Kuinka luoda väliaikainen kirjautuminen ilman salasanaa WordPressissä

WordPress-sivuston omistajana voit helposti lisätä tai poistaa käyttäjän. Mutta jos palkat kehittäjän rakentamaan verkkosivustosi tai mukauttamaan jotain, saatat joutua toimittamaan järjestelmänvalvojan kirjautumistiedot kehittäjälle. Se ei ole hyvä tapa antaa järjestelmänvalvojille kirjautumistiedot ja seurauksena hän lopulta hämmentää sivustosi..


Mutta se on hyvä tapa käsitellä sitä. Voit luoda väliaikaisen kirjautumisen tai antaa väliaikaisen järjestelmänvalvojan pääsyn käyttäjälle ilman salasanaa. Ja tärkeintä on, että voit jopa muokata väliaikaisen järjestelmänvalvojan ominaisuuksia. Joten voit olla varma, mitä vaihtoehtoja käyttäjä voi käyttää tai ei.

Miksi sinun on luotava väliaikainen kirjautuminen ilman salasanaa?

On hyvä idea käyttää premium-teemaa tai -laajennusta, koska premium-tuotteissa on hyödyllisempiä ominaisuuksia, niitä päivitetään jatkuvasti ja ennen kaikkea voit saada sähköpostia sähköpostitse, jos sinulla on ongelmia.

Joten, jos olet ostanut premium-teeman tai laajennuksen ja saat virheen tai haluat muokata jotain, ota yhteyttä plugin-kehittäjääsi. Jos se on yleinen ongelma, kehittäjä todennäköisesti ehdottaa, että käytät joitain koodeja siihen. Jos ongelma ilmenee edelleen, kehittäjäsi pyytää sinua pääsemään sivustoosi korjataksesi ongelman heidän lopustaan. Tämän vuoksi sinun on annettava järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumisoikeus.

Et ehkä halua antaa järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumisoikeuksiasi jollet tiedä, toisaalta haluat myös korjata ongelman. On erittäin monimutkaista päätöstä antaa järjestelmänvalvojan käyttöoikeus tuntemattomalle henkilölle.

Onneksi voit luoda väliaikaisen kirjautumis- tai järjestelmänvalvojan pääsyn WordPress-sivustolle. Tässä tapauksessa käyttäjä ei vaadi salasanaa kirjautuaksesi sivustoosi, ja sisäänkirjautuminen on väliaikainen.

Tämä on erittäin hyödyllinen tapa, jos haluat antaa järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumisoikeuden kehittäjällesi tai hyväksyä vierasviestejä.

Tämä menetelmä sopii hyvin vierasbloggaajille, koska et anna heille järjestelmänvalvojan kirjautumistietoja. Mutta kun annat järjestelmänvalvojan kirjautumistiedot kehittäjällesi jonkin korjaamiseksi tai kehittämiseksi, siitä tulee melko riskialtista, koska se saattaa sekoittaa sivustosi, muuttaa sivustosi linkkiä tai poistaa kaikki tärkeät asiat.

Tässä tapauksessa sinun on luotava:

 • Uusi käyttäjärooli
 • Väliaikainen sisäänkirjautumisoikeus 

Se on erittäin helppo prosessi, ja tässä artikkelissa esittelen sinulle, kuinka luodaan väliaikainen sisäänkirjautumisoikeus ilman salasanaa. Tällä käyttäjällä on erittäin rajoitetut käyttöoikeudet. Jos kehittäjä haluaa esimerkiksi korjata laajennusongelmasi, voit tarjota tietyn käyttöoikeuden, jotta muita toimintoja rajoitetaan.

Kuinka luoda väliaikainen kirjautuminen ilman salasanaa WordPressissä

Täällä aion käyttää kahta laajennusta- Käyttäjäroolieditori ja Tilapäinen kirjautuminen ilman salasanaa.

Nämä kaksi laajennusta ovat tarpeen, jos haluat antaa järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumisoikeuden jollekin. Vierasviestien hyväksymiseen ei tarvita User Role Editor -laajennusta, ellet halua lisätä tai muokata WordPressin käyttäjärooleja.

Vaihe 1, luo toisen järjestelmänvalvojan tili  

Käyttäjäroolien editointilaajennusta on saatavana monia ja tässä aion käyttää sitä User Role Editor -laajennus. Asenna ja aktivoi ensin tämä laajennus. Siirry sitten käyttäjät> Käyttäjäroolieditori ja napsauta sitten Lisää rooli, esimerkiksi, “Temp järjestelmänvalvoja”. Voit myös kopioida jo olemassa olevan käyttäjäroolin.WordPress Lisää rooli

Kun olet lisännyt uuden käyttäjäroolin, napsauta Päivitä-painike tallentaa asetukset.

Kun olet luonut uuden käyttäjäroolin, on aika lisätä tai poistaa ominaisuuksia. Alkaen Valitse Rooli ja muuta sen ominaisuuksia -vaihtoehto, valitse juuri luomasi käyttäjärooli.

WordPress Muokkaa rooleja

Lisää nyt ominaisuuksia haluamallasi tavalla, esimerkiksi jos käyttäjä haluaa muokata teetiedostoasi, voit antaa ominaisuuksia teemaosasta. Mutta muista, että sinun on annettava yleiset järjestelmänvalvojan oikeudet, jotta käyttäjä voi käyttää sivustoasi.

Kun olet lisännyt ominaisuuksia, napsauta Päivittää -painike tallentaaksesi muutokset.

Vaihe 2, luo väliaikainen käyttäjätili

Tässä vaiheessa sinun on asennettava Väliaikainen kirjautuminen ilman salasanan lisäosaa. Kun olet aktivoinut tämän laajennuksen, siirry kohtaan käyttäjät> Väliaikaiset kirjautuminen

Väliaikaiset kirjautuminen

Siellä sinun on täytettävä kaikki uuden väliaikaisen käyttäjän tiedot. Ole varovainen, kun valitset käyttäjäroolin. Aseta seuraavaksi väliaikaisen kirjautumisen viimeinen voimassaolopäivä. Ajan kuluttua tili vanhenee automaattisesti.

Napsauta nyt Lähetä -painiketta käyttäjän luomiseksi.

Näet viestin, että käyttäjän luominen onnistui. Nyt Napsauta kopioidaksesi väliaikainen kirjautumislinkki ja jaa se kenellekään. Tällä tavalla käyttäjät voivat kirjautua suoraan WordPressin hallintapaneeliin ilman käyttäjänimeä ja salasanaa. Voit myös lähettää linkin suoraan sähköpostitse, jos haluat.

Tämä on väliaikainen järjestelmänvalvojan käyttöoikeus, ja kuka tahansa voi kirjautua sisään käyttämällä tätä linkkiä. Suosittelen myös testaamaan kirjautumislinkkiä ennen lähettämistä kenellekään. Jos kehittäjä ei pääse hallintapaneeliin, sinun on korjattava se uudelleen, ja se vie paljon aikaa. Joten testaa se huolellisesti.

Kuinka hallita tai poistaa väliaikaista kirjautumista

Kun työ on tehty, saatat haluta poistaa tämän väliaikaisen tilin tai poistaa sen. Tätä varten käy käyttäjät> Väliaikaiset kirjautuminen sivu. 

Hallitse väliaikaisia ​​kirjautumisia

Sivulta näet käyttäjien nimet, sähköpostit, roolit, viimeksi kirjautuneet, viimeinen käyttöpäivä. Voit myös muokata, vanhentaa tai poistaa käyttäjän. Jos haluat pidentää voimassaoloaikaa tai muuttaa käyttäjän roolia, voit tehdä sen helposti.

Jos poistat käyttäjän tilin, kaikki käyttäjän luoma sisältö, kuten viestit, sivut näytetään järjestelmänvalvojana.

Se siitä. Tällä tavalla voit luoda väliaikaisen kirjautumisen tai luoda käyttäjän ilman salasanaa WordPress-sivustossasi. Jos pidät tästä opetusohjelmasta, jaa se ystävillesi. Jos sinulla on ongelma sen kanssa, ilmoita meille siitä kommenttiosassa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit,

 • 15 tärkeintä tekemistä WordPressin asentamisen jälkeen
 • 20 parasta WooCommerce-laajennusta, jota tarvitset WordPress-sivustoosi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map