Hvorfor WordPress er fantastisk (og hvordan man kommer i gang med at designe og optimere et fuldstændigt legitimt websted)

03.06.2020
WordPress 'Hvorfor WordPress er fantastisk (og hvordan man kommer i gang med at designe og optimere et fuldstændigt legitimt websted)
0 6 мин.

WordPress Blue


Hvis du vil designe et professionelt websted eller en blog (især en der er SEO-venlig), WordPress er et fremragende valg.

WordPress er 100% gratis og kræver over 24% af websteder. Der er et fantastisk udvalg af temaer, hosting, plugins (til tilføjelse af funktionalitet) og selve WordPress er ganske let at lære. Jeg har designet og optimeret WordPress-websteder siden 2011 og vil vise, hvorfor WordPress er fantastisk, plus tip til at komme i gang med domæner, hosting, temaer og andre ressourcer.

Jeg vil bestemt anbefale WordPress.org over WordPress.com, da dette giver dig fuld kontrol over dit websted og adgang til vigtige plugins (plus andre indstillinger). Selvom det er lidt mere kompliceret at konfigurere, kan du altid leje en freelancer WordPress-udvikler for $ 40 / hour.

Den ene ting, jeg lærte om WordPress, er, at der er utallige muligheder fra både et websteddesign og SEO-perspektiv. Der er masser af SEO-optimerede WordPress-temaer at vælge imellem som kan tilpasses helt efter dit unikke webstedsdesign og SEO-behov. Jeg forstår også, at der er en masse information derude, og indlæringskurven kan være temmelig stejl for nogen, der er ny til at arbejde med WordPress, og hvad så meget nyt til SEO.

Her er nogle ressourcer, der hjælper dig med at komme i gang …

 • 10-trins tjekliste til design af dit WordPress-sted
 • Migrering af dit eksisterende websted til WordPress

1. WordPress Hosting
At få domæne og hosting er det første skridt til opbygning af en webside. Jeg anbefaler SiteGround’s GoGeek-plan ($ 11,95 / måned), da det får dit websted til at indlæse hurtigt, OG du får prioriteret support. Hvis du har et stramt budget, har de StartUp ($ 3,95 / måned) og GrowBig-planen (5,95 / måned). SiteGround har den bedste support derude, plus du får et gratis domænenavn.

2. WordPress-temaer
Dette er det samme som webstedsskabeloner, kun de fleste WordPress-temaer er superfleksible og kan tilpasses meget. Der er masser af WordPress-temaer derude, og nogle er bedre end andre. Jeg foreslår, at du starter med disse top-notch temabutikker:

3. WordPress-plugins
WordPress-plugins er som apps til smartphones. De tilføjer funktionalitet til dit websted, der muligvis ikke er indbygget i dit WordPress-tema (dette kan være design, SEO, Google Analytics, sociale medieknapper osv.). Og ligesom apps er der tusinder af WordPress-plugins derude. Men for at gøre det let, her er de plugins, jeg anbefaler at starte med:

4. SEO (Søgemaskineoptimering)
Matt Cutts (chef for spam hos Google) siger, at WordPress tager sig af cirka 90% af SEO-mekanikken – en teknisk del af SEO. Der er meget til SEO, så alt hvad du ikke behøver at bekymre dig om er en god ting. Der er også mange WordPress-plugins, værktøjer og ressourcer derude. Her er nogle WordPress SEO-tutorials, der hjælper dig med at komme i gang …

5. Blogging
WordPress blev oprindeligt bygget som en blogging-platform, men gennem årene udviklede det sig til et indholdsstyringssystem, der blev brugt til at opbygge websteder, blogs og websteder, der har blogs. Du kan nemt tilføje sider og blogindlæg, bruge kategorier / tags til at organisere artikler og tilpasse dem til at se super flot ud. Denne artikel hjælper med både blogging og design …

6. design
“Kan WordPress gøre dette?” Det er det mest almindelige spørgsmål, jeg hører, og jeg har ærligt aldrig haft noget at sige nej. Næsten alle WordPress-temaer har indbyggede funktioner som porteføljer, sociale medier, kontaktformularer, skyder og andre funktioner. Hvis et tema ikke har det, gør en plugin sandsynligvis det.
7. Funktionalitet
Fra tilføjelse af indhold til indlejring af YouTube-videoer, hele vejen til at sælge produkter gennem e-handel og integration af et nyhedsbrev, kan WordPress håndtere stort set alt.
8. Mindre kodning
Når dit websted er konfigureret i WordPress, redigerer du dit websted i WordPress-instrumentbrættet. Dashboardet gør det nemt at tilføje og redigere indhold uden at kende kode. Dog vil det være meget nyttigt at lære HTML og CSS. Du kan lære dette på W3-skoler:

9. Fællesskab og støtte
Gratis WordPress-hjælp er let at komme med. WordPress fora kan fortælle dig nøjagtigt, hvordan du løser de fleste problemer. Mange WordPress-temaer leveres også med deres eget supportforum, og fordi WordPress er meget udbredt, er der tusinder af videotutorials på Youtube.
10. Betalt hjælp er rundt om hjørnet
At finde en WordPress-designer er let (jeg plejede at være en og påtager mig stadig nogle designprojekter). Tjek WordPress-designere på Upwork – du kan filtrere dine freelancere efter anmeldelser, priser osv. Sådan brugte jeg til at udvikle websteder, der var ud over mit kvalifikationsniveau.

11. WordPress er gratis
Hvert websted har gebyrer for domæne og hosting, men WordPress i sig selv er helt gratis. Det samme er flertallet af WordPress-plugins. Du kan endda finde en masse gratis WordPress-temaer, men jeg vil holde mig med et premium-tema, da temaudvikleren får betalt – så de sørger for, at temaet er legitimt. De vigtigste omkostninger ved at oprette et websted er din tid.
12. At komme i gang er let
Start med at gå til SiteGround for at hente dit domæne og hosting. Vælg derefter et WordPress-tema, der passer til dine designbehov (tjek StudioPress, Zigzagpress, Web Savvy Marketing). Det kan være en god ide at konsultere en WordPress-ekspert, når du vælger dit tema, men de temabutikker, jeg har opført, er et godt sted at starte. Installer derefter WordPress og dit tema på din SiteGround-konto, så er du klar til at logge ind på dit websted og begynde at oprette.

Jeg ved, at der er en læringskurve til at bruge WordPress. Selvom jeg ikke foretager nogen gratis konsultationer, er jeg altid glad for at svare på de spørgsmål, du har i kommentarfeltet! Bare slip mig en linje, så vender jeg normalt tilbage til dig om en dag eller to. Held og lykke med dit websted!

Skål,

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector