Как да добавите въпроси за сигурност към страницата за вход в WordPress

Вероятно сте забелязали, че повечето от големите компании, образователни институции, финансова организация ви молят да добавите въпроси за сигурност в акаунта си по време на регистрацията, за да потвърдите самоличността си. Въпросът и отговорът за сигурност осигуряват допълнителен слой сигурност, за да удостоверят допълнително самоличността ви, когато влезете. Ако използвате WordPress, можете лесно да добавите въпроси за сигурност към страницата за вход и регистрация в WordPress..


В този урок ще споделим Как да добавим въпроси за сигурност към страницата за регистрация и вход в WordPress.

Защо трябва да добавяте въпроси за сигурност към страницата за вход и регистрация в WordPress?

Чрез добавяне на въпроси за сигурност към страницата за регистрация в WordPress, потребителите ще бъдат помолени да зададат въпрос за сигурност с отговор. Тогава потребителят трябва да отговори на въпроса за сигурност за вход, както е задал по време на регистрацията в сайта. Ако потребителят въведе грешен отговор, той не може да влезе. 

По същия начин при паролата за WordPress въпросът за сигурността има огромно влияние върху сигурността на WordPress. Ако използвате уебсайт с много автори, вероятно трябва да добавите въпроси за сигурност към екрана за вход в WordPress.

Например, нормалното потребителско име и парола за WordPress могат лесно да бъдат хакнати, но въпросът и отговорът на сигурността не се предполага. Така че няма начин да го напукаме. По този начин можете да защитите вашия сайт от хакери и спамъри.

Как да добавите въпроси за сигурност към страницата за влизане и регистрация в WordPress?

Добавянето на въпрос за сигурност към страницата за вход и регистрация в WordPress е много лесно. Първо, трябва да инсталирате и активирате Въпрос за сигурност на WP от директорията на приставки за WordPress. WP Plugin за защита позволява опция за въпроси за сигурност при регистрация в WordPress, влизане и забравена парола. 

Характеристика:

 • Можете да добавите неограничен брой въпроси за сигурност.
 • Можете да покажете / скриете въпроса за сигурността на страницата за регистрация, страницата за вход и страницата със забравена парола.
 • Потребителите могат да зададат отговор за сигурност от страницата на потребителския си профил.

Задаване на WP сигурност

Отидете на Настройки> Въпроси за защита на WP> Настройки както показах на горната снимка. По подразбиране към този плъгин са добавени много въпроси. Оттам можете да добавите или премахнете всички въпроси от списъка.

Добавяне на въпроси за сигурност на екрана за влизане, регистрация и забравена парола в WordPress

В края на тази страница с настройки за „WP въпроси за сигурност“ ще видите няколко опции като тази по-долу. Като ги активирате, тя ще добавя въпроси за сигурност към вашия екран за вход в WordPress, регистрация и забравен парола.

Опции за екран за влизане в WP

Сега кликнете върху бутона Запиши, за да запазите настройките. След това опреснете страницата за вход, за да видите промените.

Екран за вход: Вашият екран за вход ще изглежда така. Оттук трябва да предоставите вашето потребителско име, парола и отговор за сигурност.WP Security Login

Екран за регистрация: Ако добавите въпрос за сигурност към страницата за регистрация в WordPress, тогава екранът на регистъра ще изглежда така. Можете да изберете всеки въпрос за сигурност от падащия бутон.

WP регистър за сигурност

Екран на забравена парола: Екранът за забравена парола ще изглежда така. Добра идея е да активирате опцията за въпрос за сигурност на страницата със забравена парола. Това ще попречи на спамерите да поискат „забравена парола“ на вашия уебсайт.

WP Security Забравена парола

Добавете Въпрос за сигурност ръчно към потребителите си

Като използвате плъгин WP Security Question, можете да добавите въпроси за сигурност на страницата за регистрация в WordPress. Така само новите потребители могат да задават свой собствен въпрос за сигурност и отговор.

Ако искате да зададете въпрос за сигурност на старите си потребители на вашия сайт, трябва да го добавите ръчно. За целта потребителите трябва да отидат в секцията на страницата на профила си и да зададат свои собствени въпроси и отговори за сигурност. В този случай и потребителите, и администраторът на сайта могат да зададат въпрос за сигурност.

WP добавете потребителски въпрос

заключение

Има много различни начини за осигуряване на уебсайт на WordPress. Добавянето на въпрос за сигурност на страницата за вход или регистрация в WordPress е добър избор и има огромно влияние върху сигурността на вашия сайт. Той осигурява допълнителен слой сигурност чрез валидиране на самоличността на потребителя.

Освен това добавянето на поле за въпроси за сигурност в приставката за вход в WordPress и „забравена парола“ също не позволява на спамерите да използват вход и опции за забравена парола.

Добавихте ли въпроси за сигурност към страницата си за вход в WordPress? Ето още статии за сигурност на WordPress за вас.

 • Как да промените URL адреса за вход в WordPress Admin
 • Как да промените защитата на WordPress и солените клавиши
 • Как да ограничите опитите за влизане в WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map