Kuinka estää roskapostikommentit ja rekisteröintirobotit kokonaan WordPressissä

04.06.2020
WordPress 'Kuinka estää roskapostikommentit ja rekisteröintirobotit kokonaan WordPressissä
0 5 мин.

Oletko kyllästynyt saamaan paljon roskapostikommentteja ja rekisteröintejä WordPress-blogiisi? No, et ole yksin, jokaisella on enemmän tai vähemmän sama asia. Roskapostikommentit luodaan roskapostin kautta, joka täyttää kommenttiosion spammilinkkien avulla. Tämäntyyppiset linkit eivät ole vain roskapostia kommentti-alueellesi, vaan myös vahingoittavat hakukoneoptimointia. Onneksi WordPressille on saatavana roskapostin torjuntaohjelmia, jotka voivat estää roskapostikommentteja, rekisteröintejä ja estää robotteja pääsemästä verkkosivustoosi.


Useimmat roskapostin vastaiset liitännäiset voivat kuitenkin suorittaa vain tietyn tehtävän, esimerkiksi estää roskapostikommentteja tai pysäyttää roskapostin rekisteröinnin jne. Jos haluat estää roskapostia eri alueilla, kuten kommentit, rekisteröintisivu, yhteystiedot, tilauslomake jne. jokaisessa numerossa on asennettava useita laajennuksia, mikä on suuri päänsärky ja ennen kaikkea ne voivat hidastaa verkkosivustosi.

Joten täältä tulee CleanTalk, all-in-one roskapostin torjuntaohjelma WordPressille.

Tässä opetusohjelmassa jaan kuinka estää roskapostikommentit ja rekisteröintirobotit WordPressissä käyttämällä CleanTalk-laajennusta.

Miksi käyttää CleanTalkia?

CleanTalk on yksi WordPressin parhaista roskapostisuojauslisäosista, joka estää kaikki roskapostikommentit, rekisteröinnit, tilaukset ja estää roskapostitiedostoja käyttämästä sivustoasi. 

Toisin kuin muut WordPressin roskapostin estolaajennukset, CleanTalk ei vaadi asennusta. Se toimii laatikosta, mutta voit mukauttaa asetuksia.

Yksi tämän laajennuksen parhaista ominaisuuksista on, että se ei vaadi käyttäjiä täyttämään captcha-, tietokilpailu-, matematiikka- tai kuvaottelua jättääkseen kommentin tai rekisteröityäksesi sivustollesi..

CleanTalk on näkymätön. Aktivoinnin jälkeen CleanTalk aloittaa toimintansa. CleanTalk voi:

 • Lopeta roskapostikommentit
 • Lopeta roskapostin rekisteröinnit
 • Pysäytä roskapostitilaukset
 • Pysäytä roskapostin yhteystiedot
 • Lopeta roskapostin varaus, kysely, äänestykset
 • Pysäytä roskapostit WooCommercessa
 • Tarkista, onko nykyisissä kommentteissa roskapostia
 • Suojaa WordPressin aloitussivut

CleanTalk toimii hienosti suosittujen WordPress-välimuistilaajennusten, kuten W3 Total Cache, WP Nopein välimuisti, WP Super Cache, WP-Rocket jne. Kanssa..

Voit estää myös kommentit, jotka sisältävät ”lopetussanat” lisätäksesi roskapostisuojausta ja viestejä.

Tässä laajennuksessa on useita spambot-suodatuskerroksia ja se estää vain spambotit.

CleanTalk väittää tarjoavansa parhaan roskapostisuojauspalvelun verkkosivustoille ja heidän roskapostinsuodatusprosessinsa on erittäin positiivinen (positiiviset tulokset 99,9%).

Roskapostikommenttien ja rekisteröintien estäminen CleanTalkin avulla

Asenna ja aktivoi ensin CleanTalk-laajennus WordPress-laajennusgalleriasta.

Cleantalk WordPress -laajennuksen asennus

Kun olet aktivoinut laajennuksen, siirry kohtaan asetukset> CleanTalkin roskapostin esto. Se pyytää sinua syöttämään pääsykoodi. Käyttöavain on CleanTalkin aktivointikoodi.

Plugin maksaa $ 8 vuodessa, mutta voit saada kokeilun 7 päiväksi.

CleanTalk Hanki käyttöavain

Klikkaa Hanki käyttöavain automaattisesti painiketta. Näin tekemällä laajennus luo automaattisesti tilin ja luo Access-avaimen tämän laajennuksen aktivoimiseksi. Saat myös sähköpostia, joka sisältää CleanTalk-käyttäjänimen, salasanan ja käyttöavaimen.

Jos haluat saada käyttöavaimen manuaalisesti, napsauta Hanki käyttöavain manuaalisesti, niin se vie sinut CleanTalkin kirjautumissivulle..

Saatuasi Access-avaimen napsauta Tallenna muutokset tallentaa asetukset.

Tästä lähtien Cleantalk suojaa rekisteröintilomakkeitasi, kommenttilomakkeita, yhteyslomakkeita, mukautettuja yhteyslomakkeita.

Roskapostin palomuuri: CleanTalk tarjoaa myös verkkosivustojen palomuurin, joka auttaa suodattamaan roskapostit ennen niiden pääsyä verkkosivustollesi. Se vähentää myös isäntäprosessorin käyttöä ja parantaa sivujen latausaikaa.

CleanTalk-lisäasetukset: CleanTalk käyttää oletuksena asetusta, joka toimii hyvin. Jos haluat muuttaa asetuksia, napsauta Lisäasetukset.

Tässä ovat alla olevat plugin-asetukset, joita käytän.

1. Suojaavat lomakkeet:

CleanTalk-suojauslomakkeet

2. Kommentit ja viestit

CleanTalkin kommentit ja viestit

3. Tietojenkäsittely

CleanTalk-tietojenkäsittely

4. Järjestelmänvalvojan palkki

CleanTalk-hallintapalkki

Kun olet valmis muuttamaan laajennuksen asetuksia, napsauta Tallenna muutokset uusien muutosten tallentamiseksi.

Se siitä. Asennus on valmis.

Roskapostilokien tarkistaminen CleanTalk-hallintapaneelissa

Voit nähdä roskapostilokin tilastot WordPress-hallintapaneelista. Kirjaudu yksityiskohtaisempiin roskapostilokiin CleanTalk-tili.

Paneelista näet kuinka monta pyyntöä on merkitty roskapostiksi tai hyväksytty.

CleanTalk-roskapostilokitiedot

Saat lisätietoja napsauttamalla Hirsi.

CleanTalk-verkkosivusto

Lokista voit tarkistaa, onko kyse roskapostista. Voit myös merkitä ne roskapostiksi ja lisätä ne henkilökohtaisiin mustavalkoisiin luetteloihin.

CleanTalk-roskapostilokit

CleanTalkin henkilökohtaiset luettelot

Täältä voit hallita henkilökohtaista mustaasi & valkoiset luettelot, rajoitetut sanat, maan kieltäminen, kielen musta listaus ja monet muut.

Napsauta ensin Henkilökohtaiset luettelot CleanTalk-hallintapaneelista. Napsauta sitten Lisää uusi suodatin ja valitse suodatin avattavasta vaihtoehdosta, jonka haluat ottaa käyttöön.

CleanTalk-henkilöluetteloiden suodatin

Napsauta nyt musta lista -painike tallentaaksesi uudet asetukset.

Se siitä. Tästä eteenpäin laajennus estää kaikki roskapostikommentit, rekisteröinnit, tilaukset jne. Ja näet parannuksia hakukoneoptimoinnissasi.

hinnoittelu: Plugin maksaa $ 8/ vuosi.

Käy CleanTalk-laajennuksessa

Lopulliset ajatukset

Kukaan ei pidä roskapostista.

Roskapostittajat voivat pilata verkkosivustosi eri tavoilla käyttämällä kommenttia, rekisteröintiä, yhteyslomakkeita ja saaden sinut kiireisemmäksi tuottamattomien töiden kanssa.

Jos saat paljon roskapostikommentteja tai rekisteröintejä WordPress-blogiisi, on erittäin vaikeaa torjua roskapostia ja ymmärtää mikä on todellinen ja mikä roskapostista.

Siksi sinun pitäisi käyttää roskapostin torjuntaa WordPress-sivustossasi.

Roskapostin vastainen laajennus estää automaattisesti roskapostikommentit, rekisteröinnit ja estää spamboteja pääsemästä verkkosivustoosi. Tämä säästää aikaa ja voit keskittyä työhösi.

Tässä artikkelissa jaoin kuinka voit estää roskapostikommentteja ja rekisteröintirobotteja WordPressissä käyttämällä CleanTalk roskapostin torjuntaa. Osoitin myös kuinka määrittää plugin oikein.

Jos pidät tästä opetusohjelmasta hyödyllistä, jaa se ystävillesi. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä kommenttiosassa.

[easy-tweet tweet = ”Sain paljon # roskapostikommentteja päivittäin #WordPress-sivustollani. Lopuksi korjain asian tämän oppaan avulla ”]

Aiheeseen liittyvät WordPress-artikkelit,

 • Aloittelijan opas WordPressin käyttäjärooleista ja -ominaisuuksista
 • 5 parasta laajennusta käyttäjän toiminnan seuraamiseen WordPressissä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector