Sådan blokerer du spam-kommentarer og registreringsbots totalt i WordPress

04.06.2020
WordPress 'Sådan blokerer du spam-kommentarer og registreringsbots totalt i WordPress
0 6 мин.

Er du træt af at få masser af spam-kommentarer og registreringer på din WordPress-blog? Du er ikke alene, alle står over for det samme problem mere eller mindre. Spam-kommentarer genereres af spam-bots, der udfylder kommentarsektionen med spammy-links. Denne type links spam ikke kun dit kommentarområde, men skader også din SEO. Heldigvis er der antispam-plugins tilgængelige for WordPress, der kan blokere spam-kommentarer, registreringer og forhindre bots i at få adgang til dit websted.


De fleste af antispam-plugins kan dog kun udføre en bestemt opgave, f.eks. At blokere spam-kommentarer eller stoppe spam-registreringer osv. Hvis du vil blokere spam-bots i forskellige områder som kommentarer, registreringsside, kontaktformular, abonnementsformular osv. har brug for at installere flere plugins til hvert problem, hvilket er en stor hovedpine, og mest af alt kan de bremse dit websted.

Så her kommer CleanTalk, alt-i-en-antispam-plugin til WordPress.

I denne tutorial vil jeg dele, hvordan man blokerer spam-kommentarer og registreringsbots i WordPress ved hjælp af CleanTalk-plugin.

Hvorfor bruge CleanTalk?

CleanTalk er et af de bedste plug-beskyttelses plugins til WordPress, der blokerer for alle spam-kommentarer, registreringer, abonnementer og forhindrer spammy bots i at engagere sig på dit websted. 

I modsætning til andre WordPress-anti-spam-plugins kræver CleanTalk ingen opsætning. Det fungerer ud af boksen, men du kan tilpasse indstillingerne.

En af de bedste funktioner i dette plugin er, at det ikke kræver, at brugere skal gennemføre Captcha, quizzer, matematisk spørgsmål eller billedkamp for at efterlade en kommentar eller registrere på dit websted.

CleanTalk er usynlig. Når det er aktiveret, starter CleanTalk sit arbejde. CleanTalk kan:

 • Stop spam-kommentarer
 • Stop spam-registreringer
 • Stop spam-abonnementer
 • Stop e-mails med spamkontakt
 • Stop spam-reservation, undersøgelse, afstemninger
 • Stop spam i WooCommerce
 • Kontroller eksisterende kommentarer for spam
 • Beskyt WordPress-destinationssider

CleanTalk fungerer godt med populære WordPress cache plugins som W3 Total Cache, WP hurtigste cache, WP Super Cache, WP-Rocket osv..

Du kan også blokere kommentarer, der indeholder “stop-ord” for at øge spambeskyttelse og beskeder.

Dette plugin har flere spambotfiltreringslag, og det blokerer kun for spambots.

CleanTalk hævder, at de leverer den bedste spambeskyttelsestjeneste til websteder, og at deres spamfiltreringsproces er meget positiv (99,9% positive resultater).

Sådan blokeres spam-kommentarer og -registreringer ved hjælp af CleanTalk

Først skal du installere og aktivere CleanTalk-plugin fra WordPress-plugingalleri.

Cleantalk WordPress-plugin-installation

Efter aktivering af plugin skal du gå til Indstillinger> Anti-Spam af CleanTalk. Det vil bede dig om at gå ind i adgangsnøgle. Adgangsnøglen er aktiveringskoden for CleanTalk.

Plugin koster $ 8 pr. år, men du kan prøve i 7 dage.

CleanTalk Få adgangsnøgle

Klik på Få adgangsnøgle automatisk knap. Dermed opretter plugin automatisk en konto og genererer en Access-nøgle til aktivering af dette plugin. Du vil også modtage en e-mail, der indeholder dit CleanTalk-brugernavn, adgangskode og adgangsnøgle.

Hvis du vil hente adgangstasten manuelt, skal du klikke på Hent adgangsnøglen manuelt, og den fører dig til CleanTalk’s tilmeldingsside.

Når du har fået adgangstasten, skal du klikke på Gem ændringer for at gemme indstillingerne.

Fra nu af er dine registreringsformularer, kommentarformularer, kontaktformularer, tilpassede kontaktformularer beskyttet af Cleantalk.

Spam FireWall: CleanTalk leverer også websteds firewall, der hjælper med at filtrere spambots, før de får adgang til dit websted. Det reducerer også hosting-CPU-brug og forbedrer sidernes indlæsningstid.

CleanTalk Avancerede indstillinger: Som standard bruger CleanTalk en indstilling, der fungerer godt. Hvis du vil ændre indstillingerne, skal du klikke på Avancerede indstillinger.

Her er de plugin-indstillinger, som jeg bruger.

1. Formularer til beskyttelse:

CleanTalk-formularer til beskyttelse

2. Kommentarer og meddelelser

CleanTalk kommentarer og meddelelser

3. Databehandling

CleanTalk databehandling

4. Administrationslinje

CleanTalk Admin Bar

Når du er færdig med at ændre plugin-indstillingerne, skal du klikke på Gem ændringer at gemme de nye ændringer.

Det er det. Opsætningen er færdig.

Kontrol af spam-logfiler på CleanTalk Dashboard

Du kan se statistik over spam-log fra admin-panelet til WordPress. For mere detaljerede spam-logfiler skal du logge ind på din CleanTalk-konto.

Fra panelet kan du se, hvor mange anmodninger der er markeret som spam eller godkendt.

CleanTalk-spam-logstatistikker

For detaljerede oplysninger, klik på Log.

CleanTalk-websted

Fra loggen kan du kontrollere, om dette er en spam eller ej. Du kan også markere dem som ikke spam og føje dem til personlige sort / hvide lister.

CleanTalk-spam-logfiler

CleanTalk personlige lister

Det er her du kan administrere din personlige sort & hvide lister, begrænsede ord, forby et land, sortliste et sprog og mange flere.

Klik først på Personlige lister fra CleanTalk-administratorpanelet. Klik derefter på Tilføj nyt filter og vælg filteret fra den rullemenu, du vil aktivere.

CleanTalk-personlige lister-filter

Klik nu på Blacklist for at gemme de nye indstillinger.

Det er det. Fra nu af blokerer plugin alle spam-kommentarer, registreringer, abonnementer osv., Og du kan se forbedringer på din SEO.

Priser: Plugin koster $ 8/ år.

Besøg CleanTalk-plugin

Afsluttende tanker

Ingen kan lide spam.

Der er forskellige måder spammere kan ødelægge dit websted ved at bruge kommentar, registrering, kontaktformularer og gøre dig mere travl med uproduktive værker.

Hvis du får masser af spam-kommentarer, registreringer på din WordPress-blog, bliver det meget svært at bekæmpe spam og forstå, hvilken der er reel, og hvilken der er spam.

Derfor skal du bruge et anti-spam-plugin til dit WordPress-sted.

Et antispam-plugin blokerer automatisk spam-kommentarer, registreringer og forhindrer spambots i at få adgang til dit websted. Dette sparer din tid, og du kan fokusere på dit arbejde.

I denne artikel delte jeg, hvordan du kan blokere spam-kommentarer og registreringsbots i WordPress ved hjælp af CleanTalk antispam-plugin. Jeg viste også, hvordan jeg korrekt konfigurerer plugin.

Hvis du synes, at denne tutorial er nyttig, skal du dele den med dine venner. Hvis du har et spørgsmål i tankerne, så fortæl os det i kommentarafsnittet.

[easy-tweet tweet = ”Jeg fik dagligt masser af #spam-kommentarer på mit #WordPress-sted. Til sidst rettede jeg problemet ved hjælp af denne vejledning ”]

Relaterede WordPress-artikler,

 • Begyndervejledning til WordPress-brugerroller og -egenskaber
 • 5 bedste plugins til overvågning af brugeraktivitet i WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector