Kuinka lisätä turvakysymyksiä WordPressin kirjautumissivulle

04.06.2020
WordPress 'Kuinka lisätä turvakysymyksiä WordPressin kirjautumissivulle
0 4 мин.

Olet todennäköisesti huomannut, että useimmat suuret yritykset, oppilaitokset ja finanssijärjestöt pyytävät sinua lisäämään tiliisi suojauskysymyksiä rekisteröinnin aikana henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Turvakysymys ja vastaus tarjoavat ylimääräisen suojaustason henkilöllisyyden todentamiseksi edelleen, kun kirjaudut sisään. Jos käytät WordPressiä, voit lisätä suojauskysymyksiä helposti WordPressin kirjautumis- ja rekisteröintisivulle..


Tässä opetusohjelmassa jaamme kuinka lisätä turvakysymyksiä WordPressin rekisteröinti- ja kirjautumissivulle.

Miksi sinun pitäisi lisätä tietoturvakysymyksiä WordPressin kirjautumis- ja rekisteröintisivulle?

Lisäämällä turvakysymyksiä WordPress-rekisteröintisivulle käyttäjiä pyydetään asettamaan turvakysymys ja vastaus. Sitten käyttäjän on vastattava sisäänkirjautumisen turvakysymykseen, jonka he ovat asettaneet rekisteröinnin aikana sivustolla. Jos käyttäjä kirjoittaa väärän vastauksen, hän ei voi kirjautua sisään. 

Samoin WordPress-salasanalla suojauskysymyksellä on valtava vaikutus WordPress-tietoturvaan. Jos sinulla on usean kirjoittajan sivusto, sinun on todennäköisesti lisättävä suojakysymykset WordPressin kirjautumisnäyttöön.

Esimerkiksi normaali WordPress-käyttäjänimi ja -salasana voidaan helposti hakkeroida, mutta turvakysymys ja vastaus ovat arvaamattomia. Joten mikään tapa murtaa sitä. Tällä tavalla voit suojata sivustosi hakkereilta ja roskapostittajilta.

Kuinka lisätä tietoturvakysymyksiä WordPressin kirjautumis- ja rekisteröintisivulle?

Suojauskysymyksen lisääminen WordPressin kirjautumis- ja rekisteröintisivulle on erittäin helppoa. Ensin sinun on asennettava ja aktivoitava WP-turvakysymys WordPress-laajennushakemistosta. WP-suojauslaajennus mahdollistaa turvakysymysvaihtoehdon WordPress-rekisteröinnissä, kirjautumisessa ja unohtuneessa salasanassa. 

Ominaisuudet:

 • Voit lisätä rajoittamattoman määrän turvakysymyksiä.
 • Voit näyttää / piilottaa turvakysymyksen rekisteröintisivulla, kirjautumissivulla ja unohtuneen salasanan sivulla.
 • Käyttäjät voivat asettaa suojausvastauksen profiilisivulta.

WP-turvallisuuskysymysten asettaminen

Mene asetukset> WP-turvallisuuskysymykset> asetukset kuten olen osoittanut yllä olevassa kuvassa. Oletuksena tähän laajennukseen on lisätty monia kysymyksiä. Sieltä voit lisätä tai poistaa kysymyksiä luettelosta.

Suojauskysymysten lisääminen WordPressin kirjautuminen, rekisteröinti ja unohtunut salasana -näyttöön

Tämän “WP-turvallisuuskysymykset” -asetussivun lopussa näet alla olevia muutamia tämänkaltaisia ​​vaihtoehtoja. Kun ne otetaan käyttöön, se lisää turvakysymyksiä WordPress-kirjautuminen, rekisteröinti ja unohtunut salasana -näyttö.

WP Sisäänkirjautumisnäyttöasetukset

Napsauta nyt Tallenna-painiketta tallentaaksesi asetukset. Päivitä sitten kirjautumissivu nähdäksesi muutokset.

Sisäänkirjautumisnäyttö: Kirjautumisnäyttö näyttää tältä. Tästä eteenpäin sinun on annettava käyttäjänimesi, salasanasi ja suojausvastaus.WP-tietoturvakirjautuminen

Rekisteröi näyttö: Jos lisäät suojakysymyksen WordPress-rekisterisivulle, rekisteröintinäyttö näyttää tältä. Voit valita minkä tahansa turvakysymyksen avattavasta painikkeesta.

WP-suojausrekisteri

Unohtunut salasananäyttö: Unohtuneen salasanan näyttö näyttää tältä. On hyvä idea, jos otat turvakysymyksen käyttöön unohtuneen salasanan sivulla. Se estää roskapostittajia pyytämästä “unohtunut salasana” verkkosivustoltasi.

WP Security kadonnut salasana

Lisää turvakysymys manuaalisesti käyttäjillesi

WP Security Question -laajennuksella voit lisätä suojauskysymyksiä WordPress-rekisteröintisivulle. Joten vain uudet käyttäjät voivat asettaa oman turvallisuuskysymyksensä ja vastauksensa.

Jos haluat asettaa turvakysymyksen sivustosi vanhoille käyttäjille, sinun on lisättävä se manuaalisesti. Tätä varten käyttäjien on siirryttävä profiilisivun osioon ja asetettava omat turvallisuuskysymyksensä ja vastauksensa. Tässä tapauksessa sekä käyttäjät että sivuston järjestelmänvalvoja voivat asettaa turvakysymyksen.

WP lisää käyttäjän kysymys

johtopäätös

WordPress-verkkosivusto voidaan suojata monella eri tavalla. Suojauskysymyksen lisääminen WordPressin kirjautumis- tai rekisteröintisivulle on hyvä valinta, ja sillä on valtava vaikutus sivustosi turvallisuuteen. Se tarjoaa ylimääräisen tason tietoturvan vahvistamalla käyttäjän henkilöllisyyden.

Suojauskysymyskentän lisääminen WordPressin “kirjautuminen” ja “unohtunut salasana” -laajennukseen estää myös roskapostittajia käyttämästä kirjautumis- ja unohtuneiden salasanojen asetuksia..

Oletko lisännyt suojauskysymyksiä WordPress-kirjautumissivulle? Tässä on lisää WordPress Security -artikkeleita sinulle.

 • Kuinka muuttaa WordPress-järjestelmänvalvojan kirjautuminen-URL-osoitetta
 • Kuinka muuttaa WordPress-tietoturvaa ja suolaavaimia
 • Kuinka rajoittaa kirjautumisyrityksiä WordPressissä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector