Kuinka siirtää WordPress-sivusto uuteen isäntään tai palvelimeen (ilman seisokkeja)

Aina kun haluat luoda uuden verkkosivustosi, pidän aina parempana rakentaa WordPressillä, koska se on kätevä, saatavilla on tonnia laajennuksia ja teemoja sekä ennen kaikkea web-hosting. Mutta suurin osa ihmisistä tekee väärän päätöksen, kun he valitsevat web-hosting-palvelun halvan hinnan perusteella. Ongelma tulee, kun sivustosi alkaa saada liikennettä. Sitten sivustostasi tulee yleensä hitaampaa ja massiivisia seisokkeja. Tässä tapauksessa sinun on siirrettävä WordPress-sivusto uuteen verkkoisäntään tai palvelimeen.


Monet web-hosting-yritykset eivät tarjoa ilmaista sivuston siirtymistä tai veloittavat ylimääräistä penniä siirtääksesi sivustosi uudelle isäntälle. Mutta se ei ole vaikea prosessi, ja voit tehdä sen helposti. Miksi maksaa ylimääräistä, kun voit siirtää WordPress-sivuston helposti uuteen web-isäntään tai palvelimeen. Joten tässä aiheessa kirjoitan vaihe vaiheelta kuinka siirrä WordPress-sivusto uudelle web-hosting-palvelulle tai palvelin ilman seisokkeja.

Vaiheittainen opas WordPress-sivuston siirtämiseen uuteen isäntään (ilman seisokkeja)

WordPress-sivustosi siirtämiseen on muutamia vaiheita, ja se on tehtävä huolellisesti. Luultavasti ihmettelet, meneekö sivusi offline-tilaan ja menettääkö liikenteesi siirtymisprosessin aikana. Vastaus on ei. Sivustosi pysyy verkossa kuten ennenkin ja on kaikkien nähtävissä. Joten aloitetaan WordPress-sivuston siirtäminen uuteen isäntään.

Jos et tiedä minne haluat siirtää WordPress-sivustosi tai mikä WordPress-hosting on parempi ja tarjoaa myös ilmaisen siirtopalvelun, tässä on muutama suositus, että voit mennä.

Suositeltava WordPress-hosting:

 • Paras jaettu hosting: Sivustokenttä on paras jaettu WordPress-hosting. Sitä suosittelee ilmainen SSL-varmenne WordPress ja siinä on tietokeskukset. Ne tarjoavat ilmaisen WordPress-siirtopalvelun. Voit siirtää WordPress-sivuston pyytämällä heitä ja teet sen muutaman tunnin kuluessa. Ne tarjoavat myös parhaan asiakastuen web-hosting-alalla. Niiden hinta alkaa 3,95 dollaria / kuukausi. Käy SiteGround-isännöinnissä (tähän linkkiin on lisätty% alennuskuponki).
 • Parhaiten hallinnoitu WordPress-hosting: Jos verkkosivustollasi on paljon liikennettä, siirry WPX-hosting-palveluun. Se on parhaiten hallittu WordPress-isäntä ja on liian halpaa. Puhumattakaan siitä, että he siirtävät WordPress-sivuston ilmaiseksi muutaman tunnin sisällä. Heidän perussuunnitelmansa avulla voit isännöidä viittä sivustoa ja kaikki suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman SSL: n. Heidän suunnitelmansa alkavat 24,99 dollaria kuukaudessa. Käy WPX Hosting -palvelussa (% alennuskupongin lisäys tähän linkkiin)
 • Paras VPS-hosting: Jos tarvitset enemmän virtaa, saat VPS-isäntä. Suosittelemme InMotion-hosting-palvelua. Voit isännöidä rajoittamattomia verkkotunnuksiasi ja kaikki niiden palvelimet saavat huippuluokan SSD-ohjaimia. Pyynnöstä heidän WordPress-asiantuntija siirtää WordPress-sivuston muutaman tunnin kuluessa. Heidän perus VPS-suunnitelmansa alkaa 24,99 dollaria kuukaudessa. Käy Inmotion Hosting -palvelussa (% alennuskupongin lisäys tähän linkkiin)

Tärkeää – tekemistä ennen WordPress-sivustosi siirtämistä:

Ennen kuin aloitamme, mene vanhan Web-palvelimen luo ja:

 • Varmuuskopio tiedostoista ja tietokannasta
 • Poista kaikki roskapostikommentit
 • Tyhjennä välimuisti, jos käytät välimuistin laajennusta
 • Optimoi WordPress-tietokanta. Katso, kuinka WordPress-tietokanta voidaan optimoida.

Vaihe 1, asenna kopiokone WordPress -laajennus

Kopiokone on paras siirtymislaajennus WordPressille. Sillä on yli miljoona latausta ja eniten arvioitu siirtolaajennus. Se on ilmainen laajennus, jonka avulla voit varmuuskopioida, kloonata ja siirtää WordPress-sivuston uuteen isäntään. 

Yksi kopiokoneen laajennuksen parhaista asioista on, että sivustosi ei siirry offline-tilaan, kun siirrät WordPress-sivuston uuteen isäntään.

Voit käyttää tätä laajennusta siirtymällä ensin WordPress-laajennuksiin> Lisää uusi ja etsi monistuskone. Tämän jälkeen asenna ja aktivoi tämä laajennus.

Kopiokoneen laajennuksen asennus

Nyt sinun on luotava uusi paketti sivustollesi. Paketti sisältää WordPress-sivustosi ja tietokannan. Oikeassa yläosassa näkyy “luo pakettiJa napsauta sitä. Sitten näet seuraavat vaihtoehdot, napsauta Seuraava.

Kopiointiohjelma luo paketti

Sen jälkeen se tarkistaa sivustosi ja saattaa viedä muutaman sekunnin loppuun. Kun skannaus on valmis, sinun on rakennettava paketti, mutta varmista, että kaikki vaihtoehdot on merkitty hyväksi. Jos vaihtoehto on merkitty huonoksi, sinun on korjattava se. Napsauta nyt rakentaa ja se alkaa rakentaa pakettiasi. Se vie muutaman minuutin, joten pidä välilehti auki ja odota, kunnes se valmistuu.

Kopiokoneen paikannus

Kun olet valmistunut rakennuspaketit, sinun on ladattava molemmat “asentaja”Ja“Arkisto”Tiedosto. Lataa tiedostot ja säilytä niitä turvallisessa paikassa. Tarvitset sitä siirtääksesi WordPress-sivuston uuteen isäntään.

Kopiokonepaketin tila

Vaihe 2, tuo WordPress-sivusto uudelle isäntälle

Seuraavassa vaiheessa sinun on ladattava “asentaja”Ja“Arkisto”Tiedostoja uudelle isäntällesi, jonka olet ladannut. Voit lähettää sen hosting-cPanel- tai FTP-asiakkaasi kautta.

Kun olet lopettanut tiedostojen lähettämisen, sinun on tehtävä luo uusi tietokanta uudelta verkkoisäntältäsi. Mutta varmista, että olet antanut käyttäjälle kaikki oikeudet. Sinun on pidettävä tietokannan uusi käyttäjänimi, käyttäjätunnus ja salasana paikallisesti ja tarvitsemme sitä myöhemmin.

MySQL

Vaihe 3, Muokkaa isäntätiedostoa tietokoneeltasi seisokkien estämiseksi

Kun olet lähettänyt verkkosivustotiedostot uuteen isäntään, sinun on käytettävä verkkotunnustasi asentaja tiedosto aloittaaksesi sivustosi asentamisen. Voit käyttää Installer-tiedostoa kirjoittamalla selaimeesi,

”Http://www.yoursite.com/installer.php”

Kun yrität avata tätä URL-osoitetta, saat 404-virheen, koska verkkotunnuksesi osoittaa edelleen vanhalle Web-palvelimellesi. Joten jos vaihdat verkkotunnuksen nimipalvelimia, saat rikki verkkosivuston tai sivustosi on offline-tilassa. Seurauksena on, että sivustoosi ei pääse.

Seisokkien estämiseksi sinun on ensin muokattava isäntätiedostoa tietokoneelta. Joten tällä perusteella isäntätiedosto kartoittaa verkkotunnuksen nimen tiettyyn IP-osoitteeseen. Mutta voit tehdä sen vain tietokoneeltasi. Tämä tarkoittaa, että vain sinä voit nähdä uuden isännän verkkosivuston, jossa muu maailma näkee verkkosivustosi vanhasta isännästäsi. Näytän sinulle kuinka muokata isäntätiedostoa sekä Windowsista että Macista.

Ensimmäinen asia, joka sinun täytyy löytää uuden Web-isäntäsi IP-osoite. Kirjaudu uuteen hosting-cPaneliin ja vasemmassa tai oikeassa nurkassa näet isäntä-IP-osoitteesi. Jos sinulla on vaikeuksia löytää sitä, voit kysyä sitä web-palveluntarjoajalta. Kopioi sen jälkeen IP-osoite ja tallenna se paikallisesti.

SG cPanel IP

Kuten huomaat, että hosting-IP-osoitteeni on 37.60.253.54, niin kopioin sen ja merkitsen sen muistiin. IP-osoitteesi ei ole sama kuin minun, joten sinun on kirjoitettava oma.

Siirry sitten, jos olet Windows-käyttäjä ohjelmat> Kaikki ohjelmat> Lisätarvikkeet. Etsi muistilehtiö ja aja ylläpitäjänä. Sen jälkeen mennä “C: \ Windows \ System32 \ Ajurit \ jne”. Siellä näet isäntätiedoston ja avaat sen.

C: \ Windows \ System32 \ Ajurit \ jne

Mac-käyttäjille, siirry Sovellukset > apuohjelmia > terminaali ja anna seuraava komento suorittaaksesi sen.

sudo nano / yksityiset / etc / hosts

Nyt sinun on vain lisättävä uusi IP-osoite isäntätiedostoosi.

Hosts File Edit

Sinun on annettava IP-osoitteesi ja verkkotunnuksesi nimi verkkotunnuksesi.com sijaan. Älä unohda tallentaa sitä. Nyt voit käyttää uutta verkkosivustoasi tietokoneeltasi.

Vaihe 4, aloita sivustosi prosessin asentaminen uuteen isäntään

Nyt olet valmis suorittamaan asennustiedoston. Asennusohjelman suorittamiseksi sinun on avattava selaimesi ja kirjoitettava verkkosivustosi URL-osoite installer.php: n kanssa kuten alla.

http://www.yoursite.com/installer.php

Kun olet kirjoittanut URL-osoitteen, näet tällaisen sivun. Jos kaikki vaihtoehdot näytetään hyväksyttyinä, olet hyvä mennä. Voit käsitellä tämän napsauttamalla alla olevaa seuraavaa painiketta.

Kopiokoneen käyttöönotto 1

Tässä vaiheessa sinun on annettava uusi luomasi tietokannan nimi, käyttäjä ja salasana. Mutta varmista, että näiden hahmojen välillä ei ole tilaa. Napsauta nyt Testitietokanta tarkistaaksesi, oletko syöttänyt tietokannan tiedot oikein. Jos testi läpäisi, sinun on napsautettava seuraavaa painiketta seuraavaan vaiheeseen.

Kopiokoneiden tietokantatesti

Tässä kentässä sinun on päivitettävä sivustosi. Kirjoita ensin verkkosivustosi URL-osoite URL-kenttään. Oletusarvon mukaan Kopiokone-laajennus asettaa verkkosivustosi polun, joten sinun ei tarvitse muokata sitä. Voit kirjoittaa sivustosi otsikon nyt tai muokata sitä myöhemmin asetuksista.

Kun siirrät WordPress-sivustoa uuteen isäntään, voit luoda uuden järjestelmänvalvojan tilin, mutta se on valinnainen. Jätä se tyhjäksi, jos haluat käyttää vanhaa järjestelmänvalvojan tiliäsi, jota käytät vanhalle sivustollesi.

Kopiokoneen päivitystiedot

Viimeisessä vaiheessa sinun on kirjauduttava sivustoosi ja tarkistettava, toimiiko kaikki oikein.

Kopiointitesti

Kun olet kirjautunut sisään, sinun on poistettava asennustiedostot, tyhjennettävä rakennusvälimuisti, tallennettava pysyvät linkit ja olet valmis. Nyt olet siirtänyt WordPress-sivustosi onnistuneesti uuteen isäntään.

Kopiointitietojen puhdas

Vaihe 5, muuta nimipalvelimia

Kun olet juuri siirtänyt WordPress-sivustosi uuteen isäntään, mutta verkkotunnuksesi osoittaa silti vanhalle Web-palvelimellesi. Joten sinun on vaihdettava nimipalvelinta ja tässä oppaassa esittelen sinulle kuinka muuttaa verkkotunnusten nimipalvelimia.

Siirry ensin uuteen web-hosting-paneeliin, siirry tilitietoihisi, josta löydät nimipalvelimet. Kopioi nyt nimipalvelimet ja muista se muistiin. Jos et löydä nimepalvelimiasi, sinun on otettava yhteyttä palveluntarjoajaan.

SiteGround NameServers

Jos olet rekisteröinyt verkkotunnuksesi GoDaddy-, NameCheap- tai muihin verkkotunnusten rekisteröijiin, sinun on kirjauduttava sisään. Kun olen rekisteröinyt verkkotunnukseni GoDaddy-palvelimeen, näytän sinulle kuinka muuttaa nimipalvelimia. Tämä prosessi on sama kaikille verkkotunnusten rekisteröijille.

Nyt siirry kohtaan ”Omat tuotteet”, valitse verkkotunnuksesi ja napsauta Hallitse DNS: tä.

GoDaddy-verkkotunnus

Napsauta sen jälkeen ”Vaihda nimipalvelimia” ja ruutu tulee esiin. Kirjoita sitten uudet isäntänimien nimipalvelimet, jotka olet kopioinut uudesta palvelimestasi. Kun olet lisännyt sen, napsauta Tallenna-painiketta ja olet valmis.

GoDaddy lisää nimipalvelimia

Nyt WordPress-siirtoprosessisi on valmis. Olet juuri vaihtanut verkkotunnuksen nimipalvelimesi. Tällöin voi kulua 6–24 tuntia. Koska vanha ja uusi isäntä sisältää saman verkkosivuston sisällön, sivustosi näkyy kaikille. Tämä vahvistaa 100% käyttöaika sivustosi.

Kun eteneminen on valmis, älä unohda vaihtaa isäntätiedostoa tietokoneeltasi, jota olet vaihtanut vaiheessa 3.

Täydellisen leviämisen jälkeen uusi isäntäsi palvelee verkkosivustotiedostoja kävijöille. Mutta sinun pitäisi odottaa 5 päivää ennen kuin peruutat vanhan isäntäsi.

johtopäätös

Jos nykyinen Web-isäntäsi ei ole hyvä kuin odotit tai jos sivustosi liikenne on korkea, sinun tulisi siirtää WordPress-sivusto hyvälle web-isäntälle. Mutta sinun ei pitäisi maksaa tai palkata asiantuntijaa WordPress-sivustosi siirtämiseen. WordPress-sivuston siirtäminen uuteen isäntään on erittäin helppoa ja nopeaa prosessia. Tässä opetusohjelmassa olen osoittanut vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään. 

Olen käyttänyt WordPress-sivuston siirtämiseen parasta WordPress-siirtolaajenninta, nimeltään Kopioija, koska se on ilmainen ja kätevä. Ja tämän liitännäisen parasta on se, että voit helposti luoda varmuuskopion sivustostasi ja siirtää WordPress-sivuston helposti uuteen Web-isäntään..

Toivon, että tämä opetusohjelma auttoi sinua siirtämään tai siirtämään WordPress-sivuston onnistuneesti uuteen isäntään ilman seisokkeja. Jos sinulla on kysyttävää tai mielipidettä tästä opetusohjelmasta, pudota kommentti alle. Voit myös yhdistää meidät Facebook, Viserrys, Google+.

Tässä on tärkeämpiä WordPress-artikkeleita, jotka haluat ehkä nähdä,

 • 5 parasta WordPress-siirtolaajennusta siirtää WordPress-sivusto turvallisesti uuteen isäntään
 • 7 parasta WordPressin Google AdSense -laajennusta [2017 Edition]
 • 9 parasta WordPress-hosting-palvelua vuonna 2017 [Asiantuntijoiden suositut suositukset]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map