Hvorfor WordPress er kjempebra (og hvordan komme i gang med å designe og optimalisere et fullstendig legitimt nettsted)

WordPress Blue


Hvis du vil utforme et profesjonelt nettsted eller en blogg (spesielt en som er SEO-vennlig), WordPress er et utmerket valg.

WordPress er 100% gratis og gir mer enn 24% av nettsteder. Det er utrolig utvalg av temaer, hosting, plugins (for å legge til funksjonalitet) og WordPress i seg selv er ganske enkelt å lære. Jeg har designet og optimalisert WordPress-nettsteder siden 2011 og vil vise hvorfor WordPress er kjempebra, i tillegg til tips om hvordan du kommer i gang med domener, hosting, temaer og andre ressurser..

Jeg anbefaler definitivt WordPress.org over WordPress.com siden dette gir deg full kontroll over nettstedet ditt og tilgang til viktige plugins (pluss andre alternativer). Selv om det er litt mer komplisert å konfigurere, kan du alltid gjøre det ansett en frilanser WordPress-utvikler for $ 40 / hour.

Den ene tingen jeg lærte om WordPress, er at det er uendelige muligheter fra både et webdesign og SEO-perspektiv. Det er tonnevis med SEO-optimaliserte WordPress-temaer å velge mellom som kan tilpasses helt etter ditt unike nettsteddesign og SEO-behov. Jeg forstår også at det er mye informasjon der ute, og læringskurven kan være ganske bratt for en som er ny til å jobbe med WordPress, enn si ny på SEO.

Her er noen ressurser for å hjelpe deg i gang …

  • 10-trinns sjekkliste for utforming av ditt WordPress-nettsted
  • Migrere det eksisterende nettstedet ditt til WordPress

1. WordPress Hosting
Å få domenet og være vertskap er det første trinnet for å bygge et nettsted. Jeg anbefaler SiteGrounds GoGeek-plan ($ 11,95 / måned) siden den får nettstedet ditt til å laste raskt OG du får prioritert støtte. Hvis du har et stramt budsjett, har de StartUp ($ 3,95 / måned) og GrowBig-planen (5,95 per måned). SiteGround har den beste støtten der ute, pluss at du får et gratis domenenavn.

2. WordPress-temaer
Dette er det samme som nettstedsmaler, bare de fleste WordPress-temaer er superfleksible og kan tilpasses høyt. Det er mange WordPress-temaer der ute, og noen er bedre enn andre. Jeg foreslår at du starter med disse førsteklasses temabutikkene:

3. WordPress-plugins
WordPress-plugins er som apper for smarttelefoner. De legger til funksjonalitet på nettstedet ditt som kanskje ikke er innebygd i WordPress-temaet ditt (dette kan være design, SEO, Google Analytics, sosiale medieknapper osv.). Og som apper, er det tusenvis av WordPress-plugins der ute. Men for å gjøre det enkelt, her er plugins jeg anbefaler å starte med:

4. SEO (Søkemotoroptimalisering)
Matt Cutts (sjef for spam hos Google) sier WordPress tar seg av omtrent 90% av SEO-mekanikken – en teknisk del av SEO. Det er ganske mye å SEO, så alt du ikke trenger å bekymre deg for er en god ting. Det er også mange WordPress-plugins, verktøy og ressurser der ute. Her er noen WordPress SEO tutorials som hjelper deg å komme i gang …

5. Blogging
WordPress ble opprinnelig bygget som en bloggplattform, men gjennom årene utviklet det seg til et innholdsstyringssystem som ble brukt til å bygge nettsteder, blogger og nettsteder som har blogger. Du kan legge til sider og blogginnlegg med letthet, bruke kategorier / koder for å organisere artikler og tilpasse dem slik at de ser super fine ut. Denne artikkelen vil hjelpe med både blogging og design …

6. design
“Kan WordPress gjøre dette?” Det er det vanligste spørsmålet jeg hører, og jeg har ærlig talt aldri sagt nei. Nesten alle WordPress-temaer har innebygde funksjoner som porteføljer, sosiale medier, kontaktskjemaer, glidebrytere og andre funksjoner. Hvis et tema ikke har det, gjør det sannsynligvis en plugin.
7. Funksjonalitet
Fra å legge til innhold til å legge inn YouTube-videoer, helt til å selge produkter gjennom e-handel og integrere et nyhetsbrev, kan WordPress takle stort sett hva som helst.
8. Mindre koding
Når nettstedet ditt er konfigurert i WordPress, redigerer du nettstedet ditt i WordPress-oversikten. Dashbordet gjør det enkelt å legge til og redigere innhold uten å vite kode. Det vil imidlertid være veldig nyttig å lære HTML og CSS. Du kan lære dette på W3 Schools:

9. Fellesskap og støtte
Gratis WordPress-hjelp er lett å komme med. WordPress fora kan fortelle deg nøyaktig hvordan du løser de fleste problemer. Mange WordPress-temaer kommer også med sitt eget støtteforum, og fordi WordPress er mye brukt finnes det tusenvis av videoopplæringer på Youtube.
10. Betalt hjelp er rundt hjørnet
Det er enkelt å finne en WordPress-designer (jeg pleide å være en og tok på meg noen designprosjekter). Ta en titt på WordPress-designere på Upwork – du kan filtrere frilansere etter anmeldelser, priser osv. Slik utviklet jeg nettsteder som var utenfor kompetansenivået mitt.

11. WordPress er gratis
Hvert nettsted har domener og vertshonorarer, men WordPress i seg selv er helt gratis. Det samme er flertallet av WordPress-plugins. Du kan til og med finne mange gratis WordPress-temaer, men jeg vil holde meg til et premiumtema siden temautvikleren får betalt – så de vil sørge for at temaet er legitimt. Hovedkostnadene ved å opprette et nettsted er tiden din.
12. Å komme i gang er enkelt
Start med å gå til SiteGround for å hente domenet og hosting. Velg deretter et WordPress-tema som passer dine designbehov (sjekk ut StudioPress, Zigzagpress, Web Savvy Marketing). Det kan være lurt å konsultere en WordPress-ekspert når du velger tema, men de temabutikkene jeg listet opp er et bra sted å starte. Installer deretter WordPress og temaet på SiteGround-kontoen din, så er du klar til å logge inn på nettstedet ditt og begynne å opprette.

Jeg vet at det er en læringskurve for å bruke WordPress. Selv om jeg ikke foretar noen gratis konsultasjoner, er jeg alltid glad for å svare på alle spørsmålene du har i kommentarfeltet! Bare slipp meg en linje så kommer jeg tilbake til deg om en dag eller to. Lykke til med nettstedet ditt!

Jubel,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map