Kako ugraditi Google obrasce u WordPress

04.06.2020
WordPress 'Kako ugraditi Google obrasce u WordPress
0 10 мин.

Jeste li se ikad zapitali kako možete umetnuti Google obrasce na svoje WordPress web mjesto umjesto dodatka? Pa, potpuno je jednostavan proces dodavanja Google obrasca na web mjesto WordPress i ima više funkcionalnosti od uobičajenog dodatka za obrazac.


Ako proizvode ili usluge prodajete na mreži, tada biste trebali primiti povratne informacije / prijedloge svojih kupaca za poboljšanje kvalitete vašeg proizvoda i dodavanje značajki. Za to vam je potreban obrazac za anketu ili obrazac za povratne informacije. Više od toga, ako želite obrazac za prijavu ili bilo koji drugi obrazac za pozivnicu, za to vam je potreban WordPress dodatak.

Ali prije nego što instalirate dodatak za WordPress obrazac, trebali biste pokušati Google obrazac. Google obrasci daleko su bolji od bilo kojeg drugog dodatka za WordPress obrazac. Google obrasci su jednostavni za upotrebu i možete stvoriti bilo koju vrstu obrazaca bez ikakvih ograničenja.

Zašto biste trebali koristiti Google obrasce?

Ugradi Google obrasce

Google obrazac je besplatni internetski softver koji nudi Google. Koristeći Google obrasce, lako možete kreirati internetske ankete, kvizove, registracijski obrazac i ugrađivati ​​se na svoju WordPress web stranicu, pa čak i to možete podijeliti s više web lokacija.

Google obrasce je lako stvoriti i ima mnogo mogućnosti prilagodbe od dodatka za WordPress obrazac. Neke od sjajnih značajki Google obrasca su:

 • Možete stvoriti internetske ankete, obrasce za registraciju, kvizove, mrežne ankete itd.
 • Možete stvoriti prilagođeni tekst, stavak, opcije s više izbora i potvrdne okvire.
 • Koristeći njihovo povlačenje & drop funkcija, lako možete postavljati pitanja.
 • Dostupni su mnogi obrasci predložaka.
 • Možete prikupiti e-poštu za pretplatnike biltena.
 • Možete upotrebljavati njihove dodatke za moćnije značajke.
 • I mnogo više.

U ovom tutorialu prikazujem kako ugraditi Google obrasce na svoju WordPress web lokaciju. Dva su načina na koja možete dodati Google obrazac na svoju web lokaciju:

 • Možete izravno izraditi google obrazac i umetnuti se na svoju WordPress web lokaciju te vam za to ne treba nijedan dodatak..
 • Možete dodati google obrazac na svoju web stranicu pomoću dodatka.

Kako ugraditi Google obrasce u WordPress?

Integriranje Google forme u WordPress vrlo je jednostavno. Ako već imate Gmail račun, onda se jednostavno morate prijaviti i otići na Google obrasci. Google obrasci mogu biti korisni za jednostavne opcije obrazaca, ali ako želite stvoriti složenije forme koji imaju uvjetnu logiku, integraciju plaćanja itd. Možete provjeriti ovo Google Forms alternativa.

Predlošci Google obrasca

Nakon otvaranja stranice Google obrasca, odande trebate odabrati predložak obrasca. Dostupno je nekoliko vrsta oblika, npr. kontakt obrazac, pozivnica za zabavu, prijava događaja, kvizovi itd. To su uobičajeni obrasci koji se uglavnom koriste. Ako želite vidjeti više predložaka Google obrazaca, kliknite gumb sa strelicom na padajućem polju koji je prikazan na toj slici.

Sada kliknite bilo koji predložak koji želite koristiti za obrazac. Da biste stvorili Google obrazac, najprije navedite naslov obrasca i opis, a zatim započnite dodavati polja obrasca. Prema zadanim postavkama vidjet ćete polje samo za ime, e-poštu i telefonski broj. Da biste dodali novo pitanje, kliknite gumb plus. Dostupno je puno mogućnosti obrasca. Također možete dodati slike i videozapise u Google obrazac, a oblik možete podijeliti prema vašem izboru.

Google Obrazac za uređivanje

Ovaj obrazac ima ugrađenu značajku povlačenja i ispuštanja. Ako želite premjestiti pitanje gore ili dolje, samo ga povucite i ispustite bilo gdje u obrascu. Ako želite urediti pitanje, kliknite ga lijevim klikom i uredite.

Promjena pozadine Google obrasca

Svaki Google obrazac dolazi sa zadanom temom i bojom pozadine. U slučaju da želite promijeniti pozadinu Google obrasca, kliknite na Paleta boja i odaberite temu. Na raspolaganju je puno tema koje se mogu koristiti ili možete koristiti svoju fotografiju. 

Postavke za promjenu Google obrasca

Kada završite s uređivanjem obrasca, kliknite na Poslati gumb za dobivanje koda za ugradnju.

Nakon klika na poslati gumb, pojavit će se skočni okvir. Odatle morate kliknuti na opciju ugrađivanja i možete urediti veličinu obrasca. Prema zadanim postavkama, veličina obrasca iznosi 760 PX / 500 PX, a možete promijeniti veličinu obrasca ako želite. Sada kliknite na vezu da biste kopirali ugrađeni kod.

Google ugrađuje kod

Sada se morate prijaviti na svoju nadzornu ploču administratora WordPress. Google obrazac možete dodati bilo gdje na svojoj web lokaciji, tj. Na stranice, postove, zaglavlje i podnožje. Da biste ugradili Google obrazac na svoju WordPress stranicu, idite na stranice> Dodaj novi i prebacite se na tekst urednik. Zatim jednostavno zalijepite kôd tamo.

dodajte obrazac Google Embed u WordPress

Sada kliknite na Objaviti da biste spremili promjene, a obrazac možete pregledati klikom na Pregledajte promjene da biste vidjeli Google ugrađeni obrazac u WordPress.

Pregled Google obrasca

Sada ste uspješno ugradili Google obrazac na svoju WordPress stranicu.

Ali problem je s jednostavnim ugrađivanjem koda u vašu WordPress web lokaciju što Google obrazac dolazi sa zadanom temom stila i ne odgovara vašoj WordPress temi. Osim toga obrazac ne možete prilagoditi kako želite.

Dakle, evo dolazi Dodatak Google Forms WordPress. Pomoću tog dodatka moći ćete prilagoditi ovaj obrazac i možete prenijeti svoj Googleov obrazac na sljedeću razinu.

Pa pogledajmo kako pomoću dodatka dodavati Google obrasce na web mjesto WordPress.

Kako integrirati Google obrazac u WordPress pomoću dodatka

Google Form WordPress dodatak

Google Obrasci je vrlo jednostavan WordPress dodatak koji dohvaća objavljene Google obrasce pomoću WordPress prilagođenog posta ili kratkog koda. Ovaj dodatak prvo uklanja Google reper HTML, a zatim ga prikazuje kao HTML obrazac na vašoj stranici ili postu. Ovaj dodatak dodaje dodatne mogućnosti koje su potrebne za vaš obrazac, na primjer:

 • U svoj obrazac možete dodati Google Captcha kako biste spriječili slanje neželjene pošte
 • Možete podijeliti obrazac u stupce
 • Nakon slanja obrasca, korisniku će poslati e-poštu
 • Možete dodati prilagođeni URL stranice za potvrdu
 • Za obrazac možete koristiti prilagođeni CSS
 • i mnogo više…

Da biste koristili ovaj dodatak, prvo preuzmite Google Obrasci WordPress dodatak i instalirajte ga. Nakon što ga aktivirate, na vašoj WordPress nadzornoj ploči možete vidjeti opciju Google Forms.

Instalirajte Google obrasce

Zatim kliknite Dodaj novi Google obrazac da biste ugradili unaprijed pripremljeni Google obrazac na svoju WordPress web lokaciju. Ako ste već stvorili obrasce, kliknite na Google obrasce da biste vidjeli oblike koje ste stvorili.

Google stariji obrasci

Odatle kliknite na Pošaljite obrazac gumb kao što ste to učinili za noviju verziju Googleovih obrazaca. Nakon što kliknete na nju, dobit ćete zajedničku vezu, ali ne kliknite ugrađeni.

Google Pošalji stari obrazac

Sada jednostavno kopirajte URL i vratite se na svoju nadzornu ploču administratora WordPressa gdje ste stali. Ići Google Obrasci> Dodajte novi Google obrazac.

Postavke za WordPress Google obrasce

U polje URL obrasca unesite vezu Google obrasca koju ste upravo stvorili pomoću starih Googleovih obrazaca. Zatim kliknite na Objaviti za spremanje postavki.

Zatim možete dodati neobavezno Potvrdite URL također. To može biti ili stranica za potvrdu ili stranica zahvale koliko želite. Dodavanjem URL stranice u polje za potvrdu URL-a korisnik će biti preusmjeren na tu stranicu nakon što uspješno ispuni ovaj Googleov obrazac na vašoj web lokaciji..

Za atribut prilagođenog stila stranice za potvrdu možete definirati kako će stranica za potvrdu biti predstavljena. Možete ga postaviti na nijedan, preusmjeravanje ili AJAX. Ako postavite nijednu, onda vas neće preusmjeriti na bilo koju stranicu, a ako je postavite na Preusmjerivanje, nakon prenošenja obrasca preusmjerit će vas na stranicu Preusmjeravanje..

Objavljivanje Google obrazaca na vašem web mjestu WordPress

Sada ste ugradili Google obrazac na svoju WordPress web stranicu, sada je vrijeme da ga objavite. Dobra stvar Googleovih obrazaca je ta što ne morate kopirati URL Google obrasca, možete izravno dodati Google obrazac na svoju WordPress web lokaciju koristeći kratke kodove. Nakon što ste stvorili Google obrasce i ugradili ga na svoju WordPress stranicu, idite na Google obrasce sa svoje WordPress nadzorne ploče. Tamo ćete vidjeti koliko ste obrazaca stvorili. Na primjer, stvorio sam obrazac za pozivnicu za stranke i dodati ću ga na svoju web lokaciju.

Kratki kôd Google obrasca

Da biste dodali Google obrazac na svoju WordPress web stranicu, kopirajte ovaj kratki kôd i zalijepite ga bilo gdje na svojoj stranici ili postu.

Google obrazac kod

Sada možete pregledati stranicu kako biste provjerili kako obrazac izgleda. Ako ste zaboravili dodati bilo koje pitanje svom Google obliku ili ga morate izmijeniti, to možete učiniti uređivanjem izvornog Google obrasca. Provjerimo kako izgleda obrazac.

Ugradite Google obrasce na WordPress

Kako pregledati i upravljati odgovorima Google obrasca

Nakon uspješnog dodavanja Google obrasca na vašu WordPress stranicu, možda se pitate kako pregledati odgovore obrazaca. Pa, to je vrlo lako. Prvo morate otvoriti svoj Google obrazac koji trenutno koristite na web mjestu WordPress, a zatim kliknite obrazac.

Ako koristite stari Google obrazac, odgovore odgovora možete vidjeti na gornjoj traci izbornika.

Stari odgovori Google obrasca

Nakon što odete u obrazac, kliknite na odgovori> Pogledajte odgovore kako biste provjerili tko je odgovorio na vaš obrazac. Odgovor obrasca bit će prikazan u Google proračunskim tablicama. Odatle možete vidjeti što su ljudi odgovorili na vaš obrazac. Evo primjera odgovora “Obrazac za pozivnicu za stranke” koji sam koristio. Ako želite preuzeti obrazac za odgovore, možete ih preuzeti odlaskom Datoteka> Preuzmi kao...

Obrazac odgovora Google obrasca

U slučaju da želite promijeniti odredište odgovora oblika, jednostavno ga možete promijeniti odlaskom odgovori> Promijenite odredište odgovora i stvoriti nove proračunske tablice. Ovo je vrlo korisna značajka ako želite uzimati ankete ili slične svakog mjeseca, svaki mjesec možete izrađivati ​​nove proračunske tablice, a odgovore ćete primati u zasebnim proračunskim tablicama..

Idite i Sažetak odgovora odgovori> Sažetak odgovora. Ova će opcija prikazati statistiku vašeg obrasca.

Ako više ne želite prihvatiti odgovore obrasca, možete isključiti obrazac i on će biti nevidljiv korisnicima.

Zaključak

Iz mog osobnog iskustva mogu reći da su Google obrasci daleko bolji od bilo kojeg drugog dodatka za WordPress obrazac. Većina dodataka za WordPress obrazac dolazi s ograničenim značajkama, a za proširenje bilo koje funkcije, morate kupiti addons paket, ali možete besplatno koristiti te opcije uz Google obrazac. Nadalje, Google se obrasci ne koriste samo kao kontaktni obrazac, već i internetski obrazac za ankete, obrazac za pozivnicu, obrazac za kviz itd..

Za umetanje Google obrazaca u WordPress potrebno je samo nekoliko minuta, a možete ih koristiti bez ikakvih ograničenja.

Nadam se da vam je ovaj vodič pomogao da ugrabite Google obrasce na svoju WordPress web lokaciju. Ako imate problema s dodavanjem Google obrazaca na svojoj web stranici WordPress, molimo ostavite komentar u nastavku.

Povezani članci,

 • 7 najboljih dodataka Google Analytics za WordPress
 • Kako postaviti traku obavijesti o kolačićima u WordPressu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector