Kuinka päivittää WordPress, laajennukset ja teemat manuaalisesti

04.06.2020
WordPress 'Kuinka päivittää WordPress, laajennukset ja teemat manuaalisesti
0 5 мин.

WordPress-päivitykset ovat niin tärkeitä, ja sinun tulee aina päivittää WordPress-versio, laajennukset ja teemat. Jokaisella päivityksellä WordPress lisää joitain ominaisuuksia, parantaa tietoturvaa, korjaa virheet ja paljon muuta. Hyvä itse isännöimässä WordPressissä on, että sinulle ilmoitetaan automaattisesti, jos päivitystä on saatavana. WordPress-version päivittäminen on erittäin helppoa, ja se voidaan tehdä WordPress-järjestelmänvalvojan kojelaudalta. Joissakin tapauksissa yhden napsautuksen päivitys ei toimi, ja käyttäjät saavat virheen ”Päivitys epäonnistui”. Jos se ilmenee, sinun on päivitettävä WordPress-versio manuaalisesti.


Tässä artikkelissa näytetään, kuinka WordPress-versio, teemat ja laajennukset päivitetään manuaalisesti.

Varmuuskopioi tietokanta & Tiedostot

Ennen kuin aloitat WordPress-sivustosi päivittämisen, sinun tulee aina ottaa täydellinen varmuuskopio sivustosta ja tietokannasta. Jos teit jotain väärin, voit aina palata takaisin vanhempaan versioon. Jos palveluntarjoajasi ei tarjoa päivittäistä varmuuskopiointivaihtoehtoa, voit helposti ottaa täydellisen varmuuskopion sivustoltasi käyttämällä BackUpBuddy-sovellusta.

Ok, on aika aloittaa WordPress-version päivittäminen manuaalisesti.

1. Päivitä WordPress manuaalisesti

Lataa ensin tuore kopio WordPressin uusimmasta ohjelmistosta osoitteesta WordPress.org ja purkaa se työpöydällesi. Kun olet purkanut sen, näet kansion nimeltä WordPress. Jos sinulla ei ole FTP-ohjelmistoa asennettuna, lataa se osoitteesta FileZilla ja asenna se tietokoneellesi.

Jos käytät cPanel-hosting-palvelua, voit luoda FTP-tilisi helposti. Luo uusi FTP-tili siirtymällä hosting-cPaneliin ja etsi FTP-tilivaihtoehto ja luo sitten uusi FTP-tili. Jos sinulla on jo FTP-tili, sinun ei tarvitse luoda uutta.

Nyt sinun on kytkettävä sivustosi tietokoneesi FTP-asiakasohjelman avulla. Kun yhteys on muodostettu, siirry verkkosivustosi juurikansioon. Lataa nyt kaikki WordPress -kansio ja kopioi tietokoneelta verkkosivustosi juurikansioon.

FTP-tiedostojen lataaminen

Lähetyksen aikana se kysyy, haluatko korvata vanhat tiedostot. Valitse sitten Korvaa-vaihtoehto ja napsauta OK. Tässä on kuvakaappaus, jota voit seurata. Näin tekemällä kaikki vanhat WordPress-tiedostot korvataan uusilla tiedostoilla. Tämä on nopein tapa päivittää WordPress-sivustosi.

FTP korvaa tiedostot

Kun lähetys on valmis, sinun on nyt päivitettävä WordPress-tietokanta.

Päivitä WordPress-tietokanta

Kun olet päivittänyt WordPress-sivustosi manuaalisesti, sinun on päivitettävä WordPress-tietokanta. 

Jos et päivittänyt WordPress-versiota pitkään, sinua pyydetään päivittämään WordPress-tietokanta. Älä hätää, jos et näe tietokannan päivitysviestiä.

Jos saat Tietokannan päivitys vaaditaan Ilmoitus, kirjaudu sisään WordPress-hallintapaneeliin ja napsauta Päivitä WordPress-tietokanta.

Päivitä WordPress-tietokanta

Tämä prosessi voi viedä muutaman minuutin. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään WordPress-sivustollesi varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa.

Se siitä. Olet onnistuneesti päivittänyt WordPress -sovelluksen uusimpaan versioon manuaalisesti.

2. Päivitä WordPress-laajennukset manuaalisesti FTP: tä käyttämällä

WordPress-laajennusten päivittäminen manuaalisesti on erittäin helppo prosessi, ja se on sama kuin WordPress-version päivittäminen. Sinun on otettava täysi varmuuskopio WordPress-sivustostasi ja tietokannastasi, jos et vielä ole sitä tehnyt.

Lataa ensin uusi kopio siitä laajennuksesta, jonka haluat päivittää. Otamme esimerkiksi Yoast SEO -laajennuksen. Lataamisen jälkeen pakkaa se tietokoneellesi ja löydät arkistotiedoston sisällä olevan kansion nimeltä WordPress-SEO.

Yhdistä verkkosivustosi juurihakemisto tietokoneeseesi FTP-asiakasohjelman avulla. Kun olet muodostanut yhteyden verkkosivustoosi FTP: n kautta, mene wp-content / plugins / plugin-name. Siellä sinun on korvattava vanhat tiedostot uusilla tiedostoilla FTP-asiakasohjelmalla.

WordPress SEO -päivitys

Alkaen WordPress-SEO -kansio, valitse kaikki tiedostot ja napsauta Lähetä-painiketta, jolloin tiedosto aloittaa tiedostojen lähettämisen. Lähetyksen aikana se pyytää sinua korvaamaan kyseiset tiedostot, napsauta sitten Korvaa ja Ok.

Kirjaudu nyt WordPress-sivustollesi ja mene kojelauta> liitännäiset> Asennetut laajennukset varmistaaksesi, että laajennus päivitetään uusimpaan versioon. Se siitä. Olet päivittänyt WordPress-laajennuksen onnistuneesti manuaalisesti.

3. Päivitä WordPress-teemaversio manuaalisesti

Jos haluat päivittää WordPress-teemaversiosi, suosittelemme, että otat täyden varmuuskopion sivustostasi ja tietokannastasi.

Jos päivität teemaversiosi suoraan, menetät kaikki mukautukset, jotka olet tehnyt vanhaan versioteemaan. Suosittelemme, että tallennat mukautukset tai koodit tietokoneesi muistikirja-tiedostoon, joten teemaversion päivittämisen jälkeen voit helposti soveltaa uutta teemaa.

Lataa ensin päivitettävän teeman zip-tiedosto ja pura tiedosto tietokoneellesi. Yhdistä sitten tietokoneesi verkkosivustoon FTP-asiakasohjelman kautta. Kun yhteys on muodostettu, mene wp-sisältö / teemat / teeman nimi ja korvata vanha teema uudella lähettämällä pakkaamattomat tiedostot. Se on sama prosessi kuin yllä.

Kirjaudu nyt WordPress-sivustollesi ja siirry Appeanence> Teemat ja tarkista, että teema on päivitetty.

johtopäätös

WordPress-version, teeman ja laajennusten päivittäminen ovat välttämättömiä. WordPress teki tämän päivitysprosessin helpoksi. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään WordPress-hallintapaneeliin ja napsauttaa Päivitä.

Mutta monta kertaa, yhden napsautuksen päivitys -prosessi epäonnistui ja sivusto näyttää huoltosivu. Siksi käyttäjät tuskin päivittävät WordPress-sivustoaan uuteen versio-ohjelmistoon. Jos automaattinen päivitys ei toimi, voit päivittää WordPress-version, teemat ja laajennukset manuaalisesti. Olemme tässä artikkelissa osoittaneet vaihe vaiheelta, kuinka voit päivittää WordPress-sivustosi manuaalisesti. 

Jos tämä opetusohjelma auttoi sinua päivittämään WordPress-, plugins- ja teemaversiot manuaalisesti uusimpaan, jaa ne ystävien kanssa. Jos sinulla on jotain tätä opetusohjelmaa koskevaa ongelmaa, pudota kommentti alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector