Kako u potpunosti blokirati neželjene komentare i registracione botove u WordPressu

04.06.2020
WordPress 'Kako u potpunosti blokirati neželjene komentare i registracione botove u WordPressu
0 6 мин.

Jeste li umorni od gomile neželjenih komentara i registracija na svom WordPress blogu? Pa, niste sami, svi se više ili manje suočavaju s istim problemom. Neželjene komentare generiraju neželjeni oglasi koji popunjavaju odjeljak komentara neželjenim vezama. Ove vrste veza ne pošiljaju samo vaše područje komentara, već također štete vašem SEO-u. Srećom, za WordPress dostupni su antispam dodaci koji mogu blokirati neželjene komentare, registracije i spriječiti botove da pristupe vašoj web stranici..


Međutim, većina antispam dodataka može obaviti samo određeni zadatak, na primjer, blokiranje neželjenih komentara ili zaustavljanje registracije neželjene pošte itd. Ako želite blokirati neželjenu poštu u različitim područjima poput komentara, stranice za registraciju, obrazac za kontakt, obrazac za pretplatu itd. morate instalirati više dodataka za svaki broj, što predstavlja veliku glavobolju i većinom oni mogu usporiti vaše web mjesto.

Pa evo dolazi CleanTalk, sve-u-jednom antispam dodatak za WordPress.

U ovom tutorialu ću podijeliti kako blokirati neželjene komentare i registracione botove u WordPressu pomoću CleanTalk dodatka.

Zašto koristiti CleanTalk?

CleanTalk je jedan od najboljih dodataka za zaštitu od neželjene pošte za WordPress koji blokira sve neželjene komentare, registracije, pretplate i sprečava neželjene botove da uključe vašu web lokaciju. 

Za razliku od drugih WordPress dodataka protiv neželjene pošte, CleanTalk ne zahtijeva nikakvo postavljanje. Djeluje izvan okvira, ali možete prilagoditi postavke.

Jedna od najboljih značajki ovog dodatka je ta što ne zahtijeva od korisnika da dovrše Captcha, kvizove, matematičko pitanje ili podudaranje slike da bi ostavili komentar ili se registrirali na vašoj web lokaciji.

CleanTalk je nevidljiv. Nakon aktiviranja CleanTalk započinje s radom. CleanTalk može:

 • Zaustavite neželjene komentare
 • Zaustavite registracije neželjene pošte
 • Zaustavite pretplate neželjene pošte
 • Zaustavite neželjenu poštu u e-pošti
 • Zaustavite rezervaciju neželjene pošte, ankete, ankete
 • Zaustavite neželjenu poštu u WooCommerceu
 • Provjerite postojeće komentare zbog neželjene pošte
 • Zaštitite odredišne ​​stranice WordPress-a

CleanTalk odlično funkcionira s popularnim dodacima WordPress cache-a poput W3 Total Cache, WP Najbržeg Cache-a, WP Super Cache-a, WP-Rocket itd..

Možete i blokirati komentare koji sadrže zaustavljene riječi da biste povećali zaštitu od neželjene pošte i poruke.

Ovaj dodatak ima više slojeva filtracije neželjene pošte i blokira samo neželjene datoteke.

CleanTalk tvrdi da pružaju najbolju uslugu zaštite od neželjene pošte za web stranice, a njihov postupak filtriranja neželjene pošte vrlo je pozitivan (99,9% pozitivnih rezultata).

Kako blokirati neželjene komentare i registracije koristeći CleanTalk

Prvo instalirajte i aktivirajte dodatak CleanTalk iz galerije dodataka WordPress.

Instalirajte dodatak Cleantalk WordPress

Nakon aktiviranja dodatka, idite na postavke> Zaštita od neželjene pošte od CleanTalk-a. Zatražit će vas da uđete u pristupni ključ. Pristupni ključ je kôd za aktivaciju za CleanTalk.

Troškovi dodatka $ 8 godišnje, ali možete dobiti probno razdoblje za 7 dana.

CleanTalk Pristupni ključ

Klikni na Automatski dobijte pristupni ključ dugme. Pritom će dodatak automatski stvoriti račun i stvoriti pristupni ključ za aktiviranje ovog dodatka. Primit ćete i e-poštu koja sadrži vaše korisničko ime, lozinku i pristupni ključ CleanTalk.

Ako želite ručno dobiti pristupni ključ, ručno kliknite na ključ Dohvati pristup i to će vas odvesti na stranicu za prijavu na CleanTalk..

Nakon dobivanja tipke Access kliknite na Spremi promjene za pohranjivanje postavki.

Cleantalk je od sada zaštićen vašim registracijskim obrascima, obrascima za komentare, kontaktnim obrascima, prilagođenim kontaktnim obrascima.

Neželjeni vatrozid: CleanTalk također nudi vatrozid web mjesta koji pomaže filtrirati neželjene datoteke prije nego što pristupe vašoj web lokaciji. Također smanjuje upotrebu hostinga CPU-a i poboljšava vrijeme učitavanja stranica.

Napredne postavke CleanTalk-a: CleanTalk se prema zadanim postavkama koristi postavke koja dobro funkcionira. Ako želite izmijeniti postavke, kliknite na Napredne postavke.

Evo donjih postavki dodataka koje koristim.

1. Oblici zaštite:

CleanTalk obrasci za zaštitu

2. Komentari i poruke

Komentari i poruke CleanTalk-a

3. Obrada podataka

CleanTalk obrada podataka

4. Admin bar

CleanTalk Admin Bar

Kada završite s izmjenama postavki dodatka, kliknite na Spremi promjene pohraniti nove promjene.

To je to. Postavljanje je završeno.

Provjera neželjenih zapisa na CleanTalk nadzornoj ploči

Statistiku dnevnika neželjene pošte možete vidjeti na administratorskoj ploči WordPress-a. Za detaljnije neželjene zapise prijavite se na svoj CleanTalk račun.

Na ploči se vidi koliko je zahtjeva označeno kao neželjeni sadržaj ili odobren.

CleanTalk statistika evidencije neželjene pošte

Za detaljne informacije, kliknite na Prijava.

Web mjesto CleanTalk

Iz zapisnika možete provjeriti je li ovo neželjena pošta ili ne. Možete ih označiti i kao neželjenu poštu i dodati ih na osobne crno-bijele liste.

CleanTalk spam zapisi

Osobni popisi CleanTalk-a

Ovo je mjesto odakle možete upravljati svojim osobnim crnim & bijele liste, ograničene riječi, zabranu zemlje, jezik na crnom popisu i još mnogo toga.

Prvo kliknite na Osobni popisi s administratorske ploče CleanTalk. Zatim kliknite na Dodajte novi filtar i filtar odaberite s padajuće opcije koju želite omogućiti.

Filter osobnih popisa CleanTalk

Sada kliknite na staviti na crnu listu gumb za spremanje novih postavki.

To je to. Od sada će dodatak blokirati sve neželjene komentare, registracije, pretplate itd. I vidjet ćete poboljšanje na vašem SEO-u.

cijena: Troškovi dodatka $ 8/ godina.

Posjetite CleanTalk dodatak

Završne misli

Nitko ne voli neželjenu poštu.

Postoje različiti načini na koje spameri mogu uništiti vaše web mjesto pomoću komentara, registracije, kontaktnih obrazaca i čineći vas više zaokupljenim neproduktivnim djelima.

Ako vam se prikaže mnogo neželjenih komentara, registracija na vašem WordPress blogu, postaje vrlo teško boriti se protiv neželjene pošte i shvatiti koja je prava, a koja neželjena..

Zato biste za web mjesto WordPress trebali upotrebljavati dodatak protiv neželjene pošte.

Antispam dodatak automatski blokira neželjene komentare, registracije i sprječava pristup neželjenim sadržajima na vašoj web stranici. To vam štedi vrijeme i možete se usredotočiti na svoj rad.

U ovom sam članku podijelio kako možete blokirati neželjene komentare i registracione botove u WordPressu pomoću CleanTalk antispam dodatka. Također sam pokazao kako pravilno konfigurirati dodatak.

Ako vam ovaj udžbenik bude koristan, podijelite ga sa svojim prijateljima. Ako imate bilo kakva pitanja na umu, obratite nam se u odjeljku za komentare.

[easy-tweet tweet = ”Na moje web mjesto #WordPress svakodnevno dobivam puno komentara od # spam-a. Na kraju, riješio sam problem pomoću ovog vodiča ”]

Povezani članci u programu WordPress,

 • Vodič za početnike za WordPress uloge i mogućnosti
 • 5 najboljih dodataka za nadgledanje korisnikove aktivnosti u WordPressu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector