Miksi WordPress on mahtava (ja kuinka aloittaa täysin laillisen verkkosivuston suunnittelu ja optimointi)

03.06.2020
WordPress 'Miksi WordPress on mahtava (ja kuinka aloittaa täysin laillisen verkkosivuston suunnittelu ja optimointi)
0 5 мин.

WordPress Sininen


Jos haluat suunnitella ammattimaisen verkkosivun tai blogin (etenkin sellaisen, joka on SEO-ystävällinen), WordPress on erinomainen valinta.

WordPress on 100% ilmainen ja sillä on yli 24% verkkosivustoista. Siellä on uskomattoman suuri valikoima teemoja, isännöintiä, laajennuksia (toiminnallisuuden lisäämiseksi), ja itse WordPress on melko helppo oppia. Olen suunnitellut ja optimoinut WordPress-sivustoja vuodesta 2011 lähtien ja tulen näyttämään, miksi WordPress on mahtava, ja lisää vinkkejä aloittamiseen verkkotunnuksissa, isännöinnissä, teemoissa ja muissa resursseissa.

Suosittelen ehdottomasti WordPress.orgia WordPress.comin yli, koska se antaa sinulle täyden hallinnan verkkosivustostasi ja pääsystä siihen tärkeät lisäosat (sekä muut vaihtoehdot). Vaikka asennus on hieman monimutkaisempaa, voit aina palkata freelancer WordPress -kehittäjä 40 dollaria / tunti.

Yksi asia, jonka olen oppinut WordPressistä, on, että on olemassa rajattomia mahdollisuuksia sekä verkkosivuston suunnittelusta että SEO-näkökulmasta. Siellä on tonnia SEO-optimoidut WordPress-teemat, joista valita joka voidaan räätälöidä yksilöivään verkkosivustosuunnitteluasi ja SEO-tarpeisiisi. Ymmärrän myös, että siellä on paljon tietoa, ja oppimiskäyrä voi olla melko jyrkkä jollekin, joka on uusi työskentelemässä WordPressin kanssa, puhumattakaan uudesta SEO: sta.

Tässä on joitain resursseja, joiden avulla pääset alkuun …

 • 10-vaiheinen tarkistuslista WordPress-sivustosi suunnitteluun
 • Nykyisen verkkosivustosi siirtäminen WordPressiin

1. WordPress-hosting
Verkkotunnuksen hankkiminen ja isännöinti on ensimmäinen askel verkkosivuston luomiseen. Suosittelen SiteGroundin GoGeek-suunnitelmaa (11,95 dollaria / kk), koska se nopeuttaa verkkosivustosi lataamista ja saat ensisijaista tukea. Jos budjettisi on vakava, heillä on StartUp (3,95 dollaria / kk) ja GrowBig-suunnitelma (5,95 / kk). SiteGround tarjoaa parhaan tuen, ja saat ilmaisen verkkotunnuksen.

2. WordPress-teemat
Nämä ovat samoja kuin verkkosivustojen mallit, vain useimmat WordPress-teemat ovat erittäin joustavia ja niitä voidaan räätälöidä. Siellä on paljon WordPress-teemoja, ja jotkut ovat parempia kuin toiset. Ehdotan aloittamista näistä huippuluokan teemakaupoista:

3. WordPress-laajennukset
WordPress-laajennukset ovat kuin älypuhelimien sovelluksia. Ne lisäävät verkkosivustollesi toimintoja, joita ei ehkä ole sisällytetty WordPress-teemaan (tämä voi olla suunnittelu, SEO, Google Analytics, sosiaalisen median painikkeet jne.). Ja kuten sovelluksiakin, siellä on tuhansia WordPress-laajennuksia. Mutta jotta se olisi helppoa, suosittelen aloittamista seuraavista plugineista:

4. SEO (hakukoneoptimointi)
Matt Cutts (Googlen roskapostin päällikkö) sanoo, että WordPress huolehtii noin 90% SEO-mekaniikasta – tekninen osa SEO: ta. SEO on melko vähän, joten kaikki, josta sinun ei tarvitse huolehtia, on hyvä asia. Siellä on myös tonnia WordPress-laajennuksia, työkaluja ja resursseja. Tässä on joitain WordPress SEO -oppaita, joiden avulla pääset alkuun …

5. Blogit
WordPress rakennettiin alun perin blogiympäristöksi, mutta vuosien mittaan se kehittyi sisällönhallintajärjestelmäksi, jota käytettiin verkkosivustojen, blogien ja blogeja sisältävien verkkosivustojen rakentamiseen. Voit lisätä sivuja ja blogiviestejä helposti, käyttää luokkia / tunnisteita artikkeleiden järjestämiseen ja muokata niitä näyttämään erittäin mukavilta. Tämä artikkeli auttaa sekä bloggaamisessa että suunnittelussa …

6. Suunnittelun
“Voiko WordPress tehdä tämän?” Se on yleisin kysymys, jonka kuulen, ja en ole rehellisesti sanonut, että minun on koskaan pitänyt sanoa ei. Lähes kaikissa WordPress-teemoissa on sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten salkut, sosiaalinen media, yhteyslomakkeet, liukusäätimet ja muut ominaisuudet. Jos teemalla ei ole sitä, plugin todennäköisesti tekee.
7. Toiminnallisuus
Sisällön lisäämisestä YouTube-videoiden upottamiseen saakka tuotteiden myyntiin verkkokaupan kautta ja uutiskirjeen integroimiseen saakka WordPress pystyy käsittelemään melkein mitä tahansa.
8. Vähemmän koodausta
Kun verkkosivustosi on asennettu WordPressiin, muokkaat sivustoasi WordPress-hallintapaneelissa. Hallintapaneeli on helppo lisätä ja muokata sisältöä tuntematta koodia. HTML: n ja CSS: n oppimisesta on kuitenkin paljon hyötyä. Voit oppia tämän W3-kouluissa:

9. Yhteisö ja tuki
Ilmainen WordPress-ohje on helppo saada. WordPress-foorumit osaa kertoa tarkalleen kuinka korjata suurin osa ongelmista. Monilla WordPress-teemoilla on myös oma tukifoorumi, ja koska WordPress on laajalti käytetty, Youtubessa on tuhansia video-oppaita.
10. Maksettu apu on nurkan takana
WordPress-suunnittelijan löytäminen on helppoa (olin ennen yksi ja otin silti joitain suunnitteluprojekteja). Tutustu WordPressin suunnittelijoihin Upworkissa – voit suodattaa freelancereja arvostelujen, hinnoittelun jne. Perusteella. Näin kehitin taitotasoni ylittäviä verkkosivustoja..

11. WordPress on ilmainen
Jokaisella verkkosivustolla on verkkotunnus- ja hosting-maksut, mutta WordPress itsessään on täysin ilmainen. Niin ovat myös suurin osa WordPress-laajennuksista. Voit jopa löytää paljon ilmaisia ​​WordPress-teemoja, mutta pitäisin kiinni premium-teemasta, koska teemakehittäjä on saanut palkkaa – joten he varmistavat, että teema on legit. Verkkosivuston luomisen pääkustannukset ovat aikasi.
12. Aloittaminen on helppoa
Aloita siirtymällä SiteGroundiin saadaksesi verkkotunnuksesi ja isäntä. Valitse sitten WordPress-teema, joka sopii suunnittelutarpeisiisi (katso StudioPress, Zigzagpress, Web Savvy Marketing). Voit halutessasi keskustella WordPress-asiantuntijan kanssa teemaasi valittaessa, mutta ne luettelot teemakaupat ovat hyvä paikka aloittaa. Asenna sitten WordPress ja teema teema SiteGround-tiliisi, niin olet valmis kirjautumaan sivustoosi ja aloittamaan luomisen.

Tiedän, että WordPressin käyttämisessä on oppimiskäyrä. Vaikka en tee mitään ilmaisia ​​neuvotteluja, vastaan ​​mielelläni kaikkiin kommenttiosion kysymyksiin! Pudota vain linja ja tulen takaisin sinuun yleensä päivässä tai kahdessa. Onnea verkkosivustollesi!

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector