Kuinka upottaa Google-lomakkeet WordPressiin

Oletko koskaan miettinyt, kuinka voit upottaa Google-lomakkeita WordPress-sivustollesi laajennuksen sijaan? Google-lomakkeen lisääminen WordPress-sivustoon on täysin helppo prosessi, ja siinä on enemmän toimintoja kuin tavallisessa lomakelaajennuksessa.


Jos myyt tuotteita tai palveluita verkossa, sinun tulee ottaa palautetta / ehdotuksia asiakkailtasi tuotteesi laadun parantamiseksi ja ominaisuuksien lisäämiseksi. Tätä varten tarvitset kyselylomakkeen tai palautelomakkeen. Lisäksi, jos haluat ilmoittautumislomakkeen tai muun kutsulomakkeen, tarvitset siihen WordPress-laajennuksen.

Ennen kuin asennat WordPress-lomakelaajennuksen, sinun pitäisi yrittää Google-lomake. Google-lomakkeet ovat paljon parempia kuin mikään muu WordPress-lomakelisäosa. Google-lomakkeita on helppo käyttää, ja voit luoda minkä tahansa tyyppisiä lomakkeita ilman rajoituksia.

Miksi sinun pitäisi käyttää Google-lomakkeita?

Upota Google-lomakkeet

Google-lomake on ilmainen verkkopohjainen ohjelmisto, jota Google tarjoaa. Google-lomakkeiden avulla voit helposti luoda verkkokyselyjä, tietokilpailuja, rekisteröintilomakkeita ja upottaa WordPress-sivustoosi. Voit myös jakaa tämän useiden sivustojesi kanssa.

Google-lomakkeita on helppo luoda, ja sillä on monia mukautusvaihtoehtoja kuin WordPress-lomakelisäosalla. Jotkut Google-lomakkeiden hienoista ominaisuuksista ovat:

 • Voit luoda online-tutkimuksia, rekisteröintilomakkeita, tietokilpailuja, online-kyselyjä jne.
 • Voit luoda mukautetun tekstin, kappaleen, monivalintavaihtoehdot ja valintaruudut.
 • Heidän vedonsa avulla & pudota -toiminnolla voit helposti asettaa kysymyksiä.
 • Saatavilla monia malleja.
 • Voit kerätä sähköpostia uutiskirjeen tilaajille.
 • Voit käyttää niiden lisäosia tehokkaampiin ominaisuuksiin.
 • Ja paljon enemmän.

Tässä opetusohjelmassa esittelen kuinka upottaa Google Forms WordPress -sivustoosi. Voit lisätä Google-lomakkeen verkkosivustollesi kahdella tapaa:

 • Voit luoda suoraan google-muodon ja upottaa WordPress-sivustoosi. Et tarvitse sitä varten mitään laajennusta.
 • Voit lisätä google-lomakkeen verkkosivustollesi laajennuksen avulla.

Kuinka upottaa Google-lomakkeet WordPressiin?

Google-muodon integrointi WordPressiin on erittäin helppoa. Jos sinulla on jo Gmail-tili, sinun on kirjauduttava sisään sisään ja siirry seuraavaan osoitteeseen Google-lomakkeet. Google-lomakkeista voi olla apua yksinkertaisten lomakevaihtoehtojen yhteydessä, mutta jos haluat luoda monimutkaisempia lomakkeita, joissa on ehdolliset logiikat, maksuintegraatiot jne., Voit tarkistaa tämän Google Forms -vaihtoehto.

Google-lomakemalleja

Kun olet avannut Google-lomakesivun, sinun on valittava sieltä lomakemalli. Saatavana on useita tyyppejä esimerkiksi yhteyslomake, juhlakutsu, tapahtuman ilmoittautuminen, tietokilpailu jne. Nämä ovat yleisiä lomakkeita, joita käytetään enimmäkseen. Jos haluat nähdä lisää Google-lomakemalleja, napsauta avattavaa nuolipainiketta, joka näkyy kuvassa.

Napsauta nyt mallia, jota haluat käyttää lomakkeeseesi. Luo Google-lomake ensin antamalla lomakkeen otsikko ja kuvaus ja aloittamalla sitten lomakekenttien lisääminen. Oletusarvoisesti näet ainoan nimen, sähköpostin ja puhelinnumeron kysymykset. Lisää uusi kysymys napsauttamalla plus-painiketta. Lomakevaihtoehtoja on paljon.Voit myös lisätä kuvia ja videoita Google-lomakkeeseen ja jakaa lomakkeen valitsemasi perusteella.

Google-lomakkeiden muokkauslomake

Tässä lomakkeessa on sisäänrakennettu vedä ja pudota -ominaisuus. Jos haluat siirtää kysymystä ylös tai alas, vedä kysymys ja pudota se mihin tahansa muodon muotoon. Jos haluat muokata kysymystä, napsauta sitä hiiren vasemmalla painikkeella ja muokkaa.

Google-lomakkeen taustan muuttaminen

Jokaisessa Google-lomakkeessa on oletusteema ja taustaväri. Jos haluat muuttaa Google-lomakkeen taustaa, napsauta sitten Väripaletti ja valitse teema. Käytettävissä on paljon teemoja tai voit käyttää omaa valokuvaasi. 

Google Forms muuttaa asetuksia

Kun olet lopettanut lomakkeen muokkaamisen, napsauta Lähettää -painike saadaksesi upotuskoodin.

Kun olet napsauttanut lähettää -painiketta, ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Sieltä sinun on napsautettava upotusvaihtoehtoa ja voit muokata lomakkeen kokoa. Oletuksena lomakkeen koko on 760 PX / 500 PX ja voit muuttaa lomakkeen kokoa halutessasi. Napsauta nyt linkkiä kopioidaksesi upotuskoodin.

Google-muodon upotuskoodi

Nyt sinun on kirjauduttava sisään WordPress-järjestelmänvalvojan kojelautaan. Voit lisätä Google-lomakkeen mihin tahansa verkkosivustoosi, ts. Sivuihin, viesteihin, otsikkoon ja alatunnisteeseen. Upota Google-lomake WordPress-sivullesi siirtymällä kohtaan sivut> Lisää uusi ja vaihtaa teksti editori. Liitä sitten koodi sinne.

lisää Google Upota -lomake WordPressiin

Napsauta nyt Julkaista tallentaaksesi muutokset ja voit esikatsella lomaketta napsauttamalla Esikatsele muutokset nähdäksesi Google-upotusmuodon WordPressissä.

Google-lomakkeen esikatselu

Nyt olet upottanut Google-lomakkeen onnistuneesti WordPress-sivustoosi.

Mutta ongelma, joka liittyy pelkästään koodin upottamiseen WordPress-sivustoosi, Google-lomakkeen mukana tulee oletustyyliteema, ja se ei sovi WordPress-teemaan. Lisäksi et voi muokata lomaketta haluamallasi tavalla.

Joten täältä tulee Google Forms WordPress -laajennus. Tätä laajennusta käyttämällä voit mukauttaa tätä lomaketta ja viedä Google-lomakkeen seuraavalle tasolle.

Joten katsotaan kuinka lisätään Google-lomakkeita WordPress-sivustoon laajennuksen avulla.

Kuinka integroida Google-muoto WordPressiin laajennuksen avulla

Google Form WordPress -laajennus

Google-lomakkeet on erittäin yksinkertainen WordPress-laajennus, joka noutaa julkaistut Google-lomakkeet WordPress-mukautetun viestin tai lyhytkoodin avulla. Tämä laajennus poistaa ensin Google-räppääjän HTML: n ja sitten muodostaa sen HTML-muodossa sivullesi tai viestiin. Tämä laajennus lisää muita lisävaihtoehtoja, joita tarvitaan lomakkeellesi, esimerkiksi:

 • Voit lisätä Google Captcha -lomakkeesi estääksesi roskapostin lähettämisen
 • Voit jakaa lomakkeen sarakkeiksi
 • Kun lomake lähetetään, se lähettää sähköpostia käyttäjälle
 • Voit lisätä mukautetun vahvistussivun URL-osoitteen
 • Voit käyttää lomakkeessa mukautettua CSS: ää
 • ja paljon enemmän…

Lataa tämä laajennus ensin Google-lomakkeet WordPress-laajennus ja asenna se. Aktivoinnin jälkeen voit nähdä Google Forms -vaihtoehdon WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa.

Asenna Google Forms

Napsauta sitten Lisää uusi Google -lomake upottaaksesi esivalmistetun Google-lomakkeen WordPress-sivustoosi. Jos olet jo luonut lomakkeita, napsauta Google-lomakkeita nähdäksesi luomasi lomakkeet.

Google-vanhemmat lomakkeet

Napsauta sitten siellä Lähetä lomake -painiketta, kuten teit saman Google-lomakkeiden uudemmassa versiossa. Kun olet napsauttanut sitä, saat jaettavan linkin, mutta älä napsauta upotusta.

Google Old Form Send

Kopioi nyt URL-osoite ja palaa takaisin WordPress-järjestelmänvalvojan kojelautaan, josta lopetit. Mene Google-lomakkeet> Lisää uusi Google-lomake.

WordPress Google -lomakeasetukset

Kirjoita lomakkeen URL-kenttään Google-lomakkalinkki, jonka olet juuri luonut vanhoilla Google-lomakkeilla. Napsauta sitten Julkaista tallentaa asetukset.

Seuraavaksi voit lisätä valinnaisen Vahvista URL yhtä hyvin. Se voi olla joko vahvistussivu tai kiitossivu haluamallasi tavalla. Lisäämällä sivun URL-osoite Vahvista URL-kenttään, käyttäjä ohjataan tälle sivulle, kun olet täyttänyt tämän Google-lomakkeen sivustollasi.

Muokatulle vahvistussivutyyli-määritteelle voit määrittää, kuinka vahvistussivu esitetään. Voit asettaa sen arvoon Ei mitään, uudelleenohjaus tai AJAX. Jos valitset asetukseksi Ei mitään, se ei ohjaa sinua mihinkään sivuun. Jos asetat sen uudelleenohjaukseksi, se ohjaa sinut Uudelleenohjaus-URL-sivulle lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Google-lomakkeiden julkaiseminen WordPress-sivustossasi

Nyt olet upottanut Google-lomakkeen WordPress-sivustoosi, nyt on aika julkaista se. Hyvä asia Google-lomakkeissa on se, että sinun ei tarvitse kopioida Google-lomakkeen URL-osoitetta, voit lisätä Google-lomakkeen suoraan WordPress-sivustoosi käyttämällä lyhyitä koodeja. Kun olet luonut Google-lomakkeet ja upottanut ne WordPress-sivustoosi, siirry Google-lomakkeisiin WordPress-hallintapaneelista. Siellä näet kuinka monta lomaketta olet luonut. Olen esimerkiksi luonut juhlakutsu-lomakkeen ja lisään sen sivustooni.

Google-lomakkeen lyhytkoodi

Jos haluat lisätä Google-lomakkeen WordPress-sivustollesi, kopioi tämä lyhytkoodi ja liitä se mihin tahansa sivullesi tai viestiin.

Googlen lomakoodi

Nyt voit tarkastella sivuasi tarkistaaksesi, miltä lomake näyttää. Jos unohdat lisätä minkään kysymyksen Google-lomakkeeseesi tai joudut muuttamaan sitä, voit muokata alkuperäistä Google-lomaketta. Katsotaanpa kuinka lomake näyttää.

Upota Google-lomakkeet WordPressiin

Kuinka tarkastella ja hallita Google-lomakevastauksia

Kun olet lisännyt Google-lomakkeen onnistuneesti WordPress-sivustollesi, saatat miettiä, kuinka tarkastella lomakevastauksia. No, se on erittäin helppoa. Ensin sinun on siirryttävä Google-lomakkeeseen, jota käytät tällä hetkellä WordPress-sivustossasi, ja napsauta sitten lomaketta.

Jos käytät vanhaa Google-lomaketta, näet lomakevastaukset ylävalikkopalkista.

Vanhat Google-lomakevastaukset

Kun olet käynyt lomakkeellasi, napsauta Vastaukset> Näytä vastaukset tarkistaaksesi kuka on vastannut lomakkeeseesi. Lomakevastaus näytetään Google-laskentataulukoissa. Sieltä näet, mitä ihmiset vastasivat lomakkeesi. Tässä on esimerkki käyttämistäni juhlakutsuvastauksista. Jos haluat ladata vastauslomakkeen, voit ladata menemällä tiedosto> Lataa nimellä...

Google-lomakkeen vastauslomake

Jos haluat muuttaa lomakkeen vastauskohdetta, voit muuttaa vain menemällä Vastaukset> Vaihda vastauskohde ja luoda uusia laskentataulukoita. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, jos haluat tehdä tutkimuksia tai vastaavia joka kuukausi, voit luoda uusia laskentataulukoita joka kuukausi ja saat vastauksia erillisissä laskentataulukoissa.

Voit myös tarkastella vastausten yhteenvetoa menemällä Vastaukset> Yhteenveto vastauksista. Tämä vaihtoehto näyttää lomakkeen tilastotiedot.

Jos et enää halua hyväksyä lomakevastauksia, voit poistaa lomakkeen käytöstä ja se on käyttäjille näkymätön.

johtopäätös

Oman kokemukseni perusteella voin sanoa, että Google-lomakkeet on paljon parempi kuin mikään muu WordPress-lomakelaajennus. Suurimmassa osassa WordPress-muodon laajennuksia on rajoitettu ominaisuus ja minkä tahansa toiminnon laajentamiseksi sinun on ostettava lisäosapakkaus, mutta voit käyttää näitä vaihtoehtoja ilmaiseksi Google-lomakkeessa. Lisäksi Google-lomakkeita ei käytetä vain yhteyslomakkeena, vaan myös online-kyselylomakkeena, kutsulomakkeena, tietokilpailulomakkeena jne.

Google-lomakkeiden upottaminen WordPressiin vie vain muutaman minuutin ja voit käyttää sitä ilman rajoituksia.

Toivon, että tämä opetusohjelma auttoi sinua upottamaan Google-lomakkeita WordPress-sivustoosi. Jos sinulla on ongelmia Google-lomakkeiden lisäämisessä WordPress-sivustoosi, jätä kommentti alle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit,

 • 7 parasta WordPressin Google Analytics -laajennusta
 • Evästeiden ilmoituspalkin määrittäminen WordPressissä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map