planer inkluderar obegränsad SSL. Deras plan börjar från $ 24.99 / mo. Besök WPX Hosting (% rabattkupong tillagd i denna länk)
 • Bästa VPS-värd: Om du behöver mer kraft kan du få en VPS-värd. Vi rekommenderar InMotion Hosting. Du kan vara värd för dina obegränsade domäner och alla deras servrar drivs av förstklassiga SSD-drivrutiner. På begäran kommer deras WordPress-expert att migrera WordPress-webbplatsen inom de närmaste timmarna. Deras grundläggande VPS-plan börjar från $ 24.99 / mo. Besök Inmotion Hosting (% rabattkupong tillagd i denna länk)

Viktigt – Saker att göra innan du migrerar din WordPress-webbplats:

Innan vi börjar, gå till din gamla webbhotell och:

 • Ta en säkerhetskopia av dina filer och databas
 • Ta bort alla spam-kommentarer
 • Rensa cache om du använder någon cache-plugin
 • Optimera din WordPress-databas. Se hur du optimerar WordPress-databasen.

Steg 1, installera Duplicator WordPress Plugin

Duplicator är det bästa migreringspluginet för WordPress. Den har över 1 miljon nedladdningar och högst rankade migreringsplugin. Det är ett gratis plugin och med detta plugin kan du säkerhetskopiera, klona och enkelt migrera WordPress-webbplatsen till en ny värd. 

En av de bästa sakerna med Duplicator-plugin är att din webbplats inte går offline när du flyttar WordPress-webbplatsen till en ny värd.

För att använda detta plugin går du först till WordPress-plugins> Lägg till nytt och sök efter Dupliceringsapparat. Efter detta, installera och aktivera detta plugin.

Duplicator Plugin-installation

Nu måste du skapa ett nytt paket för din webbplats. Paketet innehåller din WordPress-webbplats och databas. Till höger uppe i avsnittet ser du “skapa paket”Och klicka på den. Då ser du följande alternativ, klicka på Nästa.

Duplicator skapa paket

Efter det skannar den din webbplats och det kan ta några sekunder att slutföra. När skanningen är klar måste du bygga ditt paket men se till att alla alternativ är markerade som bra. Om ett alternativ är markerat som dåligt måste du fixa det. Klicka nu på build så börjar du bygga ditt paket. Det tar några minuter, så håll fliken öppen och vänta tills den är klar.

Duplicator Site Scan

När du är klar med att bygga paket måste du ladda ner båda “Installer”Och“arkiv”Fil. Ladda ner filerna och förvara dem på ett säkert ställe. Du behöver den för att flytta WordPress-webbplatsen till en ny värd.

Duplicatorpaketets status

Steg 2, Importera din WordPress-webbplats till en ny värd

I nästa steg måste du ladda upp “Installer”Och“arkiv”Filer till din nya värd som du har laddat ner. Du kan ladda upp det via din värd cPanel eller FTP-klient.

När du har laddat upp filer måste du göra det skapa en ny databas från din nya webbhotell. Men se till att du har gett alla behörigheter till användaren. Du måste behålla ditt nya databasnamnnamn, användare och lösenord lokalt och vi behöver det senare.

MySQL

Steg 3, Redigera värdfil från din dator för att förhindra driftsstopp

När du har laddat upp dina webbplatsfiler till din nya värd måste du komma åt din Installer för att börja installera din webbplats. Du kan komma åt din installationsfil genom att skriva den i din webbläsare,

”Http://www.yoursite.com/installer.php”

Medan du försöker öppna denna URL får du eventuellt 404-fel eftersom ditt domännamn fortfarande pekar på din gamla webbhotell. Så nu om du ändrar dina domännamnsserver får du en trasig webbplats eller så kommer din webbplats inte att vara offline. Som ett resultat kommer din webbplats att vara otillgänglig.

För att förhindra driftstopp måste du först redigera värdfilen från din dator. Så genom detta kartar värdfilen domännamnet till en specifik IP-adress. Men du kan göra det bara från din dator. Det betyder bara att du kan se webbplatsen från den nya värden där resten av världen kommer att se din webbplats från din gamla värd. Jag kommer att visa dig hur du redigerar värdfilen från både Windows och Mac.

Det första du behöver för att hitta IP-adressen till din nya webbhotell. Logga in på din nya värd cPanel och till vänster eller höger kan du se din webbhotell IP-adress. Om du har problem med att hitta det kan du fråga din webbhotellleverantör. Kopiera sedan IP-adressen och spara den lokalt.

SG cPanel IP

Som ni ser att min värd IP-adress är 37.60.253.54, så jag kommer att kopiera och notera den. Din IP-adress kommer inte att vara samma som min, så du måste skriva din.

Gå sedan till om du är Windows-användare program> Alla program> Tillbehör. Hitta anteckningar och kör som administratör. Efter det, för att gå “C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ etc”. Där ser du din värdfil och öppnar den.

C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ etc

För Mac-användare, gå till tillämpningar > verktyg > Terminal och ange följande kommando för att köra det.

sudo nano / privat / etc / värdar

Nu behöver du bara lägga till den nya IP-adressen till din värdfil.

Värdar Filredigering

Du måste ange din IP-adress och domännamn istället för yourdomain.com. Glöm inte att spara det. Nu kan du komma åt din nya webbplats från din dator.

Steg 4, Börja installera processen för din webbplats till ny värd

Nu är du redo att köra installationsfilen. För att köra installationsprogrammet måste du öppna din webbläsare och skriva din webbadress med installer.php som nedan.

http://www.yoursite.com/installer.php

När du har angett URL: n ser du en sida som denna. Om alla alternativ visas som pass, är du bra att gå. För att bearbeta detta, klicka på nästa knapp nedan.

Duplicator Deployment 1

I det här steget måste du ange ditt nya databasnamn, användare och lösenord som du just har skapat. Men se till att det inte finns något utrymme mellan dessa karaktärer. Klicka nu på Testdatabas för att kontrollera om du har angett databasinformation korrekt. Om testet klarat måste du klicka på nästa knapp för nästa steg.

Duplicator-databastest

I det här fältet måste du uppdatera din webbplats. Ange först din webbadress i URL-fältet. Som standard anger Duplicator-plugin din webbplats sökväg, så du behöver inte redigera den. Du kan ange din sidtitel nu eller så kan du redigera den senare från inställningarna.

När du flyttar WordPress-webbplatsen till en ny värd kan du skapa ett nytt administratörskonto men det är valfritt. Lämna det tomt om du vill använda ditt gamla admin-konto som du använder för din gamla webbplats.

Duplicatoruppdateringsdata

I det sista steget måste du logga in på din webbplats och kontrollera om allt fungerar korrekt.

Duplicatortest

När du har loggat in måste du ta bort installationsfilerna, rensa cache, spara permalänk och du är klar. Nu har du framgångsrikt migrerat din WordPress-webbplats till en ny värd.

Duplicator Data Clean

Steg 5, Ändra namnservrar

Eftersom du just har flyttat din WordPress-webbplats till en ny värd, men ditt domännamn pekar fortfarande på din gamla webbhotell. Så du måste ändra din namnserver och i den här guiden visar jag dig hur du ändrar domännamnservrar.

Gå först till din nya webbhotellpanel, gå till din kontoinformation, där hittar du dina namnservrar. Nu är det bara att kopiera dina namnservrar och notera det. Om du inte hittar dina namnservrar måste du kontakta din webbhotell.

SiteGround NameServers

Om du har registrerat ditt domännamn med GoDaddy, NameCheap eller någon annan domännamnsregistrator måste du logga in där. Eftersom jag har registrerat mitt domännamn hos GoDaddy, så visar jag dig hur du ändrar namnservrar. Denna process är densamma för alla domännamnsregistratorer.

Gå nu till “Mina produkter”, välj din domän och klicka på Hantera DNS.

GoDaddy domännamn

Klicka därefter på “Ändra namnservrar” så kommer en ruta att dyka upp. Ange sedan din nya värdnamnserver som du har kopierat från din nya värd. Efter att ha lagt till det, klicka på spara så är du klar.

GoDaddy lägg till namnservrar

Nu är din WordPress-migreringsprocess helt klar. Du har just ändrat dina domännamnservrar, det kan ta 6-24 timmar att sprida sig helt. Eftersom din gamla och nya värd innehåller samma webbplatsinnehåll så kommer din webbplats att vara synlig för alla. Detta bekräftar 100% drifttid av din webbplats.

När spridningen är klar, glöm inte att ändra värdfilen från din dator som du har ändrat i steg 3.

Efter fullständig spridning kommer din nya värd att servera webbplatsfiler till besökare. Men du bör vänta 5 dagar innan du avbokar din gamla värd.

Slutsats

Om din nuvarande webbhotell inte är bra som du förväntat dig eller om du har hög trafik på din webbplats, bör du flytta WordPress-webbplatsen till en bra webbhotell. Men du bör inte betala eller anställa en expert för att migrera din WordPress-webbplats. Att migrera en WordPress-webbplats till en ny värd är mycket enkel och snabb process. I denna handledning har jag visat steg för steg hur jag gör det. 

För att migrera WordPress-webbplatsen har jag använt det bästa WordPress-migreringspluginet som heter Duplicator eftersom det kommer gratis och mer praktiskt. Och det bästa med detta plugin är att du enkelt kan skapa en säkerhetskopia av din webbplats och enkelt flytta WordPress-webbplatsen till en ny webbhotell.

Jag hoppas att denna handledning hjälpte dig att framgångsrikt flytta eller migrera WordPress-webbplatsen till en ny värd utan någon stillestånd. Om du har några frågor eller några åsikter om denna självstudie, släpp en kommentar nedan. Du kan också ansluta oss till Facebook, Twitter, Google+.

Här är viktigare WordPress-artiklar du kanske vill se,

 • 5 bästa WordPress Migration-plugins för att säkert flytta WordPress-webbplatsen till en ny värd
 • 7 bästa Google AdSense-plugins för WordPress [2017 Edition]
 • 9 bästa WordPress-värd under 2017 [Expertens bästa val]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector