Miért fantasztikus a WordPress (és hogyan lehet elkezdeni egy teljesen legális weboldal megtervezésével és optimalizálásával)

03.06.2020
WordPress 'Miért fantasztikus a WordPress (és hogyan lehet elkezdeni egy teljesen legális weboldal megtervezésével és optimalizálásával)
0 7 мин.

WordPress kék


Ha professzionális weboldalt vagy blogot szeretne létrehozni (főleg SEO-barát), WordPress kiváló választás.

A WordPress 100% -ban ingyenes, és a webhelyek több mint 24% -át birtokolja. Csodálatos a témák, a tárhely, a bővítmények (a funkcionalitás hozzáadásához) választéka, és maga a WordPress meglehetősen egyszerűen megtanulható. 2011 óta tervezem és optimalizáltam a WordPress webhelyeket, és megmutatom, miért fantasztikus a WordPress, valamint tippeket adok a domainek, a tárhely, a témák és más erőforrások használatának megkezdéséhez.

Határozottan javaslom a WordPress.org használatát a WordPress.com webhelyen, mivel ez teljes ellenőrzést biztosít webhelye és a hozzáférés számára fontos plugins (plusz egyéb lehetőségek). Bár ez egy kicsit bonyolultabb a telepítésnél, mindig megteheti bérel egy szabadúszó WordPress fejlesztőt 40 dollár / óra áron.

Az egyik dolog, amit megtanultam a WordPressről, az, hogy végtelen lehetőségek vannak mind weboldal-kialakítás, mind SEO szempontból. Rengeteg van SEO-optimalizált WordPress témák közül lehet választani amelyet teljes mértékben testreszabhat az egyedi weboldal tervezéséhez és a SEO igényeihez. Azt is megértem, hogy nagyon sok információ van odakinn, és a tanulási görbe nagyon meredek lehet azok számára, akik újak a WordPress-sel való együttműködésben, nem is beszélve az új SEO-ról.

Íme néhány forrás, amely segít Önnek az induláshoz …

 • 10-lépéses ellenőrzőlista a WordPress-webhely tervezéséhez
 • A meglévő webhely áttelepítése a WordPressbe

1. WordPress tárhely
A domain megszerzése és a tárhely az első lépés egy weboldal felépítéséhez. Ajánlom a SiteGround GoGeek tervét (11,95 USD / hó), mivel ez gyorsabbá teszi webhelyének betöltését, és elsőbbségi támogatást kap. Ha szűk költségvetéssel rendelkezik, akkor rendelkeznek Startup (3,95 dollár / hónap) és GrowBig tervvel (5,95 / hónap). A SiteGround támogatja a legjobb támogatást, plusz egy ingyenes domain nevet kap.

2. WordPress témák
Ugyanazok, mint a webhelysablonok, csak a legtöbb WordPress téma rendkívül rugalmas és nagymértékben testreszabható. Rengeteg WordPress-téma van, és néhányuk jobb, mint mások. Javaslom, hogy kezdjem ezekkel a legmodernebb üzlettel:

3. WordPress plugins
WordPress plugins olyanok, mint az okostelefonokhoz tartozó alkalmazások. Hozzáadnak olyan funkcionalitást az Ön webhelyéhez, amelybe valószínűleg nem tartoznak be a WordPress témája (ez lehet design, SEO, Google Analytics, közösségi média gombok stb.). És hasonlóan az alkalmazásokhoz, a WordPress pluginok ezrei is vannak odakint. De a könnyebb megkönnyítés érdekében az alábbiakban javasolom a bővítményeket:

4. SEO (Search Engine Optimization)
Matt Cutts (a Google spamkezelője) szerint a WordPress a SEO mechanikájának körülbelül 90% -át vigyázza – ez a SEO műszaki része. A SEO-nak elég sok van, tehát minden, amiért nem kell aggódnia, jó dolog. Rengeteg WordPress plugin, eszköz és erőforrás is található odakint. Íme néhány WordPress SEO oktatóanyag, amelyek segítenek az indulásban …

5. Blogok
A WordPress-t eredetileg blogplatformként hozták létre, azonban az évek során tartalomkezelő rendszerré alakult, amelyet webhelyek, blogok és olyan webhelyek készítésére használtak, amelyek blogokkal rendelkeznek. Könnyedén felvehet oldalakat és blogbejegyzéseket, kategóriákat / címkéket használhat a cikkek rendezéséhez, és testreszabhatja azokat úgy, hogy szuper kedvesek. Ez a cikk segít mind a blogolásban, mind a dizájnban …

6. Tervezési
“Meg tudja-e csinálni a WordPress?” Ez a leggyakoribb kérdés, amelyet hallok, és őszintén szólva soha nem kellett nemet mondanom. Szinte az összes WordPress-témának beépített funkciói vannak, például portfóliók, közösségi média, kapcsolattartási űrlapok, csúszkák és egyéb szolgáltatások. Ha egy témának nincs meg, akkor valószínűleg egy plugin.
7. Funkcionalitás
A WordPress a tartalom hozzáadásától a YouTube-videók beágyazódásáig, egészen a termékek eladásáig az e-kereskedelemen keresztül, valamint egy hírlevél integrálásáig képes a WordPress szinte mindent kezelni.
8. Kevesebb kódolás
Miután webhelyét beállította a WordPress-ben, szerkeszteni fogja a webhelyet a WordPress-irányítópulton. Az irányítópult megkönnyíti a tartalom hozzáadását és szerkesztését a kód ismerete nélkül. A HTML és a CSS tanulása azonban nagyon hasznos lesz. Ezt megtanulhatja a W3 iskolákban:

9. Közösségi és támogatás
Az ingyenes WordPress súgó könnyen elérhető. WordPress fórumok pontosan megmondja, hogyan kell kijavítani a legtöbb problémát. Sok WordPress téma saját támogatási fórummal is rendelkezik, és mivel a WordPress széles körben használják, ezer videó oktatóprogram van a Youtube-on.
10. Fizetett segítség van a sarkon
Könnyű megtalálni a WordPress tervezőt (régen voltam, és még mindig vállalkoztam néhány tervezőprojekttel). Nézze meg a WordPress tervezőit a Upwork-n – kiszűrheti szabadúszóit vélemények, árak stb. Alapján. Így készítettem olyan webhelyeket, amelyek meghaladták a képzettségemet.

11. A WordPress ingyenes
Minden weboldal rendelkezik domain- és tárhelydíjakkal, de maga a WordPress teljesen ingyenes. Ugyanúgy, mint a WordPress bővítmények többsége. Még sok ingyenes WordPress témát is megtalálhat, ám én ragaszkodnék egy prémium témához, mivel a témafejlesztő fizetést kap – tehát megbizonyosodnak arról, hogy a téma legitim. A weboldal létrehozásának fő költsége az Ön ideje.
12. Az indulás egyszerű
Kezdje azzal, hogy felmegy a SiteGround oldalra, hogy megszerezze domainjét és tárhelyét. Ezután válasszon egy WordPress témát, amely megfelel a tervezési igényeinek (nézd meg a StudioPress, a Zigzagpress, a Web Savvy Marketing webhelyet). Érdemes lehet konzultálni egy WordPress szakértővel a téma kiválasztásakor, de az én felsorolt ​​témaboltok jó indulási hely. Ezután telepítse a WordPress-t és a témát a SiteGround-fiókjára, majd készen áll a belépésre a webhelyére, és elkezdi létrehozni.

Tudom, hogy van egy tanulási görbe a WordPress használatához. Noha nem folytatok ingyenes konzultációkat, örömmel válaszolok bármilyen kérdésére, amelyet a megjegyzések részben felvettek! Csak dobj le egy sort, és általában egy vagy két nap múlva visszatérek hozzád. Sok szerencsét a webhelyedhez!

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector